1

Téma: Recenzia BEHRINGER BB410

Ahojteee
vcera sem sa nasral a pozrel som sa co skrývajú útroby tejto bedny-hned vysvetlim proc.Po tom co moja 120W Yamaha BASS stage prestala zvladat 100W lampoveho Marshala nasho gitaristu, musel som posilnit svoju aparaturu.Z finacnych dovodov a to 25000Sk som sa rozhodol pre hlavu WARWICK 3.2 PRO FET a bednu Behringer BB 410.Hlava sa my zapacila hned.Ked som skusal bednu este ako nowu bol som z nej nadsený-hrala dobre.Aj slusne vyzerala.Nevahal som a kupil si ju.
Bedna váži asi 40kg a dá sa mi dozadu na sedanky do Favorita.Má na jednej spodnej hrane dve vpustene kolečká smile.čiže ked je FAKT rovný terén tak si ju naklopíte na bok a možete s nou jazdiť.Horsie pri trošku nerovnom teréne keď sa kolečka zaseknu a vy cez bednu preletíte.Ale to je este v pohode.
Bedna na vypínatelnú hornu což je veliká paráda.Pretože keď mi po mesiaci hrania horna odyšla ( začala chrčať ) tak som ju mohol aspoň vypnúť bez toho aby som sa v bedni šťúral big_smile.Volal som pánovi z hudobnín čo mi ju predal ale nebol nejak moc ochotný ju zobrať na reklamačku-stále to naťahoval.Po pár mesiacoch začala bedna drnčať v miestach kde je horna.To trvalo páar mesiacou než som sa včera nasral a dal dole mrežu,vyťiahol jeden reprak a hornu dal von.Na moj udiv som v bedny nenasiel ani kúsok tej tlmiacej vatoviny alebo čo to je ( asi už u Behringerov neni v móde )Ale presvedčil som sa že konštrukcia nieje vôbec zlá.Tak sa pustím do úprav a myslím že s toho bude ešte dobrá bedna.Teraz zoženem nowu lepšiu hornu.A ešte som s mriežky odmontoval reklamný štítok BEHRINGER.To je zatim vše o opravách budem informovať ak to niekoho zaujalo.

Ales Vychodil AVJB5
Fender Precision MIJ 1993 Rosewood fingerboard
Fender Precision MIJ 1986 Maple fingerboard
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

2

Re: Recenzia BEHRINGER BB410

Este k tej drnciacej horne pozrel som dovnutra a je tam odpadnuty taky plesek gulaty a drží iba na jednom kontakte.preto sa tam triasol.Ale je to vyrobok Behringer tak to preto.myslim že sa to dá opraviť,myslím že určite ale radšej tam dam poriadnu hornu.

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

3

No já zírám, nepropagoval jsi náhodou heslo "stop pokusům baskytar na výrobkoch Behringer"??? yikes wink

A thousand nights, I've spent alone,
Solitaire to the bone,
But I don't mind, I'm my own best friend,
From the beginning to the end,
My life, my heart, black night, dark star, Capricorn
0 xLajků:

4

len aby ta vylepsovanie tejto nevyslo nakoniec viac ako povodne normalna bedna..;)

0 xLajků:

5 Naposledy upravil: basstanda (02. 02. 2007 10.01:22)

Capricorn napsal:

No já zírám, nepropagoval jsi náhodou heslo "stop pokusům baskytar na výrobkoch Behringer"???

Tak to ano big_smile ale zakial si nemožem dovolit inú tak túto opravím a potom ju snád predám lebo šak pokazenú ju predávat nebudem.A mna to velmi baví úpravy a opravy.A tú bednu mám už vyše roka a s propagaciou STOP POKUSÚM BASGITAR NA VÝROBKOCH BEHRINGER sem začal až po jej kúpe a po tom čo som vlastnil BASS-VAMP toho som sa už naštastie zbavil.Ale ta bedna nakoniec nemusí byť až taká špatná keď sa trochu upravý.

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

6

Taky jsem měl tuhle bednu a neměl jsem s ní nejmenší problém - až na tu váhu při stěhování. Ale dobrá konstrukce prostě něco váží. Jinak zvukově to bylo fakt špatný - hrozně huhňavej sound a horna rozhodně nehrála ty frekvence, které by měla - myslím ty nejvyšší "křupavé" výšky.
Takže bassstando, pokud tam vyměníš repra, vysteleš vnitřek, tak to může být slušná debna ;o). Hodně štěstí kutile ;o)

0 xLajků:

7

neznas nahodou reklamu, nejsem tak bohaty abych si mohl kupovat levne veci yikes)
bohuzel je na tom hodne pravdy, jak vidno tvuj priklad to potvrzuje, pac ted mas bednu kterou musis predelat, koupit hornu pripadne koupit novy lepsi repra a ty zas nemusi bejt optimalizovany na tuhle bednu, takze to muze hrat vseijak, navic to neni tlumeny, hmm, takze te muze ve finale konecna uprava bedny vyjit na stejny prachy jako poradnej profi box a mozna jeste draz, doufam ze jsi aspon poucenej pro priste big_smile

Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

8

to ještě nepočítáš koupi novejch koleček!!!To jako nejde, když se na tom chceš svízt a ono se to zasekává big_smile

Hur Hur Hur!
Ehm...Keen JB (snímače fender), Hocke BG113..
A spousty chromu....:D
0 xLajků:

9

Poucenej sem:), ja tam ale asi vymenim iba tu hornu mozno to vystelem ale inak pujde prec, cim skur, tym skur

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

10

smile

oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

11

A tak mně napadá, v mym Hocke taky neni ani vlásek ty cupaniny, tam bejt musí?

R.G.Design Precision Bass, Jolana Rubín bas, Kustom KBA15, BX4500H+4x10" Hocke
0 xLajků:

12

Ja newim, já co sem videl tak sa to tam dáva kvôli zatlmeniu.Podla mna by to tam malo byt ale ak to tam Hocke nedáva tak to asi neni nutné lebo HOCKE su kvalitny. big_smile 

Inak opravil sem tu hornu a hraje, tak ju skusim dat spatky, co to poví.To jadro ci co to je som prilepil epoxidovym lepem naspet, kontakt pripajkoval a hra to.Sem zvedavy že kolko big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

13 Naposledy upravil: mikulik (02. 02. 2007 12.29:06)

basstanda napsal:

A ešte som s mriežky odmontoval reklamný štítok BEHRINGER

Jé, Stando, nechtěl bys mi ho přibalit k tomu pickguardu? Já bych si ho přidělal na auto big_smile big_smile "Škoda 120 Behringer"

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

14

To možem lebo sem na ten pickguard zabudel takže sem to ešte neposlal big_smile pardon.Ale už to pošlem

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

15

Děkujuuuu... jsi ten nejlepší Basstanda na celým Slovensku! smile smile smile

0 xLajků:

16

basstanda: V mojí Trace Elliot 1048H taky neni uvnitř žádný tlumení, takže tohle bych za chybu nepovažoval. Možná by nám mohl Mr. Hocke prozradit, proč se bedny tlumí nebo naopak netlumí.
Co třeba tohle: kvalitní konstrukce - bez tlumení, horší konstrukce - tlumí se, aby bedna nedrnčela.

0 xLajků:

17

genja napsal:

proč se bedny tlumí nebo naopak netlumí.

Rekl bych, ze se tlumi, kdyz je pomer stran bedny takovy, ze tam to vlneni vlni vic nez je zdravo. Anebo se tlumi pro jistotu smile Jinak pokud je konstrukce tuha a nerezonuje, nebo jak se tomu poudá, tak si myslim, ze tlumeni neni potreba. Jestli tomu tak neni, tak at me pan inspektor (Hocke ci Betaron) laskave popravi...poopravi.

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

18

Jestli sa tam nemusi davat tak už je bedna skoro opravená big_smile a možem prodávat.Nechcete? big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

19

Se zatlumením bedny se to nemusí přehánět. Mám vyzkoušené různé tlumení. Taková ta dvoucentimetrová vata, kterou dávají hifisti do beden volně vložená do prostoru, nedělá vůbec dobrotu u beden pro nás baskytaristy. Má zkušenost je: nalepit hlavně na zadní stranu za reproduktor potahový koberec a případně i po bočních stěnách. Toto opatření zabrání tzv. stojatému vlnění, které jinak dělá paseku s velkým výkonem a objemem bedny.
Ještě dvě otázky basstando:
- Má box fixovanou přední a zadní stěnu příčkou?
- když už jsi měl bednu rozdělanou, jak v ní vypadá bassreflex, kam je šachta až protažena? Kdyby byla fotka vnitřku, bylo by to výborné.

BL-700NT, TRB-1005NT, B4Fl, BB-350, RB-660Fl
SVM-360 hybrid, SVM-600 hybrid, 4x10 DeltaLite II-2510, 4x10 Beta 10-A, box EV-18B+2x10 Gamma, kombo SVM-300 KappaLite 3015, Peavey TNT-130 aj.
0 xLajků:

20 Naposledy upravil: Hocke (02. 02. 2007 19.57:32)

Tlumit, či netlumit. To je to, oč tu běží. Hocke tlumí jak boxy, tak komba - ne žádným vatelínem atd., ale spec. nátěrěm uvnitř (minimální tlumení). Větší tlumení ubírá citlivost a brilantnost boxu!!! PA a Hi-Fi tlumit, tam jde o vyrovnanou kmitočtovou charakteristiku, u nástrojových boxů je většinou nějaké převýšení v oblasti 2-3kHz vítáno. Je-li box, či kombo zhotoveno z kvalitní vícevrstvé březové překližky (u mě komba i boxy), je tuhost boxu už tím zaručena.

0 xLajků:

21

takže když mám wipatora vytlumenýho tak co.....???

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

22

tak zapni hornu... big_smile

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

23

mno není zlej nápad ale pak je to fakt sklíčko smile a to se mi osobně moc na prstovou hru nelíbí..nesem FIeldy

0 xLajků:

24

smile)

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

25

Pan Hocke: Jo koukal sem, jakejsi černej nátěr..vypadá, jak ten matroš co se stim stříkaj dutiny u aut:) a tak zvláštně to zapáchá:))))

0 xLajků:

26

Hujerovost napsal:

Jo koukal sem, jakejsi černej nátěr..vypadá, jak ten matroš co se stim stříkaj dutiny u aut:) a tak zvláštně to zapáchásmile)))

Bingo!!!!
Je to černý, ale nestříkaj´se tím dutiny aut, ale spodky a nezapáchá to zvláštně, ale po asfaltu, neb to vyrábí PARAMO pod obch. názvem "gumoasfalt". Tuhle netradiční aplikaci jsem prvně kdysi zahlídl u subbasu od MACKIE (zřejmě vliv p. Krampery).
P.S. když tak koukám na citaci, je tam "zapáchásmile", což mi připomnělo hru J.D.Cimmermanna BLANÍk:
"Já jsem Smil Flek z Nohavic"
"A čím Vám to pustilo?"

0 xLajků:

27

o te tuhosti se to se da pochopit, ale teda jenom nechapu proc profesionalni vyrobci tlumej, ampeg, swr, peavey ... ze by ty boxy delaly malo tuhy?

0 xLajků:

28

Harvey58: I takový velikáni používaj dřevoštěpku:)

0 xLajků:

29

Betaron napsal:

- Má box fixovanou přední a zadní stěnu příčkou?
- když už jsi měl bednu rozdělanou, jak v ní vypadá bassreflex, kam je šachta až protažena? Kdyby byla fotka vnitřku, bylo by to výborné.

Box ma fixovanu prednu a zadnu stenu aale ten basreflex sem si nevsimel ale ked budem v skusobni a bude sa mi to chcet zase odmontovavat tak vam poslem fotky

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

30

Ozval sa mi nejaky panko ze by tu bednu kupil za 6000SK.Ja som ju kupil za 12900Sk pred rokom a teraz vraj stoji 9900Sk aj ked ja som ju nasiel na muzikery za cenu 12000Sk.Mal som v plane takych 8000Sk za nu.Co vy nato mam sa jej zbavit aj za 6000?:(

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

31

7000 zpátky ni krok

0 xLajků:

32

presne to som mu akurat napisal lebo som nasiel fakt cenu 9900Sk,Hned som aj pisal na muziker ze ich garancia najnizsej ceny je na houno big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

33

hele máš představu 8 on 6 tak střed je 7 a jeto big_smile

0 xLajků:

34

nechci se mýlit, ale myslím, že sem tu svoji prodal před rokem za 7000 českejch

0 xLajků:

35

jenež nezapomínej že u behringera občas platí pravidlo "ted nebo nikdy" big_smile

0 xLajků:

36

big_smile big_smile big_smile big_smile

0 xLajků:

37

Hujerovost napsal:

Harvey58: I takový velikáni používaj dřevoštěpku:)

pozor, kupodivu drevostepka (jak rikas i ampeg ji pouziva, krome desky s reprama) je hustsi a min nachylna na vibrace nez preklizka a i presto je pouzity tlumeni

0 xLajků:

38

Harvey58 napsal:

jenež nezapomínej že u behringera občas platí pravidlo "ted nebo nikdy"

tak to je pre mna HESLO dna alebo aj roka big_smile:D

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

39

no pro mne taky, to psal kubs a ne ja big_smile

0 xLajků:

40

Chyba v Simonovem metrixu big_smile myslim ze sou tu agenti

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

41

basstanda napsal:

Chyba v Simonovem metrixu big_smile myslim ze sou tu agenti

Behringerovi agenti....

0 xLajků:

42

tak to je BEHTRIX a agent Ringer

0 xLajků:

43

Basstanda: ja som ju pred dvoma tyzdnami predal za 8000,- Sk s 11 mesacnou zarukou a kupil som za 8000,- Sk Hartke VX410 . Co nie je velky upgrade co sa kvality tyka no znacny co do zvuku a jeho čisteho prejavu. Tlacim to cez Warwick Pro Fet IV (- stary dobry nemecky mosfet).
Jediny problem je 4 Ohm voci 8 Ohmom bedne. cize tlacim tak na 260-280 W...

Co sa tyka tej Horny tak ja som mal znameho v muzikeri a Hornu mi vymenili v zaruke. Mal som na vlas rovnaky problem ako ty (drncanie, odlomeny kus čohosi).

Xotic XJ-1T 5 string, Sivcak OSC5 Custom ; 5-string lefty JB (PKguitars)
Aguilar TH500, Aguilar 2xGS112
a pedááále
0 xLajků:

44

T

yogz napsal:

Co sa tyka tej Horny tak ja som mal znameho v muzikeri a Hornu mi vymenili v zaruke. Mal som na vlas rovnaky problem ako ty (drncanie, odlomeny kus čohosi).

Vitaj v klube antibehringerov.Panko si pre nu tento tyzden dojde dohodli sme sa na tych 7000Sk

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

45

Založte si fuckklub Behringeru lol

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

46 Naposledy upravil: Gin (06. 02. 2007 18.23:34)

Chtěl se, si od Behringera koupit tu jejich ladičku za dvojku, ale pomalu tý "značce" přestáván věřit smile ergo: vstupuji di klubu! smile:)

0 xLajků:

47

Gin: vitaj smile

Ale vratim sa ktej BB410. Po pol roku trapenia som si konecne nastavil konkretny zvuk na kombinacii BX4500 + BB410 a hned som to predal. Kolka ironia... :-)

a pedááále
0 xLajků:

48

Gin napsal:

Chtěl se, si od Behringera koupit tu jejich ladičku za dvojku, ale pomalu tý "značce" přestáván věřit smile ergo: vstupuji di klubu! smile:)

Té ladičky bych se nebál, taky jsem nad ní uvažoval, kdybych  z racku vyhodil vysílačku...myslím že Behringer má i použitelný věci, mám od nich třeba malý mix (8 vstupů) a v pohodě. Ale pravda je, že jsem si vzal mix bez dsp jednotky, protože ta už šuměla..

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

49

Ja nemam dobre zkušenosti z ničím od behringeru až na ty jejich efekty,ty sem ešte neskušal, ale ty su zas hnusne big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

50

Já sem to jejich ladičku chtěl kupovat, ale trochu sem se toho bál protože mě kdosi zrazoval že to ladí špatně, respektíve neladí. Teď mám jako ladičku BP 50.

0 xLajků:

51

Za pul hodiny ide Behringer Paaa paaaa.A uz sem ocistil sve meno zbavil sem se vseho Behringerveho smile

Warwicecku CA 211 PRO pod k paanickovi big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

52

Blahopřejeme smile

0 xLajků:

53

basstanda: gratuluju, a už čistej zůstaneš, že jo? smile Pak sem napíš, prosím, jak ta W211 hraje, docela se mi líbila...:)

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

54

basstanda napsal:

To možem lebo sem na ten pickguard zabudel takže sem to ešte neposlal  pardon.Ale už to pošlem

Jen se připomínám wink wink

0 xLajků:

55

basstanda napsal:

Za pul hodiny ide Behringer Paaa paaaa.A uz sem ocistil sve meno zbavil sem se vseho Behringerveho smile

Warwicecku CA 211 PRO pod k paanickovi big_smile

gratulace je na místě big_smile

0 xLajků:

56

Dneska mi dovezu Warwick CA 211PRO.Otestujem ju a napisem recenziu dufam ze bude lepsia ako tato big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

57

Standoooooo... píkgááárd.... sím, sím... smile

0 xLajků:

58

Jo jo mikule musis trosku vydrzat ja mam plnu hlavu vseliceho a nejak na to nemyslim, promin

Sklamal sem tatku big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

59

A vazne chces aj tu placku behringer? big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

60

basstanda napsal:

Jo jo mikule musis trosku vydrzat ja mam plnu hlavu vseliceho a nejak na to nemyslim, promin
Sklamal sem tatku

V klidu, taťka to už nějak přežije big_smile big_smile big_smile

basstanda napsal:

A vazne chces aj tu placku behringer?

No jasně... úplně ji na autě už vidím smile

0 xLajků:

61

Tak warwick Ca211pro bedna vyzerala skvelo az na to ze ked sem ju vcera prvy krat zapojil tak praskalo v horne ( kur.a zas ta horna ).
Ja sem ju kupoval od jedneho obchodnika s hud.nastrojama kery je zdaleka ale isiel nahodou cez nase mesto tak mi ju tam nechal u nasho gitaristu kereho dobre pozna.Ked som si ju skusal v skusobni tak to praskalo. dneska ju vezem naspat.nevim ci ten obchodnik neni nejaky spekulant co prodava jete stroje.Vypadalo to ze do ni uz nekdo pred tym zasahoval ale zase mi dal zarucak tak nevim co si mam myslet.Ale byla fakt pekna ked som mal stiahnutu hornu tak to bolo nadherne aj s tym praskotom to bol super zvuk.Chcem tu bednu ale doprdele funkcnu sad

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

62 Naposledy upravil: mikulik (14. 02. 2007 12.37:39)

Scheisse! sad sad

0 xLajků:

63

Pešek jak sviňa...:( Kubši, kde jsou tvoje vychvalovaný nový aparáty? wink

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

64

otazka je jestli je ta bedna nova, jak psal basstanda, vypada jak kdyby do ni nekdo stoural a zarucak muze byt od jine, ovsem na zarucaku by melo byt seriove cislo, tsejne tak na boxu, i presto to nic neznamena (s autama se kseftuje taky tak ze vsechny dovezeny maj servisni knizku)

0 xLajků:

65

Dnes jsem zakoupil WCA 211Pro a nepraska mi v ni smile asi mas fakt smulu, no. Jinak zvuk pekny, urcite, minimalne za tu cenu. Porovnaval jsem napr. s H***ke a,  no, nebe a dudy.
Lepci, teda hezci zvuk jsem vyloudil jen jen z Eden 410XLT a EBS NEO210, nebo jak se to kcertu. Coz teda asi nikoho neprekvapi smile

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

66

Chlapi omyl.Chyba nebyla v bedni ale v base.Ale este som o takon necom nepocul.Ten praskot zapricinuje staticky prud.Jak slapujem a sucham pravacku o pickguard tak mi to obcas praskne sem si isty ze to je tym.skusal sem tu bednu z druhu basu s warwickem rock bass activ a nerobila to.Co myslite zle uzemnena basa?Nebo mam v sebe jiskru big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

67

no pozor mě občas prksne taky a to ti řeknu čím sem zjistil že to je....bylo to VŽDY když sem si vzal na zkoušku z pohodlnosti šustákový tepláky a kryt eletriky se dotýkal šustáku a vždy při pohybu prásknul! tkaže z netrpělivosti sem svlíknul tepláky a hrál radši bez nich než práskat big_smile

to klusi moje vychvalovaný nový aparáty sou tam kde maj betj....

0 xLajků:

68

Ja sem potom uz iba drzal lavacku struny pravacku sem si posuchal pickguard prilozil prst k strune a prsklo to big_smile co s tym mam delat?Uz vim proc mal Pastorius dole pickguard big_smile big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

69

no ti nevím ale možná bych bejt tebou projel eletroniku...jeslti se někde nějaký zemnění nevyškublo

0 xLajků:

70

Ale ked sa nesucham o ten pickguard tak to nepraska

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

71

tak to fakt nechápu big_smile jak může pickguard takhel prudit....jo my warwickáři bez pickguardu.....

0 xLajků:

72 Naposledy upravil: mikulik (15. 02. 2007 09.49:57)

basstanda napsal:

Chlapi omyl.Chyba nebyla v bedni ale v base.Ale este som o takon necom nepocul.Ten praskot zapricinuje staticky prud.Jak slapujem a sucham pravacku o pickguard tak mi to obcas praskne sem si isty ze to je tym.

Přesně s tím samým měl problémy kamarád na svém JB od nějakého kytaráře... špatný uzemnění a při doteku s pickguardem to lupalo. Kytarář mu to za chvíli opravil, někde něco připájel a bylo to...

Kubš napsal:

bylo to VŽDY když sem si vzal na zkoušku z pohodlnosti šustákový tepláky

Teda, Kubši, ty vůbec nedbáš na imidž... big_smile big_smile

0 xLajků:

73

Doma zmeram ci mam dobre uzemnenu kobylku

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

74

mikulik napsal:

Teda, Kubši, ty vůbec nedbáš na imidž... big_smile big_smile

ty jo jako úkáčko stajl ne? hele von je problém že když sem třeba chodil v manžestrákách na zkoušky tak sem je po návratu domů musel vyhodit jak byly propocený....no ted to řeším tak že se na zkoušku převlíkám do kratas....

0 xLajků:

75

To buď rád, že nechodíš v kůži... kůžáky bys ze sebe po zkoušce vůbec nestáh´ big_smile big_smile

0 xLajků:

76

fuj kůže sem sand nějaká mánička z 80tek?

0 xLajků:

77

Proč hned myslet na nejhorší - co třeba Jim Morrison?

0 xLajků:

78

jim morison je fajn chlapík ale vzorově bych ho tak nebral...:D

0 xLajků:

79

Zmeral som ,kobylka je uzemnena dobrea ked som odmontoval pickguard tak uz to nepraska.To je nejaky pickguard z cernobilu big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

80

No možný je všechno ten mrak cestoval skoro po celým světě tak bůhví kde koho ozářil

0 xLajků:

81

Kubš napsal:

No možný je všechno ten mrak cestoval skoro po celým světě tak bůhví kde koho ozářil

Nebo osvítil smile

0 xLajků:

82 Naposledy upravil: mikulik (16. 02. 2007 10.17:42)

basstanda napsal:

ked som odmontoval pickguard tak uz to nepraska.To je nejaky pickguard z cernobilu

U starých fendrů se na celou spodní stranu pickguardu dokonce lepil alobal... asi právě kvůli podobnejm problémům... tak to taky zkus, třeba to pomůže... normálně polož pickguard na alobal, vystřihni obrys a šoupni ho zespoda, mezi pickguard a tělo... pak PG přišroubuj a uvidíš...

0 xLajků:

83

NO skusim to otče big_smile

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

84

Možná bude ten alobal taky chtít nějak uzemnit... nevím, nejsem zrovna elektrikář... wink

Ještě jednou mi řekneš otče a přestanu s tebou mluvit...

0 xLajků:

85

mikulik napsal:

Ještě jednou mi řekneš otče a přestanu s tebou mluvit...

...MAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.....  sad

Ales Vychodil AVJB5
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

86

Kubš: to co stvárate na tych skuskach ze sa tak potis? smile)

Co sa tyka alobalu+pickguard - tak si skor myslim ze to fungovalo ako clona proti brumeni elektroniky v base hlavne ked si basu otocil oproti aparatu tak to robilo velmi zaujimave veci ak tam alobal nebol :-)

A inak celkom slusny OT sa tu zvrhol , no pod touto temou mi to nejak vobec nevadi :-)))

A btw. ked uz OT tak: dnes som si bol pre "MusicMan-a" (Fokus) u pana Mastneho vo VelMez-u a na to ze je to lavoruky model tak sa im velmi podaril, hra velmi dobre.

a pedááále
0 xLajků: