1 Naposledy upravil: bassmurphy (31. 05. 2013 11.22:01)

Téma: d

d

0 xLajků:

2

Re: d

mě tahle bedna přišla fakt děsná a zahuhlaná, co máš za basu?

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

3

marka hoppuse, v base problem neni, kdyz si pustim zvuk ze zesiku do mixaku tak se mi fakt libi ale z bedny sem takovej jalovej. ne ze by to malo tlacilo nebo bylo zahuhlany, ale ten zvuk mi fakt pride dost plochej a plechovej

0 xLajků:

4

tak pryč s ní!

G&L L-2000 1984
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
0 xLajků:

5

ale co potom za bednu ? sad kdyby vyrabel nemesis ty bedny co driv tak nevaham. tu sem mel do tedka a byl to drzak

0 xLajků:

6 Naposledy upravil: Paparatzzi (28. 05. 2013 11.03:17)

tak když je basa cajk, na zesáku si nic moc nevyřešil... nebál bych se třeba http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 … amp;order=

a nebo bedna co za ty love stojí taky za to http://baskytara.com/topic11622-pv-accu … -210l.html

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

7

No já bych se neukvapoval a obrátil bych se na nějakého kolegu, který tuto kombinaci používá (myslím, že je celkem oblíbená), aby si to poslech a řekl Ti jestli je to normální zvuk nebo jestli je něco špatně. Na tuto bednu jsem hrál několikrát s různejma zeslilovačema včetně SVT 3. Vždycky se mi to líbilo a to včetně toho když jsem hrál se zesilovačem Behringer. S mým Marshallem to byla paráda. ale byla to teda amerika (ta bedna) - nevím jestli je v současné produkci takovej "propad", neumím to posoudit. Každej ale máme jiný ucho, takže je skutečně možný, že je to v pořádku, jenom se Ti to nelíbí. Pak nezbude než jít do něčeho jiného. A

FENDER 60s Jazz Bass, Fade JB  (Aero Type 1 Std), obě 4str.
DorD 150W celolampa, Peavey Mark III Bass, SWR 350 (pololampa) + samodomo dvě 1 x 12" elektrovoice, Eden kombo 50W
0 xLajků:

8

hrál jsem na to se stejným Marshallem a bylo to neskutečně ošklivé, tak je to asi fakt o vkusu no smile

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

9

Ja na ni hral se svym Gallienem a plochy a plechovy to nebylo smile Nevim, mne to nejak na tu bednu nesedi..

"Prsotě brumíl"
Prof. II
0 xLajků:

10 Naposledy upravil: priemysel (28. 05. 2013 15.03:15)

asi před půl rokem jsem šel naslepo do svt3 plus hlf a měl jsem z toho podobný pocit, hodně ploché, zastřenějšíí a trošku mě tam chyběly středy. Bedna teda byla už čína, tak nevím jestli to nebylo tím, asi jse od toho čekal víc.

0 xLajků:

11 Naposledy upravil: priemysel (28. 05. 2013 17.19:13)

určitě aspoň zkus toho hockeho, já sem k němu přešel právě z ampega a moc spoko.

0 xLajků:

12

Hale zkus nějakej preamp před zesilovač a uvidíš zázraky, zvlášt před SVT3 pro, hrál sem na ní 4 roky a zvuk samotnej nic extra, s preampem se vše zlepšilo (čitelnost, hlasitost atd)

Fender Precision Bass Aerodyne /w. Seymour Duncan SPB-3
Ampeg SVT CL / Ampeg SVT 450 H / Orange OBC 115 / Orange OBC 410
Tech 21 SansAmp Bass Driver / Boss TU-3 / Monster Cable
0 xLajků:

13

jj tyto nové boxy HLF co jsou z ASIE(Vietnam, Indonesie apod.) jsou oproti americkým originálům basovější. Je pravda, že box hraje tzv. do "V", ale chce se to pohrát s nastavením EQ na zesáku a ovládáním horny na boxu. Případně hornu odpojit(myslím tím vyšroubovat hornu a odpojit z ní konektory) pak ti půjde celé zvukové spektrum do repráků a bedna dostane trochu jiný(lepší, pevnější) charakter zvuku.

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

14

neni stejne jestli je stazena na nulu, nebo odpojena?

0 xLajků:

15

valec1 napsal:

neni stejne jestli je stazena na nulu, nebo odpojena?

Stejné to není.

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

16

Barius napsal:

jj tyto nové boxy HLF co jsou z ASIE(Vietnam, Indonesie apod.) jsou oproti americkým originálům basovější. Je pravda, že box hraje tzv. do "V", ale chce se to pohrát s nastavením EQ na zesáku a ovládáním horny na boxu. Případně hornu odpojit(myslím tím vyšroubovat hornu a odpojit z ní konektory) pak ti půjde celé zvukové spektrum do repráků a bedna dostane trochu jiný(lepší, pevnější) charakter zvuku.

Radši odpojit vstup do vyhýbky. V případě, že odpojím jen hornu a vyhýbka zůstane připojená (nezatížená impedancí horny), může se na určité frekvenci (většinou dělící) chovat jako sériový rezonanční obvod - tedy skoro jako zkrat (podle Q).

0 xLajků:

17 Naposledy upravil: Tiger (29. 05. 2013 19.28:57)

Pravda, proto byl pro mně vždycky zvukově lepší AMPEG SVT 410 HE než to HLFko, nemá hornu a má to pevnější zvuk.

0 xLajků:

18

tak nevim -  pred zesik nejakej preamp aby to hralo, bednu postelovat - odpojit hornu... neni lepsi se na Ampeg uplne vyprdnout a koupit neco co hraje hned? pardon za OT...

Fender Tony Franklin Precision
Fender CS 70s Precision
Ampeg SVT-CL ---> Ampeg SVT-410HLF
0 xLajků:

19

Ampeg je držák a hraje parádně, až na pár vyjímek))

0 xLajků: