1

Téma: Zesik Harley Benton do pedalboardu

https://harleybenton.com/product/gpa-100/

Squier VM Precision V , OLP Tony Levin 5str. , OLP MM3 5str. , MTD Beast MM+J 5str. , Cort GB75 , Yamaha BB 300 84´MIJ , Tonex One, Taurus BL-1010 2x10 kombo, IBZ Promethean 3110U,  Jolana KolorBass , AKG WMS 40 mini, IEM T.Bone IEM 200
Hraju - www.nonametribute.cz , Skafandr&Motyl
0 xLajků:

2

Re: Zesik Harley Benton do pedalboardu

8 kg :-)
aspon keby si to po sebe precital ten co to tam pisal
to bude asi 0.8

Neuser Courage / Cort B4FL fretless (Kent Armstrong) --> ladička D`addario/Planet Waves --> SpectraComp --> HOF mini --> BBE maximizer --> Mesa Subway DI-preamp --> Barefaced FR800     ...TC electronic BH250, Zoom MS-60B ...
0 xLajků:

3

Na thomann uz je vaha cajk wink

Squier VM Precision V , OLP Tony Levin 5str. , OLP MM3 5str. , MTD Beast MM+J 5str. , Cort GB75 , Yamaha BB 300 84´MIJ , Tonex One, Taurus BL-1010 2x10 kombo, IBZ Promethean 3110U,  Jolana KolorBass , AKG WMS 40 mini, IEM T.Bone IEM 200
Hraju - www.nonametribute.cz , Skafandr&Motyl
0 xLajků:

4

Tak tohle by mě teda zajímalo! Mám sice D-čkovej zesík, ale že bych na menší akce nosil všechno na pedalboardu + na domácí blbnutí?

Akorát by mě zajímaly ty korekce, primárně to je na kytaru, tak ty pásma budou asi trochu posunutý oproti basovému ideálu...

Zabij hlavu a tělo umře taky...
0 xLajků:

5

aj mne sa to paci
...spekulujem ze by som to zabudoval do mojej 1x10 bednicky, k tomu vezmem iba malu slapku MS-60B a na mikroakcie som vybaveny

Neuser Courage / Cort B4FL fretless (Kent Armstrong) --> ladička D`addario/Planet Waves --> SpectraComp --> HOF mini --> BBE maximizer --> Mesa Subway DI-preamp --> Barefaced FR800     ...TC electronic BH250, Zoom MS-60B ...
0 xLajků:

6

Tomu chybi jeste 5-6x 9V napajecich vystupu...

By me zajimalo, jestli to tech 190W da bez zkresleni.  

Fender PB US, JB MIM, JB MIM FL, MarleauxDiva fy Růžička, Spector Legend Classic 6, Palatino, Ibanez SRH500FL;
TCE250BH+Soundelirium 12UL, Hocke BT70+BN112M, Peavey/EVM15L+Peavey Mark III, Hocke BT120+Hocke B115, Hocke BN210, AldaxSPM250, Samson C-valve preamp...
0 xLajků:

7

Tak vzhledem k udavanemu proudovemu odberu, to nema sanci dat klasickej sinus s rms vykonem vetsim nez 138 W a to se 100% ucinnosti...

Ovsem, kdyz se podivam na soucasny etalon TE elfa, tak ten ma udávaný příkon 30 W -> takze o dost nizsi. (Ten mi vrta hlavou obecne, jen na zadech ma psany onen prikon 30 W / 220-240 V. Napeti v siti je udavana efektivni hodnota, coz kvadratickej prumer vlna circa sinus. U vykonoveho vystupu ma pritom udaje 28.3 V rms (zas kvadratickej prumer) pri zatezi 4 ohm. To jestli dobre pocitam, tomu odpovida lehce nad 7 amper, coz odpovida onem +- 200 W. Doprcic, jak je to mozny? Co modulujou za tvar vlny, aby se na ty cisla dostali? Az se budu nudit, tak si snad ty integraly spocitam.

ATVecko nebo nekdo? Osvetlite mi to?

0 xLajků:

8 Naposledy upravil: CzechJoker (25. 09. 2020 12.13:32)

No já ti to sice neosvětlím, tyhle kouzla jdou mimo mě, ale zase to nasvítím z jiného úhlu - TE Elf je v podstatě stejně velký, má DI out, oddělený gain a volume a i když je 3x dražší, asi bych mu věřil víc. Jediná "výhoda" Harleje je snad v tom, že má čulibrky orientované jako šlapka ležící na zádech a dá se bez problémů instalovat do pedalboardu.

0 xLajků:

9

Tak tak. Pokud jde o ekonomickou variantu, věřil bych spíš https://www.thomann.de/cz/warwick_gnome.htm

Taky na https://www.thomann.de/cz/tc_electronic_bam200.htm jsem četl dobré recenze.

"Dávej pozor," varovali ji. "S kýmkoliv z nich bys přivedla na svět děti s prasečím ocasem."
Soundelirium Club #4
Flatwound Club #6
JB, PB, G&L, bezpražce, nějaké ty basy...
Fender TBP1 -> Warwick Hellborg SP 250 -> Hellborg Club & Lo Cab, Soundelirium HPF v2 & The Germ, spousta krabiček
0 xLajků: