101

Re: dělá behringer dobré basové komba?

Gasi ,no o mobilnosti je pro mě  právě zesík a box odděleně tongue

0 xLajků:

102

pánové jedno vám řeknu NESLYŠELI  ste jeho apce v akci nezapojené do PA ač má 6 beden a 3 zesíky nebo jak to má, tak prostě bez PA je to tichý jako sfin....byl sem pod podiem asi v 5-6 řadě a když to jeho technik - docela brutálně žádný šolíchání -zkoušel tak to nebylo nic uširvoucího nebo vnitřnosti rozklepávajícího-možná z 1 - 2 m to bude asi zabiják ale z větší dálky...pche big_smile tam si člověk uvědomí že  jeho 400W je uplný HOVNO big_smile

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

103

Navím jak u basových stěn, ale klasická marshallovská kytarová hradba je většinou jen na efekt a ze všech těch beden hraje jen jedna (např. zakk Wylde)

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

104

... o Geddym Lee a jeho hradbě automatických praček ani nemluvě big_smile big_smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

105

co teprv Eric Clapton...

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

106

tak eric má bych tipl tak dvě fender komba a to je celý big_smile

0 xLajků:

107

pochopil šikula smile

0 xLajků:

108

NOJO ALE TY DVĚ MALÝ KOMBA SOU SKORO STEJNĚ DRAHÝ JAK DVA HALF STACKY RECTAJFRŮ OD MESY

0 xLajků:

109

Tak hezký fórum to bylo, dokonce i díky značce BH to mělo šanci se udržet, kdo by se nepřidal s komentářem když všichni víme o jakej šmejd jde a vy to tu zkazíte takovejma OT o nic neříkajích jménech jako Flea a Clapton...no styďte se!!! big_smile

Hur Hur Hur!
Ehm...Keen JB (snímače fender), Hocke BG113..
A spousty chromu....:D
0 xLajků:

110

jojo co se vůbec tyhle nýmandi serou do Uliho fóra co?? když už se o něm někdo zanče bavit tak to někdo zkazí....stydmě se a pošleme všichni omluvnou petici Ulimu z rodu Behringerů že si za trest už nikdy neodvážíme sáhnout na jeho apce!!!!

0 xLajků:

111

náhodou něco od něj ujde...

0 xLajků:

112

Veřejně prohlašuji že se již nikdy nedotknu komba zn.Behringer jinak než nohou big_smile

No trochu silný slova, zatim nemám vlastní koncertní apec takže když mi někdo poskytne na koncert pana BH tak si sice potichu prskám ale jen potichu a v rohu...ale až budu nezávislej tak slibuju že budu zlý, rezolutní a podražděný na téma BH big_smile

Hur Hur Hur!
0 xLajků:

113

HEHE tak to ti přeju hodně uspěchů....mě třeba ty BXXXXT s dobrou bednou nevaděj...akci na ně odehraju a naštěstí je nemusím poslouchat bez kapely tak v pohodě ale ty šílený prskající kombíčka no to je mazec

0 xLajků:

114

Jj, zesik bych zkousnul, ale do bedny nebo komba bych nikdy neinvestoval...hrát na to musim, ale moc se mi nechce..ale lepší než prdět do malin že...

Hur Hur Hur!
0 xLajků:

115

Je fakt, že na open air akci jesou potřeba tisíce W, aby to lidi před podiem jakž takž slyšeli:-D

Fender USA Standard JB, Squier CV 70s JB
GK Fusion 210, GK 700RB-II/210, GK 210RBH,
ručně dělané 8" kombo "Kulíšek"
Ein Bassspieler, guter Verstärker. Einfach klug smile
profil: http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=6821
0 xLajků:

116

Tak se mi povedla další akce s Behringerem BX3000T, A musim se mírně poupravit...když je to nový nebo skoro nový tak to i docela hraje, ale jakmile je to starší, tak to asi docela odchází...nebo to na tom festu minule bylo totálně domrvený...Nicméně stále zastávám názor, že je to škoda peněz a je lepší uškudlit trošku víc na něco lepšího.

DEAN export 4, Peavey DynaBass 4 MKII. (RM Pickups BHB44), Boss GT6B, H&K QS410PRO, ESH RaptorIII.
Jinak vobě ruce nemotorně levý...a jsem prase, neb basu kreslim, někdy míň, někdy víc, někdy vůbec, někdy pastelkou
0 xLajků:

117

A co řikáte na http://muzikant.cz/baskytary-7/aparatur … -39753.php ?
Kamarád řikal, že prej to vůbec není zlý, že sou to nový modely čico.. Ale stehně to asi bude jedna verbež, co?

0 xLajků:

118

to si piš!

0 xLajků:

119

Tatáž pakáž smile

0 xLajků:

120

Věci od Behringera nestály nikdy za nic. Jsou prostě slabý... a dokonce to věděli to už v Německu ve 20. letech:

http://auta5p.car.cz/katalog/slaby_beringer/slaby.htm

0 xLajků:

121

nedavno jsem odehral koncert na behringera. Hlava & box, hlava na sobe mela takovou tu serednou raficku jako tachometr u auta. Zvuk dost udesny.
Prijde mi, ze je to extremne basity zvuk - clovek ma pocit, ze to pred sebou musi hrnout podzimni listi, jak to vibruje s kostma, ale zaroven se v tom uplne vsechno ztrati a je to mimoradne nekonkretni. Vpodstate jenom takova zahuhlanina.

Ibanez SR1305PM | Fokus V950 fretless | SWR Studio 220 | Carvin RL210 "Red Eye"

http://imagegen.last.fm/lastfmplain/recenttracks/5/j4ro.gif
0 xLajků:

122

ja by som povedal tak ze mozes natrafit aj na dobre kusky vsetko je otazka stastia ale tak ja znacku behringer moc v laske nemam

crafter s akt. elektr.
ketner basforceL 100w
tak este toho moc nemam ale snazim sa
0 xLajků:

123

Měl jsem box Behrinber 4x10 (papír. repro) a bylo to jak píše jaro - nekonkrétní hudačka. Prodal jsem ho a pořídil Ashdown MAG410, v podstatě za stejnou cenu a musím říct, že jsem si dost pomohl. Ten Ashdown je přece jen průzračnější a konkrétnější, i když to pořád není žádná sláva. Jen tím chci říct, že i v téhle cenové kategorii existuje možnost volby.

0 xLajků:

124

Tak, tak - leze z toho basa jak když kouřej kamna.

Blekbanez TR, Cort Action,Roland Cube-30B, povedeně upravenej kus Behringer BX 600, + netradiční spojení (můj vynález) Laney AH 200 s LEM 350SA - Tak to fakt tlačí...   
Nó, holt sem hospodskej šumař smile
Co tóó ??
0 xLajků:

125

big_smile big_smile big_smile

0 xLajků:

126

Pár basovej aparátů od Behringer jsem slyšel a ani jeden nehrál,když nebereš šum jako hru?Prostě víc než špatný!!!Hlavně když máš srovnání.

BASA: CARVIN BB76P-HB2  BUNNY BRUNEL
HLAVA:CARVIN B-1500
BOX:MESA BOOGIE
0 xLajků:

127

pidess napsal:

BASA: CARVIN BB-HB76 BUNNY BRUNEL

...tady asi těžko srovnávat, že... smile

A thousand nights, I've spent alone,
Solitaire to the bone,
But I don't mind, I'm my own best friend,
From the beginning to the end,
My life, my heart, black night, dark star, Capricorn
0 xLajků:

128

Capricorn napsal:

pidess psal(a):

BASA: CARVIN BB-HB76 BUNNY BRUNEL

...tady asi těžko srovnávat, že... smile

Tady je PRAVE objektivni srovnani... Behringer nebrat, nebrat, nebrat. Existuje spousta lepsich alternativ, byt o neco drazsich a s mensim papirovym vykonem.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

129

Pavlík napsal:

heh no u Behringera je velká nevýhoda, že to přehání s výkonem.Hrál jsem na 450 watt zesilovač a s bednou se čtyřmi desítkami (1000w - Behringer smile ) no musím říct, že mě to zklamalo.Hodně moc to šumělo, ale ten výkon to fakt nemělo.Nevím jestli bych to chtěl mít ve zkušebně, či dokonce na koncertech.Daleko lepší je Hartke v podobný cenový relaci ten se dá sehnat jako kombo za 20 tisíc a je fakt dobrej, řve a má konkrétní tón.Ale všechno lepší než hrát přes kytarový kombo a to i na koncertech ! sad(

japato hraje přez 212Rko?

0 xLajků:

130 Naposledy upravil: mikulik (02. 01. 2007 14.59:15)

"Dechovkový grindař naposledy poslouchal: Nepovedlo se spojit se serverem. (celý seznam)"

Hm, to zní jako docela dobrá skupina... big_smile big_smile

0 xLajků:

131

V pohodě, za to se nemusíš omlouvat... a chyba stejně není u tebe, ale spíš někde v tom tajemným světě aplikací, apletů, cookies a dalších webovejch záhad...

0 xLajků:

132

teda abych rek pravdu nejlepsi zvuk sem dostal z kytarovyho behrigra na keryho sem parkrat v nouzi hral a hralo to lip nez ty jejich basovy apose :-D ... a doma hraju taky na malyho kytarovyho behringra a ten zvuk docela de...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

133

S Behringerama mám jen špatné zkušenosti. Na zkušebně jsem hrával buď na staré Peavey TNT115 (150W 15" repro), nebo na Behringera BX4500H (na štítku 450W) s bednou BA210 (2x10" hliník + horna) a 115-ka ve všech ohledech vítězila. Jak silou, tak barvou zvuku. Hérangr má spoustu zbytečností, ale kloudný zvuk jsem z něj nevyloudil. Po zapnutí horny jsem byl vyděšený šumem a tak jsem jí zase rychle vypnul. Párkrát jsem hrál na živo přes Behringera BX4500H s 1x15" BB115 (1x 15" papír + horna) bednou a taky žádný zázrak. Nekonkrétní zvuk a zbytečně silné nízké frekvence. Tělem to jde vnímat, ovšem sluch na to nereaguje. Basový aparát od Behringera bych si skutečně nekoupil, přestože cenově je velice lákavý.

Fender USA Standard Precision, Ampeg SVT350H, SVT410HLF, BA-110
Fender USA Stratocaster, Fender MEX Telecaster, Marshall 1987x, 1960AX
a spousta dalších krámů
Obě ruce levé
0 xLajků:

134

Mal som tu ,,cest,, vlastnit bassovu aparaturu zn.Behringer.Prve my odisli tie ich superkovove repraky,a nakoniec so predal aj rackoveho W-ampa. A mam pokoj.....takze tak smile

0 xLajků:

135

Skoro by stálo za to spáchat anketu "Jaké máte zkušenosti s výrobky Behringer"... dvě možnosti - dobré a špatné....

0 xLajků:

136

Už se stalo, Pavlíku smile

0 xLajků:

137

promo3 napsal:

Mal som tu ,,cest,, vlastnit bassovu aparaturu zn.Behringer.Prve my odisli tie ich superkovove repraky,a nakoniec so predal aj rackoveho W-ampa. A mam pokoj.....takze tak

ty si muj človek ja sem sa po absolutnem sklamany na bass v-amp a jedej bednicke 4x10 zacal tiez zbavovat vsetkeho co ma s behringerom nieco spolocne.Je to SHIIIIIIT

Mikule - ja mam zle skusenosti.Dokonca aj na strankach s hud.nastrojami jak je nekde  , pridaj svoj nazor,skusenost , tak to tam vzdy odfakujem,jak sa mi to sralo a pochybujem ze to este nekdo kuupi  smile

Ales Vychodil AVJB5
Fender Precision MIJ 1993 Rosewood fingerboard
Fender Precision MIJ 1986 Maple fingerboard
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

138

Ani ty reklamne nalepky co som dostal k vampu nechcu lepit smile)

Ales Vychodil AVJB5
Fender Precision MIJ 1993 Rosewood fingerboard
Fender Precision MIJ 1986 Maple fingerboard
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

139 Naposledy upravil: mikulik (05. 01. 2007 10.25:16)

Tak jim to pěkně natři a zahlasuj v anketě, Stando smile

0 xLajků:

140

basstanda napsal:

Ani ty reklamne nalepky co som dostal k vampu nechcu lepit smile)

JAKÝ???? JÁ JE VŮBEC NEDOSTAL BÉÉÉHÉÉÉÉÉ sad

0 xLajků:

141

Teď přemýšlím nad tím, že bych pořídil toto: http://www.guitarshop.cz/CZ/asp_image.asp?image=D:\www\pes\klavesycz\www\produktyGTA\behringer/behringer_BLE100.jpg&type=4
Máte s tím někdo zkušenosti? Je to sice Hérangr, ale za ty prachy smile...

a spousta dalších krámů
Obě ruce levé
0 xLajků:

142 Naposledy upravil: Kubš (05. 01. 2007 19.58:20)

hele mám to a nepoužívám.....je to fajn ale mám kompresor v kombu a další krabku na zem nepotřebuju-hrál sem na to asi 10x a od tý doby to mám v poličce doma....

0 xLajků:

143

Tuhle krabku mám, ale od Bosse. Používám ji už pěkně dlouho a jsem s ní spokojený. Ale když jsem hrál na půjčené kombo se slušným kompresorem, tak taky ležela ladem, ale na kšefty jsem ji pořád vozil s sebou - kdyby náhodou nastala situace a já musel hrát rovnou do mixu, tak by se víc než hodila. Takže pokud to je slušná kopie, určitě neváhej. Nicméně bych ti doporučil stejný postup při koupi jako jsem provedl já - v obchodě jsem si ji půjčil (zaplatil za ni, ale nenapsali jsme doklad) a vyzkoušel jsem si ji na svůj aparát. Sedla k němu a tak jsem zašel do toho obchodu znovu, jen mi vyjeli doklad a bylo hotovo.

Schecter C-5, Fender JB 62 RI MIJ (89)
Ampeg SVT-3 Pro, Ampeg SVT 410 HLF
0 xLajků:

144

chatra napsal:

Teď přemýšlím nad tím, že bych pořídil toto:
Máte s tím někdo zkušenosti? Je to sice Hérangr, ale za ty prachy ...

ja myslim ze nazev vyrobku hovori za vse: BLE(eeeeeeeeeeeeee)100(krát)

dunbas napsal:

Tuhle krabku mám, ale od Bosse. Používám ji už pěkně dlouho a jsem s ní spokojený.

No vidis a me vubec nenadchla, nic kloudnyho jsem na ni nikdy nenasteloval a mel jsem pocit ze mi akorat mrvi sound, pak jsem to obratem vymenil za EBS Multicomp a byl jsem naprosto spokojen, tu jsem mel do doby nez jsem koupil lampac a ted uz zadnej compresor nepouzivam smile

Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

145

Harvey58 napsal:

No vidis a me vubec nenadchla, nic kloudnyho jsem na ni nikdy nenasteloval a mel jsem pocit ze mi akorat mrvi sound, pak jsem to obratem vymenil za EBS Multicomp a byl jsem naprosto spokojen, tu jsem mel do doby nez jsem koupil lampac a ted uz zadnej compresor nepouzivam smile

No a to je ten důvod proč říkám vyzkoušet. Nemusí ti sednout k aparátu, base nebo představě výslednýho zvuku a co pak s ní.

Schecter C-5, Fender JB 62 RI MIJ (89)
Ampeg SVT-3 Pro, Ampeg SVT 410 HLF
0 xLajků:

146

Ohledně toho limiteru od omílaného německého výrobce: Už je doma a nemůžu si odpustit malý testík. Sice mě zarazil větší než malý šum, ale asi jsem zhýčkaný lampou... Zahrál jsem 4x to samé, 1 a 2 trsátkem, 3 a 4 prstama. 1 a 3 je limiter vypnutý, 2 a 4 zapnutý. Basa GSR200, nové struny Warwick (0.135, 0.105, 0.085, 0.065 4 kousky z 5-ky nadladěné od C), zprasil jsem to, ale posuďte: http://www.chatra.cz/01.mp3 http://www.chatra.cz/02.mp3 http://www.chatra.cz/03.mp3 http://www.chatra.cz/04.mp3

a spousta dalších krámů
Obě ruce levé
0 xLajků:

147

Chatra, Hand Made zesilovače jsou tvoje výtvory?
Napiš o tom něco v samostatném tématu, z čeho čerpáš inspiraci, jak si přizpůsobuješ zvuk atd.

BL-700NT, TRB-1005NT, B4Fl, BB-350, RB-660Fl
SVM-360 hybrid, SVM-600 hybrid, 4x10 DeltaLite II-2510, 4x10 Beta 10-A, box EV-18B+2x10 Gamma, kombo SVM-300 KappaLite 3015, Peavey TNT-130 aj.
0 xLajků:

148

Dneska jsem náhodou objevil návod od mého behringera bx1200... Z radostí jsem do něj nahlédl a dozvěděl jsem se, že jsem si vlastně zakoupil nejlepší aparát na světe, protože toto kombo je podle výrobce naprosto dokonalé a nepřebuditelné a má tolik funkcí a zvukových možností, že s nim budete naprosto uchváceni big_smile Toto kombo bylo totiž navrhnuto proto, aby se design basových aparátů posunul dál a nepřešlapoval na místě! Přestal jsem se ale divit, že jsem ho, zmaten touto reklamou, jako nezkušený baskytarista zakoupil!

Warwick Corvette Pro Line (Kent Armstrong pickups),
SWR WorkingPro 400 + Ampeg SVT-410HLF,

Ibanez GSR200-BK, Marathon Precision Bass,
Behringer BX 1200, Zoom B2...
0 xLajků:

149

smile

0 xLajků:

150

Ne! Ne! Ne!
Behringer nikdy nehrál, nehraje, a hrát nebude...

...JOLANA VIKOMTBASS a 10 prstů...
0 xLajků:

151

Mňo mě fšechny 3 Behrigery hrajou, ale bylo to až na x tej pokus, měnil jsem každej kus asi 3x, hlavně se nedat a vydržkovat si svá práva na dodržení katalogových údajů, fakt se jim zhruba každej pátej kus povede smile

Blekbanez TR, Cort Action,Roland Cube-30B, povedeně upravenej kus Behringer BX 600, + netradiční spojení (můj vynález) Laney AH 200 s LEM 350SA - Tak to fakt tlačí...   
Nó, holt sem hospodskej šumař smile
Co tóó ??
0 xLajků:

152

t y jo o tom nam popovidej vic ??? katalogovejch udaju jako ze si meril vykon ... velikost repraku nebo ja nevim co???

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

153

Myslíš, jako že v kombu na 10" není 15" repro???
No nevim. Proti basovýmu behringeru sem docela vysazenej.
Po tom, co sem porovnával jeho výkony se "stejnýmy" výkony jiných značek...

0 xLajků:

154

chajda napsal:

Po tom, co sem porovnával jeho výkony se "stejnýmy" výkony jiných značek...

hele treba ten behringer 60ka hraje vic nahlas nez muj vintage 60ka roland.. sice vo poznani hnusnejc ale rozhodne hlasitejc...  ale mozna je to tim ze tam laciny repro ..ale i tak ..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

155

No jo, pořádnejch 60W vhodnejch asi jen na doma zřejmě hodně využiješ...

Horší je, že jejich 450w hraje asi jako můj 350W Hartke na polovinu.
O 300w verzi Behringera ani nemluvím...
(porovnáváno na stejný bedně)

Třebas nějaký výjimky fakt existujou, ale osobně sem se ještě s žádnou nesetkal...:)

0 xLajků:

156

chajda napsal:

No jo, pořádnejch 60W vhodnejch asi jen na doma zřejmě hodně využiješ...

Horší je, že jejich 450w hraje asi jako můj 350W Hartke na polovinu.
O 300w verzi Behringera ani nemluvím...
(porovnáváno na stejný bedně)

Třebas nějaký výjimky fakt existujou, ale osobně sem se ještě s žádnou nesetkal...:)

hele mne ta 60ka +box na zkouseni staci taky nehraju zadnej metal :-) ale discoreggae :-D idyz nam to posledni dobou nejak neprijemne sklouzava trochu do ema...:-D

ale je pravda ze kdyz sem hral na tu jejich 300w hlavu tak sem to docela hulil (rozhodne prez pulku) a hralo to asi jako bezny 100W kombo ...ake jako nezdimal sem to treba to kdyz se to vohuli vic hraje hlasitejc..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

157

JE to pravda stěma výkonama, zkoušel sem Hartke hlavu 250W a zhruba stejně jak ta moje 450. Navíc ten poťák Volume reaguje pofiderně...od půlky vejš už to neni skoro žadnej rozdíl...

R.G.Design Precision Bass, Jolana Rubín bas, Kustom KBA15, BX4500H+4x10" Hocke
0 xLajků:

158

Hujerovost napsal:

od půlky vejš už to neni skoro žadnej rozdíl

Mám u svý hlavy taky ten pocit..

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

159

ASpon nejsem sám. Už aby šla do svjeta, nějak se mi začíná líbit, jak kreslí, když ho přebudim , ale to je tak fšechno

0 xLajků:

160

můj taky pude i s tim co stoji pod ním - prostě málo průraznej oproti bicím a kytaře, v jiným stylu by mě možná i stačil..

peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
0 xLajků:

161

Tak ja hraju docela nahlas, něco mezi ska a punkrockem, ale lepčí než dratem do voka...na akci se mi eště nevyfrasil, tak až, okažitě pálý do pífi...

0 xLajků:

162

Hujerovost napsal:

Tak ja hraju docela nahlas, něco mezi ska a punkrockem

hm jako neco ala rancid?? to zni zajimave hod link :-)

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

163

Link je v přípravje, stačí doplnit historii a hodit nekam na web, až bude, loupnu si ho tají....budou tam i nějaky mp3 tak to možeš posoudit smile

0 xLajků:

164

Hujerovost napsal:

se mi eště nevyfrasil, tak až, okažitě pálý do pífi...

Asi starnu vic nez jsem myslel, nektere kody mi trva docela dlouho rozlustit, do ted sem si myslel ze s cestinou vystacim...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

165

Hujerovost napsal:

loupnu si ho tají

Taky mám co dělat... smile

0 xLajků:

166

smile to vyfrasí znamená, až se jednou nerozsvítí ten voltmetr a dopífi je jako dopíči, jen slušně podáno:)

0 xLajků:

167

fpoho... smile

0 xLajků:

168

Betaron napsal:

Chatra, Hand Made zesilovače jsou tvoje výtvory?
Napiš o tom něco v samostatném tématu, z čeho čerpáš inspiraci, jak si přizpůsobuješ zvuk atd.

Jo, hand made aparáty jsou dílem mých pracek. Teď bohužel nějak nemám času nazbyt, ale hned jak ten byt dodělám, zase něco ubastlím a napíšu nějakou drobnost o svých basových (případně i kytarových) lampáčích.

a spousta dalších krámů
Obě ruce levé
0 xLajků:

169

Behringer?? NEBRAT - - my ho máme ve zkušebně, ze začátku šlapal celkem dobře, potom se projevil nějakej studeňák, kdy přestávala hrát jedna strana - - spravila to vždycky rana do mixu, teď se tam už sere šavle na mastr, a vzhledem k tomu, že se s potenciometry na vstupech a korekcích skoro netočí, tak ještě fungujou...
Závěr?? cokoliv jen ne bheringer!!!

Trace Elliot Club #7
Peavey Cirrus USA Walnut/Wenge r.v.1998
bedny - Trace Elliot 1048h a 1518 , preamp - SWR Grand Prix, v efektovce - Tech21 PSA1.1, bezdrát - Sennheiser EW100 G2, ladička - Korg DTR 1000, zesák - Solton aa Craaft - MOS-FET - 800W
      prodávám: Trace Elliot BLX80 GP7SM a Ampeg SVP Pro
0 xLajků:

170

Odpověď na tuhle otázku snad nemůže být jednoznačnější!!! Kuwa NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!:-D

Fender Activ Bass IV USA
Laney R3 165W
RAMONES FOREVER
0 xLajků:

171

Jo a ještě sem si vzpoměl, jak tady probíhá ta debata o jejich výkonu.....Je to pravda:-D 300W odposlechy, které máme v kapele sou uplně na guvno a nějaká 200W dobrá značka(třeba Laney nebo JBL) je strčí přehledem do kapsy!!! Výkon Behringer/2 je jejich skutečný výkon!!!!!!

Fender Activ Bass IV USA
Laney R3 165W
RAMONES FOREVER
0 xLajků:

172

Behringer nikdy ..... Již jsem někde popisoval svoje starosti s BX1200. Od několika dalších lidí jsem slyšel, že dokud se aparáty Behr. vyráběli v Němcích, tak to šlo, ale co výrobu přestěhovali do Asie .... je to katastrofa.

basa: 5str. aktiv Ken Rose SBA605 / kombo: Fender Rumble 100 (100W) / tuner: Korg AT2 / wireles: dB Technologies, Diversity WM220G
0 xLajků:

173

Trošičku mimo mísu, ale nechce se mi moc hledat příslušný (otázcedokarethrající) thread.Hráli jste někdy někdo kdokoliv na toto http://muzikant.cz/baskytary-7/aparatur … -39507.php podivné  elektronické zařízení?Nebo naň alespoň slyšeli jiné lidi házet špínu či slova chvály?Díky,,

0 xLajků:

174

Cau,my mame ve zkusebne mix od Behr. asi uz 4 roky a funguje furt-je fakt ze ty efekty co v sobe ma sumi jak krava-ale da se to i tak pouzit.Na par beden a zesiku sem od nich hral a to byla docela tragedie.Asi spis ty bedny jsou horsi-jednou sem si vzal jen hlavu (Ampega) a bednu sem si pujcil Behr. a nejak to moc nehralo.Takovej tupej zvuk-tezko to popsat-proste to nejak vubec netlacilo......

Basa:       Line 6 Variax Bass 700                                                                                             
FX:           Line 6 POD X3 Live (multiFX/PreAmp), G-K Dieseldawg (distortion)
Rack:       G-K 1001 RB II (Amp), DBX 266 XL (kompresor,gate)
Box:         G-K Neo 212, SWR Big Ben (1x18")
0 xLajků:

175

třeba hraje pěkně,ale 75W a 15-ti palcovej repráček je zvláštní kombinace!

0 xLajků:

176

Baloun napsal:

třeba hraje pěkně,ale 75W a 15-ti palcovej repráček je zvláštní kombinace!

proč jako?

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

177

Zdarec chuligáni, mněl bych menší prosbičku....Dá se zjistit ze štítku na transformátoru v zesáku jeho skutečnej výkon ???

0 xLajků:

178

Jistěže dá. Volty krát ampéry.  K tomu takové maličkosti jako účinnost, sycení jádra a pod.

Fender Jazzbass American Deluxe, Basswood GJK
SWR 550x,  Hocke 1x15" a 4x10", Fender Rumble
http://www.jimiband.cz
0 xLajků:

179

Včera jsme hráli na společné zábavě s kapelou, kde basista hrál na kombo Behringer BXL 1800A. Nedalo mě to a šel jsem se na to podívat, páž tady panuje obecný názor na basové aparáty této firmy, co by šmejd.
Konkrétně v tomto případě tuto nálepku nemohu potvrdit. Na to jak je kombo malé, hrálo docela pěkně. Na můj vkus bych zde uvítal spíše papírový reproduktor, ale jinak korekce účinné i s EQ. Majitel byl s výkonem spokojen, řka že mu to stačí (na mě málo). Pokud hrál prstama byla basa nečitelné, později použil trsátko a to bylo už v pořádku. A jako vždy- buben proti base převalený.
Design komba se mi líbí, zkosené zadní hrany působí celkově vkusným dojmem a úhel 45° je bezva pro náklon komba. Pouze by chtělo upravit intenzitu linkového výstupu, který je hodně silný a zvukaři to dělalo problémy.
Za ty peníze  - 7tis. asi docela ucházející kombo pro nenáročné basisty.

http://www.behringer.com/BXL1800A/index.cfm?lang=ger

BL-700NT, TRB-1005NT, B4Fl, BB-350, RB-660Fl
SVM-360 hybrid, SVM-600 hybrid, 4x10 DeltaLite II-2510, 4x10 Beta 10-A, box EV-18B+2x10 Gamma, kombo SVM-300 KappaLite 3015, Peavey TNT-130 aj.
0 xLajků:

180

Já mám čerstvou zkušenost přesně opačnou - hráli jsme v Chrudimi a před náma byla místní kapela, mladý kluci tak kolem sedumnácti osumnácti, takže Fokusky, Ibanezy a Behringery. Basák měl Ibanez SDGR a hrál přes hlavu + bednu, nějakej ten Behringer Ultrabass. Název odpovídal, dělalo to mocný basy, ale nic jinýho. Akorát to bručelo, pořád stejně, ať hrál cokoliv.

0 xLajků:

181

http://www.muzikus.cz/clanky/Blyskani-n … d=%25ID%25

mám ho a myslím, že autor recenze malinko přehání

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

182

no to si nradsi priplatim 2 litry na malyho marka a mam stejnej vykon ...a na tudle hlavu sem hral x-krat a nijak mne to teda nenadchlo...prislo mi ze zvuk je stejne behringrovsky huhladlo s bzukotem histredu a sumivym sustotem vejsek...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

183

není to spíš reklama?

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

184

Betaron napsal:

Včera jsme hráli na společné zábavě s kapelou, kde basista hrál na kombo Behringer BXL 1800A. Nedalo mě to a šel jsem se na to podívat, páž tady panuje obecný názor na basové aparáty této firmy, co by šmejd.
Konkrétně v tomto případě tuto nálepku nemohu potvrdit. Na to jak je kombo malé, hrálo docela pěkně. Na můj vkus bych zde uvítal spíše papírový reproduktor, ale jinak korekce účinné i s EQ. Majitel byl s výkonem spokojen, řka že mu to stačí (na mě málo). Pokud hrál prstama byla basa nečitelné, později použil trsátko a to bylo už v pořádku. A jako vždy- buben proti base převalený.
Design komba se mi líbí, zkosené zadní hrany působí celkově vkusným dojmem a úhel 45° je bezva pro náklon komba. Pouze by chtělo upravit intenzitu linkového výstupu, který je hodně silný a zvukaři to dělalo problémy.
Za ty peníze  - 7tis. asi docela ucházející kombo pro nenáročné basisty.

http://www.behringer.com/BXL1800A/index.cfm?lang=ger

za ty penize se da sehnat neco silnejsiho s mnohem lepsim zvukem.... a vydrzi.

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

185

teď jsem viděl v novinkách, že začal Behringer vyrábět basovou hlavu 2500 watů vyjde asi na 15000,-

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

186

hele to je ale asi urceny demolicnim firmam a ne muzikantum

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

187

hmm, myslim ze je traba to brat hoodne s rezervou, 2500W bude asi topny prikon, v podstate takovy naftovy akumulacky na zimni festaky

oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

188

Harvey58 napsal:

hmm, myslim ze je traba to brat hoodne s rezervou, 2500W bude asi topny prikon, v podstate takovy naftovy akumulacky na zimni festaky

big_smile ...nebo třeba napsali o jednu nulu víc...

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

189 Naposledy upravil: srs (03. 05. 2007 21.20:35)

to bude znít tak možná maximálně jako 500 wattová hlava běžné značky, ale za vyzkoušení by to možná stálo smile

http://www.behringer.com/BVT25000H/index.cfm?lang=ENG

a ještě je to stereo bi-amp....vzhled není špatnej-zkopčili tentokrát někoho nebo je to jejich?

0 xLajků:

190 Naposledy upravil: Harvey58 (03. 05. 2007 22.27:44)

ne, nestalo, ver mi smile leda ze by behringera koupila nejaka nadnarodni korporace

a navic to ma na strankach vypada jak nejakej ampeg fake a k tomu to jeste je pouha 3d animace a ne fotka, neverim jim nos mezi vocima

0 xLajků:

191 Naposledy upravil: Nook (03. 05. 2007 23.15:25)

Minulý týden v Rock Café jsem seznal jak zní naživo můj markbass+warwick(půjčoval si ho kolega z The Partisans) a jak BX3000T+marshall....no....ehm....ehm........EHMMMM......

takže tahle 2,5kW kráska (vypadá fakt docela pěkně - inspirace Genz Benzem či Mesa?) se může jít vycpat big_smile Ještě tam maj nějakou jinou novinku:
http://www.behringer.com/BXR1800H/index.cfm?lang=ENG
což je: ULTRABASS BXR1800H
Ultra-Compact 180-Watt 2-Channel Bass Amplifier Head with FBQ Spectrum Analyzer, Compressor and Ultrabass Processor
takže ta 2500 musí prostě bejt (logicky) jen 250W
big_smile big_smile big_smile big_smile

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

192

Hmm nevem a aky mate nazor na to ze na tento aparat hraju basaci Z PEHY aalebo smolka basak Zuzi smatanovej .. kecal som snimy a su spokojny akurat bedne si kupili Hartke ale inac hlava je behringer ..

crafter s akt. elektr.
ketner basforceL 100w
0 xLajků:

193 Naposledy upravil: Nook (11. 05. 2007 13.10:05)

Lukasidos napsal:

Hmm nevem a aky mate nazor na to ze na tento aparat hraju basaci Z PEHY aalebo smolka basak Zuzi smatanovej .. kecal som snimy a su spokojny akurat bedne si kupili Hartke ale inac hlava je behringer ..

1)sto lidí sto chutí.
2)peníze.
3)"basa má dunět".

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

194

Přesně, přidávám své oblíbené + 1 smile smile

0 xLajků:

195

Nook napsal:
Lukasidos napsal:

1)sto lidí sto chutí.
2)peníze.
3)"basa má dunět".

nechapem ako si to myslel ci ironizujes moj prispevok ale smollka je dobry basak a myslim ze nema nudzu o peniaze .. proste jedine co si myslim ze pravdou je sto ludi sto chuti...

crafter s akt. elektr.
ketner basforceL 100w
0 xLajků:

196

Inac viac by ma zaujimalo ze ci niekto z vas skusal riesit problem s behringerom napriklad zmenou boxu alebo tak .. ci sa daju nieako odstranit jeho nedostatky ,,,dik

crafter s akt. elektr.
ketner basforceL 100w
0 xLajků:

197 Naposledy upravil: Nook (11. 05. 2007 22.25:34)

Lukasidos napsal:

Inac viac by ma zaujimalo ze ci niekto z vas skusal riesit problem s behringerom napriklad zmenou boxu alebo tak .. ci sa daju nieako odstranit jeho nedostatky ,,,dik

jee, sorry, jestli se tě to nějak dotklo, vůbec jsem to nemyslel posměšně, já jsem jenom malinko magor tongue a dost mých příspěvků nelze brát vážně. S těma penězma jsem nemyslel, že by je dotyčný neměl, ale spíš, kolik do toho je člověk ochotnej vrazit.
Co se Behringera týče, já ho vlastně nechci nějak extra hanět. Určitě udělá i dobrou službu, minimálně ve svý cenový hladině.
Já jsem taky x let drhnul stowattový kombo na 90% volume a zvuk jak z prdele (a teď si tu hraju na zmlsanýho hifistu big_smile ).Pak jsem měl možnost vyzkoušet Behringera BX3000 s Ashdown bednou (myslím teda, že MAG série) a s překvapením jsem zijstil, že zvukově to vyjde skoro nastejno jako můj Torque, akorát, že se líp slyším. Pak jsem slyšel na Behringera hrát basáka z Nenie (bedna Hartke, basa Cort Curbow)a taky mu to hrozně huhlalo, vůbec se to neprosadilo v celku. Nemyslím, že by si ti lidi neuměli nastavit zvuk. Je pravda, že ven leze jen zvuk ze zesíku, třeba na pódiu to maj OK. Prakticky jsem neviděl nikoho s Behr. zesíkem hrát na Behr. bedny.

A už tu zas nějak moc bleju big_smile
Takže sto lidí sto chutí myslím je to ono. Někomu ten zvuk prostě vyhovuje, nebo aspoň stačí. Ale lidi, který jsi jmenoval jsem neslyšel hrát, takže je nechci ani nemůžu soudit.
Uáááááááááá, už končím tongue

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

198 Naposledy upravil: Gegen (13. 05. 2007 12.33:22)

čau co řikáte na BX600 ??? nejsem náročnej ale aby to ňák hrálo a aby to šlo slyšet hrajem punk....ale žádnej tvrdej jenom chci aby to hrálo a bylo to aspoň slyšet

0 xLajků:

199 Naposledy upravil: m3 (13. 05. 2007 12.53:07)

no to je otazka jestli chces slyset ze to hraje na to se to hodi ale pruser je ze uz moc neslysis co hrajes ...mluvim z vlastni zkusenosti.. ale nehraju teda punk ani trsatkem..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

200

muj skromny nazor....Sem zivotem poucenej ze levny veci proste uz nikdy kupovat nebudu. Kort u znacky ktera se tu resi, kdy frkaj kvantitu na ukor kvality. To plati proste vseobecne. radeji si priplatim za solidni overenou znacku. Rozhodne se to vyplati. Neco koupit, 3x vyreklamovat nez se ti teda do ruky dostane "solidne" vyrobenej kus? naprosta hovadina. Na to nemam cas, naladu ani penize. Sem chudej student co dela spoustu veci co ho bavej (nejen muziku). Resim to jak se da (viz napr. moje nova btb basa-o tom sem psal v jinym topicu). Aby to vyslo proste co nejlevnejc. Clovek si to musi osefovat napr. taky pres zname. Ja mam obrovsky stesti ze otec me pritelkyne, je profesionalni muzikant. A ten ma kolem sebe logicky lidi z branze. Tak sem si nechal postavit ten zesik co mam....je to od cloveka co je v oboru elektro jak pajenej. Obcas rozdela nakyho HaK,Marshala, Ampega a pod. Z toho vezme ty nejlepsi napady, zkombinuje a dokaze na miru postavit zesik. Jeho chleba je ale nekde jinde tohle dela jako zalibu. Tim chci treba poukazat na Hockeho. Ma dost prijatelny ceny, hraje to, servis zajisten..atd atd....rozhodne lepsi nez naky shity od skopcaku. (btw na okraj si myslim ze narodit se v evrope nemcourem je za trest :-))....Parkrat sem slysel jak nekdo nekde na Behringera hral a ja bych to proste nechtel. Lidi neblbnete....vubec o tom neuvazujte...radsi si litr, ci dva priplatte a kupte cokoliv jinyho.....je to fakt shit....tvrzeni ze se mezi tim co delaj najdou i kvalitni veci neberu.....Jestli je to treba 1 kus z 10..i kdyby z 5...o necem to svedci, ne?  uz to proste neni kvalitni vyroba.....jestli chcete delat muziku....a myslite to aspon trochu vazne....tak taky premejslejte....vim o cem mluvim.... clovek si to musi v zivote taky trochu umet posefovat......omlouvam se za muj subjektivni vylev...ale sem ted uz 4 mesice doma nemocnej....tak mam cas psat treba o "picov.nach"......muzice zdar.....

Ibanez, Marshall, Cavon, SWR
0 xLajků: