Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Zapadlý snímač
Stránky 1
vypodloužit kusem gumy nebo pěnovky a naštelovat, sem si s tou pozicí hrál asi dva dny (včetně těch pólových capin) a dělá to čáry se zvukem
to se ti jen uvolnil vnitřek snímače ,magnet a cívka z obalu smímače.ten drží na svém místě protože ho asi zespodu podepírají pružinky a pajšl poklesl, rozdělat a vrátit snímač do obalu
po povolení strun (netřeba sundavat) vyndat snímač, spojit snímač s krytem třeba pár kapkami tavného lepidla, vyměnit zteřelé vymačkané mechové gumy, vrátit zpět ...
woody,uzavřem sázku jo, já říkám že guma tam není že tam jsou pružinky
woody,uzavřem sázku jo, já říkám že guma tam není že tam jsou pružinky
mi to je fuk ... já dávám mechovku na všech kytarách i když tam jsou pružinky ...
staci namacknout zpatky ty nastavce vetsinou se to udrzi na nich ... ale par kapek lepidla to pojisti... .. pripadne to podlozeni taky neuskodi.. pokud nemas zadnou tu penovou gumu nebo ten hustej molitan tak nakej libovolnej molitan postaci
treba z houbicky na myti nadobi...
Já mám dycky kusem pěny/gumy podložený cívky a kryty to přes šroubky celý stlačujou na správnou vejšku, mám pocit že všechny fendery to maj takhle, není třeba nic lepit. Musicman to má přes pružiny, viz obrázky.
Díky moc za rady!
Nechápu jak si můžou u SD dovolit takovej šlendrián aby vypadlo jádro snímače z obalu. To je hnus. To pochopím u snímačů za 100, ne za 2,5k. To je kvalita, gratuluju!
není třeba nic lepit.
tak ony tam byvaj lehce prilepeny pokud nejsou rovnou zality nakym sajrajtem...
ja som 5 ročné jazdené duncany chcel rozobrať a nič... za toho boha mi to nešlo otvoriť, buď rád, že ti to vypadlo samé
Nechápu jak si můžou u SD dovolit takovej šlendrián aby vypadlo jádro snímače z obalu. To je hnus. To pochopím u snímačů za 100, ne za 2,5k. To je kvalita, gratuluju!
to je teda šlendrián!
myslíte že ty struny nemusím sundavat a stačí povolit?
myslíte že ty struny nemusím sundavat a stačí povolit?
mno staci ale zas se ti to tam bude motat... ja bych je povolil sudal z mechanik a nechal v kobyle a lehce stocil.. resp tak to delavam kdyz se hrabu ve snimacich nebo sundavam krk.. hlavne abych zbytecne nezdiral ten nanofilm z elixiru protahovanim tou dourou v kobyle...
tak sem struny smotal, vše otevřel, snímače podložil gumou a vše ok. až na to že mi praskly pak struny tak sem alespoň natáhl nový haha.
díky za rady, to sem netušil že tam ten snímač je fakt jen takhle fórově šlendrián no!
šlendrián no! big_smile
to vis americky kapitalisti kdyby to delali poradne tak na tom nevydelaj..
to vis americky kapitalisti kdyby to delali poradne tak na tom nevydelaj.. smile
Njn, komunista by to zase udělal jako masivní výkovek a usilovným výzkumem by se dostali na 8Kg na jednu půlku snímače
m3 napsal:to vis americky kapitalisti kdyby to delali poradne tak na tom nevydelaj.. smile
Njn, komunista by to zase udělal jako masivní výkovek a usilovným výzkumem by se dostali na 8Kg na jednu půlku snímače
Takže by vyřešili věčný problém padání na hlavu... protože tu basu by nikdo ani nezvedl Aneb, jak říkal jeden kolega: "Hravě si poradíme s problémy, které by bez nás nevznikly." To je podle mě komunismus v kostce
Takže když se mi vyklají snímače, chce to udělat to samý ne?
Takže když se mi vyklají snímače, chce to udělat to samý ne?
pokial myslis vyklanie, tak ze sa ti hybu do stran, tak na Ibanezke to mam vyriesene (od vyroby) tym sposobom ze okolo tych snimacov su natlacene tenke pruzky kumy a funguje to super
Stránky 1
Baskytara.com » Baskytara » Zapadlý snímač