1

Téma: Basa 5k

Mam max castku 5 tisic.. Vzhledem k tomu ze bazar se mi nic moc nezamlouva, tak uvazuju o nove.. Vic jak 5 tisic dat nemuzu a tak bych rad vedel, co je za tuto castku nejlepsi..

0 xLajků:

2

Re: Basa 5k

dobrej kousek od Fokusu tongue

0 xLajků:

3

Fokus toho do 5 tisic moc nema jen Jazz Bass 4S, Precision 4S nebo Precision KA.. Kdyz sem se tak dival tak se mi docela zamlova ten Jazz Bass.. Je vhodny na grunge?

0 xLajků:

4

Flap napsal:

e vhodny na grunge

jo

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

5

To si piš... ten je kromě podladěnýho deathmetalu vhodnej na cokoliv smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

6

Tak to je super.. Nasel sem ho v jednom E-Shopu za 4300.. Nebude v tom snad zadny hacek, kdyz je to tak levne :-/

0 xLajků:

7

Háček je v tom, že všechny Jazbassy od Fokuse nehrají stejně... Některé hrají o 5 tisíc líp a některé zůstávají na své ceně...

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

8

Flap napsal:

Tak to je super.. Nasel sem ho v jednom E-Shopu za 4300.. Nebude v tom snad zadny hacek, kdyz je to tak levne :-/

Snad jen v tom, ze si ho asi nevyzkousis... Ale jsou to podarene nastroje, jen mozna budes muset opracovat prazce, aby z toho nebyl bloody grunge wink

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

9

Klusi napsal:

Háček je v tom, že všechny Jazbassy od Fokuse nehrají stejně... Některé hrají o 5 tisíc líp a některé zůstávají na své ceně...

Já jsem ještě nenarazil ani na jeden který hraje za víc jak 5000

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

10

ale joooo..takový jsou...bejvaj většinou špatný/dobrý celý ty várky...jedna je super a další stojí za prd...jako v životěv smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

11

grampa napsal:

Já jsem ještě nenarazil ani na jeden který hraje za víc jak 5000

Ja nemel v ruce Fokus JB, ktery by hral na min nez 5kkc (pravda, nemel jsem jich v ruce zadne silene mnozstvi). Zato nektere jine nejmenovane modely (kdo pohleda, najde smile hraji tak za pulku ceny, za kolik se prodavaji...

Jeste je dobry model MM a spatne nehraje ani preclik. Zajimavy zvuk ma "peavey" model, ale je tusim drazsi.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

12

stejne myslim ze bazar je nej ... novou basu do 5ti bych nekupoval ...to bud musi mit clovek kliku nebo maly naroky pripadne do toho pak narvat hromadu prachu...
levnou basu bych koupil max kdyby se mi hodne libila na paradu :-D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

13 Naposledy upravil: Flap (12. 12. 2006 16.31:21)

V 940 Bass 4 string nebo Jazz Bass? Co je lepci? Cenove asi V 940 ale nazorzkusenych je lepsi..

0 xLajků:

14 Naposledy upravil: Termit (12. 12. 2006 17.29:13)

Asi budes muset vyrazit do obchodu a tam je porovnat, sam uvidis co ti sedne do ruky a jak ta ktera basa bude/nebude hrat.
Ja taky dneska zkousel par bas a zjistil jsem, ze kdyz ma basa 2 humbuckery, tak mi to docela prekazi, prijde mi, ze tam nezbyva zadny misto pro prsty-zlatej precision.
Jo taky se koukni na tuhle basu
http://www.guitarshop.cz/CZ/product.asp … gory=50000
sice nevim jak hraje ale je z baheniho jasanu, a vypada paradne.

0 xLajků:

15

Flap napsal:

Mam max castku 5 tisic.. Vzhledem k tomu ze bazar se mi nic moc nezamlouva, tak uvazuju o nove.. Vic jak 5 tisic dat nemuzu a tak bych rad vedel, co je za tuto castku nejlepsi..

čau,hele mám na prodej Fokus MM-4,je to kopie Music Mena,je osazena smímačem Kent Armstrong,cena je 6500Kč(p.c. 10 000kč),koupil jsem si jí před dvěma měsíci a nevyužijuj jí,mám "šestku" Carvina a na Fokuse mi nezbývá čas.Jestli chceš nezávazně vyzkoušet ,tak se ozvy na e-mail basspidess@seznam.cz ,můžu ti poslat i foto.
jestli hledáš hodně hutnej zvuk,tak by se ti to mohlo líbit!!!
Čau Pidess

BASA: CARVIN BB76P-HB2  BUNNY BRUNEL
HLAVA:CARVIN B-1500
BOX:MESA BOOGIE
0 xLajků:

16

Flap napsal:

V 940 Bass 4 string nebo Jazz Bass? Co je lepci? Cenove asi V 940 ale nazorzkusenych je lepsi..

Já bych radši toho Jazze,ty  940ky moc nehrajou co sem měl možnost zkusit.Fokus dělá dobrý Jazz,Precisiony a MM zbytek už je nic moc(většinou)
Prostě si to musíš ozkoušet,bez toho bych si to nekupoval smile ani na takové to domácí brnkání,však víme ne? big_smile

0 xLajků:

17

pidess napsal:

(p.c. 10 000kč)

kde to takhle pordávali?? to je strašně drahý

0 xLajků:

18

Kubš napsal:
pidess napsal:

(p.c. 10 000kč)

Co jsem koukal na http://www.guitars-fokus.com/ , tak puvodni cena MM s KA byla 9200, dnes 6900. MM od Fokusu jsou obecne vydarene.

Obavam se, ze bys tu kytaru mohl prodat za +- tu cenu, kterou Flap ma k dispozici.

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

19

d.a.l.i napsal:
Kubš napsal:
pidess napsal:

(p.c. 10 000kč)

Co jsem koukal na http://www.guitars-fokus.com/ , tak puvodni cena MM s KA byla 9200, dnes 6900. MM od Fokusu jsou obecne vydarene.

Obavam se, ze bys tu kytaru mohl prodat za +- tu cenu, kterou Flap ma k dispozici.

no nemysli ono těch 6900 taky neplatí máša to nadsadil zpátky přes 8tisíc sad

0 xLajků:

20

Svou castku jsem skvele vyuzil na koupi Fokusa V940 ,ktereho jsem koupil za 4400..

0 xLajků:

21

Tak at slouzi a jak hraje?

0 xLajků:

22

Kubš napsal:
d.a.l.i napsal:
Kubš napsal:

hehe...kdes to viděl, že by prodavač určoval cenu zboží? smile)

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

23

Jenich napsal:

hehe...kdes to viděl, že by prodavač určoval cenu zboží?

V polovině českých obchodů. Většinou někde v rožku visí cedulka "smluvní ceny" a prodavač má procenta nebo celou částku nad stanovenou cenu

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

24

Termit napsal:

Tak at slouzi a jak hraje?

Pres 4W kytarove kombo nic moc smile ale vypada krasne ;-)

0 xLajků:

25 Naposledy upravil: Kubš (23. 12. 2006 20.24:43)

Jenich napsal:
Kubš napsal:
d.a.l.i napsal:

hehe...kdes to viděl, že by prodavač určoval cenu zboží? smile)

hehe a kdes ty viděl že ne??
jedině mesa boogie co já vím pevně určuje cenu jinak všechny ceny od výrobce sou doporučený....myslíš jakože že prodávající má pevně určený procenta z výdělku od výrobce/distributra???
to tady bylo myslím před 17lety a dřív....

0 xLajků: