Tak už je to přes půlroku co tuhle šilenou krabičku používám, zkusim přidat další postřehy...
Hned na začátku bych rád zdůraznil, že se jedná o maximální low-end, pokud někdo hraje už nějakej pátek a má vyšší nároky na zvuk tak ho nejspíš zklame, přeci jen cena 800,- a značka BH je jasný ukazatelem...
Pokud ale nějaký začátečník přemýšlí že by mohl chorus využít tak myslím že nemusí být úplně zklamán..
Konstrukce je stále dostatečná, zatim se nic neulomilo, vše sedí jak má. Výdrž jen na baterky je podle mě tak 6 hodin hraní, jen musím upozornit že energii z batreky to odebírá ikdyž je zdánlivě vypnutý a nesvítí dioda, prostě se musí vždy vytáhnout všechny kabely do chorusu vedoucí a z něj vycházející...
Samotný efekt chorusu je podle mě možná až příliš úmělý, je tam cítit jak je to vyhnaný přes elektroniku, ale pokud si s tim někdo dá práci tak se dá rozumná úroveň vyladit.
Osobně chorus používám jen jako určité záložní nakopovádlo, mám tam shape a depth nastavený tak že když ho zapnu tak se zvýší průraznost zvuku, takže když uprostřed skladby zjistím že hraju málo nahlas, nebo potřebuju určitopu část zvýraznit tak tímhle se to dá zachránit (schválně píšu zachránit, na tohle chorus není určený, na nakopnutí jsou mnohem lepší jiné krabičky ). Výhoda je že z chorusu jsou dvě linky ven, osobně to využívám pro ladičku...
Připadá mi že šum přidává jen minimálně, což je malé plus..
Muj verdikt je jasný, je to levný chorus na basu, nelze od toho očekávat maximum, ale cena toho hodně zachrání. Něco zmůže, ale není to úplná bomba...
Hur Hur Hur!
Ehm...Keen JB (snímače fender), Hocke BG113..
A spousty chromu....:D