1

Téma: Warwick

Jake jsou obecne vase zkusenosti s aparary Warwick? Ja o nem uvazuju protoze za cenu stredniho ampega de koupit top warwick, ale chybi mi ohlasy uzivatelu, hlavne spolehlivost, to nejde v obchode vyzkouset.

0 xLajků:

2

Re: Warwick

No já sem hrál jen na jeden - hlava TubePath 5.1 a box W 611 Pro. A to teda bylo maso! (viz moje recenze v Music-store 07/2006).

0 xLajků:

3

No taky mě to zajímá už sem to tady nadhodil - jako z warwicků se mě teď jeví jako adept tenhle pašák za 17K.- http://guitarshop.cz/produktyGTA/warwick/warwick_CCLnd.jpg tady http://a-znastroje.cz/?akce=show&id … &find=

Jako sweet 15 už není tak sladký ve srovnání s tímhle wink - Diskuze k němu http://forum.baskytara.com/viewtopic.php?id=1135

http://budvar.soulslavers.com/franta.gif Hartke VX 3500 @ Ibanez 1305 PM / Soulslavers
0 xLajků:

4

UR napsal:

No já sem hrál jen na jeden - hlava TubePath 5.1 a box W 611 Pro. A to teda bylo maso! (viz moje recenze v Music-store 07/2006).

No presne tu sem myslel, ale Music store bohuzel nemam, de to blbe koupit sad Ale pochopil sem, ze se ti libila smile

0 xLajků:

5

tak od čeho je wqeb s archivem článků wink www.music-store.cz i když to tam asi nebude co z 07 -2006 hmm

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

6

Kubš napsal:

tak od čeho je wqeb s archivem článků wink www.music-store.cz i když to tam asi nebude co z 07 -2006 hmm

neni, az tri mesice stary. Ale ja to pojedu zkusit a asi se spolehnu na vlastni usi.

0 xLajků:

7

no odkud jsi??

0 xLajků:

8

nevim, esi ti to pomůže, ale mám tu recenzi v kompu ve wordu, tak esi chces, ti ju pošlu ...

0 xLajků:

9

ale každopádně to testni na vlastní uši! není to přece jen za 5 litrů, že ...  a každý má jiný uši ;o)

0 xLajků:

10

UR napsal:

ale každopádně to testni na vlastní uši! není to přece jen za 5 litrů, že ...  a každý má jiný uši ;o)

JO přesně tak ted to nebude o uších ale o krku našel sem na Muzikusu recenzi na mojí nastávající godinku a ten recenzent píše jak má blbej jolanáckej nepohodlnej krk a světe div se v každým ohlasu na tuhle basu v zahraničí vypichují její "comfortable neck..."

0 xLajků:

11

Hmm, tak to ti nezávidím. Recenze jsou na houno. Doud si na to nezahraješ, tak prostě nevíš, jen tušíš a spoléháš se na cizí uši a ruce yikes(((
Já sem teď koupil tu low end 4x10 Ashdown. Na netu vsichni psali, jak je to betelna bedna - nejlepší za ty love a přitom to hraje snad hůř než můj původní Behringer ... (aspoň není tak těžká ;o)

0 xLajků:

12

HA no teda sou to věci....jako já mám bedýnku od Wimpiho a řeknu ti když jí pustím samotnou tak vůbec ale vůbec nějak nezaostává za kombovejma reprákama z SWR!! WImpy ji prodával protože prej hrála trošku hůř než jeho Aquilary:D to je pak těžký big_smile

0 xLajků:

13

UR napsal:

nevim, esi ti to pomůže, ale mám tu recenzi v kompu ve wordu, tak esi chces, ti ju pošlu ...

To bych ti byl vdecny, deafslap@seznam.cz

0 xLajků:

14

tak mi jí dyžtak přepošli....zajímá mě to....to víte mám k warwickum osobní vztah

0 xLajků:

15

dýfslep: já pak ještě udělám recenzi na bassvampa a možná ešče něco... Aspoň ti to zas pošlu stylizovaný v html jako keena a nebudeš s tim mit práci... wink

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

16

nezkoušeli jste někdo od Warwicka tu 300 watovou hlavu, která stojí něco přes 7000,- Kč, má to být mosfet

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

17

no hele sami warwick píšou semi-profi takže to neude tak uplně best ale asi za 7 to bude bomba

0 xLajků:

18

salof napsal:

nezkoušeli jste někdo od Warwicka tu 300 watovou hlavu, která stojí něco přes 7000,- Kč, má to být mosfet

nebal bych se toho, mam ve zkusebne Warwick sonic II, to je starsi levny typ, a je v klidu, solidni zvuk, poctivy vykon, spolehlive.

0 xLajků:

19

Tak sem utek z prace a byl to vyzkouset. Je to masakr, fakt to zni dobre, tak to asi poridim. Jen to holt neni takova image masirka jako treba Messa Boogie, ale zvukove me to presvedcilo, tak asi zchudnu. Provedeni taky vypada bytelne tak snad to neco vydrzi.

0 xLajků:

20

a na jakou debnu's to zkoušel?  yikes).......

0 xLajků:

21

UR napsal:

a na jakou debnu's to zkoušel?  yikes).......

na svoji, SWR Goliath III, 8 ohmova 4x10. Chvilema sem mel strach, ze vypadnou vylohy. Meli tam i tu Warwickovu 6x10, ale chtel sem to slyset na svoji. Ta 6x10 je taky moc pekna.

0 xLajků:

22

deafslap napsal:

Tak sem utek z prace a byl to vyzkouset. Je to masakr, fakt to zni dobre, tak to asi poridim. Jen to holt neni takova image masirka jako treba Messa Boogie, ale zvukove me to presvedcilo, tak asi zchudnu. Provedeni taky vypada bytelne tak snad to neco vydrzi.

a kterej to je model?? teda jako ?? ten s tou lampou??

0 xLajků:

23

Hmmmm! A zkoušel jsi 2nd stage? Co na to říkáš? Máme podobné uši? yikes)

PS ta 6x10 je naprosto skvělá - zkoušel jsem ji naživo na větším pódiu typu sokolovna a neměl jsem problém se slyšet kdekoli. Byl tam takovej ten všudypřítomnej basovej podklad (ale docela konkrétní). A ta horna hraje moc pěkně - fakt hezky cinká - ale to pro tebe s SWR asi nebude žádná vzácnost, že ...    Nicméně kdo by se s takovou krávou tahal !!!

0 xLajků:

24

To kubs: warwick Tubepath 10.1
To UR: Me se ta 6x10 libi moc, ale je to fakt kysna...Ja si vsim toho tlacitka az kdyz sme to rozpojili smile takze muj celkove velmi dobrej dojem je bez fce 2nd stage.

0 xLajků:

25

deafslap napsal:

To UR: Me se ta 6x10 libi moc, ale je to fakt kysna...Ja si vsim toho tlacitka az kdyz sme to rozpojili smile takze muj celkove velmi dobrej dojem je bez fce 2nd stage.

Hle můj sen big_smile No a jaký je to lampový zkreslení??

0 xLajků:

26

No, neni to zkresleni v pravem slova smyslu, ale zvuk je takovej sirsi, dravej a ma hodne harmonickych, je to jen mirny nakresleni. Je to fakt pekny. Ale regulovat to jde jen gainem, nema to ovladac drive.

0 xLajků:

27

deafslap napsal:

Jééééééééééééééééééžišíííííííííííííííííí, von to nejlepčí nezkusííííííííílll!!!  yikes))))
K tomu zkreslení - já mám hodně silnou basu, takže jsem s gainem musel spíš opatrně. Při větším zkreslení už to bylo takový hodně naprděný - moc se mi to nelíbilo. Ale na jemný nakreslení žůžo!

0 xLajků:

28

pro UR: Tu Warwikáckou bednu si zkoušel i s pětistrunkou,zvládala i H-čko?

MTD Beast 5 RW - snímače a aktivka SBS - DR strings BKB 5
MTD Beast 5 MG - rozdělaná
Warwick Pro Tube IV - 400W hybrid - 12AX7, EL 84
2 x Warwick WCA 411 Pro , box 2 x 15" Eminence Delta
0 xLajků:

29

Tak je doma. Byl i na kseftu a sem spokojenej.

0 xLajků:

30

No tak povídej, máš tu 1000 watovou? Co to 2nd stage?

MTD Beast 5 RW - snímače a aktivka SBS - DR strings BKB 5
MTD Beast 5 MG - rozdělaná
Warwick Pro Tube IV - 400W hybrid - 12AX7, EL 84
2 x Warwick WCA 411 Pro , box 2 x 15" Eminence Delta
0 xLajků:

31

Pedro napsal:

pro UR: Tu Warwikáckou bednu si zkoušel i s pětistrunkou,zvládala i H-čko?

s Háčkem si poradí zcela bez problémů

0 xLajků:

32

Pedro napsal:

No tak povídej, máš tu 1000 watovou? Co to 2nd stage?

Jo, 10.1. Na ksefte sem 2nd stage zapnul, a uz nevypnul smile. Jo, sem zatim docela nadsenej. Koupil sem ho v kytary.cz, tam mi totiz nabidli ze ho privezou nezavazne, na vyzkouseni.

0 xLajků:

33

... mají ho tam fakt za výbornou cenu ... trochu (hodně) ti závidím ... )))

0 xLajků:

34

deafslap napsal:

No to jsem zvědavej, co na něj budeš psát za chválu, jakej je, když to srovnáš s tim Laneym, kterýhos měl předtím?

DEAN export 4, Peavey DynaBass 4 MKII. (RM Pickups BHB44), Boss GT6B, H&K QS410PRO, ESH RaptorIII.
Jinak vobě ruce nemotorně levý...a jsem prase, neb basu kreslim, někdy míň, někdy víc, někdy vůbec, někdy pastelkou
0 xLajků:

35

peepa napsal:
deafslap napsal:

No to jsem zvědavej, co na něj budeš psát za chválu, jakej je, když to srovnáš s tim Laneym, kterýhos měl předtím?

no, to se tezko popisuje, mam ho kratce, ale zajkladni charakter zvuku je docela podobny, ten Warwick je ale takovy sirsi, ma velmi prijemnou prirozenou kompresi, to Laney s vypnutym kompresorem nedela. Kdyz se zapne 2nd stage, tak je warwick jeste dravejsi. Ale bude to chtit cas, zatim sem hral jen s 2x10. pak ma taky W jenodussi ovladani, to je plus, zase nema samostatne drive. Jsou to v zasade srovnatelne zesilovace, ale me ted W pripada dotazenejsi.

0 xLajků:

36

Pokud by měl někdo zájem o TubePath 5.1 (500W) nabízím ji za 26.000,- Kč.
Koupil jsem ji 14.9.2006 ale zároveň jsem dokoupil bednu, ve kterých teď mám 1200W
a chci větší rezervu u hlavy. Takže půjdu do 10.1. Vyzkoušení aparátu je samozřejmotí.
Mob.: 603 854 707 Kamil

0 xLajků:

37

Tube Path 5.1 som kupil za perfektnu cenu (pouzivany) , mam ho uz takmer 9 mesiacov a nemenil by som ho za ziadny iny.. ked tak za 10.1 big_smile .. Dokaze rozohrat aj take shit bedne ako behringer, aj ked ideala je k nemu samozrejme bedna od warwick, alebo ashdown ABM serie:)

Milan Ciz guitars PBass, Fender American Elite PBass, spector ethos hp5
Markbass TTE 500 + NY 15
Amoeg V4B + PN410
Darkglass alpha omega photon
0 xLajků:

38

Nechci zakládat svuj topic, tak to peru sem.
Co říkáte na tenhle apec?
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 … amp;order=

Je to dobrý za tu prachy? Měl nikdo z vás tyhle bedny nebo zesák, zkušenosti?
Bude to hrát líp než moje Behringerovský 60W kombo? smile
Dík za tipy;)

Jinak moje basa Cortka B4.

Warwick Corvette Standard (BEAD) + Eden Nemesis NA650 + Markbass MB58R 104 Energy + Markbass MB58R 151 Energy + Darkglass B7K Ultra
Warwick Thumb BO 5 broadneck + TC Electronic BG 250-210 + TC Electronic Spectracomp
https://www.youtube.com/@Jindrahu
https://bandzone.cz/neverforget
https://bandzone.cz/doubledecker
0 xLajků:

39

Na tuhle sestavičku sem hrál a musim říct že mně určitě nezklamala, výkonově supr a na bigbeat sem neměl ani problem s nastavenim "svýho zvuku. Určitě lepší než Behringer kombo big_smile

Fender Precision Bass Aerodyne /w. Seymour Duncan SPB-3
Ampeg SVT CL / Ampeg SVT 450 H / Orange OBC 115 / Orange OBC 410
Tech 21 SansAmp Bass Driver / Boss TU-3 / Monster Cable
0 xLajků:

40

mám ten slbší profet a výkonově táhnu do 8ohm a bez problému.stáří dva roky a zatím šlape bez jediný vady.zvukově taky vyhovuje akorát šilhám trochu po flašce.dřív jsem míval bedny PRO a taky bez problému a má opravdu širokou škálu barevnosti a zvuku.hlavně ty vejfuky okolo repráku trhaj nohavice big_smile určitě lepší jak 60w behr.už můj BlueCab 60 uhraje v 3/4 výkonu pódium

Yamaha TRB 5P, Harley Benton PJ-5HTR DeLuxe
MarkBass LM 250 black, MarkBass 102P Traveler, MarkBass 151P Traveler, Warwick WCA 210, Behringer BXR 1800 H, Warwick Blue Cab 60
http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=8842
0 xLajků:

41

Asi se budu opakovat, ale párkrát jsem na to hrál a moc se mi to nelíbí, jak to hraje strašně čistě až sterilně.

0 xLajků:

42

Dík za info:) ještě si to nechám projít hlavou;)

Warwick Corvette Standard (BEAD) + Eden Nemesis NA650 + Markbass MB58R 104 Energy + Markbass MB58R 151 Energy + Darkglass B7K Ultra
Warwick Thumb BO 5 broadneck + TC Electronic BG 250-210 + TC Electronic Spectracomp
https://www.youtube.com/@Jindrahu
https://bandzone.cz/neverforget
https://bandzone.cz/doubledecker
0 xLajků:

43

Spíš si na to někde zahraj a uslyšíš = uvidíš sám smile

0 xLajků:

44

WCA211 doporučuju - průrazný a basitý na 2x10

0 xLajků:

45

tube path s warwick 4x10ND hra neskutocne   pekny konkretny zvuk, velka moznost nastavenia zvuku, akurat ze na doma je to prisilne:) a v skusobni cca 4x5 m som tomu aparatu nedal viac ako 5 lebo potom sa ostatni nepoculi  je to ideal na vacsie podia smile)

Milan Ciz guitars PBass, Fender American Elite PBass, spector ethos hp5
Markbass TTE 500 + NY 15
Amoeg V4B + PN410
Darkglass alpha omega photon
0 xLajků:

46

Krivo: Abys to správně pochopil, Tvoje téma http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=9777 bylo zamčeno, protože to bylo jako plácnutí do vody. Chceš-li se chlubit, budiž Ti to přáno, ale k tomu tu máme sekci Show Room, případně Recenze. Doporučil bych Ti víc se rozepsat a přihodit i nějaké fotky, protože takhle to je prostě o hovně, jestli mi rozumíš.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

47

nějaká větší zkušenost s wca 115?

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

48

tubepath 5.1 je doma. A spokojenost veliká! smile

Porta Inferi
0 xLajků:

49

Bougi37 napsal:

tubepath 5.1 je doma. A spokojenost veliká! smile

Jak se pohybuje cenově? (pokud jsi tedy kupoval starší).

Zon Club #001 Soundelirium Club #1
"Politici jsou buď neschopní nebo zkorumpovaní. Někdy stihnou za jeden den oboje" W. Allen.
0 xLajků: