Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Andband
Stránky 1
Že by? Je tam kde bezpečně zaparkovat mazlíka? ![]()
Zaparkuješ ve dvoře za bránou. Výhoda je, že mám od všeho klíče
![]()
Ty jo, tos mě nalomil. Rozmyslím, kdyžtak zavoláme... ![]()
Doufám, že nemáte v publiku pankáče nebo hiphopery, které by mazlík vyhajpoval k nějakému nepředloženému činu.
Samá pohodovka. Ohníček, buřty a tak... ![]()
Přijeď brzo, ať tě můžu nalejt Bernardem. ![]()
A domů to odřídí kdo? Se znám, Bernard sem, Bernard tam... To je pak úplnej Pasy Rajot (copyright by DJ Miloš)... ![]()
Jestli je to pořádný auto, tak domů trefí samo...
No teda. Drzoune. Tomu tvýmu hrkátku vypráší kožich vždycky. A bez střechy... Voe. ![]()
Btw. proč jste na tom plakátu vy dva s Tomem tak vepředu a chudák bubeník není skoro vidět? Kde je džendrová vyváženost?
![]()
to si řekneme někdy na Kopné, třeba na velbloudovi. ![]()
vyvěsíš červenou lucernu za svozem výsledků a s posmrkaným kapesníkem pojedeš ubrečenej domů
![]()
Plakát je podle zásluh
![]()
já nevím, takhle nás naskládal fotograf, nebylo čas ptát se, kdo je kdo... ![]()
No, já příští týden samozřejmě jedu. A ty? Dáme Bystřičku a vypráším ti kožich... ![]()
Já uvidím, asi taky. Vzal bych obytňák a spal přímo u RZ. Podle toho, jak mi bude.
V úterý jsem byl na operaci s ledvinama, tak se teprve uvádím do provozu ![]()
Z Miňase bys viděl akorát zadní nárazník a to tak do první zatáčky. ![]()
Ajaj. Snad ti to dobře dopadlo. Držím pěsti v rychlé rekonvalescenci!
No jo, ale tak Miník je pro Nellču nefér soupeř. Jedno z mála aut, které drží v zatáčkách líp než ona. A má lepší krouťák. Nefééér!!! ![]()
Ha, D.a.l.i se objevil. Budeš taky na Barumce? Že bychom dali bassrally scuk? ![]()
Díky, myslím, že mě naše zdravotnictví znovu nedostalo
![]()
No jo, ale tak Miník je pro Nellču nefér soupeř. Jedno z mála aut, které drží v zatáčkách líp než ona. A má lepší krouťák. Nefééér!!! big_smile
Ve Feldě jsem razil heslo "Výkon doháním odvahou". Tak nebuď srab
![]()
No, já nemůžu na české zdravotnictví aktuálně říct křivého slova. Vloni mi doktoři v Motole zachránili život. Však víš. ![]()
be_fretless napsal:No jo, ale tak Miník je pro Nellču nefér soupeř. Jedno z mála aut, které drží v zatáčkách líp než ona. A má lepší krouťák. Nefééér!!! big_smile
Ve Feldě jsem razil heslo "Výkon doháním odvahou". Tak nebuď srab
![]()
Mezi odvahou a hazardem je strašně tenká linie. A já se mám rád. ![]()
Ano, Daliho jízda od Spidera k hospodě je mi známa... Vypadalo to, že ti zbývá zhruba půl hodiny života a přemýšlíš jak to zkrátit. ![]()
Ano, Daliho jízda od Spidera k hospodě je mi známa... Vypadalo to, že ti zbývá zhruba půl hodiny života a přemýšlíš jak to zkrátit.
No, já vloni pustil D.a.l.iho neprozřetelně za volant. Takže si výše uvedenou příhodu docela dovedu představit... ![]()
Pozvánka na koncert, zítra 12/1 do pražského klubu Slušnej kanál
Entry free
Start 20:00hod
Co Vás případně čeká ? Třeba tohle https://www.youtube.com/watch?v=l8n18kiHInw
Stránky 1
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Andband