Téma: Kombo
Dobrý den měla bych si koupit basové kombo nebo stačí na elektrickou kytaru?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Kombo
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
basové kombo
Tak
nebo stačí na elektrickou kytaru?
NE!
na doma staci i kytarove
Na doma stačí basa na sucho Jinak doporučím Hockeho mrňousky, ale záleží na tom, jaký máš rozpočet. Kytarové kombo bych moc nedráždil, nebo ti vyletí reprák ze závěsu a poškodí nábytek
urcite basove, ma to i lepsi zvuk
klidne mrkni sem http://baskytara.com/topic12628-p-hocke-vyprodava.html pan Hocke je mozna jeste ma, a myslim, ze pro zacatek sou to velmi dobre aparaty, no vlastne to nemusi byt ani tak pro zacatek, ale ve chvili kdy zacinas a nevis co za zvuk chces, tak si myslim, ze Hocke je dobra volba. Sam jsem si jako prvni aparat koupil Hocke
Na doma stačí basa na sucho
Jinak doporučím Hockeho mrňousky, ale záleží na tom, jaký máš rozpočet. Kytarové kombo bych moc nedráždil, nebo ti vyletí reprák ze závěsu a poškodí nábytek
na sucho? ak cvičí pri songoch, jak ja tak by to moc nešlo
Otázka ještě zní - kolik za to chceš/můžeš dát?
Dobré malé basové kombo na cvičení (a na doma) je na inzerát za litr, nové do tří tisíc. Přes kytarové nehrát, tak může cvičit mistr, ale nikoliv začátečník, nedá to ten zvuk, nebudeš mít odezvu, a nic se nenaučíš.
woody napsal:nedá to ten zvuk, nebudeš mít odezvu, a nic se nenaučíš.
No a hlavně ho ten zvuk nebude bavit a inspirovat...
Přesně tak jsem to myslel. Jsme sice na basovém, ale mi vždy hoooodně pomohly třeba jiné struny na kytaře nebo na houslích, začalo to zpívat. Hned člověk jinak hrál. Na basu prostě dobré malé basové kombo, za pár tisíc. Ale basové. Stačí i osmička repro. Ale celé to musí být basové.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Kombo