1

Téma: Epifani, Bergantino a jiné u nás nedistribuované značky

Protentokrát si dovolím trochu hloupý dotaz. Dostal jsem zálusk na proklamovaný hi-end kabinety (ani Aguilar mě nenadchnul - příliš těžkej), ale jak se k nim dostat, když v týhle zaprděný zemičce se je nikomu nechce prodávat ? A kde si je vůbec vyzkoušet ? Mám kvůli Epifanům jezdit někam do Kolína nad Rýnem ? Nebo snad za Bérgantinem lítat přes oceán ? A co na to Acme? A kojot ?

0 xLajků:

2

Re: Epifani, Bergantino a jiné u nás nedistribuované značky

Sice ti nepovim kde se to dá ozkoušet ale epifani jsou podle mě nejlepší boxy hrajou fakt suprově...

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

3

Jo, však oni prej používaj (nebo aspoň používali) špičkový italský repráky B&C. Tys na nějakýho Epika hrál ?

0 xLajků:

4

BaC sou i v markBass ne??

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

5

no jo to by možná sedělo to sou taky taliáni....hele i přes pověst těch repráků mi nejde do hlavy slovo _ italové+kvalita big_smile
btw beednu epifani měl mistr basu FIlip Spálený a jako hrdý majitel se zde v čechách tou bednou mohl chlubit opravdu krátkou dobu pač mu jí někdo šlohnul....byla prej jediná v čr nebo jak a přesto to někdo šlohnul a zřejmě dobře zpěněžil....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

6

treba sou hodne ze severu vod svycarskejch hranic.. :-D ...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

7

Dan napsal:

Protentokrát si dovolím trochu hloupý dotaz. Dostal jsem zálusk na proklamovaný hi-end kabinety (ani Aguilar mě nenadchnul - příliš těžkej), ale jak se k nim dostat, když v týhle zaprděný zemičce se je nikomu nechce prodávat ? A kde si je vůbec vyzkoušet ? Mám kvůli Epifanům jezdit někam do Kolína nad Rýnem ? Nebo snad za Bérgantinem lítat přes oceán ? A co na to Acme? A kojot ?

Mám podobnej problém třeba boxy od Genz Benz u nás taky neseženeš, zkouším je sehnat přes jednoho maníka co to sem vozí z německa.

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

8

hele ale pokud ti to někdo doveze tak si to stejně předem nevyzkoušíš takže od čeho je zásilková služba thomana nebo jinýho dojčland šopu :Djá mít ty prachy a vědět že to v čechách jinak neseženu tak to vemu přes thomanna za těch asi 500 kč zásilkovnýho to stojí

0 xLajků:

9

Thomann je nemá, už jsme se koukal. Nbeo že by on novýho roku ? N Genze jsem zapomněl, al je to ta samá písnička...

0 xLajků:

10

Kubš napsal:

hele ale pokud ti to někdo doveze tak si to stejně předem nevyzkoušíš takže od čeho je zásilková služba thomana nebo jinýho dojčland šopu :Djá mít ty prachy a vědět že to v čechách jinak neseženu tak to vemu přes thomanna za těch asi 500 kč zásilkovnýho to stojí

samozřemě že bych si nechal sehnat tan na kterej sem hrál LS 410T. Máš kontakt na thomana?

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

11

Dan napsal:

Jo, však oni prej používaj (nebo aspoň používali) špičkový italský repráky B&C. Tys na nějakýho Epika hrál ?

Jo jo hral, má ho muj učitel je to Epifani UL-310, 3x 10" repro, 750 W RMS. Má to libovej zvouček...

Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
0 xLajků:

12

Taky jsem hrál na tu 3x10", zvuk to má fakt super, ale je to hodně hodně hi-fi, což nemusí vyhovovat každýmu, ale k bezpražci do jazzíku by to asi sedělo.

MusicMan Stingray, Eden WT-400 Traveler, Aguilar GS112
0 xLajků:

13

Díky, to rád slyšim. Jsem zakoukanej do jeho třetinovýho bratříčka (UL110). Hi-fi je přesně to, co hledám. big_smile BTW, kde jste to sehnali ? Nechceš se, Gimzy, prosím zeptat toho svýho učitelskýho ?

0 xLajků:

14

Mam takovej dojem že ho dovez z německa...

0 xLajků:

15 Naposledy upravil: Dante (17. 01. 2007 11.20:31)

Neuci Te nahodou Tichota? Pac ten ma prave 3*10 Epifani a hlavu od Aguilaru

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

16

ee Uči mě Marek Haruštiak Ten má 3x10" Epifani a hlavu od Edenu

0 xLajků:

17

Dante napsal:

Neuci Te nahodou Tichota? Pac ten ma prave 3*10 Epifani a hlavu od Aguilaru

jo tak wimpy odhodil už ty 2bedny o  12" od aguilaru??

0 xLajků:

18

Nevim, jak Wimpy, ale já jsem Aguilar GS112 "odhodil". Dobře to groovuje (má to dva bassreflexy, tak ještě aby taky ne...), ale středů málo. Zkrátka vynikající, ale hi-fi to není smile

0 xLajků:

19

Dan napsal:

Díky, to rád slyšim. Jsem zakoukanej do jeho třetinovýho bratříčka (UL110). Hi-fi je přesně to, co hledám. big_smile BTW, kde jste to sehnali ? Nechceš se, Gimzy, prosím zeptat toho svýho učitelskýho ?

Hele tak jsem vyzvěděl že ho koupil přes EBay z německa...

0 xLajků: