Téma: eden wtx264
hoj máte zkušenosti s tímto zesíkem nebo podobným? Díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » eden wtx264
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
hoj máte zkušenosti s tímto zesíkem nebo podobným? Díky
mám Eden WTX 260, což je jeho bezprostřední předchůdce Made in Eden, USA, rozdíly budou na webu, stejně jako manuál - ten nekecá, co tma píšou, sedí
zkušenosti jen ty nejlepší, malé, skladné, ergonomické, všechny důležité ovládací prvky, sluchátka, regulovatelný DI výstup pre/post, výstup ladička, vstup AUX na cvičení s MP3, edení zvuk mi subjektivně zní dobře, typicky hraju s EQ narovno, samozřejmě má to jen tranzistorový preamp a ne lampový (tj. např. proti vícero nástrojům seprosadí dle mého trochu méně ve srovnání s lampovým), deklarovaný výkon odpovídá
jediné drobné nevýhody, které jsem zaznamenal po roce používání se týkají funkce Mute: trochu přitom lupne do repráků a přijde mi, že to není true mute, ale jen velmi velmi silné zeslabení
tak díky za info...a připadá Ti cena kolem 12 500 v pohodě? čekal jsem míň teda
To je cena za nový? Já jsem svůj Eden 260 koupil asi za polovic zde na fóru, je fakt, že je již starší a jsem již několikátý majitel, ale zatím to drží. Občas býval na hudebnibazar tečka cz.
za cenu přes 12k už bývá na bazaru z podobných prcků třeba Genz Benz Shuttle, ale ten už má při poodbných rozměrech 600W/4 Ohm a lampu v preampu
Na na Eden 260 hraju a kombinuju to s kabinetem Mark Bass a hraje to v pohode. Porovnával jsem zvuk s GK a Hartke a Eden mi z toho vyšel cena/výkon super ...
a připadá Ti cena kolem 12 500 v pohodě? čekal jsem míň teda
mno to bych radsi sel do marka.. kdybych chtel lightweight nebo kdyz edena tak do ty wt 400.. ty se tam ted valej asi 3...
Od tohoto chlapíka jsem kupoval minulý týden bednu, ten zesik jsem taky zkoušel a hodně se mi líbil. A chlapík je seriózní, takže ho můžu po aukrovsku doporučit.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » eden wtx264