1

Téma: Quintin Berry

Hraje tady tím stylem ještě někdo jiný, nebo jen ten Quintin Berry? Mně se to právě docela libí.

https://www.youtube.com/watch?v=epMuHf6eh2o

https://www.youtube.com/watch?v=KN4v7PPy-vY

0 xLajků:

2

Re: Quintin Berry

A ví se, proč to takhle drží?

jazz bass + atk + red ripper + qtron + ampeg

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: Aidamos (01. 10. 2020 17.46:05)

Péčko napsal:

A ví se, proč to takhle drží?

Asi mu basa padala na hlavu, tak si řekl, že než se s tím trápit, tak ji nechá padat a vezme to spodem joy

Každopádně nechápu, jak takhle může hrát tak skvěle, ale už jsem viděl lidi hrát i nohama, takže nacvičit s trochou talentu lze asi cokoli...

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

4

Co se týká držení basy, tak takhle nějak hraju též. U mne to je však poloha unaveného, na gauči ležícího sledovače filmu, kterému je líno si k tomu sednout. smile Baví mne u toho ještě poslouchat přímo rezonující dřevo na base, povětšinou akustického HB.

Trace Elliot Club #5
Trace Elliot ELF + 2x 2x8 , Yamaha TRB 5PII, Chapman MLB1 FF DH, D'Angelico Excel Bass
0 xLajků:

5

karadam napsal:

na gauči ležícího

 Můj člověk.

PB´s: Vebr CS Kent Armstrong, Ibanez BL700NT, SQ PJ DiMarzio, SQ PB 20th SPB3, SX PJ DiMarzio FL.
Gear:The 14,5 & 15 & SWR SM-400.
0 xLajků:

6 Naposledy upravil: Péčko (02. 10. 2020 08.06:21)

karadam napsal:

na gauči ležícího

karadam napsal:

poslouchat přímo rezonující dřevo

 No tyhle dva jediné důvody proč takle hrát mne napadly..

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

7 Naposledy upravil: Péčko (02. 10. 2020 08.42:07)

Páč jestli je oučelem působit neotřele (věřím že není), přijde mi, jestli si to trošku zbytečně nekomplikuje. V levačce a tak. Nále proti gustu..

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

8

No nevim,na me to pusobi jako clovek,kterymu neukazali jak se to ma drzet ...tak proste dopadnou samouci.

Squier VM Precision V , OLP Tony Levin 5str. , OLP MM3 5str. , MTD Beast MM+J 5str. , Cort GB75 , Yamaha BB 300 84´MIJ , Tonex One, Taurus BL-1010 2x10 kombo, IBZ Promethean 3110U,  Jolana KolorBass , AKG WMS 40 mini, IEM T.Bone IEM 200
Hraju - www.nonametribute.cz , Skafandr&Motyl
0 xLajků: