1

Téma: Mooer chorus - ztrata hlasitosti

Zdarec,
chtel jsem prubnout nejaky chorus, tak jsem zkusil Mooera a ma takovou nemylou vlastnost. Pri zapojeni pres Basa->efekt->zesilovac mi znatelne (na polovinu) sezere hlasitosti. Pri zapojeni do efektove smycky (serie), to same, navic mi prijde, ze to tak pofiderne v hlasitosti kolisa (vlny). Tusite jestli je problem na me strane, nebo na strane cinana? Pripadne se jedna o normalni chovani chorusu?

0 xLajků:

2

Re: Mooer chorus - ztrata hlasitosti

Jinak dovnitr jsem koukal a trimr to zadnej nema.

0 xLajků:

3

polygon napsal:

Zdarec,
chtel jsem prubnout nejaky chorus, tak jsem zkusil Mooera a ma takovou nemylou vlastnost. Pri zapojeni pres Basa->efekt->zesilovac mi znatelne (na polovinu) sezere hlasitosti. Pri zapojeni do efektove smycky (serie), to same, navic mi prijde, ze to tak pofiderne v hlasitosti kolisa (vlny). Tusite jestli je problem na me strane, nebo na strane cinana? Pripadne se jedna o normalni chovani chorusu?

Problém bude v tom konkrétním kusu. Jestli jsi ho kupoval ofiko u nás, tak bych ho reklamoval. wink Mám ho v "pracovním" pedalboardu a funguje normálně,...nic takového co popisuješ nedělá. sunglasses

0 xLajků:

4

No ještě mi to nedalo, chvíli jsem se v tom stoural. A světe div se problém se vyřešil. Z jednoho z jacku jsem vytáhnul kousek nějakýho plastového bordelu, co tam zapadnul a už to běhá

0 xLajků: