1 Naposledy upravil: m3 (14. 11. 2006 15.02:47)

Téma: aktivka ..levnaa ... brrrr

no mozna sem to moh strcit do naky uz existujiciho tematu ale kdyz uz sem zacal ...

vecse ma tak to moje padlo bylo puvodne aktivni predchozi majitel nejak vodpalil aktivku a zapojil to na jeden potak hlasitost jednoho na druhej hlasitost druhyho a treti nechal prazdnej ... tak pac sem mel naky prachy koupil sem z ebaye 2 pasmovou aktivku (cca litr i s postovnym) s tim ze sem si rikal ze mi to bude hrat vic nahlas a este to ma ekvalizer tak si rozsirim zvukovi moznosti.....
hlavne mne to napadlo po tom co na muj aparatek hral kamos origos aktivnim jazz basem de-luxe a na low vstup to hralo na pulku hlasitejc nez ta moje basa na hi na 3/4....
... tak kdyz prislo strcil sem to prochazkovi ... pac ty potaky ani samice nepasovali do basy ... hmm tak mne to tam zabastlil i snimac mi vopravil ... vyplaz sem litr ... 
no a konecne kdyz sem na to hral prvne prez starou peavey 115 ku tak to bylo v poho ..ale na koncerte je to dycky trochu jinak zvlast dyz se hraje prez cizi apos .... no a ted sem mel cas si na to poradne  zahrat prez moje kombo + box ve zkusebne a zjistil sem ze to hraje stejne potichu jak kdyz sem to mel pasivni takze sem to musel cpat do hi vstupu ... a zvuk to ma takovej hloupe zastrenej sice mi to trochu srovnalo urovne .. ale pride mi jak bych si dal do basy nakej lacinej kompresor vytazenej z behringera ..zvuk to ma prave takovej zahuhlanej ...
kdyz tocim ekvalizerem tak ty basy dou ale jenom kdyz se pridaj trosinku vejsky sou dost na prd  a kdyz se prida voboje vic tak to zacne chytat zkresleni idyz je kombo potichu ....
takze zaverem mate nekdo nakou dobrou radu krome vyhod to cely...
napadlo mne jestli by tam slo vrazit  nakej prepinac a obvod kerej by obchazel tu aktivku aniz bych tam musel instalovat druhej vstup...???

jo este pripadnejm zajemcum teda nedoporucuju http://soundblock.de  idyz mozna k naky base se singlama by se to hodilo ale na ty moje humbace ... chmmm....

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

2

Re: aktivka ..levnaa ... brrrr

Já bych pro začátek poradil třeba omezit trojtečky, začít používat interpunkci a odstavce.

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

3

mikulik napsal:

Já bych pro začátek poradil třeba omezit trojtečky, začít používat interpunkci a odstavce.

tak to ani nahodou... nakonec bys chtel abych zacal pouzivat diakritiku...brrr...   :-D

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

4

...nebylo by to špatný

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

5

Osobne bych pro zlepseni zvuku doporucil prolizt vlakno od Betarona - Upgrade - predzesilovac NFet a postupovat podle nej. Pote muzes porovnat a horsi zahodit/prodat smile

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

6

hmm to vypada zajimave jenom bych to asi tezko zbastlil idyz treba jo .. ale hlavne myslim ze to co tam mam ted asi nikdo nekoupi ... puvodne sem chtel neco takovyho ..ale nikde sem nic nesehnal tak sem koupil tudle vec pac to bylo udelany na 3diry ..a rikal sem si ze kdyz tam budu mit bnavic ekvalizer nic tim nezkazim ... chm ale asi sem se milil

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

7

Ten Metronix je dobrej, zvuk to procisti - je tam vic vysek, ktere se neztrati. Stoji par korun.
A aktivku muzes prece poslat dal - nikomu nemusis rikat, ze na tve base nehrala. Jen treba napises do inzeratu vhodne pro singly snimace... A kdyz das rozumnou cenu, kupec se jiste najde.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

8

no vono to hraje neni to zas tak spatny ale nezesiluje to ... spis mne napadlo sehnat nakou krabici vod nakyho staryho efektu nebo neceho takovyho a dat to do toho a nechat si to jako externi kompesoidni ekvalizer .. kerej se nekdy muze hodit :-)

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

9

mel jsi koupit RM aktivku...ta dvoupasmova by te vysla levneji nez tahle s postovnym a hraje to solidne. Ne skvele ale dobre...mno

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

10

ja sem na ni koukal ale to bych asi musel vrtat diry do basy a myslim kdyz sem psal machovi tak mi odepisoval ze je za 1200

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků: