1

Téma: GD Stands

Kamarád si navrhnul a začal vyrábět velmi pěkné a originální kytarové/basové stojany. Vyrábí je ze dřeva a dal jim moc pěkný design. Asi to není úplně praktické např. na koncerty, ale myslím, že pokud by někdo chtěl domů stojan, který by zároveň působil jako pěkný kus nábytku, tak tohle je ideální. Mrkněte na jeho stránky: https://www.fregra.cz/gdstands/

0 xLajků:

2

Re: GD Stands

Moc hezký a fandim mu i ceny mi přijdou příznivé... Hele to by mi mohl sem tam vyfrézovat tělo nebo krk smile 

baskytara čtyrka (spector), zesík(hartke 7000) a bedna (hocke 4x10)
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: Lukáš (07. 10. 2020 19.06:12)

Ty jo, překvapilo mně, jak je to hezký smile .

0 xLajků:

4

SMETS napsal:

Moc hezký a fandim mu i ceny mi přijdou příznivé... Hele to by mi mohl sem tam vyfrézovat tělo nebo krk smile 

No pokud bys na to měl přesný rozměry, tak třeba jo, těžko říct. On má i ty stojany spíš jako bokovku a věnuje se hlavně jiným zakázkám, ale za zeptání se nic nedá.

0 xLajků:

5

Lukáš napsal:

Ty jo, překvapilo mně, jak je to hezký smile .

To byla i moje první reakce. Docela jsem koukal, jak pěkně si to navrhnul smile 

0 xLajků:

6

SMETS napsal:

 a ja dycky myslel az to budu potrebovat tak se obratim na tebe big_smile ..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

7

Pěkné.

Vlček JB4, Fender Jazz Bass Special (Japan 1985), Furch,  Peavey Foundation 5, G&L Tribute (JB2, LB100), Yamaha TRBX504
Acoustic 122, EBS HD350, Phil Jones D400
Flatwound Club #5
0 xLajků:

8

Supr,

ženě se to líbí, ale to bych musel do toho koupit ňáký basy, nechce se mi sundávat ze zdí, tak už se jí to nelíbí. Napíšu panu Ježíškovi ze zásobování. Uvidíme, zda má na to lepší rozpočtovej názor. Sou Supr, ty standy, dubovej je krutej fešák, zejména když máme vintage dubovej nábytek.

PB´s: Vebr CS Kent Armstrong, Ibanez BL700NT, SQ PJ DiMarzio, SQ PB 20th SPB3, SX PJ DiMarzio FL.
Gear:The 14,5 & 15 & SWR SM-400.
0 xLajků: