Téma: Behringer bx300T
Nevite proc mi muze vyhazovat pojistky.Ho zapnu a pojistky vyhozeny.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Behringer bx300T
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nevite proc mi muze vyhazovat pojistky.Ho zapnu a pojistky vyhozeny.
Protože má moc velkej odběr. jde o to jestli nemáš příkonově (výkonově) moc zatíženou sít.
tim ale odstavis plnej vykon aparatu... jestli tam mas prodluzovacku, tak ji zkus vymenit... popr se podivej, zdali tam opravdu mas tu pojistku, ktera tam ma bejt...... ja taky jednou do preamppu misto 1A rval 250mA
neodstavim to je na omezeni proudovecjh narazu neni to v zasuvce vsude to dela.Sou tam nejspis velky proudovy narazy.6.5A na 230V
Udělej uzel na kabelu někdy to pomůže... Jinak myslel jsem že mluvíš o jističích ne o pojistkách prímo v kombu.
no používám to u kompu vlastně to trošku pomůže proti úpřepětí protože se tam zvýší indukčnost a nák to pomáhá. Jinak proti blesku ti nepomůže ani milion uzlů
Kdyz sme v tom nevi proc mi posledni struna na kytare drnci na 10 a 11 prazci a jinde ne
Jestli myslíš BX3000T tak ti pomuže tohle:
http://www.audiopro.cz/forum/viewtopic. … 15e3e360e8
jestli to nemaš od nich ta aspoň budeš vedět v čem je problem.
Od nich mozna mi to udelj ty co to od nich to uz sem zjistil ze ej rpoblem v tiom ze ma velky proudovy narazy.
¨ze zasuvky 230v muzes maximalne braat v poho 11A
HM ten zesik ma pri 230V 6.5A coz je docela dost chybi tam zabudovanej opozdovac proudoveho narazu.Precti si tu diskuze.
no sak rikam, ze ze site muzes brat pri 230 11A tudiz ses v norme.. taky si precti diskuze..
Ty vole a to si vycetl kde tak se koukni jaky mas doma jistice a prid mi to sem znovu napsat.Normlane je v kazdym zesiku zabudovanej omezovac prodouvejch narazu protoze kdyby tam nebyl tak ti pojistky vyhodi vsechno bez si to rdsi vyzkouset.
ja se pamatuju, zek dyz jsem stavel tesluv trasformator, tak jsem standartne bral 230/10....... vic nevim.....
jenže pánové ono to má možná při normálním provozu ale při zapnutí to má šílenej odběr a proto to vyhodí pojistky...dělá to každej kousek a pokavad máš hlavu od audiopro(nebo od jejich odficálních dealerů) tak ti to bezplatně v rámci záruky upravěj aby to nedělalo a pokud nemáš tak to vyjde na nějakou tu stovku!!!
Tady je o tom problému s pojistkama napsáno víc: http://www.mastersound.cz/beh_rady.htm
když budete mít dotaz, klidně se zeptejte přímo Stani Zhejbala (majitel), je celkem v pohodě a určitě poradí..
JJ Kubs a nevis kde mi to tam zabudujou nechce se mi v tom hrabat
www.AUDIOPRO.CZ pokavad ses z prahy jinak se zkus s nima domluvit kde by to byli schopný udělat mimo prahu...napis Panu safarikovi ten celkem vi o co bezi
má mail safa@audiopro.cz a je to celkem rozumnej člověk takže se neboj on s tim určitě v klidu poradi
Hm tak to udelam nejspis sam jak na to koukam napajim to u trafa.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Behringer bx300T