1 Naposledy upravil: juhuuu (24. 04. 2006 09.42:39)

Téma: béringr krabičky :)

hoja, zajima me, kdo ma s jakou behringerovou krabickou jaky zkusenosti, casem by mi slo hlavne o tyhle:

Delay (nebass)
Chorus
mozna nakej overdrive, ale to spis ne

kuu

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

2

Re: béringr krabičky :)

no tak jak bych začal....no ta krabička je plasták ale pokavad není člověk prasátko tak to zkousne ale co mi říkal GImzy tak Overdrive je tragicky chemickej....delay asi nebude špatnej ale holt to promění analog digitál a to nemusí bejt pro někoho skousnutelný, chorus má gimzy:) tak at něconapíše....jinak bych ti to řekl takhle máš v-amp? tak se neser krabkama big_smile lepší rozhodně nejsou...vamp je docela povedenej....říkám DOCELA

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

jojo nad tim taky premejslim, efekty jsou udajne na tom vampu vyborny (povidali, povidali smile ) Ale na tom vampu nejde zanpout vic efektu najednou... jen chorus + delay a VCF (to sem nepochopil co to je) + Flanger

ale aspon delay bych si koupil zvlast.. nekdy.. mozna.. nebo uz neco lepsiho nez behr...

ale jen mozna... nekdy.....jako v budoucnu...snad... kdovi hmm

0 xLajků:

4

hej ale zas ber to rozumně ono míchat chorus flanger a delay tak ti vznikne bordel...ještě trochu toho phaseru a seš uplně mimo:D

0 xLajků:

5

koupil jsem na zkousku ten BDI 21 a hraje to nad ocekavani dobre, vlastne to ale neni efekt

0 xLajků:

6

kubs: jezis takhle to nemyslim big_smile ale to by byl brajgl... smile))))))))

ondras: to ne, to je DI box smile je to dobra vec, ale nema to stredy ./ nebo jeden z nich aspon nema.. nevim kterej

0 xLajků:

7

no středy nemá to středovej poták no...ale to je docela obvyklej jev...je to porstě kopie sansampu takže to je  D.I. box a troška tý ovedrive/distorze já to taky měl:) ale během dvou dnů to vyměnil za vampa:D

0 xLajků:

8

no jako potak sem myslel wink

0 xLajků:

9

a nebylo by lepší si koupit za něco přes 2 litry : http://www.zoom.co.jp/english/products/b2/index.php, určitě to má mnohem lepší zvuk a je tam i automat, podle mě to vychází cenově lépe než ten laciný Behringer a kvalita je o mnoho vyšší podle parametrů a je to kovové

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

10

VCF - voltage control filter (napěťově řízený filtr). To používala krabička od EH a myslím, že se jmenovala DOCTOR Q. Při ataku struny to podle nastavení kváklo, až mlasklo.

0 xLajků:

11

hocke: jojo princip znam, presne to mlaskani to dela, jen nechapu ucel smile))))

salof: kouknu, diky .)

0 xLajků:

12

salof napsal:

a nebylo by lepší si koupit za něco přes 2 litry : http://www.zoom.co.jp/english/products/b2/index.php, určitě to má mnohem lepší zvuk a je tam i automat, podle mě to vychází cenově lépe než ten laciný Behringer a kvalita je o mnoho vyšší podle parametrů a je to kovové

ten zoom vypadá dobře, to je fakt, za tu cenu asi nic lepčího nebude, akorát, že mě nikdy žádnej efekt dlouho nebavil, ovšem jako domácí cvičidlo se sluchadly by se nepochybně vyplatil.

0 xLajků:

13

jojo ten ZOOM vypada fakt dobre smile sakra ja to tady porad procitam, hledam na netu a potreboval bych aspon 200 tisic big_smile

0 xLajků:

14

rooten: smile))))

tak ten zoom vypada hodne dobre, bral bych ho hned, sice "jen" 9 apcu, ale prej to je skvele nakopirovany a je tam i muj hlinikovej hartke  mmmm .) nojo mit 3000 tak to beru hmm no i kdyz.... radsi bych setril na skutecny hartke .)

0 xLajků:

15

Overdrive Behros chemicky? Mam ho objednany, rekl jsem si 700 me nepo, a na vydrz plastu pod obcas vysokou 10 dirovou okovanou botkou jsem docela zvedavy. Oblicej prodejce az mu prinesu stripky bude k nezaplaceni. Ted vazneji, fakticky takova hruza?

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

16

salof napsal:

Jestli je to skutecne kov si jisty nejsem, chtel jsem ho omrknout v kytary.cz ale nebyl skladem. Mate li ho nekdo prosim recenzi.

B.C.Rich Warlock NJ stara poctiva serie,  HOCKE aparatura, B.C.R. Widow 5 strings
0 xLajků:

17

Siegi napsal:

Jestli je to skutecne kov si jisty nejsem

Krabičky Behringer jsou plastový křapky. Někdo proti?

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

18

Aidamos napsal:

Krabičky Behringer jsou plastový křapky. Někdo proti?

Ano, někdy jsou i hliníkové smile
https://www.google.cz/search?q=behringe … ;gws_rd=cr

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

19

D.a.l.i napsal:

někdy

Tyhle nikdy: http://www.behringer.com/EN/Category/St … spx?s=G200

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

20

Minuly tyzden som si kupil TU300 (Chromatic Tuner) ... co na to povedat smile hovori mi to ze som naladeny, do akej miery je to pravda neviem povedat smile

Ktory vyrobca efektov je tak nejak hned nad Behringerom? Ist hned do BOSSa mi pride ako overkill na to moje "hranie".

Music Man Club #13
Sterling by Music Man Ray34CA, Fender Rumble 500c
0 xLajků: