1

Téma: Dědeček Kubš aneb jak zas nemá Godina

tak pánové po 3 týdnech konečně dopravili Godina ze slovenska do čech.Tak sem radostne vyrazuil s penězma v kapse do Muzikeru a nechal si vybalit basu.
První co mě zarazilo že byla jen v Gigbagu, ale což třeba jí tam měli připoravenou
Druhá věc která mě zarazila byl asi 5-10cm škrábanech na "zádech" basy ale okej.....stane se....pominu-li že basa celkově vypadala jako že už na ní někdo hrál..
Třetí věc která mě vyrazila dech byl příjemný plochý krk a sqělý sound krásnej nezahlcenej vrnivej prostě moc krásnej a v tu chvíli jsem si řekl že vyzkouším různé nastavení snímačů....
Tak a v tu chvíli sem si všiml uvolněného potáku tak sem ho tedy utáhl OK. Pak jsem začal laborovat se snímači a v tu ránu to přišlo P snímač prostě nefungoval proklepával sem ho krouti s potákama jak zběsilej PROSTĚ NIC....
Vše se oznámil prodavači se slovy že hraje krásně ale s touhle závadou u nich ty prachy nenechám jse dostal odpověd že  v poho a že to nechaj opravit a mělo by to být příští týden pač to vypadá jen na nějakou závadu ohledně uvolněnýho drátku....
Tak pánové a ted sem totál rozpolcenej
                                                                            koupit či nekoupit
Cena je taková že tahle basa se v kytarách.cz prodává za 18.900 v 4strunný verzi....a tady jí budu mít za 10.800kč 5strunou
jenže když si představím co s ní museli provozovat než se mi dostala do rukou vzhledem k výše zmíněným závadám které nezvnikly jinak než prasáckou přepravou nebo prásáckým přístupem muzikeru jsem fakt v rozpacích co bych ještě objevil po delší zkoumání...
ten škrábanec byl fakt skro až na dřevo asi takovej že za 4 roky co vlastním různé nástroje já nebo bratr sme nikdy takovýto "šlic" nedokázali vyrobit ani při nejdrsnějších podmínkách k tomu potřebných

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

2

Re: Dědeček Kubš aneb jak zas nemá Godina

Tyjo, to je smůla ...
Hele pokud to opraví a bude vše v pořádku, tak bych ho bral. Samozřejmě bych ho podrobil ještě hodně detailnímu zkoumání - hlavně krk a vůbec dřevo - to by byl největší průser.
Taky bych po nich chtěl rozhodně slevu za škrábanec - min. 500.
Pokud se něco objeví, máš pořád záruku 2 roky a za ty love je to luxusní basa.
Jo a jak hraje Háčko? Pevnej sound? Žádný blato? Podle toho se pozná dobrá 5tka.
Jinak koupit.

0 xLajků:

3 Naposledy upravil: Kubš (08. 09. 2006 12.08:06)

jako ona už je v takový slevě že to prostě asi už víc stáhnout nejde, háčko právě moc fajn ale těžko říct na jeden snímač a ještě na ten "vejškovější" ale i na ten to hrálo moc moc pěkně basově žádnej plechosound....jako asi to s tou opravou vezmu poněvadž je fakt že ten člověk si s tím pohraje a snad to bude v pohodě.Dřevo prozkoumám dneska sem na to něměl náladu po tom laborování s tím jedním snímačem....
Mě to ale fakt sere prostě je to tím že ten zasranej muziker je něco jako supermarket a tím pádem to tam taky takhle dopadá....
Jinak jak říkám i na ten jeden snímač perfektní....tak aby to za těch původních 20 nebylo perfektní....
SNAD SE JEDNOU DOČKÁM wink

A zas brát něco jinýho 5tkovýho za 11 tisic tak du o 2třídy níž....což se mi nechce

0 xLajků:

4

To je cena ve slevě, nebo nějaký výprodej poškozeného zboží, jak to
uziker někdy mívá? A jak ti hraje v porovnání s warwickem?
10t není moc, za slušnou basu...

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

5

pipa napsal:

To je cena ve slevě, nebo nějaký výprodej poškozeného zboží, jak to
uziker někdy mívá? A jak ti hraje v porovnání s warwickem?
10t není moc, za slušnou basu...

nee to není "poškoděný tovar"
to je sleva ve 30 hrmených takže uplně běžný zboží náhodně vybraný kompem ke slevě.
Vzhledem k Warwicku je jina ale přeci stejná smile je tam to co mě na warwicku uchvátilo, jednoduše řečeno ten zvuk tam prostě je....takovej bublavej neplochej zvuk

0 xLajků:

6

hod link co je to za typ, prosím smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

7

http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/4/1/3/229413.jpg

0 xLajků:

8

smile to se ti líbí smile

dyť to má děsně hnusnou hlavu, ne?

0 xLajků:

9

njn co se dá dělat ne vždycky je to jen o hlavě.....
po světě běhá spoustu ibanez s krásnou hlavou a soundem jak zprdele big_smile

0 xLajků:

10

smile to je pravda

0 xLajků:

11

wink

0 xLajků:

12

no taky bych byl nasranej, ten poták a snímač s tím se samozřejmě dá dělat, ale ten škrábanec, to je blbý a taky bych je pěkně zmrdal, to já umím dobře, abych se trochu uklidnil, tomu se říká náš zákazník, náš pán:(

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

13

Palec napsal:

no taky bych byl nasranej, ten poták a snímač s tím se samozřejmě dá dělat, ale ten škrábanec, to je blbý a taky bych je pěkně zmrdal, to já umím dobře, abych se trochu uklidnil, tomu se říká náš zákazník, náš pán:(

těžko říct možná nebude tak zle a jen sem si ho sám v mysli zdramatizoval kdo by chtěl zkoumat škrábanec že jo....řekl jsem si no co se dá dělat....a dál se v tom nerejpal....
ale už sem se rozhodl že do ní půjdu pač ten zvuk i když jen 1/2 smile mě dostal....byl takovej no jak to říct strašně hodnej uchu lahodící, je to hodně asi daný uchycením strun skrzevá tělo.

0 xLajků:

14

To je teda vizitka pro Muziker...Oni se s tim asi moc nemazou. Ale jestli ji opravi a libi se ti, tak ji asi vem, jinde ji za to asi nesezenes...On muziker ma vubec nekdy zvlastni kusy, koukal sem tam nedavno na PB a JB Fender American a to bych si nekoupil, dva tak ne prilis podareny kusy uz sem dlouho nevidel, to sem videl hezci mexicany...

0 xLajků:

15 Naposledy upravil: Kubš (08. 09. 2006 13.22:27)

deafslap napsal:

To je teda vizitka pro Muziker...Oni se s tim asi moc nemazou. Ale jestli ji opravi a libi se ti, tak ji asi vem, jinde ji za to asi nesezenes...On muziker ma vubec nekdy zvlastni kusy, koukal sem tam nedavno na PB a JB Fender American a to bych si nekoupil, dva tak ne prilis podareny kusy uz sem dlouho nevidel, to sem videl hezci mexicany...

ano přesně tak od muzikeru se datuje moje skepse k HW1, protože z nich sem byl hodně zklamanej.....
samozřejmě že bych to radši koupil v sympatičtějším kšeftě ale holt ještě si nemůžu vybírat a musím kouakt na cenu
bohužel tenhle typ obchodů je smutný sledovat jenže právě oni simůžou dovolit tu cenu stáhnout na přijatelné meze, světlou vyjímku tvořej kytary.cz kde opravdu maj hodně věcí a myslím že je snad i trošku udržujou nebo mi to tak zatím přišlo....

0 xLajků:

16

Já bych ze škrábanců taky nedělal vědu, někteří si je vyrábí dokonce záměrně smile
Moje zkušenost co se týká zkoušení nástrojů je taková, že teprve po nějakém čase můžu s klidným svědomím říct: na to se mi hraje skvěle. Nedokážu přijít do kšeftu, vzít si do ruky basu, brnknout a vědět...samo, že někdy mě některý nástroj nadchne hned na první pokus..třeba daliho MTD se mi líbilo, nebo nedávno mexický Fender od basáka z Rusty Nail-na ten jsem brnkl párkrát  a dostal mě...hned bych ho bral.

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

17

jojo stává se smile stejně tak se stává i láska na první pohled, a škrábanec je naštěstí zezadu....

0 xLajků:

18

Taky jsem tam (v Muzikeru) nedávno byl a slídil po něčem zajímavým a naprosto souhlasím.Připadal jsem si,jako kdybych je otravoval!!Některý ty origoše jsem si tam zkoušel a z nějakýho 5-ti strunýho Fendra jsem byl oprvdu dost zklamenej.Problém je,že v těch lepších kšeftech to maj předražený.Tady v Jižních Čechách je jeden chlapík-bussinesman,kterej se zabývá origošema a tomu prchatý a lačný muzikanti po originálech neuniknou a on se na nich namastí.Nemám rád takový to mazání kolem huby typu"ne ty jsi skvělej kytarista,tobě bych radil tohle a tohle"a klidně je navrtá do toho,že si koupí origoše za balík a ještě na HomeCredit.V sobotu jedu do Jílového u Prahy,kde je výbornej kytarář-znáte ho někdo?...a vezu s sebou dvě kejtry od kámošů,který se takhle nachytali na nepovedený origoše Fendra a MusicMana a teď jsou z toho nešťastný.Pověsit za koule!!!!!

0 xLajků:

19

no jo jedeš k jurkovičovi, to je majstr aneb Billy Gibbons ví.....
jinak není to v Planý nad lužnicí ten music shop??

0 xLajků:

20

Kurňa smůla... Holt ta sleva je vidět, bohužel...:) Ale jak říká kamarád, basu posuzuj podle toho jak hraje, ne jak vypadá, i když je to těžký... Na škrábanec bych se vyprdnul, pokud bude elektrika, mechaniky atd. v pohodě. Po téhle zkušenosti bych doporučil fakt detailně prohlídnout krk, jestli s ním někde nešukli, dát přednost zvuku a brát ho...:)

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

21

Klusi napsal:

Kurňa smůla... Holt ta sleva je vidět, bohužel...:) Ale jak říká kamarád, basu posuzuj podle toho jak hraje, ne jak vypadá, i když je to těžký... Na škrábanec bych se vyprdnul, pokud bude elektrika, mechaniky atd. v pohodě. Po téhle zkušenosti bych doporučil fakt detailně prohlídnout krk, jestli s ním někde nešukli, dát přednost zvuku a brát ho...:)

trošku s tebou nesouhlasím v tom obětování všeho pro zvuk smile ale jinak nebojte GASík to zas takovej není jen prostě mě zklamalo jak jí zprasili protože sem viděl dnes  po muzikeru  Godinku ve 4řkový v kytarách.cz verzi a ta byla krásná a v tom muzikeru byla taková upatlaná a tak...no čistidel mám doma dost smile
prostě muziker sou prasata a tím to pro mě končí big_smile

0 xLajků:

22

To Kuboš:K Jurkoviči ne-jedu ke Standovi Papežovi-on se od Jurkoviče trhnul a jede sám na sebe.Jezdil jsem tam ještě když byli spolu jedna firma.Standa je taky profík a obyčejnej kluk.Byl jsem u něho asi před 14-dny a měl tam rozpracovaný nějaký kytarky na zakázku-no nádhera.Co se týče té druhé otázky.....modří už vědí!

0 xLajků:

23

Jestli toho Godina nepotlouklo hřmění z těch jejich třiceti hřměných... smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

24

Matej napsal:

To Kuboš:K Jurkoviči ne-jedu ke Standovi Papežovi-on se od Jurkoviče trhnul a jede sám na sebe.Jezdil jsem tam ještě když byli spolu jedna firma.Standa je taky profík a obyčejnej kluk.Byl jsem u něho asi před 14-dny a měl tam rozpracovaný nějaký kytarky na zakázku-no nádhera.Co se týče té druhé otázky.....modří už vědí!

no jo i Papež vím o něm smile
hele takže to tak je jo ten obchod?? kámoš tam koupil Les Paula za 60 a mě teda vůbec nepřesvědčil o tom že by byl obětování 60tisíc hodnej. Tkaže možná proto....

0 xLajků:

25

Kuboš:Tak tak.Jestli ale nejsi nějakej jeho zvěd a nepráskneš mě?Dřív jsme byli docela kámoši-dokonce jsem s ním nějakou dobu hrál,ale když zjistil,že se v kapele musí na muzice makat-já jsem zvyklej se prcizně připravovat i doma-tak z toho vycůval a raději jezdil každej druhej tejden do Alp lyžovat.A není ten Tvůj kámoš náhodou ten kytarista z Divikýho Billa?

0 xLajků:

26

ne to není to fakt ne....ale v táboře učí na hudební škoel Radek se jmenuje
ani jeho zvěd nejsem ale jen tak mě to napadlo pač ten LP mě tak nějak nevytrhl jakože by posadil na prdel nebo tak prsotě zklamání.

0 xLajků:

27

To jsem si ďál srandu s tím zvědem.Týjo,ale nevím nevím-60 papouchů je fakt balík.

0 xLajků:

28

mikulik napsal:

Jestli toho Godina nepotlouklo hřmění z těch jejich třiceti hřměných... smile

he he... smile
btw. - to me pekne sere ze s tim furt otravujou....ja to furt mazu jako spam a furt mi to chodi! fuck...

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

29

Kubši a on učí v hudebce v Táboře nebo v Soběslavi?V Táboře učí Kubeček-fajn chlapík v letech-jednou jsme spolu jeli na Living Colour do LucernaMusicBaru.A nechtěl by ten Tvůj kámoš hrát?On ale asi učí klasiku ne?

0 xLajků:

30

Matej napsal:

To jsem si ďál srandu s tím zvědem.Týjo,ale nevím nevím-60 papouchů je fakt balík.

mě to taky příšlo děsný protože si na to pučil od dědy a je na 3roky zadluženej...jako neříkám že byl to byl shit ale tak dobrý za těch 30 ale 60?? to je šílený

0 xLajků:

31

Tak to je hustý.....a hraje s někým?Jsem si tady v práci namontoval k compu repráky,jenomže zase nemůžu najít ty odkazy a ukázky jak někdo psal.

0 xLajků:

32

Matej: hele, kde si koupil toho envelope doda??? a za kolik?

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

33

Matej napsal:

Tak to je hustý.....a hraje s někým?Jsem si tady v práci namontoval k compu repráky,jenomže zase nemůžu najít ty odkazy a ukázky jak někdo psal.

no hele von je to takovej podivnej pavouk je to punkrocker s konzervou, on je od příbrami a v táboře učí na nějaký hudební škole....
nevím jaký ukázky myslíš

0 xLajků:

34

Sehnal mi ho tady v Táboře p.Spilka-majitel prodejny hudebnin-posílali mu to za států a stál asi 3-jku.Já už jsem ho ale zase prodal a sere mě to.Kdyby jsi chtěl,poradím Ti kde je ještě ke koupi.

0 xLajků:

35

nojo, tak za 3 hmm  Za 4 už je novej q-tron... Ale nějaký kvákadlo někdy koupit plánuju, ale tady se dá sehnat jen Digitech a Boss  a oba jsou na houno...

0 xLajků:

36

Myslím,že bylo za 2600,- Momentálně se dá koupit ještě v ČB u Voříška,ale tan si na to asi něco nasadil.On mi ho tnkrát totiž sháněl taky- ten kytarista Běhunek ze SEVEN(považovaný za českého S.Vaie)-on tam prodává,ale tvářil se jako že to asi napůjde atd....asi chtěl abych si před ním klekl na kolena,tak jsem se domluvil s tím Spilkou tady v Táboře a ten mi ho bez machrování sehnal.Pak asi po půl roce mi sdělil Běhunek,že už ho má a byl šíleně nasranej,že už ho nechci.Kdyby nebyl kokot a byla sním domluva.....ale dyk jemu to může bejt u prdele-má jen on sám cajky tak za melouna a na krámě ho ty 3 ticky jeko ležák nevyrvou.

0 xLajků:

37

big_smile to je story big_smile

0 xLajků:

38

juhuuu napsal:

nojo, tak za 3 hmm  Za 4 už je novej q-tron... Ale nějaký kvákadlo někdy koupit plánuju, ale tady se dá sehnat jen Digitech a Boss  a oba jsou na houno...

kup si bassballs to je nej a vůbec:D

0 xLajků:

39

hele, bassballs mi moc neseděj, ale zajímal by mě ten  funky doktor....

0 xLajků:

40

hele založř si nový tema jho?? big_smile

0 xLajků:

41

nasrat wink

0 xLajků:

42

tak godin se vrátil z opravy s tím že nejde ten snímač opravit....SUPER VEŘEJNĚ PROKLÍNÁM MUZIKER ZA TO ŽE DOKÁŽE ZMRDAT BASU TÍM ŽE JÍ MÁ VYSTAVENOU NAPRODEJNĚ

0 xLajků:

43

Tak to je teda hleena...

0 xLajků:

44

no sou to sráči zasraný nenávidím je a nejhorší na celým tom je že to zjebali slováci na slovensku grrrr grrr grrrr!!!!
sorry ale ted se ve mě honěj hondě krutý emoce vůči muzikeru, ta basa je dost dobrá, za super cenu a voe ty šmejdi jí dojebou tohle je prostě MUZIKER v celé své kráse

0 xLajků:

45

si posrali barák ne????    Hele, s nima už fakt nechci nic mít, naprosto blbej přístup k zákazníkovi....

0 xLajků:

46

A co ji koupit, jako nefunkcni by ti mohli dost slevit a snimac nechat opravit u Janeckyho, ten ho muze i premotat. Kdyz se ti jinak libi.

0 xLajků:

47

deafslap napsal:

A co ji koupit, jako nefunkcni by ti mohli dost slevit a snimac nechat opravit u Janeckyho, ten ho muze i premotat. Kdyz se ti jinak libi.

prej ze slevněný v tý akci už slevu nedaj

0 xLajků:

48

No, tak at jdou do prdele, vzdyt to nehraje!!! Jak to vubec muzou rict, ze to nejde opravit, proboha, kdyby byli co k cemu, privezou snimac novej. Sou to dementi. Ale oni maj takovou moznost, ze si muzes vec proti zaloze vzit na kseft a vratit kdyz ji neposkodis, tak mozna ji prece jen vzit k tomu Janeckymu a zeptat se co by stala oprava, podle me to opravit pujde, jen oni to neumej. Jestli by ti to stalo za to, ja bych se na to vy... a pockal na neco jinyho.

0 xLajků:

49

deafslap napsal:

No, tak at jdou do prdele, vzdyt to nehraje!!! Jak to vubec muzou rict, ze to nejde opravit, proboha, kdyby byli co k cemu, privezou snimac novej. Sou to dementi. Ale oni maj takovou moznost, ze si muzes vec proti zaloze vzit na kseft a vratit kdyz ji neposkodis, tak mozna ji prece jen vzit k tomu Janeckymu a zeptat se co by stala oprava, podle me to opravit pujde, jen oni to neumej. Jestli by ti to stalo za to, ja bych se na to vy... a pockal na neco jinyho.

hele měli to u svýho kytaráře a prej to nejde nebo spíš prostě se mu nechtělo to dělat že by muto muziker nezaplatitl tak to nedělal

0 xLajků:

50

Já bych na ně osobně hodil bobek (mám nějakej záchvat slušnýho vyjadřování, nebo co). Ať si těch svejch třicet hrmenejch strčej... do skladu.

0 xLajků:

51

no hele jako asi jo....musím to rozmyslet

0 xLajků:

52

Kubš napsal:

Jestli nejde ten snimac opravit, tak to rozmejslej dobre, protoze novej bude neco stat a nebude to godin. Jestli je to ale normalni magnetickejsnimac, tak si nedovedu predstavit neopravitelnou poruchu, snad krome mechanicke destrukce. Ale elektricky by to opravit melo jit, jak sam rikas, buhvi, nakolik to opravdu zkouseli. Ale spis se pridam k Mikulikovi, nova basa ma prinaset radost a ne starosti, jak ji dat dohromady, to prislusi necemu jetymu prislusne levnymu.

0 xLajků:

53

deafslap napsal:
Kubš napsal:

Jestli nejde ten snimac opravit, tak to rozmejslej dobre, protoze novej bude neco stat a nebude to godin. Jestli je to ale normalni magnetickejsnimac, tak si nedovedu predstavit neopravitelnou poruchu, snad krome mechanicke destrukce. Ale elektricky by to opravit melo jit, jak sam rikas, buhvi, nakolik to opravdu zkouseli. Ale spis se pridam k Mikulikovi, nova basa ma prinaset radost a ne starosti, jak ji dat dohromady, to prislusi necemu jetymu prislusne levnymu.

jasně no....já si taky nedokážu představit leda nějaký magický odmagnetování magnetů:D a zas počítat s nákupem novýho nástroje rovnou s investici 1000-2000 za novej snímač se minelíbí
to víš už zkoumám alternativy.... dalího MTD, nějakej Ibanez BTB 555  z fenderu.cz

0 xLajků:

54

leda, že prasklo vinutí, ono přeci jen to je nějakej ten kilometřík drátku jemnějšího, než lidksej vlas....

0 xLajků:

55

Kubš napsal:

to víš už zkoumám alternativy.... dalího MTD, nějakej Ibanez BTB 555  z fenderu.cz

Ha! Že by se d.a.l.i. konečně dočkal? smile smile

0 xLajků:

56

mikulik napsal:
Kubš napsal:

Ha! Že by se d.a.l.i. konečně dočkal? smile smile

ha ha ha big_smile

0 xLajků:

57

tak se pochlub Kubši, jakej je ten BTB? Nebo se tady o tom už psalo a já to nepostřeh?

0 xLajků:

58

jo dá se to smile je nekutečně tichej na to že to je aktiv ale dočetl jsem se že to je záležitost i BTB prestige modelů...což mě trošku děsilo než sem se dozvěděl že je o normální u těhlech modelů...
hraje fajn dá se to , krk je super příjemnej a háčko není k zahození, krk je fakt neskutečně širokej ale plochej a do ruky strašně příjemnej kupodivu i se svojí malou ručkou ho obsáhnu smile Zvukově je to docela dost Vari - přesně podle názvu elektroniky Vari MID smile preferuju spíš cinkavej zvouček než nejakej moc basovej "zavřenej", bohužel sem se sektal s klasickým jevem aktivky a to že ty vejšky středy basy sou při  větším přidání na korekcích jakoby umělý.(halvně vejšky)..zvuk třeba při slapu mi příde takovej skleněnej - jako když člověk zapne nebo víc ohulí hornu...ale zlý to není - přes kapelu to projde spolehlivě...jinak Vari středy sou fakt neskutečně proměnlivý - o kousek člověk pootočí a hned je uplně jinej sound. Ještě ten správnej sound hledám takže moc zatím nevím ale s tím zvukem co ted mám sem spokojenej jen je hodně náchylnej na přesnost prostě chyby sou při cinkavějším zvuku daleko víc slyšet - prostě nejde hrát tak moc nepřesně smile No a kupodivu sem tam naladil zvuk podobnej Warwicku tak ho tam asi nechám nějak se mi tenhel zvuk líbí tak proč ne smile
Mám ted trošku ještě problém v zápalu hry nacházet správnou strunu - porstě pořád je pro mě 3 struna Dčko big_smile apod big_smile

0 xLajků:

59

Hmm, takže jako dobrý, jo? A co zpracování a tak? Krk je stabilní? Jak se ti jeví ta 35'' menzura? Je to Háčko fakt pevný nebo přece jen trochu blatíčko? Co nějaká zvuková ukázečka?

Jinak taky mám ještě sem-tam problém při přechodu ze 4-ky na 5-tku. Zajímavý je, že opačně to problém není. No a ten varimid EQ sem taky měl kdysi na Ibaneze a po čase sem přišel na to, že je to nejlepší všechno na střední pozici, maximálně přidat ubrat výšky - jako clona. Zvuk sem si nastavil na zesiku a byl klid. Sem si do toho EQ na base dycky drbnul a vychytanej zvuk byl pryč...

0 xLajků:

60 Naposledy upravil: Kubš (04. 10. 2006 09.39:54)

Ti řeknu možná sem se ukvapil s nákupem a měl investovat jinde big_smile včera mě samotenj Turza  s Papežem potvrdili že MEC snímače na WW sou k hovnu (což není prvně co sem to slyšel...) takže mě z toho vyšlo že by bylo lepší dát 5 do snímačů na WW než daleko víc za novou Ibanezu:D

0 xLajků:

61

Kubš napsal:

Ti řeknu možná sem se ukvapil s nákupem a měl investovat jinde big_smile včera mě samotenj Turza  s Papežem potvrdili že MEC snímače na WW sou k hovnu (což není prvně co sem to slyšel...) takže mě z toho vyšlo že by bylo lepší dát 5 do snímačů na WW než daleko víc za novou Ibanezu:D

Tak ať si Papež Jan Pavel II. říká co chce, mě se moje 14 letý pasivní MEC líbí a nevím kdo proti nim co má...:) Aktivku se mi do Warwa zatím instalovat vůůbec nechce...

0 xLajků:

62

Klusi napsal:
Kubš napsal:

Tak ať si Papež Jan Pavel II. říká co chce, mě se moje 14 letý pasivní MEC líbí a nevím kdo proti nim co má...:) Aktivku se mi do Warwa zatím instalovat vůůbec nechce...

no Klusi ale ono je to fakt všeobecně známý (koukni na talkbass) prostě každej druhej kdo tam koupí WW tak do toho hned cpe EMG, Bartoliny apod. a říká že to hraje JEŠTĚ líp...nehledě na to že MEC sou korean made a dneska prej už možná china made.....cenou sou na úrovni dražších snímačů to jo ale kvalita pokulhává....beru to zatím z cizích zkušeností ale už sem jich slyšel dost a všechny byly proti MEC snímačům...

0 xLajků:

63

To je zase brouk v hlavě... Aktivky mají taky MEC, že? No, zatím do toho hrabat nebudu, přpadá mi to jako skoro zneuctění veterána...:D Ale časem...třeba... uvidíme.

0 xLajků:

64

Klusi napsal:

To je zase brouk v hlavě... Aktivky mají taky MEC, že? No, zatím do toho hrabat nebudu, přpadá mi to jako skoro zneuctění veterána...:D Ale časem...třeba... uvidíme.

Ale klídek to já jen tak vířím hladinu smile v poho ale co se mi honí v hlavě je něco tak šílenýho že bych se tady nerad vyjadřoval pač by si pro mě přijeli z bohnic big_smile

0 xLajků:

65

... můžu hádat? Obě basy prodáš a koupíš orig. Fendra? big_smile

0 xLajků:

66 Naposledy upravil: mikulik (04. 10. 2006 10.50:04)

big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

... neverending story of Dědeček Kubš... hele, myslim, že Kubšovi by místo titulu "Basskecal" seděl titul "Dědeček" mnohem víc smile smile smile smile

0 xLajků:

67

Myslim, že by nebyl problém to BTB-čko na fendru prodat. A jelikož nakupuješ výhodně pod cenou, tak bys ani tolik nemusel prodělat.Koupíš EMG a máš klid.Stejně dokaď  tam nebudeš mít pořádný snímače, tak ti to nedá pokoj smile

MTD Beast 5 RW - snímače a aktivka SBS - DR strings BKB 5
MTD Beast 5 MG - rozdělaná
Warwick Pro Tube IV - 400W hybrid - 12AX7, EL 84
2 x Warwick WCA 411 Pro , box 2 x 15" Eminence Delta
0 xLajků:

68

Pedro napsal:

Myslim, že by nebyl problém to BTB-čko na fendru prodat. A jelikož nakupuješ výhodně pod cenou, tak bys ani tolik nemusel prodělat.Koupíš EMG a máš klid.Stejně dokaď  tam nebudeš mít pořádný snímače, tak ti to nedá pokoj smile

klid klid zatím na to nemám odvahu ale přemýšlím zvažuju a šílím big_smile ale pod cenou za kterou sem nástroj koupil nikdy neprodám big_smile nebo jen s max v řádech stokorun ve velkým spěchu big_smile

0 xLajků:

69

to ale vyjde tak na desítku, ne? EMG + EMG aktivka..

0 xLajků:

70

asi tak

0 xLajků:

71

možná 8

0 xLajků:

72

Jenich napsal:

to ale vyjde tak na desítku, ne? EMG + EMG aktivka..

proč hned i aktivitku big_smile

0 xLajků:

73

mikulik napsal:

big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

... neverending story of Dědeček Kubš... hele, myslim, že Kubšovi by místo titulu "Basskecal" seděl titul "Dědeček" mnohem víc smile smile smile smile

mikulíku kamaráde novej titul sem si sám navrhl... tak snad už pochopíš o čem je mé hledání...
Schlieman hadr

0 xLajků:

74

Tak koukam, jak tu nekdo shanel godinku smile Taky jsem to zkousel u muzikeru.

No, tak v CR pres Godinky jsou pokud vim tak akorat v PMC. Tam jsem taky zkousel tu moji a taky ji tam kupoval (20tis). Meli tam jeste nejaky stary cerny SDcko brutalne zlevneny, nejaky freewaye ctyrstruny a freewaye aktivku. Taky si tam clovek muze vyzkouset ty uchvatny godinacky poloakustiky. Mnau. Jinak ta jejimz stastnym majitelem jsem je uchvatny nastroj. Nekomu se mozna nelibi ta hlava, ale jinak je to kraska. A to drevicko...dycha a zni z ni jemnost a cistota, basicka je jako citliva zinka, kdyz ji clovek drzi, je trosku nevinna, ale s hlasem kralovny lesnich vil. Clovek ji jenom tak hladi, dohmat je sametovy, tony jasne a ladi vzdy a vsude (pokud clovek neni zrovna punkac tongue) A ten sustain...struny skrz telo (je mozne je neprotahovat telem-clovek ma na vyber) delaji sve. Zkousel jsem ji v pameti jeste s Fender am. precis. 5str. a pri tappingu se mu lehce vyrovna. Moc pekne zni i pri slapu. Heh...nebudu se tu rozplyvat. Ten napis na hlave ze vyrobeno v kanade a slozeno v USA zni trosku jako vysmech vsem fenderum made in usa smile Takhle to opravdu dle napisu na te hlave, jak kdosi vtipne poznamenal, vypada na levnou pracovni silu v USA smile

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

75

tak jako musím souhlasit ta Freeway byla i s jedním snímačem prostě super ovšem jednání muzikeru je fakt jako že asi takový že
"vyliž si prdel a zaplat" nic víc k tomu říct nemůžu...na basu sem čekal 3-4 týdny pak další 3 když se mi nezdálo že jí nefachá jeden snímač  a nechal jí "opravit" ještě před nákupem mi sdělili že oprava je nemožná, tak sem ztratil trpělivost a vyprdl se na to  a šlápl vedle s ibanezou big_smile dodnes se stydím big_smile a na druhou stranu sem rád pač po tom mě přešly všechny choutky a doma mazlím jen Warwicka smile

JInak PMC sou trošku nadsazený s cenama bohužel...jejich cenová politika se mi zdá v dnešní době e-shopů sebevražedná....oni snad pořád držej LIST PRICE(kromě mesy kde to výrobce vyžaduje to nechápu nebo neznám důvod big_smile)

0 xLajků: