Re: Musicman, obnažte vašeho krasavce!
2EQ ti nevoní?
to né, jen sem prostě na 2EQ nikdy neměl štěstí, jinak by to bylo určitě lepší, míň možností jak zkurvit zvuk
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Musicman, obnažte vašeho krasavce!
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
2EQ ti nevoní?
to né, jen sem prostě na 2EQ nikdy neměl štěstí, jinak by to bylo určitě lepší, míň možností jak zkurvit zvuk
Je to hnus a Géčko na pejču co?
Je to hnus a Géčko na pejču co?
no dyť!
Nedá mne to nepohladit Pekelníkovo EGO
http://www.youtube.com/watch?v=u7Z4uQK5D2U
http://www.youtube.com/watch?v=MDDK01nZGig
Pořádná Basa v kapele! Tak to má být!
Pekelniku, ta je teda hnusna a hned ti muzu rict, proc nebude hrat.
1, 3eq nehrajou
2, palisandrovy mm nehrajou
3, je z devadesatek=topol=topolovy mm nehrajou
Ou, to jako fakt? Sakra, tohle jsem nevěděl... Od kdy do kdy se to dělalo? Topola bych nerad, ... Sabre byl taky v devadesatkach topolovej?
myslim ze to nebolo myslene vazne
1, 3eq nehrajou
takze je to jasne, je to proste dalsi MM mrdka
davidak napsal:je z devadesatek=topol
Ou, to jako fakt? Sakra, tohle jsem nevěděl... Od kdy do kdy se to dělalo? Topola bych nerad, ... Sabre byl taky v devadesatkach topolovej?
Topol se u MM pouzival odjakziva, cca pred 2000 hodne pravidelne pod solid lakama bejva topol. U MM ti to reknou podle seriovyho cisla. U 90. Musicmanu to plati jakbysmet, tam se jeste pouzivala hojne olse, napr. cervenej trans se dycky delal s olsi. Meli zkratka dreva rozdeleny podle barev. A nikde jsem se nedocet o tom, ze by to delalo nejakej rozdil ve dreve.
Dnesni modely uz jsou ovsem vsechno jasan, ale mam pocit ze na MM strankach u bodywood casto pisou diplomaticky "selected hardwood". No a treba Bongo je lipa a taky hraje jak cert
1, 3eq nehrajou
no dyť, je to prostě hrůza!! Nechcete mě někdo od toho vysvobodit?
Memory napsal:davidak napsal:je z devadesatek=topol
Topol se u MM pouzival odjakziva, cca pred 2000 hodne pravidelne pod solid lakama bejva topol. U MM ti to reknou podle seriovyho cisla. U 90. Musicmanu to plati jakbysmet, tam se jeste pouzivala hojne olse, napr. cervenej trans se dycky delal s olsi. Meli zkratka dreva rozdeleny podle barev. A nikde jsem se nedocet o tom, ze by to delalo nejakej rozdil ve dreve.
Dnesni modely uz jsou ovsem vsechno jasan, ale mam pocit ze na MM strankach u bodywood casto pisou diplomaticky "selected hardwood". No a treba Bongo je lipa a taky hraje jak cert
co na tom, když to stejně všechno hraje jak ča?!?
davidak napsal:Pekelniku, ta je teda hnusna a hned ti muzu rict, proc nebude hrat.
1, 3eq nehrajou
3, je z devadesatek=topol=topolovy mm nehrajouno dyť, je to prostě hrůza!! Nechcete mě někdo od toho vysvobodit?
dej inzerat a strepej se te MM mrdky co nejdrive
davidak napsal:Pekelniku, ta je teda hnusna a hned ti muzu rict, proc nebude hrat.
1, 3eq nehrajou
3, je z devadesatek=topol=topolovy mm nehrajouno dyť, je to prostě hrůza!! Nechcete mě někdo od toho vysvobodit?
Vyměním za mýho Precla
Po kontrole děreva, je světlý a tvrdý. Topol to naštěstí nebude.
Vyměním za mýho Precla
když doplatíš cenovej rozdíl, já su pro ...
Aidamos napsal:Vyměním za mýho Precla
když doplatíš cenovej rozdíl, já su pro ...
a) já samozřejmě myslel bez doplatku
b) nevím, za kolik jsi to SRaye koupil, takže ani nevím výši doplatku. Mě ten Precl s hajtwérem vyšel na 16.
c) doplatek si teď vážně nemůžu dovolit
d) stejně si asi počkám na nějaký 2EQ pokud možno s javorem
e) on ten Precl je vážně hezkej a asi by se mi po něm stýskalo Kdyby ten SRay alespoň nebyl bílej, nebo klidně bílej, ale s 2EQ, tak bych o tom uvažoval. Ten palisandr mi v zásadě nevadí.
mělo to bejt spíš jako další "pošťouchnutí". Ten PB si nech, litoval bys
mělo to bejt spíš jako další "pošťouchnutí"
Moje nabídka Precla na výměnu víceméně taky
Ten PB si nech, litoval bys
Asi jo.
Uf. Snad mi odpustíte, že tady neobnažím svoji basu, ale tohle je prostě nádhera.
prusvitna bila se mi nelibi....
m3 napsal:prusvitna bila se mi nelibi....
Ale to neznamená, že není nádherná
Mně se ta translucent white taky líbí.
Mně se ta translucent white taky líbí.
tak vy ste stary nalesteny nabytkari
Aidamos napsal:Mně se ta translucent white taky líbí.
tak vy ste stary nalesteny nabytkari
Tak určitě...
Zato ty seš mladej punkáč
nebo jakoby zažila gang bang uprostřed obchoďáku
Mě to asociuje špatně natřenou lavičku vodou ředitelnou barvou. Třeba 100x tady přežitej sunburst mě přijde přirozenější než tohle
mě se to teda líbí... aspoň jde vidět, že je to z pěknýho jasánku... Bůhví co máte vy pod těma tlustýma šlupkama PE;) Takovou povrchovku má i Hofa na Bacchusovi a myslím, že i Davidák na PB(?), i když asi ne tak naleštěnou...
Uf. Snad mi odpustíte, že tady neobnažím svoji basu, ale tohle je prostě nádhera.
Pěkná basice, akorát ten javorový hmatník je tam jak pěst na oko - ne že bych neměl rád javor ať krk či hmatník! Víc by k tomu bílému tělu seděl tmavý hmatník. Jinak bílá na těle je dobrá, mám obdobnou povrchovku na čertovi GB74 a mně se ta basa líbí.
Víc by k tomu bílému tělu seděl tmavý hmatník.
Já teda radši ten javor, ale ten palisandr taky nevypadá špatně:
Já teda radši ten javor, ale ten palisandr taky nevypadá špatně:
tady mi to pride docela fajn je to takova lepsi bila
u ty s javorem my to pride jak zkazenej natural
..
fuj, kam sem to zas vlezl... big_smile
...nenapravitelný masochista...
Díky za přijetí do klubu.
Díky za přijetí do klubu.
Vítej a nahoď nějaký reálný fotky svýho novýho mazlíka
Musím napřed něco nafotit, ještě jsem se k tomu nedostal, ale co nejdříve zrobime.
Jinak na Tvých stránkách, kde jsou sériová čísla, tak odtud je fotka a najdeš ji pod devátým číslem v řadě.
Na ukázku sem dám svoji basu co jsem dostal k Vánocům. MM to není, je to zakázkovka typu MM. Původně pasiv s jedním keramickým Seymour Duncan humbuckerem. Teď jsou tam dva al-nico Nordstrand a dvoupásmovka East MMSR a balanční poťák na snímače. Než se začnete ptát tak ten plast před kobylkou je tam proto, že tam byla jiná kobylka. Sehnal jsem originální MM a ta má jiný proporce a zbyly by tam díry po šroubech.
Na ukázku sem dám svoji basu co jsem dostal k Vánocům.
velmi pekna basa ak sa ti niekedy bude chciet, sprav nejake nahravky
Na ukázku sem dám svoji basu co jsem dostal k Vánocům. MM to není, je to zakázkovka typu MM. Původně pasiv s jedním keramickým Seymour Duncan humbuckerem. Teď jsou tam dva al-nico Nordstrand a dvoupásmovka East MMSR a balanční poťák na snímače. Než se začnete ptát tak ten plast před kobylkou je tam proto, že tam byla jiná kobylka. Sehnal jsem originální MM a ta má jiný proporce a zbyly by tam díry po šroubech.
Kdo to zrobil? Líbí se mi to, ten plast za kobylkou mi tam nějak sedí ... je to dobrý.. zvukově to asi jako čistý MM uplně nebude, že? Ale vzhled velice fajn
Gratulace, je to nádhera, Aidamovi se bude jistě líbit
To víš, že se mi líbí
Aidamos napsal:Memory napsal:Gratulace, je to nádhera, Aidamovi se bude jistě líbit
To víš, že se mi líbí
Proč seš na tu červenou vlastně tak ulítlej?
Ty, hele, ani nevím. Prostě se mi líbí. Hlavně červená metalíza nebo teď ty nový red sparkle. Jinak jsem antikomunista, takže bych za tou červenou nic nehledal. A ještě miluju zelenou metalízu.
Memory napsal:Aidamos napsal:A ještě Miluju zelenou
...JO, sice to není MM,...ale ta barvička,...s tou tmavou hlavou, to je moc mňamková zelená. ... http://www.youtube.com/watch?v=oMu5VELTmB0
Ale ten JB má tmavší hlavu a pick krémovej,...to vypadá fakt žůžově.
to je moc mňamková zelená
Já myslel tuhle zelenou aneb "žabí hlen"
a když jsem měl takhle vtipné mtd v modrém tak všichni píčovali že je moc gejská
Paparatzzi napsal:a když jsem měl takhle vtipné mtd v modrém tak všichni píčovali že je moc gejská
Jestli ti MTDéčko ladilo ke kabelce tak to všichni píčovali jen ze závisti
Tak tak, já bych do modrý šel hned...
kdyz modry mm tak jedine todle ja moc na basach takovydle barvy nemusim ale todle je takove roztomile
evokuje mi to detskou plastovou kytaru
Tak jsem si letech koupil MM sterling. Uvidíme jak dlouho se u mne ohřeje
Jo, něco takového se nedávno na ebay prodávalo v přepočtu asi kolem 20k smile Jste mě s tím poslali někam, že je to hnusný lol
za 20ku bych to koupil hned ..teda nemit hezciho pre EB..
ale za 15 bych to koupil okamzite i kdybych to nemel kam dat a musel vsude nosit ssebou
btw tak to psali naky nabytkari a sperkari ..co kdyz uz maj "drahou" basu tak chtej aby tak i vypadala
Tak jsem si letech koupil MM sterling.
Hele, mně se ty fotky nevejdou na monitor. Nemohl bys je sem nahrát trochu menší?
Jinak gratulace, a myslíš-li si, že se u Tebe ten Sterling alespoň chvíli ohřeje, tak si řekni o klubové číslo
fotky jsem upravil, tak snad je to lepsi. Jinak nevim, jak dlouho u mne zustane. Musim vzit apec k nekomu na zkusebnu a poradne ji testnout, doma to neni ono. ATK dam na par tydnu do kouta a pak se rozmyslim. Oproti ATK je basa lehci a ma tenci krk, ale ATK se mi zda tak trochu lepe zpracovane, i ten krk, kdyz je u ATK tlustsi, tak mi prijde pohodlnejsi (ale mozna to je jen otazka zvyku- nikdy predtim jsem na Musicmana nehral). uvidime.
fotky jsem upravil, tak snad je to lepsi
Jo, paráda.
Oproti ATK je basa lehci a ma tenci krk
To jsem Ti přece psal
kdyz je u ATK tlustsi, tak mi prijde pohodlnejsi
Proto mi sedí StingRay.
mozna to je jen otazka zvyku
Vyzkoušej, porovnej, uvidíš.
škoda, že si ho nemůžu nechat kluka
Velká škoda, je to krásná basa. A na to, že píšeš v inzerátu o ťukancích, tak to zas tak vážně nevypadá.
Jinak klubové číslo 12 má cunesk8.
ty jsi asi zatím snad jedinej, kdo tady má sterlinga, nebo se pletu?
Sterlinga má ještě deafslap, jestli ho ještě neprodal.
Velká škoda, je to krásná basa. A na to, že píšeš v inzerátu o ťukancích, tak to zas tak vážně nevypadá.
ale jo, jsou tam. Prostě 20.let intenzivního hraní, zjevně dost oblíbenej nástroj. Nedivím se tomu, protože to opravdu hraje jak svině. Nejlepší MM co sem měl v rukách. O to víc mě mrzí, že když už sem se s tím takto potkal, musím ho dát pryč
Ano! (len 2-band of course *wink wink*)
škoda, že si ho nemůžu nechat kluka ... docela sme se skamarádili
takehoto musicmana si niekedy v dalekej buducnosti poriesim v bielej je najvacsi pan (plus nejaky cervenkasty zelv. pickguard :-3 )
z jakyho dreva je to telo?
z jakyho dreva je to telo?
to netuším...
Sterlinga má ještě deafslap, jestli ho ještě neprodal.
ještě ho má, ale já na ty MM prostě nějak nehraju
Vraj do piatku by tu mal byt.
(btw dufam ze sa to tu bude ratat do klubu )
... KONECNE!!!
(btw dufam ze sa to tu bude ratat do klubu
)
Taková kráska? Každopádně!
Len to bude chciet cierny PG, minimalne cisty biely.
Tohle bych Ti rozhodně chtěl rozmluvit. Takhle, jak to je, je to originál. Já osobně bych to neměnil. Viděl bych v tom i trochu ztráty hodnoty nástroje, kdybys to pak třeba chtěl prodat bez původního pickguardu. Jestli to přeci jen vyměníš, rozhodně se původního pickguardu nezbavuj a nech si ho pro případný budoucí prodej.
Tohle bych Ti rozhodně chtěl rozmluvit.
A já zase podpořit neb ten pick z fotky je děsný hnus a s perletí, případně černým, by ta basa ještě víc prokoukla
perletí, případně černým, by ta basa ještě víc prokoukla
s ciernu perletou by bola naj , pripadne bielou :3
s ciernu perletou by bola naj , pripadne bielou :3
perlet ... no to.. pfuu.... dycky si vzpomenu na umakart ..skolni jidelnu a "komunisticky" kulturaky...
Dnes přijel pán s oranžovým tranzitem.
Nehynoucí díky kolegovi "davidakovi" za jeho nezištnou pomoc při nákupu a dovozu. Je to fakt frajer.
V tomto předvánočním čase se povedlo dopravit basu z Anglie během pěti dnů - ať žijou pánové z TNT.
Nevím jak vy, ale já už mám vánoce v podstatě za sebou :-)
Nevím jak vy, ale já už mám vánoce v podstatě za sebou :-)
Nedivím se. Nádhernej stroj. Určitě má zabijácký Háčko, co? Jak moc velkej rozdíl je to celkově oproti Sterlingu Ray35?
Dzzerza napsal:Nevím jak vy, ale já už mám vánoce v podstatě za sebou :-)
Nedivím se. Nádhernej stroj. Určitě má zabijácký Háčko, co? Jak moc velkej rozdíl je to celkově oproti Sterlingu Ray35?
Prozatim ho trápím jenom do sluchatek v praci kam mi ho dneska dovezli, takze je to jenom na pul plynu.
Jeste to bude chtit novy struny
Kazdopadne nejvetsi rozdil je v krku - Stingray je oproti Ray35 mnohem pohodlnejsi, krk je celkove nizsi, neni to takova fošna.
Velkej rozdil jsou ladici mechaniky, jou o dost presnejsi.
Taky tady mnohem ucinneji pracuje prepinac snimacu. U Ray35 to byly kosmeticky rozdily, tady jsou razantni.
Uz se nemuzu dockat na vanocni koncert na podiu.
Aj dnes ku mne (do prace) prisiel pán s *oranžovým tranzitem (*neviem vobec co to znamena), ktory si pri preberani balika ani neoveril moju totoznost, ale co uz, basa je doma. Bohuzial, nie len ze mam na fotenie zemiak, este k tomu neni ani svetlo takze sa zatial budete musiet uspokojit s tymto:
Co na to povedat, este stale mam erekciu
Podivuhodne je mi ten "slab body" prijemnejsi nez contoured na JB.
Paci sa mi jak je ten krk macatejsi. Ked som potom chytil do ruky JB tak jak keby som drzal tycinku.
Aj napriek mojim zenskym rukam sa mi hra velmi pohodlne a na tu sirku si zvyknem rychlo.
Jedina vec, krk je nejak prilis povoleny, bude treba utiahnut vyztuhu. Snad to pojde vsetko v pohode.
Jednou vetou: Dream come true!
(PS. Pickguard je fajn, nedali mi ale deviaty srob)
Aj dnes ku mne (do prace) prisiel pán s *oranžovým tranzitem (*neviem vobec co to znamena)
To je narážka na téma http://baskytara.com/topic6152-prijel-p … adost.html a modré tranzity PPLky, pošty, atd.
Paci sa mi jak je ten krk macatejsi. Ked som potom chytil do ruky JB tak jak keby som drzal tycinku.
Přesně tak to mám s drtivou většinou jazzbassů já.
Jedina vec, krk je nejak prilis povoleny, bude treba utiahnut vyztuhu. Snad to pojde vsetko v pohode.
A ta jde utáhnout parádně a bez povolování strun!
Pickguard je fajn
Já Ti říkal ať ho neměníš
P.S.: Vyšla na Tebe krásná klubová třináctka
Mám ten pocit jen já, nebo si všichni nějak předčasně nadělujeme
Všichni rozhodně ne Já bych si teda taky něco rád nadělil, ale ta paní, co s ní bydlím, by mi pak asi nadělila rozvod
Mám novou kapelu která je ideální pro MM. Takže MusicMan pokus číslo 2 Včera přišla tak sem zvědav jak to bude hrát:D Teď mě štve že sem prodal toho minulého...ale kdo to mohl vědět
Mám novou kapelu která je ideální pro MM.
MM je ideální na všechno
Včera přišla tak sem zvědav jak to bude hrát
Paráda. Tak když Ti sedne a budeš chtít, tak si pak napiš o číslo.
Takže MusicMan pokus číslo 2
paráda
Pěknej, ale ten první byl teda lepší smile
Byl no. Kdybych věděl co se vše semele za posledních pár měsíců tak bych si ho nechal. Ale zase uprřímně, je v lepších rukou:):D
Ale zase uprřímně, je v lepších rukou
To byl tenhle http://baskytara.com/post326697.html#p326697 co má teď Tom, viď? Ten je fajn, ale zase na druhou stranu máš lepší kobylku (sice bez tlumítek, ale podle mě lépe řešenou), ten sanbuřt je moc pěknej, a snímač máš už se zkosenými hranami pólových nástavců. Dnes by mně už snad nevadilo ani to třípásmo, i když dvoupásmo mám radši. Krk asi nemáš lakovanej, co? Tamten je lakovaný a navíc očkovaný javor, který na druhou stranu někteří považují zvukově za problematický, takže si nevybereš. Ale zase máš kompenzační nulťák a přístupnější štelování výztuhy krku u jeho patky.
To byl tenhle http://baskytara.com/post326697.html#p326697 co má teď Tom, viď? Ten je fajn, ale zase na druhou stranu máš lepší kobylku (sice bez tlumítek, ale podle mě lépe řešenou), ten sanbuřt je moc pěknej, a snímač máš už se zkosenými hranami pólových nástavců. Dnes by mně už snad nevadilo ani to třípásmo, i když dvoupásmo mám radši. Krk asi nemáš lakovanej, co? Tamten je lakovaný a navíc očkovaný javor, kteří na druhou stranu někteří považují zvukově za problematický, takže si nevybereš. Ale zase máš kompenzační nulťák a přístupnější štelování výztuhy krku u jeho patky.
Jo to je přesně on! Byl parádní a ten očkovanej krk jsem si zamiloval:) Ale teď je v lepších rukách takže tak. Jinak buřta mám asi po 2 letech takže příjemná změna. Krk není lakovanej (to se mi zdá hrozný!:D), a kompenzační nulťák nemám. Je to rok 2004 a dovoz z Anglie od chlapíka kterej ji měl ve studiu a nikdy nebyla na koncertě a neopusitla to studio. Takže je uplně nová (což mě štve!:D) a bude potřeba ji asi trochu rozehrát Takže jsem druhý majitel a dal mi tam i jakousi knížečku s výstupníma kontrolama a papíry od prodeje takže cajk
Krk není lakovanej (to se mi zdá hrozný!:D)
Však taky je. Já to řešil touto cestou: http://baskytara.com/post305011.html#p305011
Takže je uplně nová (což mě štve!:D)
To by mě neštvalo.
a bude potřeba ji asi trochu rozehrát
Tak si ji alespoň rozehraješ sám.
Pěknej MM, ale tohoto už od tebe, "rluke", nekoupím. To bych ty Stingraye měl tři, a co pak s tím? : )
Pěknej MM, ale tohoto už od tebe, "rluke", nekoupím. To bych ty Stingraye měl tři, a co pak s tím? : )
Tři jsou přece lepší jak dva ne?:)
Ahhhh ... the bay ... moc by som si s tym hlavu nelamal. Neposiela mimo US, a aj keby, tak aspon na slovensko +20% ceny navyse.
Neposiela mimo US
Tak to ma Memory myslim vyreseny
Zdravím pánové,
stalo se tak, že klub musím na nějaký čas opustit, na neurčito dávám pauzu, tak předávám svojí krásnou 3ku ... Má někdo zájem?
stalo se tak, že klub musím na nějaký čas opustit
A co chystáš za basu? Nebo se spokojíš jen s tím Ibáněm?
Medek.H napsal:
stalo se tak, že klub musím na nějaký čas opustit
A co chystáš za basu? Nebo se spokojíš jen s tím Ibáněm?
Nechystám žádnou, nějakou chvíli už nehraji skoro vůbec živě a do výhledna to na nic moc extra ani nevypadá:)...je to škoda, víc nástrojů neuživím, jede u mě ted' spíš kytara,Ibaneza mě plně uspokojuje:)... MM mi bylo líto, když na něm tuply nový struny ve futrálu:)... tak třeba zas někdy
fuj smrku, ty stopy po šmirglu, to je humus
fuj smrku, ty stopy po šmirglu, to je humus
ale ty jestere jeden to je furt ta sama fotka hned po osmirglovani.. to je docela jasny ze tam budou stopy po smirglu
Teraz ale vobec nechapem preco nechcu spravit Natural ... ked si to tak porovnam s VM Squier JB tak toto vyzera ovela lepsie.
ale ty jestere jeden to je furt ta sama fotka hned po osmirglovani.. big_smile to je docela jasny ze tam budou stopy po smirglu big_smile
No aspoň že tak, já se zděsil, že si to takhle zalakoval.
Stránky Předchozí 1 … 11 12 13 14 15 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Musicman, obnažte vašeho krasavce!