Re: Galerie pěkných kousků
k čemu je ten poťák navíc
piezo v kobyle
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků
Stránky Předchozí 1 … 71 72 73 74 75 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
k čemu je ten poťák navíc
piezo v kobyle
a u nás se zakopnutím, ty jo taokan šel a hodil mrchu
jste divni . ale zkusim to pouzit na barun..
Na session.de, este som nikdy nevidel. 2,2k EUR >.
DRŽ HUDBU!
LkS napsal:Na session.de, este som nikdy nevidel. 2,2k EUR >.
Yamaha TRB 5P, Harley Benton PJ-5HTR DeLuxe
MarkBass LM 250 black, MarkBass 102P Traveler, MarkBass 151P Traveler, Warwick WCA 210, Behringer BXR 1800 H, Warwick Blue Cab 60
http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=8842
Teda nádhera, a cena není zas tak strašná na custom shop... http://www.rockster.cz/Basove-kytary-36 … reen-Flame
fuj
jak mam rad zelenou tak tohle tak zgrcat zelenym slizem a je to kompletka.nebo spis nagrcat do te diry pod strunama :-)
Mně se to líbí. Ale lepčejší by to bylo jako bezpražec s ebenovým hmatníkem.
plus ružové puntíky a na hlavu fialové stužky
plus ružové puntíky a na hlavu fialové stužky
Metalinda
mno
Tak tohoto mazla bych si rozhodně nechal líbit:-)
až na tú cukríkovú farbu veľmi pekná
mno
kks, nepáčia sa mi HH musicmany, a ani tak moc ta farba....... ale dokopy sa mi to páči :Dlllllllllllllllllll hold, basa aj alchýmia, aj čo sa týka vzhľadu
a mě se to teda nelíbí vubec, nemužu si pomoc ,ale evokuje to ve mě myšlenku jestli v meziskladu nezbyla bedna krku MM a ten chlap co měl na noční šichtě k nim dělat těla se spletl a udělal jb, inovace pro fendr víc než tipická,zrovna nedávno mě mistr jurkovič vykládal jak u fendru inovovali výrobu drážek na výztuhy,nějaký šikula přišel s nápadem že není potřeba vlepovat do drážky oblé pero o který se výztuha bude šponovat že stačí veprostřed krku kolíček, neosvětčilo se
ještě perleťový pick a je to dokonalé a červené basy hrajou!
červené basy hrajou!
Tak to jako víme, ne? To je snad jasný!
Proč? Proč mi tohle dělají???
sou to svině ... hajzlové to sou .... já su zásadně proti kolotočářskýmu stylu u kytar .... ale ta zelená metalíza a javorovej hmatník je prostě nádhera!!!!
Neviem ci to je tym zlym osvetlenim, alebo zlou kvalitou fotky ale mne sa to lubi, a to vobec niesom na tento typ
zlou kvalitou fotky
na 100% to bude tím,tahle mrdka se nemůže líbit nikdy a nikomu.
absolutně nesouhlasím... já ji miluju...
na 100% to bude tím,tahle mrdka se nemůže líbit nikdy a nikomu.
absolutně nesouhlasím... já ji miluju... smile
je to rebel! ostatně co čekat od člověka, kterej hraje nahej
http://www.mobli.com/media/show/id/60577565
Moje nová kráska..
fuuuuuuuuuuuuuuu tak to je riadny jazz! blahozelam k prirastku
Moje nová kráska.
Nádhera, až na ty plastový čudly.
Díky. hlavně to hraje naprosto neskutečně. Po zvukové stránce mi to naprosto otevřelo oči.. teď se ještě naučit hrát :-)
ad platový čudly.. ty tam nemám. mám tam takové ty kovové ala sadowsky
Po zvukové stránce mi to naprosto otevřelo oči
Počkej, to mi jako chceš říct, že ta Tvoje Fibenare nebo HotWire hraje na hovno?
Fibenare nebo HotWire hraje na hovno?
to samozřejmě ne, ale pořizovací cena té nové basy je tak dvojnásobná a ten zvuk je zase o level výš..
Úplně čumím, co máš za nástroje. Fibenare, HotWirea teď Tino Tedesco. Ani jeden z výrobců není nějak moc známý...
Fibenare, HotWirea teď Tino Tedesco.
chcelo by to nahadzat fotky na forum
Aidamos napsal:Fibenare, HotWirea teď Tino Tedesco.
chcelo by to nahadzat fotky na forum
Taky bych se za to přimlouval. Nejlépe nějaké venkovní, tedy Daviďákův standard Konečně od čeho tu máme Showroom?
Ani jeden z výrobců není nějak moc známý...
prostě nevěřím značkám a má rád ruční práci :-) ten TT byl nákup na slepo. původně jsem chtěl Sadowsky, ale americká verze je drahá.. no a pak se na německým ebay objevilo toto, tak jsem si řekl, že za cenu Sadowsky metro do toho půjdu. Oni ani Fibenare a HotWire nejsou špatný. Jsou to skvělý nástroje, ale TT je ještě o kousek dál.. no, ale až vychladnu tak asi objektivně uznám, že žádný z nástrojů není lepší nebo horší, každý je prostě jiný :-)
fotky HotWire jsou tady..:
https://plus.google.com/u/0/photos/1005 … 0216727713
fotky HotWire
Hmm, to je poměrně obyčejnej Jazz Bass, až na tu aktivku. Je to East? Hodně by mě zajímala ta Fibenare. Co jsem koukal na jejich stránky, tak to jsou vymazlený nástroje...
otky HotWire jsou tady..:
https://plus.google.com/u/0/photos/1005 … 0216727713
pekný JB kukám že na tom je mrte zvukových možností
A inak zaujímavá kobylka čo je to zač?
jj, HW má namontovaný East. Fibenare mám ve verzi standard, podobný model jako má Richard Scheufler tady v tom videu:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl … WbTmQSDo#!
čas 2:20
Kobyla je Shaller 2000
dikes
Líbí ? Mě přijde minimálně zajímavá.
zajímavá - souhlas! už jsem ji okukoval na FB
...drobné vychytávky se mně líbí, možná bych zvolil jiný typ mechanik..
...řekl bych že to bude ta basa s medovým zvukem, jak tady kdysi někdo po něčem takovém toužil
Mě přijde minimálně zajímavá.
Mi tedy přijde pouze zajímavá
G&L SB-2
sexy kusok
trochu takovej pinokio styl .. jenom ten horni roh je hodne otevrenej.. to mne docela sere na rickovi .. pak mam basu prez pul tela
jenom ten horni roh je hodne otevrenej.. to mne docela sere na rickovi .. pak mam basu prez pul tela
jenže kdyby tady ten horní roh nebyl tak dlouhý, tak by basa padala na hlavu - je to takové nepsané pravidlo - horní roh po 12. pražec
G&L SB-2
fuj jak piča staré kurvy
Aidamos napsal:G&L SB-2
fuj jak piča staré kurvy
tak nejak
nebyl tak dlouhý, tak by basa padala na hlavu - je to takové nepsané pravidlo - horní roh po 12. pražec
mno nejde o delku ale o vzdalenost od hmatniku .. zrovna mam mm oprenej pred rickarii a ten rick ma ren hrni roh cca o 5cm dal nez mm ... mm to ma cca jako precl a jazz o malinko bliz..
já vím, nemá to humbucker a není to CAR
já vím, nemá to humbucker a není to CAR
O to vůbec nejde, je to prostě taková splácanina. Precl tělo a pickguard, Jazz Bass snímač (jeden), relick jak hovado by nevadil nebejt tý masívní (až moc) kobylky Sandberg. Kdyby to mělo ještě aspoň precižnovskej snímač, tak by to bylo celkem OK. Takhle za mě ne.
Za mě klidně jo. Proč sekat pořád stejné kombinace. Mě se líbí jiné věci.
Za mě klidně jo. Proč sekat pořád stejné kombinace. Mě se líbí jiné věci
vidim to rovnako.... len by som sa skor bal zvuku toho singla pri kobylke
Basa pěkná, akorát samotnej kobylkovej sing je pro mě nepoužitelnej. Ne že bych ten zvuk nesnesl, pro moji hru to prostě nefunguje
já hraju většinou na něj takže se mi líbí že!
teraz sa to zjavilo na FB a hned som pootvoril papulu
já věděl že sluneční buřt, černý pick a světlé snímače jsou nejvíc
já věděl že sluneční buřt, černý pick a světlé snímače jsou nejvíc
no asi si kupim nejaku fokusku za stofku , spravim s nou cosi podobne .. a dam na stenu ...
á věděl že sluneční buřt, černý pick a světlé snímače jsou nejvíc
hnes sem si na tebe vzpomnel ale tobe z toho leze este ta preklizka..
až na ty čtaři tečky u krku
http://www.viraroque.blogspot.fi/2013/0 … ontra.html
až na ty čtaři tečky u krku
Ty jsou na tom nejlepší
To Memory: Mám Californii TM4 a nemůžu si ji vynachválit. Jsem rád, že v době marodění jsem ji nakonec neprodal.
Novinka: Japonskej Fender Jazz Bass JB62-WAL Limited Edition 2013
http://fenderjapan.co.jp/jb62-wal.html
všímam, že všetky basy majú tie snímače úplne vysoko, ja som do toho furt vrážal brnkátkom a zvuk to nijak neovplyvnilo, tak mi trčia len asi 3 mm
mi trčia len asi 3 mm
To je hodně málo...
zvuk to nijak neovplyvnilo
To bych se hodně divil. Minimálně teď máš ten signál o dost slabší. No, ale koukám, že máš SPB-3, což je snímač s hodně silným signálem, takže to možná dává i tak...
žiadny rozdiel nepočujem
si hluchy?? to druhy je o poznani rychlejsi
metalisti majú tie snímače až nad strunami, vtedy to hrá najrýchlejšie
kubanez,, zařadil jsi se mezi mé oblíbené přispěvatele, nikdy nevím jestli si děláš prdel nebo to myslíš opravdu vážně
vážne, ja viem o (bas)gitarách zhola nič, tak sa musím na všetko pýtať... ja len hrám a hlbšie o tom neviem nič. My chceš povedať, že ty si sa so všetkými znalosťami/skúsenosťami narodil? a v okolí nemám ani nikoho, kto by hral na niečo, takže sa ho nemôžem spýtať
ok ale už by jsi mohl vědět že snímač je vždy pod strunami, nikoliv nad strunami ono to je totiž pod strunama výhodnější jak pro výrobce tak pro ty co na ten nástroj hrají
jaj ty si reagoval na toto to som si robil prdel
ja som myslel, že na to, čo som sa pýtal
Dá se koupit u nás nebo někde v EU?
Ne, myslím, že sem se to oficiálně nevozí. A ani do Ameriky. Sehnat tak leda někoho přímo v Japonsku.
Sehnat tak leda někoho přímo v Japonsku.
tak sem tam se naky japonci z japanu daj sehnat na ebayi...
ok ale už by jsi mohl vědět že snímač je vždy pod strunami, nikoliv nad strunami ono to je totiž pod strunama výhodnější jak pro výrobce tak pro ty co na ten nástroj hrají
Fedeere , to vysvětlení mě po ránu zvedlo náladu. :-)
inač jak to, že som ešte nikde nevidel olympic white s javorovým hmatníkom a klasickým čiernym pickom? kedysi to bolo celkom rozšírené a teraz je len '70 verzia a jedna podpisovka s jazz/pbass snimačmi
To je pěkný, a jak ho objednat? Dá se koupit u nás nebo někde v EU?
Jak psal Aidamos, japonsky Fendry jsou vylucne pro Japonsko, nikde jinde se oficialne nesmej prodvat, to vzniklo v 80tejch letech, kdyz americkej Fender videl jaky to sou nastroje, tak zjistil, ze by po svete nic neprodal, takze zatrh vyvoz. Takze pokud to nesezenes na ebayi, tak pak primo Japonsko.
japonsky Fendry jsou vylucne pro Japonsko
mno zas ne vsechny... sou modely co se prodavali/j i po svete viz RI 51, Jaguar, Mustang... ale teda pravda taky je to omezeny az uz barvama nebo mozna i poctem... viz ta RI 51 ta uz se nova taky nesezene...
http://www.youtube.com/watch?v=ARgilIn8JVI
To bych se hodně divil. Minimálně teď máš ten signál o dost slabší. No, ale koukám, že máš SPB-3, což je snímač s hodně silným signálem, takže to možná dává i tak...
teraz budem za vola (zas) ale zistil som, že s trsátkom som rozdiel nepočul, ale s prstami áno a dosť veľký
Novinka: Japonskej Fender Jazz Bass JB62-WAL Limited Edition 2013
http://fenderjapan.co.jp/jb62-wal.html
To sem tu dával před několika lety, normální MIJ JB wal, kdes byl na limited 2013???
normální MIJ JB wal, kdes byl na limited 2013?
Aha, moje chyba. Ono jak se mi tam (v tom odkazu) v levém sloupci vysvítilo to Limited Edition 2013, tak jsem se prostě nechal pomýlit. Nicméně to nic nemění na tom, že je to pěknej kousek. No a japonský limitky 2013 jsou tyhle krásky (ať to napravím):
aidamos napsal:To bych se hodně divil. Minimálně teď máš ten signál o dost slabší. No, ale koukám, že máš SPB-3, což je snímač s hodně silným signálem, takže to možná dává i tak...
teraz budem za vola (zas) ale zistil som, že s trsátkom som rozdiel nepočul, ale s prstami áno a dosť veľký
Jak jsem psal, divil bych se kdyby ten signál byl stejný
aj som posielal nahrávku, a bolo to rovnaké, ale sranda jaký rozdiel pri prstoch
vau tie p/jazz vyzerajú bohovsky takému by sa u mňa páčilo
Novinka pro pidlikáče od Ibanezu. Sice se mi zas až tak moc nelíbí, ale myslím, že o téma vedle si být nezaslouží, protože je to poctivý kus nábytkařiny.
Stránky Předchozí 1 … 71 72 73 74 75 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků