1

Téma: Hi-Fi / PC

Jakym zpusobem se da hrat pres hi-fi vez popr pres pocitac? V pocitaci mam integrouvanou zvukovou kartu, tak jestli by tam nebyl nejaky problem.. Fakt nemam tuseni jak na to.. Prosim o radu, nejlepe pres tu hi-fi vez..

0 xLajků:

2 Naposledy upravil: spider (12. 12. 2006 20.29:12)

Re: Hi-Fi / PC

No, de to, ale za moc to stat nebude. Doporucuju pouzit vstup na mikrofon, je citlivejsi, popr. pokud to karta umi zapnout Mic boost. Pak uz jen v mixeru vysolit hlasitost a je to

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: vítek (12. 12. 2006 21.14:30)

u počítače bacha na pevnost bedniček smile

"IN FACT - JAZZ'S NOT DEAD. I could be wrong now, but i don't think so..." smile
0 xLajků:

4

taky záleží jaká je to zvukovka, u horších se může objevovat spoždění, že brnkneš a ono bude znít o nějakou setinu vteřiny později

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

5

to ne to myslím nee smile

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

6

taky myslim ze ne....je to "zesilovac" jako kazdy jiny....pokud by to hnal nejakym softwarem tak snad, ale ciste na vystupu urcite ne

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

7

salof napsal:

taky záleží jaká je to zvukovka, u horších se může objevovat spoždění, že brnkneš a ono bude znít o nějakou setinu vteřiny později

To jsem pri hre nezazil (a nahral jsem se pres PC hodne), tam je zpozdeni naprosto minimalni (SB Live! 1024).

Horsi je, jak chces nahravat a nahravas ke stope (nebo ke kliku). Tam vznikne pomerne velke zpozdeni a vysledek je brutalni smile Ale samozrejme je moznost stopu posunout, pokud to potrebujes mit dohromady.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

8

A pres hi-fi to vali? Taky narvat do nejakeho toho konektoru?

0 xLajků:

9

to hifi musí mít nějaký vstup - in

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

10

Flap napsal:

A pres hi-fi to vali? Taky narvat do nejakeho toho konektoru?

Ja to resil treba pres cinch vstup pro video - spajel jsem si na to redukci (jelikoz jsem nesehnal)...
Jinak to jde v pohode, pro uplne zacatky proc ne, porad lepsi, nez hrat nasucho a neslyset, co vlastne z basy leze...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

11

redukce na kabel a pich do zdirky pro mikrofon, sound blaster live5.1, amd athlon 1,2` spozdeni zadne ani pri nahravani v cool edit pro2.. nevim proc by tam nejake spozdeni melo vznikat, pokud se to neprohani pres naky real time efekt.. jinak repro creative 5.1 8w na kazdy kanal 18w na centralni reprak a 22 subwoofer a nestezuju si, ani nepotrebuju kombo, dalo by se rici:)

jolana proxima l bass
0 xLajků:

12

Jelikož trávim minimálně pol. času v Plzni kde jsem neměl možnost přes něco hrát, tak jsem taky jeden čas řešil otázku pustit to přes počítač a opravdu jsem tam zpoždění měl, dokonce asi 1s, ale pravda je že se jedná o starej a dost dýchavičnej notebook, takže bych to zpoždění spíš přičítal paměti, která holt nezvládala dannej program...
Jen tak naokraj, že toho ze i na počítači dosáhnout smile

Hur Hur Hur!
Ehm...Keen JB (snímače fender), Hocke BG113..
A spousty chromu....:D
0 xLajků:

13

mozna je lepsi najit ve sklepe starej gramec nebo kotoucak :-D ..zacinal sem s kytarou na bakelitovim kotoucaku to ma tu vyhodu ze kdyz se da nahlas tak se veskerej ten plast rozvibruje a rozdrnci a dela to docela zabavnej bustr ....:-D
nebo napsat jeziskovi o naky 10-15W kombicko..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

14

Jezoskovi sem psal a rikal ze mi donese basu, ale protoze sem nebyl cely rok uplne hodny tak s kombem na me sere.. Proto se ptam jak to udelat.. Na pc mam docela k hovnu repraky tak to chci zkusit pres tu hi-fi.. Pokud dobre chapu tak si mam na kabel poridit nejaky special konektor a vrazit do diry pro sluchatka.. Tot vse?

0 xLajků:

15

jj, redukce.. nevim presne jak se to jmenuje smile) ale v tscu to maji za 50 smile

jolana proxima l bass
0 xLajků:

16 Naposledy upravil: spider (19. 12. 2006 07.02:42)

Flap napsal:

Pokud dobre chapu tak si mam na kabel poridit nejaky special konektor a vrazit do diry pro sluchatka.. Tot vse?

Sluchatka asi ne...to je vystup. Potrebujes vstup

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

17

spider napsal:
Flap napsal:

Pokud dobre chapu tak si mam na kabel poridit nejaky special konektor a vrazit do diry pro sluchatka.. Tot vse?

Sluchatka asi ne...to je vystup. Potrebujes vtup

vstup pro mikrofon no ..

jolana proxima l bass
0 xLajků:

18

vstup třeba: AUX IN atd., důležité je to IN což znamená vstup, OUT je výstup z toho HIFI do toho ne

0 xLajků:

19

Na vezi sem nasel AUX IN u ktereho sou dva vstupy.. Jeden L (asi left) a druhy R vypadaji stejne.. Tak to zkusim asi pres to, kdyz rikate ze pres mikrofon ne.. A kdyz uz sme u tech vstupu.. Tak je jenom jeden druh vstupu u baskytar nebo je vic druhu? At vim jestli muzu dojit do shopu a rict - Chcu kabel do basy a on mi pohotove da delku jakou reknu, nebo se me bude vyptavat - A mas taky konektor nebo onaky?

0 xLajků:

20

Standardne je to "Jack" 6,3 mm prumer, tusim smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

21

Takze muzou byt aj vetsi nebo mensi? Je to na tej base nekde napsane? At vim jaky mam..

0 xLajků:

22

přes ten mikrofón to taky můžeš dát

0 xLajků:

23

Ne, nectel jsem Te vyplasit, rika se mu take "velky jack". Pak jsou jeste specialni konektory pro ruzne MIDI kytary a nektere kytary maji stereo jacky pouzity i pro napajeni aktivni elektroniky kabelem, ale to nebude Tvuj pripad.

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

24

dobry je rict velkej mono jack .. pac jinak by ti mohli cpat stereo jack ..teda pokud budes nakupovat v nakym normal ksefte a ne v ksefte s nastrojema tam staci rict smuru rep kabel ke kytare...
a pocitam ze na vezi bude vstup na mylyho jacka tak si este budes muset koupit redukci ... tamty vastupy jak mas left a right to bude asi vstup na sinche ... k tomu se da koupit snura sinch-malej jack ..k tomu bys pak poreboval redukce malej/velkej jack samice/samice

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

25

přes komp je to v pohodě koupil sem redukci velkej/malej jack a sem za vodou smile

"IN FACT - JAZZ'S NOT DEAD. I could be wrong now, but i don't think so..." smile
0 xLajků:

26

Ja pres comp nemuzu jelikoz by se moje repraky rozpadli.. Takze musim sehnat naky konektor co vrazim do AUXu na vezi a do kablu na basu.. Nevite kde sehnat??

0 xLajků:

27

prosimtě když to budeš kutit přez tu hi-fi tak napiš jak to vypadalo... díkz

0 xLajků:

28

No tak sem koupil kabel a ze to dam pres hi-fi, ale neslo to.. Nakonec sem to vymyslel tak ze sem to zapojil do kamosoveho 4W komba jako sluchatka a valilo to v pohode.. Zvuk byl o neco lepsi nez z toho komba a hlavne hlasitejsi.. Ale ted sem to kombo rozbil a potreboval bych nejake reseni jak to zapojit pres hi-fi bez komba..

0 xLajků: