1

Téma: Digitech

Zdravím všechny, právě se mi dostal do ruky Digitech BP50 teď sem ho zapojil a zkouším co to umí. Najde se někdo, kdo už ví jak v tom chodit? Zajímá mě jestli to co z toho leze doma do sluchátek se podobá tomu co leze z bedny a spousta dalších věcí.

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

2

Re: Digitech

těžko říct ono to pak naživo je trošku (hodně..) jiný....taky je to ještě uplnějiný když to zapojíš v kapele...

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

Kubš napsal:

těžko říct ono to pak naživo je trošku (hodně..) jiný....taky je to ještě uplnějiný když to zapojíš v kapele...

zatím sem si udělal tři presety který mi ve sluchátkách zní parádně, zejtra na zkoušce to proženu přes pořádnej apec a uvidím jestli to nerozšlapu. Ale na domácí cvičení to nemá chybu.

0 xLajků:

4

no hele to je právě ono že na velkej apec už nic moc...ALE KOUKÁM že ty máš koncák což by nemuselo dělat neplechu píchni to jen dokoncáku vypni simulaci repros a zkoušej jinak do normálního apce bych to nepíchal ono se to pak bije (korekce na mefektu a korekce na preampu) ztráta identity zesilovače (mnohdy i basy....) prostě digitál je zrádnej a i u něj záleží na kvalitě....možná až propastně  a bohužel BPčka sou trošku horší...troufám si říct že možná maj co dělat aby stíhaly vampa od behringeru ale  zas jak říkám každej má jinej vkus mě se líbil víc vamp....

0 xLajků:

5

Kubš napsal:

no hele to je právě ono že na velkej apec už nic moc...ALE KOUKÁM že ty máš koncák což by nemuselo dělat neplechu píchni to jen dokoncáku vypni simulaci repros a zkoušej jinak do normálního apce bych to nepíchal ono se to pak bije (korekce na mefektu a korekce na preampu) ztráta identity zesilovače (mnohdy i basy....) prostě digitál je zrádnej a i u něj záleží na kvalitě....možná až propastně  a bohužel BPčka sou trošku horší...troufám si říct že možná maj co dělat aby stíhaly vampa od behringeru ale  zas jak říkám každej má jinej vkus mě se líbil víc vamp....

No já sem si to pořídil vlastně jen domů na cvičení protože bydlím v bytovce tak nemůžu mít kombo a zabil sem tím tři mouchy jednou ranou protože to má metronom i ladičku. Jinak ten koncák je už starší a nemá vstupy ani výstupy na jacky, boxy mám připojený přes ty banánky a ten Digitech nevím jak bych zapojil.

0 xLajků:

6

no určitě by se dala vyrobit redukce smile ale to je fuk zkus to přes to RBI třeba to pojede v klídku wink

0 xLajků:

7

Zdar, já jsem si pořídil BP-50 na domácí cvičení, požívám to jak se sluchátkama,
tak do Fender komba. S kombem cpu BP do linkového vstupu a basu mimo BP.
Do studia to nelze použít kvůli šumu, na cvičení jako bubeník je to bezva. V klubu a 200W
aparátu jako amp-modeling perfektní. Jinak z efektů většinou jen šumovou bránu a malinko chorus, jako lehčí podklad. Po roce používání jsem si na doma pořídil ještě DB-90 od Bosse, hlavně kvůli triolám a off-beat počítání. S obouma mašinkama jsem spokojenej.
Ať to slouží.

Fender Jazzbass American Deluxe, Basswood GJK
SWR 550x,  Hocke 1x15" a 4x10", Fender Rumble
http://www.jimiband.cz
0 xLajků: