Téma: Stojan na basu
Variace na téma "nuda o dovolené s bolavejma zádama" aneb kus překližky ze staré skříně, násada na vidle, násada na smeták a kus izolace na vodovodní trubky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Show Room » Stojan na basu
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Variace na téma "nuda o dovolené s bolavejma zádama" aneb kus překližky ze staré skříně, násada na vidle, násada na smeták a kus izolace na vodovodní trubky.
Asi problém s obrázkem, co? Tak zde: https://baskytara.com/img/m/2556/p1aj50mqb5121efpmv2h1o8rnfi3.jpg
Pro změnu mi to zase píše: Too more links in message. Allowed 1 links. Reduce number of links and post it again.
Pro změnu mi to zase píše: Too more links in message. Allowed 1 links. Reduce number of links and post it again.
To je pravidlo/omezení fóra kvůli potencionálním spamaremům. Jsi nový člen, takže můžeš dát jen jeden odkaz/obrázek. Ale můžeš dát další do dalších příspěvků...
pěkná práce. Jen ta izolace na trubky se musí halt často menit, páč se vymačkává
To muselo dát příšernou práci... přitom taková blbost...
Ale jo, pěkné to je
Díky pánové
Ono když jsem viděl, co takový stojan stojí (no bodejď, vždyť od toho má i název, jinak by to byl "levňan"), tak jsem se raději rozhlédl v dílně a poskládal si to sám
nabizi se otazka skladnosti pri cestach na koncerty, oni ty drahy skladaci maj svoje benfity... ;-)
Stojany kupuju v lídlu, když je v akci za 2 kila, skládací za 3 kila u číňana. Tohle beru jako hobby pro dobrej pocit.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Show Room » Stojan na basu