1

Téma: Deathward - křest CD

Vážení kolegové basáci,
srdečně vás zvu tuto sobotu, tj. 5.12.2015, do prima klubu Na Rampě v Jablonci nad Nisou na křest CD výborné turnovské kapely Deathward, kde mám tu čest hrát. Večer to nebude nudný, kromě zmíněného křtu a samozřejmě našeho koncertu vystoupí jedna mladá liberecká předkapela. Kmotrem desky bude zajímavá persóna, náš soused, výborný muzikant a moderátor Nova zpráv - Ivan Berka. S Ivanem si zahrajeme jednu společnou píseň, bude to docela překvápko pro všechny. No a závěr večera obstará kapela Wishmasters, výborný revival Nightwish, který představí i svoje songy. Zbývá doplnit, cože to vlastně hrajeme za styl. Oficiálně tomu říkáme Symphonic-metal, ale berte to s rezervou. Ne každý Kabát je metal a ne každý metal je randál. Mrkněte sem a poslechněte malou upoutávku, myslím, že to jsou písničky napříč mnoha žánry a repertoár máme velmi pestrý, stejně tak, jako jsme pestří my smile
https://youtu.be/ptL74VNQgcw
Pokud jsem vás pozváním otrávil, omlouvám se, pokud jsem vás inspiroval, těším se s vámi na setkání v sobotu.

Radoozz

Zon Club #001 Soundelirium Club #1
"Politici jsou buď neschopní nebo zkorumpovaní. Někdy stihnou za jeden den oboje" W. Allen.
0 xLajků:

2

Re: Deathward - křest CD

díky za ochutnávku, škoda, že je to daleko, to by mě bavilo.. smile

0 xLajků:

3

Nu, třeba se tam podívám, sousede. Do tvého bydliště jsem se letos vyjímečně nedostal, byv nemocen (bývám tam třetí týden v říjnu, tradičně). Na Rampě jsem naposled hrál před třemi lety. Podobným kapelám jsme to léto předskakovali (a oni nám). Není to špatné. V našem věku jsme rádi, že to vůbec hraje a že na nás barevně svítěj. Moh´bych vzít babu, která se na todle umí vyfiknout ...  a i se hejbat. Má proporce vašeho frontmana smile .

všechna sláva polní tráva, dříve maršály a džezbas, dneska korejský ememky ... hudba nejni o ceně nástrojů
nesnášim ty, co nemaj rádi woodyho ;-)
0 xLajků:

4

ahoj ja jdu smile teda jsem zde smile

TecAmp Club #2
0 xLajků:

5

janry napsal:

teda jsem zde

Janry, díky za návštěvu. Jsem rád, že jsme se poznali.

Zon Club #001 Soundelirium Club #1
"Politici jsou buď neschopní nebo zkorumpovaní. Někdy stihnou za jeden den oboje" W. Allen.
0 xLajků:

6

radoozz napsal:
janry napsal:

teda jsem zde

Janry, díky za návštěvu. Jsem rád, že jsme se poznali.

ahoj smile nemas zac smile poteseni je i na me strane smile Ja zase dekuji za skvely koncert a musim rict, slape vam to smile

TecAmp Club #2
0 xLajků: