Dark Vader napsal:Předem musím říc, že jsem mírně pokročilej začátečník. Koupil sem si zesilovač Sansamp rbi tech 21, a potřebuju vědět, jak ho zapojit aby hrál a vysvětlit k čemu sou všechny ty korekce, zatím mi to nehraje, tak abych věděl zda ho nemám vyreklamovat. Bednu mám dělanou s jedním patnásti palcovým reproduktorem. Díky za jakoukoliv pomoc.
No tady je snadná pomoc. Jak už všichni naznačili bez výkonovýho zesilovače ti to hrát nebude, neb jak Kubš trefně poznamenal je to JEN preamp(analogová simulace aparátů)!!!
Až nějakej budeš mít, tak ho propojíš s RBI na zadním panelu, tam kde je vystup "SANSAMP"(XLR, nebo jack).
Co se týče korekcí, tak prvními třemi zleva nastavuješ simulaci aparátů (SWR, ampeg SVT,...)podle toho kolik kterej vosolíš. BLEND je simulace lampového zvuku. Dál tam máš BAS, MID, TREB (basy středy výšky) to je jasný. A předposlední XLR je vlastně celková hlasitost, kterou pošleš do výstupu SANSAMP a úplně poslední LEVEL je hlasitost, kterou pošleš do linky, což mě přijde jako dobrá vychytávka.
Pozor na tlačitko Active bez něj hraješ v bypas modu.
Hardcore Jihlava represent