Téma: Sandberg California TM2 5 string Creme
Za pár hodin je u mne, tep 99...
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Sandberg California TM2 5 string Creme
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Sakra, to jseš ale kliďas.
Gratulace. Pak taky napiš třeba srovnání se Spectorem. To by mě zajímalo.
To bude mít zelená svině žrádlo, hned jí nakrmím až dorazí... Tep 110...
Človeče máš to volájaké dobité
Bomba!!!
Gratulácia
Super !
To srovnání se Spectorem mě zajímá taky. Asi nebude překvapení, že zvukově se bude jednat o naprosto jiné basy. Alespoň z mé zkušenosti s TM... A zpracování u obou špičkové. Taktéž hratelnost.
Každopádně gratuluji !
chtelo by to nakou komplexnejsi fotku..
Tak nebudu soudit zvuk a vše předem, ale první dojem z převzetí krabice s basou je "kurva, vždyť tam nic není, okradli mě". Druhej dojem po vzetí do pracek je "absolutně precizní zpracovaní". O zvuku až příště, protože nevím čím a jak mám kroutit... Jo a přepínač rozepíná oba humbuckery - to je pro davidáka, kterej má zase tohle všechno na svědomí
Krasna basa... Gratulace
Koukám, že snímače a asi i elekronika jsou už taky Sandberg. Já tam mám Delano.
Koukám, že snímače a asi i elekronika jsou už taky Sandberg. Já tam mám Delano.
Přesně tak... A rozdílně od manuálu rozepinatelné oba humbuckery, v což jsem tiše doufal, ale myslel si, že to tak nebude... Seznamování s touhle basou je naprosto úžasný, ale musím zůstat nohama na zemi, protože jsem taky zvědavej na ty mouchy co má
krásná, moc krásná!
hooodně se mně líbí ta hoooodně hluboká kapsa na uložení krku - tomu říkám spojení - to musí být morcec mazec zvuk
hooodně se mně líbí ta hoooodně hluboká kapsa na uložení krku - tomu říkám spojení - to musí být morcec mazec zvuk
dobrý předpoklad pro kvalitní háčko...
Tak první dojmy z celodenní zkoušky jsou úžasný. Struny KO, vůbec nevím co to je, ale prsty z nich mám dojebaný jako sviňa... Hrál jsem jen na bednu 2x10, ale i tak jsem cítil krásnej plne tón a dýchání nohavic a to je dobrý znamení. Zatím nejlepší pocit z basy je v pasivním modu, jak J+J, tak H+H. Krásná imitace bezpražce na samotný humbucker u kobyly. Jde na tom opravdu strašně moc zvuků... Až bude chvilka, tak udělám předváděcí video, kde vystřídám všechny nastavení snímačů jak v pasivu, tak v aktivu.
Krásná imitace bezpražce na samotný humbucker u kobyly
Jo, to hambáč u kobyly hezky umí
A možnost rozpínat snímače je taky bombovní, na Frudui mi to velmi vyhovuje (zvlášť poté, co jsem si nechal zapojit serial/paralel swith).
http://www.youtube.com/watch?v=57CWkbR_CWM to je ona?
http://www.youtube.com/watch?v=57CWkbR_CWM to je ona?
Jo, to je ona. Tady se mi ale zvukově nelíbí a jiný video jsem nenašel.
Tak uplně nejlepší zápich byl, když jsem ji přivezl domu. Manželka spráskla ruce se slovy "Ježííííš, tohle se ti líbí? Nechceš to votlučený jak je to až na to dřevo, nebo co to pod tím je, nechat aspoň opravit?". No, ony to vidí všechno vážně asi trochu jinak...
Tak Ivo, hurá do toho, půl je hotovo
Ja souhlasim s pani mazelkou: nejaky barvy na kraslice vod velikonoc jiste zbyly, na pikarda nalepky kuratek a basa bude jak z partesu....
ony to vidí všechno vážně asi trochu jinak...
přesně, ale když ti třeba odřou auti, to jakože nevidí, to ne..
Je to krásná basa Ivo, gratuluji.
Ivo až teď jsem si jí tady všimnul... Je moc hezká (na můj vkus sic odřená trochu víc), takže šup sem ukázky
Je moc hezká (na můj vkus sic odřená trochu víc),
...na můj vkus už také. Ale jinak pěkná basa! Jen ještě jak koukám na tu hlavu (jestli máš ještě ty sruny co jsou na fotce),...trochu přimáčkni to neohebné H-áčko více na ten kolík,...to dělám vždy když dávám nové struny, páč to pnutí toho Háčka je malý na to, aby se struna pěkně vytvarovala kolem kolíku,...a pak to lehce občas nedrží ladění-jak se tam ta struna ohýbá.
Jen ještě jak koukám na tu hlavu (jestli máš ještě ty sruny co jsou na fotce),...trochu přimáčkni to neohebné H-áčko více na ten kolík,...to dělám vždy když dávám nové struny, páč to pnutí toho Háčka je malý na to, aby se struna pěkně vytvarovala kolem kolíku,...a pak to lehce občas nedrží ladění-jak se tam ta struna ohýbá.
Se přiznám, že na pětistrunku jsem začátečník, takže jsem si toho nějak nevšiml. Ani vlastně nevím, že takto to není správně. Díky za dobrou radu, určitě to někdy napravím, až mi tam zas nějakej muj podiovej technik z Anglie natahne blbě struny
trochu přimáčkni to neohebné H-áčko více na ten kolík
To samé je většinou potřeba udělat na kobylce.
Se přiznám, že na pětistrunku jsem začátečník
Na ten Spector jsi do teďka hrál nejvíc, ne? To je snad taky pětka... (pakliže to nebyla ironie z Tvé strany).
(pakliže to nebyla ironie z Tvé strany)
tak to je do očí bijící
To samé je většinou potřeba udělat na kobylce.
Što takóje "kobylka"?? Éto malenkaja lóšaď?
Na ten Spector jsi do teďka hrál nejvíc, ne? To je snad taky pětka...
Ajo vlastně, myslím, že je...
Chlapci moji, já vás mám všechny rád! Přiznávám se bez mučení, že nerozumím spoustě technických věcí, v trashmetalové kapele nedokážu rozeznat aktivní/pasivní jazz bass, neustále si pletu pojmy jako gain a volume, ekvalizer raději nezapínám, protože nevím co to + - dB znamená, jsem velice špatný obchodník, ale... ale aspoň ze mě nedělejte debila, kterej si neumí ani natahnout struny...
Tak jim to promiň. Oni to mysleli dobře a už to neudělají. Že jo, chlapci ?
Tak jim to promiň. Oni to mysleli dobře a už to neudělají. Že jo, chlapci ?
...už jsem asi paranoidní, ale já slibuju rači předem, že už to neudělám.
jimmy napsal:Tak jim to promiň. Oni to mysleli dobře a už to neudělají. Že jo, chlapci ?
A to zas já klidně jó
Matej napsal:jimmy napsal:Tak jim to promiň. Oni to mysleli dobře a už to neudělají. Že jo, chlapci ?
A to zas já klidně jó
Vydrž to ještě, Veškrno !
Chlapci moji, já vás mám všechny rád! Přiznávám se bez mučení, že nerozumím spoustě technických věcí, v trashmetalové kapele nedokážu rozeznat aktivní/pasivní jazz bass, neustále si pletu pojmy jako gain a volume, ekvalizer raději nezapínám, protože nevím co to + - dB znamená, jsem velice špatný obchodník, ale... ale aspoň ze mě nedělejte debila, kterej si neumí ani natahnout struny...
tak tohle je super!
Vypadá krásně, nad Sandbergem taky uvažuju, jen si nejsem jistej, jestli olše nebo bahenní jasan. Musím si je někde vzít do ruky...
Dal jsem na něj Elixiry a včera absolvoval první kšeft naostro, zlehka na 2x10. Dnes pojede na velkou akci - křest CD, kde se bude pořizovat jak video záznam, tak zvukovej záznam. Doufám, že se budu moct časem pochlubit.
Tady je, brouček
Jedna vyjímečně "nezelená" Sandbergo-ampegovská... :-)
"nezelená"
tak aspoň to triko to musí dorovnávat co?
neměls delší háro?
tak aspoň to triko to musí dorovnávat co?
Ajo :-) Teď na to koukám...
neměls delší háro?
Měl, no... :-)
Sandy v akci...
http://youtu.be/tVq1fKE8aUw
dobře valí!
Sandy v akci...
http://youtu.be/tVq1fKE8aUw
.. pěkně "prdí" skvělá práce ",
dávám pomyslný like moc hezkej zvuk
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Sandberg California TM2 5 string Creme