1

Téma: Fender nebo Spector?

Zdravím Vás přátelé potřebuji poradit pořád přemýšlím co si pořídit za basu honí se mě hlavou
Fender Classic 50s Precision Bass Honey Blonde Maple nebo
Fender Roger Waters Precision Bass.To jsou dva kousky od Fendra co se mě líbí ale ještě pořád je tá myšlenka jestli si nekoupit Spectora?Zda se vůbec tá Spector do 20 000,- sehnat?

0 xLajků:

2

Re: Fender nebo Spector?

to jsou dva dost rozdílný typy bas smile
do 20 tisíc novýho spectora neseženeš, leda řadu performer a to jsou podle mýho dost nahovno nástroje

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

3

To je naprostá pravda že jsou do dva rozdílný nástroje ale každý má své kouzlo

0 xLajků:

4

Ovšem když trochu přitlačíš a pujdeš po bazarech, tak bys mohl mít i Euro LX a to už je stroj. Do 20K novej není ani ReBop.
Navíc je tam ta hezká vlastnost, že jsou vyrobeny u nás. smile

Spector Rebop 4, Kodiac 100W celoflaška + box JanecOrange 2*12
0 xLajků:

5

Dragunov napsal:

Navíc je tam ta hezká vlastnost, že jsou vyrobeny u nás. smile

ta "hezká" vlastnost zejména dělá "hezkou" cenu těhle bas, které jsou nepoměrně dražší než srovnatelné od jiných značek

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

6

No jo no, já kupoval na bazaru ve slušné ceně, takže mě to netrápí. Kdybych si měl vybrat mezi ReBopem a Mexicem, vyberu si Spectora. Ale to je prostě na vkusu. Umí to hrát hodně ala musicman což PB asi nesvede, ale tak to je o tom co člověk chce. Pro mě je to nástroj až moc dobrej. smile

0 xLajků:

7

Abych řekl pravdu taky mě přitahuje více ten Spector nejhorší je a to mě tu mrzí že nikdo co tu neprodává po obchodech jsem ochotný si připlatit a mít kvalitní nástroj.Vím že to vyrábí tu u nás v Hořicích jenže to je taký to co by se mě líbilo tak je 50 000,- a víš což je poměrně už moc.

0 xLajků:

8

jednoho prekrasneho Specturka tu prodava jeden clen ,projdi inzerci. myslim ze neslapnes vedle

0 xLajků:

9 Naposledy upravil: Dragunov (06. 06. 2013 10.53:21)

Přesně toho sem měl na mysli...no na bazaru je ještě jedna stará amerika. Navíc tyhle LX už jsou ještě víc variabilní, mají rozepínatelné cívky na snímačích takže se s tím dá určitě vykouzlit kde co.

0 xLajků:

10

Vyděl jsem hodně se mě líbí ale musím v prvé řadě něco odprodat mám toho už moc ono 4 basy je už hodně raděj jednu a pořádnou

0 xLajků:

11

baskytar neni nidky dost :-)

0 xLajků:

12

Už je toho moc člověk neví na kterou hrát první a tak oblíbená je tá zůstane

0 xLajků:

13

Dragunov napsal:

Navíc tyhle LX už jsou ještě víc variabilní, mají rozepínatelné cívky na snímačích

Pozor na to, ne všechny! Ale i bez toho hraje jako kráva, mohu potvrdit...

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků: