tak se na to ještě jednou podíváme:
-máme tu Laney RB4 160W za 9000,- ... no ale je to Laney a ten tu nemá moc dobrou pověst..
-Fender Rumble 100W z rovnejch 10 000,- značka důvěryhodná výkon slabej...
-jsou tu určitě možnosti u Hockeho, ale teď mu nejdou stránky a z hlavy to nedám, jen se obávám že to výkonově moc lepší nebude...
-cenově mimo je už kombo od Ashdown- MAG C115 300 - je to kombo s 15" reprem a 300W výkonem, sehnat se dá ze Slovenska ze cca 12500,- (otázka je na kolik by byla doprava..) ale to je už mimo cenovou hladinu...
Problém zesiku jsem už napsal-slušnej výkon seženeš, i kvalitu, ale nezbyde ti na bednu...tu bys musel třeba někde pujčit, nebo si udělat (což se zrovna moc nevyplatí) nebo koupit jetou.
Další možnost je sledovat bazary a čekat. Dobrý koupě se tam objevujou...ikdyž na vyšší výkon je toho jak šafránu...
Takže nejrozumnější je sehnat ještě 5000,- pak už seženeš slušnou aparaturu která se ti oplatí tim že bude fungovat spolehlivě a stabilně...
Bohužel líp to nevidim a poloviční řešení jsou hrozně drahý, sám jsem utratil taky těch 10k do apce a pořád jen šetřim na lepší, proto se chci tentokrát upracovat a zainvestovat cca 20k...a to mám ještě výhodu výkonově méně náročného rocku..
čekám na reakce ostatních, jsem utahanej a nemám chuť projíždět net, takže jsem napsal jen těch pár základních věcí co najdeš do 5ti minut...tak přidejte svoje zkušenosti...
Hur Hur Hur!
Ehm...Keen JB (snímače fender), Hocke BG113..
A spousty chromu....:D