1

Téma: Značka

Zdravim,
prosím chtěl bych se zeptat, jak nejlépe sundat logo z hlavy u této kytary....
http://kytary.cz/fender-squier-vintage- … /HN142470/

už jsem jednou dělal výměnu loga na Fokusce( pomocí jemného smirglu )..ale ta neměla hlavu nalakovanou tím transparentním polyurethanovým lakem...

Děkuji

0 xLajků:

2

Re: Značka

Radši třeba vyměň snímače, menší ztráta času.

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

3 Naposledy upravil: Aidamos (03. 09. 2014 10.20:53)

ralis napsal:

pomocí jemného smirglu

To ani jinak nepůjde, s tím rozdílem, že tady ten šmirgl budeš nejdřív muset použít dost hrubej, on ten lak je dost tvrdej. Pak to bude zřejmě docela problém přelakovat vhodným lakem a vyleštit. Ale jelikož se i na sundání loga musíš ptát, tak se na to vyser, páč to pravděpodobně zkurvíš. Proč to vůbec chceš sundávat? Chceš si tam nalepit fake logo Fender a udělat z toho de facto padělek, prostě to vydávat za něco, co to není?

Paparatzzi napsal:

Radši třeba vyměň snímače, menší ztráta času.

+666

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

4 Naposledy upravil: paknorw (20. 09. 2014 21.35:28)

Na logo bych se vyignoroval.. Buďto to hraje a pak je to fuck, nebo ne a pak je to na zatopení v krbu.. Značka nehraje.. Kolikrát spíš naopak smile
Mě například nikdy neuvidíš v ničem od Nike, Adidas, letět na Gradientu nebo Ozone nebo jet v Korejci nebo z koncernu VW smile
Já například uvažoval, že bych ze svého Skvéra vygumoval "made in china" a pak jsem se na to vyprd.. Hraje...

Warwick Streamer 5 NTI  + Sadowsky SBN 40/ Jolana Superstar FL (aktiv SD PB)+ Thomastik JF344  + chorus Behr > TE Transit B > TE Elf > 1*10" box BC 10CLA64. Nestačí? Stačí...
Flatwound Club #4
0 xLajků: