1

Téma: True Crew

Ačkoliv jsem si vědom, že hip hop tady na fóru nikdy nebude patřit k majoritním stylům, předhazuju vám bando fungl nový klípek, který jsme včera pustili do světa. Příští týden bude následovat demo, které vám taky předhodím. Živě nás můžete vidět např. 16.5. v havířovském Jazzklubu společně s Axlovým Mlčeti dřevo.

http://youtu.be/a7yEM4IJ950

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

2

Re: True Crew

Slyšel jsem-líbí! Snad se tu metaláci nepříjdou vybrečet a punkáči pobavit (všichni víme koho myslím muhehe)

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

3

Jen ať přijdou, nemám s tím problém.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

4

spider napsal:

Ačkoliv jsem si vědom, že hip hop tady na fóru nikdy nebude patřit k majoritním stylům, předhazuju vám bando fungl nový klípek, který jsme včera pustili do světa. Příští týden bude následovat demo, které vám taky předhodím. Živě nás můžete vidět např. 16.5. v havířovském Jazzklubu společně s Axlovým Mlčeti dřevo.

http://youtu.be/a7yEM4IJ950

Mě to celkem baví. Klip po obrazový stránce neumím hodnotit, spíš něco jako "minimalistický a ne-úplně-hloupý". Nahrávka má dobrý pevný basy. Na to, že hiphop v podstatě neposlouchám (i když Bonus mě vyloženě neurazí), tak jsem si to pustil víckrát.

Demo určitě poslechnu smile

0 xLajků:

5

muzika zajímavá, rapy mají tzv. flow, já myslím proč ne

fuck the styles
0 xLajků:

6

Moc pekne!
Zvuk dobry, flow gut, video taky doby a konec dobry - ergo vsechno dobre smile
Moc se tesim na spolecnej koncert, to bude prca smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

7

Taky se těším, doufám že nás jazzoví štamgasti nevypískají smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

8

spider napsal:

Jen ať přijdou, nemám s tím problém.

Tak som teda tu wink

Má to šarm, bavilo ma, že nevidím tváre , texty majú hlavu a pätu, invečnosť muzičky je asi asi menej obvyklá  , fainový zvuk  /basu vnímam, len pocitovo-pekne hlboko/. Ak je pódiová produkcia so živými hudobníkmi, tak tomu rád zatlieskam.

/Dovolil som si vypočuť skladbičku "V hlavě" to ma bavilo trochu viac, možno preto, že basová linka je tu zretelnejšia.

0 xLajků:

9

Děkuju za pochvalu. Na demu bude těch "zřetelných" více, tak snad se bude líbit.  Konkrétně tahle věc je v živém podání o dost popovější, na demu bude i remix s akustickou kytarou (právě kytaristy z Mlčeti dřevo Honzy Mahdala). Nejraději by jsme hráli komplet živě, ale v našich geografických podmínkách sehnat slušné klávesy a ne tak dechovou sekci je téměř nemožné. Doplnujem jak se jen dá, samply, scratching, dříve jsme měli druhou kytaru se synťákem, která simulovala klávesy, ale bohužel to nezafungovalo časově, přednost dostala práce a rodina.

Pokud jde o xichty:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/9990_487055168014199_1512290016_n.jpg

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

10

spider napsal:

slušné klávesy a ne tak dechovou sekci je téměř nemožné.

detto smile je tu pár klávesákov a aj keď niekoho skusíme chce z toho mať klávesovú sonátu s doprovodnou kapelou... a rovnako ot je aj s dychmi a samplami
..... preto je fakt najlepšie ak sa o takýto element stará niekto z kapely

pkGuitars .1               Tokai Hardpuncher ´21              
pkGuitars .2 V            Yamaha BBP35 '22              Dolphin fretless 4
Gallien Krueger MB150s, GK RB700-II & GK SBX410 & Boss GT10, Zoom B3
                                                 Flatwound Club #7
0 xLajků:

11 Naposledy upravil: a! (28. 04. 2013 15.09:02)

spider napsal:

Pokud jde o xichty

ale copa to tam děláme, pane petře big_smile

fuck the styles
0 xLajků:

12

Fajné,...RAP mám rád,...jak tu mnoho lidí ví. big_smile Klip pěknej,...líbí se mi nápad a ta nenáročnost, přitom to stále upoutává pozornost. Dobré je to. smile

0 xLajků:

13

je to fajn... zajímalo by mě, jak to valíte naživo - respektive kolik z toho je "studiová" práce a kolik živý nástroje? a kdo valí na MPC? big_smile

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

14

super

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

15

hofa napsal:

je to fajn... zajímalo by mě, jak to valíte naživo - respektive kolik z toho je "studiová" práce a kolik živý nástroje? a kdo valí na MPC? big_smile

Je to song od songu, sem tam se prostě někdo zastaví na zkoušku s nástrojem který normálně nemáme a prostě se to nahraje, rozstříhá, použije. Live pak hrajem s PC, kdy bubeník má do sluchátek, a živé nástroje, mrtvé nástroje lezou ven z PC. Hrajem Kytara, basa, bicí a všechno ostatní bohužel smyčky. Jsou ale skladby, které máme "live dominantní" a samply jsou opravdu jen pro dobarvení, různé skřeky, hlášky apod.
Bubeník používá snímače na bicí a nějaké zvukové kurvítko, takže spousta věcí které zní samplovatě, leze z bicích. Scratche obstarává Patrik (sedící), ale plánujem spíš sehnat nějakého DJ a PC úplně odstranit, s tím, že to koření, které teď dodáváme z PC bude sypat DJ z toho edisonova fonografu.
MPC, tedy notec s cubasem smile obsluhuje Martin (ten ošahávanej nejvíc vpravo), věci které budou na demu jsou jeho nápady, dotažené kapelou (stopky, akcenty, melodické a harmonické změny - ty se moc v rapu nenosí, oni sou nejspokojenější když mají kolovrátek smile )

a! napsal:

ale copa to tam děláme, pane petře big_smile

Tak víš jak, někdo má práci s dětmi jako profesi, někdo jako hobby big_smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

16

Muzika bavi moc... Klip ma dobrej napad, ale mohl by byt malinko dynamictejsi smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

17

njn, víš co, my jsme takvý brouk pytlík s.r.o. Je to dělané foťákem svépomocí na půdě, sestříhané doma..... jako víme, nejsme Zdeněk Troška, a že by to zkušený filmař udělal líp, radostněji a dynamičtěji....ale já to celý tahat nebudu, a co bys chtěl na školní mládeži, aby se skládali na natáčení klipu. Dost už, že občas za ně zatáhnu zkušebnu a prej že  "Dík kámo, seš bauč" big_smile big_smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

18

spider napsal:

njn, víš co, my jsme takvý brouk pytlík s.r.o. Je to dělané foťákem svépomocí na půdě, sestříhané doma..... jako víme, nejsme Zdeněk Troška, a že by to zkušený filmař udělal líp, radostněji a dynamičtěji....ale já to celý tahat nebudu, a co bys chtěl na školní mládeži, aby se skládali na natáčení klipu. Dost už, že občas za ně zatáhnu zkušebnu a prej že  "Dík kámo, seš bauč" big_smile big_smile

big_smile ok... Nicmene je to fajn.. Seš bauč

0 xLajků:

19

http://baskytara.com/img/m/203/t/p17pfomf1vkrr1qdg1dbp1ij1vgh3.jpg
Tak a je to venku

http://youtu.be/V2rFgkesf34

Mimo jiné bych chtěl poděkovat za spolupráci Subrooferovi, který se podílel na několika tracích (a hlavně, že měl dost trpělivosti na naše zmršené nahrávky apod,). Nějakých těch nepřesností si jsme vědomi a máme z toho poučení: Nedávej termín na demo, pokud nemáš všecky věci dodělané smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

20

Intrue

http://youtu.be/Jxh1gvOA5e8

Participant cit

http://youtu.be/EnGOJ0duo0k

Beztak

http://youtu.be/amCeHqKO9G4

Skitrue (Taindiss)

http://youtu.be/miL88ngYbNc

Z normálu výkyvy

http://youtu.be/degD2VEUy1Y

Skitrue

http://youtu.be/1qPppnATwJk

Záchraná vesta

http://youtu.be/FenJkADxe8k

Beztak RMX

http://youtu.be/ljmm6mIsAsY

Outrue

http://youtu.be/FsEetoFNKxw

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

21

dobre to je .

skitrue  je super . kyvem hlavou a ruka hore smile

D u f f y  TecAmp Club #3

THE ZAZVORS
0 xLajků:

22

Díky díky....eště sem zapoměl na ten remix, takže přidáno

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

23

palec hore ! 8)

pkGuitars .1               Tokai Hardpuncher ´21              
pkGuitars .2 V            Yamaha BBP35 '22              Dolphin fretless 4
Gallien Krueger MB150s, GK RB700-II & GK SBX410 & Boss GT10, Zoom B3
                                                 Flatwound Club #7
0 xLajků:

24

Celkem dobré, baví mě to hlavně zvukově. Pěkný pevný basy, hlavně fajn kopák. Rozhodně kapela pro uplatnění tvých grůvů smile, s prsty ten Pinocchio? bručí parádně. A hrát a točit jeden dva rytmický motivy - když to sedí do celý věci = ideální stav. A jestli ten synth je Korg G5 přes basu, tak to na nahrávce nezní špatně. Texty místy.

Intra a outra mě přijdou vždycky nějakým způsobem vtipný ("Ha, tak nás tady máte big_smile"), přitom tam jsou kolikrát zajímavý melodie, ze kterých by šlo zpracovat něco delšího a ne jenom splnit funkci intra/outra, podobně jako Skitrue (Taindiss).

Potěšil mě remix Beztak, dostalo to úplně jinou atmosféru... a možná mě ta songa baví nejvíc spolu s tou schizoidní "Z normálu výkyvy", tam ten text má pro mě jinou polohu, jinak texty mě tolik neříkaly (i když nejsou vyloženě kolovrátkový a hloupý).

Jinak hip-hop, rap atd.. moc neposlouchám, něco mě na tom vadí - možná kvůli určitý poloze, ve který mě ten styl přijde zaseklej - občas mě tam zaujmou texty (Prago) a lidi, jako Bonus http://www.youtube.com/watch?v=J29x0KBfXxE , který se nebojí dělat něco trochu jinýho.

Přes co je to nahrávané a jak? Jestli to nepatří do know-how... na demo doma dělané mě to přijde zvukově dobré.

0 xLajků:

25

Obvykle přes integrovanou zvukovku na notebooku smile Sem tam sem něco nahrál doma u večeře přes Tascam US 144

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

26 Naposledy upravil: Lukáš (01. 05. 2013 10.56:59)

spider napsal:

Obvykle přes integrovanou zvukovku na notebooku smile Sem tam sem něco nahrál doma u večeře přes Tascam US 144

Tak jestli to není myšlený jako vtípek, tak je to hustý smile

0 xLajků:

27

Lukáš napsal:

Tak jestli to není myšlený jako vtípek, tak je to hustý smile

není... začínám teď nějak dávat dohromady techniku (a hlavně know how) na nahrávání, tak snad bude ještě líp

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

28

je to dobré, akorát basa mně přijde mírně vzadu. Mohla být aspoň na úrovni bicích, když je to v podstatě hlavní nástroj, aspoň mně to tak přijde.

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

29

tak hlavní sou rapy, že jo, je to hodně o textech (ačkoliv nejsem nezůčastněný mi přijdou vcelku vkusné oproti běžně dostupnému pracímu....kuš českému rapu)

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

30

to jsou subjektivní dojmy rapu neznalého smile

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

31

.. čau Spidere, gratuluji k pěknému výkonu, jsem rád že se Ti podařil nový a zajímavý projekt ",

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

32

Dík moc Richo..... tak nějak si od toho slibuju, že by se mi mohlo konečně podařit koncertovat častěji než 2x do roka smile

Barius napsal:

to jsou subjektivní dojmy rapu neznalého smile

Jsou samozřejmě vítány (protože by jsme nechtěli hrát jen pro hiphopery, kteří tohle stejně považujou za popíček smile ), trochu to ale zkresluje fakt, že jsme všichni basáci.... moc často se neslyší aby basák řekl "ta basa je moc" smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

33

spider napsal:

Dík moc Richo..... tak nějak si od toho slibuju, že by se mi mohlo konečně podařit koncertovat častěji než 2x do roka smile

.. občas zajdu do Arnošta na jam session, napadlo mě že bychom se tam mohli setkat, posbírej aparát basu, domluvme nějáký ten čtvrtek a zagrůvujem, stojí to tam za to, navíc jsem slyšel že už jsi se taky zůčastnil, co řikáš ? (:

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

34

Spidere, je to dost dobrý. Pravděpodobně jediný rap který bych ustál smile no, asi ještě Prago Union. Ale v žánru se nevyznám. Líbí se mi jak je to nahraný a je mi hodně sympatické DIY. Držím palce.

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

35

richo5 napsal:

navíc jsem slyšel že už jsi se taky zůčastnil, co řikáš ? (:

No, zas tak legendární ta moje účast nebyla smile Jsou to všechno ostřílení muzikanti a já si tam připadal trochu jako elév.... ale výborně se mi hrálo s Matějem Drabinou.
Ok, beru tě za slovo a některý čtvrtek se tam potkáme.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

36

jimmy napsal:

Spidere, je to dost dobrý. Pravděpodobně jediný rap který bych ustál smile no, asi ještě Prago Union.

Jimmy, dík moc, právě "nerapových" posluchačů si cením moc smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

37 Naposledy upravil: richo5 (02. 05. 2013 20.37:00)

spider napsal:

No, zas tak legendární ta moje účast nebyla smile Jsou to všechno ostřílení muzikanti a já si tam připadal trochu jako elév.... ale výborně se mi hrálo s Matějem Drabinou.

.. drabina je výtečný bubeník a vůbec všichni tam, bývá to tuším ob čtvrtek takže pozjišťuju termíny a s místními bohy domluvím jestli nás tam mezi sebe pustí a zařádíme ",

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

38

dost dobrý pavouku! respect bro!

handmade precision bass (fender fake logoed & fake relic) SBS pickups + active blender, Yamaha BB 435, Fender modern player 5, MTD 5, markbass LM III, soundelirium  the 12.6.1. + 15.5.  sustainer bayger, DOD deep freeze chorus, art studio v3, Ibanez bass synthesizer SB7, korg pitchblack poly, zoom b3
Klašter 12
0 xLajků:

39

gratulace k bandzone tipu tydne smile zaslouzene

0 xLajků:

40

Hahá big_smile tak to je překvápko smile Dík

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

41

spider napsal:
richo5 napsal:

navíc jsem slyšel že už jsi se taky zůčastnil, co řikáš ? (:

Jee, ty ho znas? Matej je fajn smile hraje hezky smile

0 xLajků:

42

Supr hudba!

Porta Inferi
0 xLajků:

43 Naposledy upravil: a! (15. 05. 2013 21.18:52)

je to skvělý, kluci uměj rapovat, maj dobrý hlasy, zajímavý texty (což u českého hip hopu nebývá pravidlem, spíše naopak, koneckonců v písničce participant cit to parádně vyjádřili rýmem ...když poslouchám rap, chci ať mě chytne za srdce a ne ať se chytám za hlavu skrz texty pro tupce), muzika jede, má šťávu, je funky, líbí, moc, respect, mothafuckaz

fuck the styles
0 xLajků:

44

Dík áčko, jo, texty se mi taky líbí, to byl prvotní důvod, proč sem do toho s nima šel. Strašně rád bych aby se zlomilo to prokletí českého hip-hopu, kdy se nejdřív řeší týpci jak vypadají, jak sou drsní a pak až muziku, texty, obsah. Většině stačí do textu narvat spoustu kurev a pičí a mají pocit že to je hip, ale ono je to spíš hop....(ono dělat to jako james cole chce chvíli praxe big_smile )

Já sem byl strašně překvapený, že mladí kluci (MC's sou o 20 let mladší než já big_smile 15-16-18), mají tak srovnané názory, dokážou to smysluplně zformulovat do textu a ještě podat na nějaké úrovni, navíc mají hudební přehled přesahující rámec toho co se označuje hip-hop...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

45

rozhodně si ty kluci zasloužej obdiv, text na písničku napíšeš pár slok, refrén a čus, u toho hip hopu to je složitější, že tam je miliarda slov, celej track melou, melou, hubu nezavřou, a to všechno pokud možno bez stupidních rýmů, debilních obratů a ještě aby to mělo hlavu a patu...málokomu se tohle daří, naštěstí tahle tvoje banda je onou světlou výjimkou, texty maj smysl, jsou chytře napsaný, to vše podpořený skvělou živou hudbou, klobouk dolů, homeboys

fuck the styles
0 xLajků:

46

spider napsal:

Já sem byl strašně překvapený, že mladí kluci (MC's sou o 20 let mladší než já  15-16-18), mají tak srovnané názory, dokážou to smysluplně zformulovat do textu a ještě podat na nějaké úrovni

ty jo, tak to čumim, v tomhle věku je pro mnohé vrchol básnického umění zrýmovat lásku s páskou...o to větší respekt si tyhle tvoji bouráci zasloužej

fuck the styles
0 xLajků:

47

No a tihle sikovni kluci hrajou dneska v Havirove v Jazzklubu smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

48

mno a na bandzone soi tip tydne...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

49

jóooo jazzklub smile Samozřejmě že došlo k pár zásekům. ale myslím, že celkově se první koncert povedl, ještě jednou dík moc Axlovi a mlčeti dřevo za "pozvání" (jakože my jsme místní a navíc pozval sem se víceméně sám big_smile )

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

50

tak jedna ze čtvrtečního koncertu

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/541446_497224163663966_1316679737_n.jpg

Ten pocit, kdy na začátku skeptické publiku "co to tu kurva dělá hip hop v jazzklubu" nakonec přijme muziku velmi pozitivně až vřele je vynikající .... proto ty rohlíky od ucha k uchu

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

51

Hezký, včetně krůtího trusu. Boží triko big_smile

Spector Euro LX5 + Spector NS-5CR Fretless + TC RH450 + Soundelirium 12.1 + MXR M80 + Zoom B3n
0 xLajků:

52

Tak se podařila další haluz, klípek je ve finále českého Youtube festu.

Pokud by jste nás chtel někdo podpořit (denně nejlíp big_smile) budem moc rádi, zahrát si na velkých českých festech by pro nás byla úžasná příležitost.

http://www.youtube.com/ceskyfest

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

53

Jedna pro podzimní sklerotiky

http://youtu.be/nk3QiYbDTLI

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

54

ta basa je hraná živě přes efekt nebo je to čistá syntetika?

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

55

Moc se mi to líbí. Ikdyž muzika je fajn, tak jako první mě zaujal rap těch ogarů. Maj zuby v pořádku, maj hlavy v pořádku. A to je velmi v pořádku!
Těžko říct, kdy sem naposled slyšel někoho v tomhle ranku neprofi raperů(nebo jak se jim říká) někoho s tak pěkným flow a hlavně výslovností.

0 xLajků:

56

hofa napsal:

ta basa je hraná živě přes efekt nebo je to čistá syntetika?

basový synth v kombinaci s guitar rigem

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

57

Yetti napsal:

Moc se mi to líbí. Ikdyž muzika je fajn, tak jako první mě zaujal rap těch ogarů. Maj zuby v pořádku, maj hlavy v pořádku. A to je velmi v pořádku!
Těžko říct, kdy sem naposled slyšel někoho v tomhle ranku neprofi raperů(nebo jak se jim říká) někoho s tak pěkným flow a hlavně výslovností.

be_fretless napsal:

Přidávám se ke chváličům... Líbí, klobouček...

Díky moc. Kluci sou fajn srovnaní a sem rád, že sem se s nima sčuchnul. baví mě to furt, i když někdy je musím pohánět k nějaké aktivitě skoro bičem smile

Momentálně dodělávám web, snažím se rozjet nějaký booking na zimu a na jaro, nějaký ten merchandise, přestěhovali jsme zkušebnu do naprosto luxusního prostoru, ale musím dořešit akustiku...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

58

velmi sa mi to paci . odkedy som to pocul , zatuzil som po niecom podobnom .  paradicka wink

THE ZAZVORS
0 xLajků:

59

Ato jsou koprivy?

0 xLajků:

60

Jenich napsal:

Ato jsou koprivy?

Cypřiš, prej...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

61

Ay ! True Crew v Top 100 objevů letošního roku na Bandzone.... dikec za dárek

http://bandzone.cz/bestof/2013/newcomers?page=2

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

62

spider napsal:

Super

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

63 Naposledy upravil: m3 (24. 12. 2013 17.32:05)

spider napsal:

29. nice ,, v prvni 30ce jen to rekni za to sou ve svetaku body smile

koukam ze my sme v celkovi poslouchanosti klesli loni sme byi tusim nejak 58 nebo 63  nebo tak nejak ...letos 70. ale taky fajn..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

64

ackoliv pro me v drtive vetsine je hip hap hop=Shit tak musim rict ze tohle je kvalitni a nijak mi to nevadi a naopak celkem v klidku smile

Ampeg SVT-7 PRO
Hocke  B410 HD (8 Ohm)
Ibanez SDGR 305 DX
Eden RS 115C 320W
http://bandzone.cz/morfium
0 xLajků:

65

dikec

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

66

dobré, dobré smile

Fretless 6 pasiv/Vlček, DR (Sunbeams, Lo Rider, Pure Blues), Aguilar Tone Hammer, Aguilar DB659, Warwick Jonas Hellborg 2x250W, Aguilar 2x DB112, kompresor-limiter/Smrčka
0 xLajků:

67

https://www.youtube.com/watch?v=CDqc_r-rBIM 

vyborne !

THE ZAZVORS
0 xLajků:

68

hezky to mě baví smile super basa

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků:

69

Díky pánové moc.

Včera kluci pustili ven animačku, která skoro rok uzrávala na harddisku

http://www.youtube.com/watch?v=AAu4NrQw … NdJNGnhoig

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

70

spider napsal:

Díky pánové moc.

Včera kluci pustili ven animačku, která skoro rok uzrávala na harddisku

http://www.youtube.com/watch?v=AAu4NrQw … NdJNGnhoig

pre mna uplne TOP!

THE ZAZVORS
0 xLajků:

71

Pokud jste se někdo chystali na koncert do Zlína před Pragounion, tak už se nechystejte.

říkal jsem si, že už to je jen měsíc (dohodli jsme se s klubem Golem někdy v listopadu), začaly se objevovat plakáty, upoutávky, o TC nikde ani zmínka, tak jsem se pořadatale opatrne zeptal, kolik že teda dostanem času, v kolik hodin atd. Nevím jak by to bylo kdybych se neptal.

Jsem naštvaný, ne kvůli zrušenému koncertu (resp. koncert proběhne, ale bez TC), to se stává, ale kvůli tomu, že se nám to nikdo neobtěžoval sdělit... my už skoro měsíc makáme na věcech přímo pro tuhle akci.

mail od pořadatele (jméno a telefon jsem odstranil, kdo chce si dohledá) - odpověď na dotaz jak bude akce probíhat:

GOLEM CLUB napsal:

Ahoj,

nakonec jsme se rozhodli před Prago Union už další kapelu neobsazovat, tím pádem váš předjednaný koncert ruším. Omlouvám se, ale je to pro nás takto organizačně i finančně jednodušší.

Třeba někdy v budoucnu se domluvíme.

--

GOLEM MUSIC CLUB

Golem asi nemá šém...

Jsem si zcela jistý, že se mnou už se na ničem nedomluví.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

72

spider napsal:

kvůli tomu, že se nám to nikdo neobtěžoval sdělit

tak tohle je spíš do zmrdů...

0 xLajků:

73

typicka cesko slovenska natura.  chyba clovecina ...

THE ZAZVORS
0 xLajků:

74

spider napsal:

Golem asi nemá šém...
Jsem si zcela jistý, že se mnou už se na ničem nedomluví.

To je těžký, no... Když neexistuje smlouva, tak je to složitý. Na hubu může býti naslibováno cokoliv.

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

75

Ivo napsal:

Na hubu může býti naslibováno cokoliv.

Smlouva není, ale na hubu to nebylo, bylo to domluveno přes mail, včetně honoráře (kde jsem o dost uhnul dolů)

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

76 Naposledy upravil: m3 (15. 01. 2014 14.36:08)

mno jo tak golem .. tam je to hned tam trombonak propad zdi na zachode a sagar nemoh v noci najit hajzl pri akutnim zachvatu sracky...  big_smile ..  a este nam rano zamrzlo auto a museli sme ho asi 10x roztlacovat a zpatky do kopce..  big_smile .. neni o co stat big_smile
btw naposled sme tam hrali taky s prago big_smile ale to byl nakej majales..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

77

njn, ale byl by to snad dobrý průlom do povědomí posluchačů na zlínsku, kdyby se to bylo bývalo podařilo. Škoda

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

78

be_fretless napsal:

e mi líto, ale tenhle klub je sračka sraček -

ale mivali tam krasnou produkcni big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

79

Mlaďoši pečou svoje vlastní koláčky, no nicméně, basa spolupracuje, takže zde článek:

http://www.repromanifest.cz/clanky/novi … desku.html

a zde trošku ksichtů s průřezem toho co bude na albu

http://www.youtube.com/watch?v=qhtNMxYjTCM

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

80

Hola hej, máme chlupatý web !

www.truecrew.cz

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

81 Naposledy upravil: LkS (31. 03. 2014 18.29:02)

Tak nejak sa vam to logo podoba na H16 ne?

Music Man Club #13
Sterling by Music Man Ray34CA, Fender Rumble 500c
0 xLajků:

82

asi podobá..... co s tím mám dělat smile ? ....to je jedno. Řeknu ti přesně co s tím udělám. Nebudu s tím dělat nic wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

83

To ja len len tak, preventivne, nez sa objavia slovensky "hejtrz" wink
Ale inak v pohode, ani HC Slovan s tym nic nespravil smile

Music Man Club #13
Sterling by Music Man Ray34CA, Fender Rumble 500c
0 xLajků:

84

fotka v profilu s Aidamovym MM vladne hiphopovou pjesti, breon!

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

85

Kuju... web je slepený na koleně (snad proto ty chlupy) nad joomlou, určitě tam bude spousta nesrovnalostí a (ne)funkčních drobností

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

86

ty voe spidere web je cajk, ale na těch společných fotkách vypadáš jako jejich tata big_smile

0 xLajků:

87

hofa napsal:

ty voe spidere web je cajk, ale na těch společných fotkách vypadáš jako jejich tata big_smile

No dyť bych taky mohl být....jsem o 20 let starší než většina z nich

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

88

to je aspoň pořádnej fusion big_smile

0 xLajků:

89

Hehe - našemu kapelníkovi je 50 a našemu nejmladšímu trombonistovi 15 smile Já jsem pak druhý nejstarší v kapele (stejnej ročník jako Spider)

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

90

Snad si to tu nikdo z nich nepřečte, ale mě se spolupracuje v téhle kapele mnohem líp s člověkem kterému je 19 než s tím, který je mi věkově nejblíž. Věk je irelevantní.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

91

Já jsem zase v kapele o půlku nejmladší a nejlíp se mi spolupracuje s tím nejstarším. Věk prostě vypovídá jen o tom, kdy se kdo narodil :-)

0 xLajků:

92

web je solidni...par tydnu zpet jsem byl s typkem co resi dramaturgii na festivalu dokoran v karvine a porad jsem mu vas poustel, protoze rikal, ze shani i nake ty hiphopy. Hodne se mu to libilo a ted koukam, ze tam fakt budete hrat, takze parada, urcite na vas dojdu kouknout smile

0 xLajků:

93

http://baskytara.com/img/m/203/t/p18o24lsofikj1lf41lpn198tekf3.jpg

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

94

zkušebna + nějaké ty nepříliš kvalitní live videa

https://www.youtube.com/watch?v=WKZ0tbnhBTI

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

95

Sobotní live jam na úvod koncertu...jednoduchý precl (nejsem preclař, ale na tohle mi to sedí moc)

Jam1

ty kecy o basovém králi berte s rezervou. kdyby byl zájem, je těch nahrávek víc

Jo, a jako bonus nová věc z chystaného alba Highband... akorát teda v remixu od Dnch

https://soundcloud.com/dnch/truecrew-nemocnydnch-rmx

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

96

spider napsal:

(nejsem preclař, ale na tohle mi to sedí moc)

.. čest bejku, je to cítit že Tě to baví a že jsi v tomhle groove ja ryba ve vodě, pěkná houpačka, líbí se mi to .. jste super (:

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
0 xLajků:

97

Díky za support, baví mě to moc smile

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

98

Je to super smile

Aguilar ag700+sl 410
0 xLajků:

99

Mlaďoši bez kapely

http://youtu.be/CTGTcdiSudk

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

100

Tak včera z nás konečně po dlouhém boji vypadl nový track i s videem. Takový trochu light motiv, zkrátka nic hlubokého, v popisu na youtube je to vyjasněno. Rozpočet klipu: 0 Kč smile  a podle toho to vypadá big_smile

http://youtu.be/KLR8IClXCkA

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků: