Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Zapojení snímačů u Squier JB
Stránky 1
Neporozuměl jsem moc otázce, ale nákres by ti mohl pomoci.
Edit: když na to koukám tak by to mělo být v pohodě.
nebo tě zaráží zpracování?
Nevidim na tom nic divneho. Ke kazdemu Volume potu vede jeden hot ot snimace, a jeden z nich je pouzity jako zemnici bod a proto od nej jde tolik cerneho dratu. Pak od obou volume to jde do tonovky a tonovka na jacka. IMHO naprosto standartne zapojeno
Díky moc. Fakt se v tomhle nevyznám a nikde jsem nenašel nákres toho mého zapojení, tak jsem se domníval, že 5 drátů do jednoho spoje je blbost ...díky
Díky moc. Fakt se v tomhle nevyznám a nikde jsem nenašel nákres toho mého zapojení, tak jsem se domníval, že 5 drátů do jednoho spoje je blbost ...díky
...těch pět drátů je zem-to by tak i mohlo bejt. Akorát pak nejsou uzemněný ty další poťáky-alespoň jestli dobře vidím z té fotky. Ale z té fotky je to takový-špatná fotka, tak je prd pořádně vidět. Co to je za Skvéra?.... Squier Vintage Modified Jazz Bass?? U téhle basy je dobré vyměnit ty 250K poťáky na volůme snímaču za 500K. Více vyniknou vejšky a je taková více naprděnější.
Tak ty 3 dráty (země) jdou přímo do toho prostředního poťáku.
Jo a je to squier vintage modified JB, takže teda doporučuješ vyměnit za 500 a to zapojení bych měl nechat stejný ?
Ono v tom zapojení, co tady dával Deamon9009, mi chybí to propojení poťáků tím šedým kabelem (teda tou zemí jestli jsem dobře pobral to schéma)
Takhle se to delalo u starých fenderů. Tzv central earthing point. BTW ten control plate vodí taky....
Každopádně, jestli je to Squier vintage modified JB, tak tu samou mám v pětce a to zapojení takto origo určitě není-vypadá to, že to někdo trochu pobastlil. Jinak ale to zapojení u JB je opravdu jak říká Spider jednoduchoučký. Zapoj to přesně podle toho obrázku z R.M.Pickups (původní poťáky jsou 250K, ale vyměň je za 500K-tak jak je to na obrázku),...basa-tón se krásně rozsvítí a získá více takovej ten pravej JB drive. Jinak clonovku nech 250K.
Tak díky moc za rady a jdu znovu nakupovat
Tak díky moc za rady a jdu znovu nakupovat
...a co jdeš nakupovat?
ty poťáky
Tak kup ty správný,... 2x B500K (volume snímačů) a 1x A250K (tónovka).
a ta tonovka co tam je nestaci?? kdyz je to ta 250- ka
a ta tonovka co tam je nestaci?? kdyz je to ta 250- ka
...stačí.
Stránky 1
Baskytara.com » Baskytara » Zapojení snímačů u Squier JB