1 Naposledy upravil: Gimzy (20. 11. 2005 17.50:26)

Téma: HELP

Ahoj, mam takovej problém s mim kombíčkem(Trace Elliot 715SM), když na něj hraju dýl a víc do toho říznu tak mi přestane hrát reprák a tak do toho kopnu a zase to jede. Ale v zesíku to neni protože do mixu to jelo furt. Nevíte někdo čim to může bejt? Díky

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

2

Re: HELP

kdyby se to znova zaplo samo, pripadne vypnutim a zapnutim, tak bych skoro rek ze ti spina proudova nebo  tepelna ochrana, ale pokud se to zapina znova kopnutim tak to nevim, spis nejaky studenak...

0 xLajků:

3

Já bych to taky tipl na nějaký studeňák, ale je mi divné, že už ti vyletěla pojistka, mně se to nikdy nestalo. Zkus například stáhnout nejhlubší basy (50Hz) na ekvalizéru na -6dB a dohnat zvuk na vyšších frekvencích. V basech jsou největší špičky a je možné, že sepne ochrana koncového zesáku, přitom linka hraje dál.

Warwick Streamer 5 bolt-on, Ampeg SVT3-PRO, box SVT-410HLF
0 xLajků:

4

aha to zkusim dík smile

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

5

Zdarec hoši, mám takovej problém.prodávám combo Trace Elliot GP12SMX, takovou tu velkou krávu,dole  jeden 15palcovej reprák a nahoře 4 desítky, celkem 700 W, kombo nevypadá z venku nic moc,ale důležitej je zvuk a ten je v klidu,záleží taky na base. Poradte mně nějakou rozumnou cenu za kterou bych to mohl střelit.Potřebuju nutně prachy.Původní cena byla 72 000 Kč

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

6

Zkus nahodit 80 a třeba se někdo chytí :-)))))

Ne, vážně, nevim. Vozkoušel bych minimálně těch 60...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

7

Pocitej minimalne 25-30 procent ceny dolu, to i v pripade, ze je aparat prakticky nejety... sad
Resp. je treba odpichnout se od prodejni ceny dnes.

Asi nepotesim (pouzite): http://www.angelfire.com/music6/traceamp0/

U nas bych zkusil ze zacatku nejakych 54.900, ale pocitej s tim, ze mozna budes muset jeste dost ubrat sad

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

8

Tak 60 je asi moc:o)),ale zkusím asi tak 45,třeba se někdo chytí,dolů můžu jít vždycky

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

9

Palec: zkusil bych 49.900, to uz vypada oproti 72.000 jako solidni sleva (a co 2 tydny muzes jit o par tisic dolu). Ovsem pokud je to uz starsiho data, tak klidne zkus tech 45... Zvaz to sam.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

10

tak tohle monstrum bych chtěl vidět!!!

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků: