Téma: Deathward - křest CD
Vážení kolegové basáci,
srdečně vás zvu tuto sobotu, tj. 5.12.2015, do prima klubu Na Rampě v Jablonci nad Nisou na křest CD výborné turnovské kapely Deathward, kde mám tu čest hrát. Večer to nebude nudný, kromě zmíněného křtu a samozřejmě našeho koncertu vystoupí jedna mladá liberecká předkapela. Kmotrem desky bude zajímavá persóna, náš soused, výborný muzikant a moderátor Nova zpráv - Ivan Berka. S Ivanem si zahrajeme jednu společnou píseň, bude to docela překvápko pro všechny. No a závěr večera obstará kapela Wishmasters, výborný revival Nightwish, který představí i svoje songy. Zbývá doplnit, cože to vlastně hrajeme za styl. Oficiálně tomu říkáme Symphonic-metal, ale berte to s rezervou. Ne každý Kabát je metal a ne každý metal je randál. Mrkněte sem a poslechněte malou upoutávku, myslím, že to jsou písničky napříč mnoha žánry a repertoár máme velmi pestrý, stejně tak, jako jsme pestří my
https://youtu.be/ptL74VNQgcw
Pokud jsem vás pozváním otrávil, omlouvám se, pokud jsem vás inspiroval, těším se s vámi na setkání v sobotu.
Radoozz
"Politici jsou buď neschopní nebo zkorumpovaní. Někdy stihnou za jeden den oboje" W. Allen.