1

Téma: Flea Bass (ne modulus ne musicman ale opravdu flea)

Možná už byla zmínak nevím dyžtak to smažu ale je to docela sranda
Hele tak flea udělal vlastní brand, vypadá dost dětsky ale taky takovej účel má prostě beginner a kids bass....ale jdou zvěsti že na ní flea bude hrát i s RHCP až přijdou zas do živoucího stavu...

http://www.fleabass.com/

http://www.fleabass.com/images/flea_image2B_121708.jpg

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

2

Re: Flea Bass (ne modulus ne musicman ale opravdu flea)

Něco málo je vidět a slyšet tu http://www.youtube.com/watch?v=HiyldCtJgX8
btw Chad Smith na tom videu hraje suprově smile

Spector + Darkglass + Korg + Alesis + Ampeg + Mesa/Boogie = http://www.bandzone.cz/minoritysound
0 xLajků:

3

no podle sloganu - If they don´t play they don´t go to teh stores by zase tak špatný nemuseli bejt... jen ta hlava mě příde jak z dimavery, nemůžu si pomoct

0 xLajků:

4

lol lol lol lol lol lol

0 xLajků:

5

Tyjo to vypadá jak takovej divnější musicman, ale zas na obrázcích s hráčema to vypadá cool, ty barvy jsou taky celkem funky, zajímalo by mě jak se budou pohybovat cenově...

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků:

6

levný....do 400USD určitě spíš tak 200-.300

0 xLajků:

7

Kubš napsal:

levný....do 400USD určitě spíš tak 200-.300

Jo tak, já myslel že na tu basu třeba úplně přejde ale tak snad zůstane u svejch starejch kousků:-) Ne že bych měl předsudky...

0 xLajků:

8

no tak já myslím že prostě chtěl udělat funny basu pro děti a pro propagaci by mohl vytáhnout s takovou basičkou na tour...

0 xLajků:

9

Haha big_smile:D To vypadá dost kotelnicky, asi bych bral tu zeleň s růžovkou smile
Je na první pohled vidět, komu sou ty basy určený, flea se namísto pořádnýho MM prkýnka inspirovala pouhým nočníčkem smile

Fender & Bender >>> Gibson GB440 >>> Soundelirium the40.1
0 xLajků:

10

Ale ty barvičky... big_smile

0 xLajků:

11

hehe, parádní obrázek jako wallpaper smile

0 xLajků:

12

Černá s bílou je fajn. A ten Chad je taky hustý, ale to on furt.

jazz bass + atk + red ripper + qtron + ampeg

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

13

Nehraje na takovou basu na DVD Slane Castle ? Si myslím, že by to zas tak špatné zas až být nemuselo.

Nástroj - Squier Classic Vibe Jazz Bass ’60s
"Aparát" - Behringer BX600; KUSTOM - KBA 16 X
Efekt - Behringer BEQ 700
0 xLajků:

14

Ty  barvy sou fakt totální úlet k těm dětem se docela hodí(asi sem úchyl ale moc se mi líbí). Těším se až si ji poslechnem pořádně.

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

15

Paparatzzi napsal:

Ty  barvy sou fakt totální úlet k těm dětem se docela hodí(asi sem úchyl ale moc se mi líbí).

Jestli myslíš, ty děti, pak jsi opravdu úchyl... ;-) :-D

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

16

já nevim, je to podle mě jenom o zvyku, že člověk nemá rád třeba růžovou nebo svítivě zelenou kytaru. Nakonec jde o to jak to hraje a vypadat to může jak chce...

0 xLajků:

17

Děti jsou taky sympatické ale já měl namysli spiš ty basičky:-D ta cena se mi zatím líbí, uvidíme jak moc budou dobré/špatné

G&L L-2000 1984
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
0 xLajků:

18

jo už to mám na ploše, good obrázek:)

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

19

Jo tak to sme dva:-) Spolu s tim mym cerným skinem to vypadá dost funky xD

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

20 Naposledy upravil: CharlesBass (06. 03. 2009 17.29:59)

ha ha smile je to srandovní jo .. zajímalo by mě .. esli to je opravdu tak vypočítaný (jako že basama na fakany) .. aby za chvíli nebyl Flea jak Jackson a neotevřel dětem Fleabassland lol .. celkově to mi to samozřejmě nevadí - sem pro každou volovinu - pokud to bude fakt braný a prodávaný pro beginner skill tak jsem pro - oproti jinejm si to aspoň na nic nebude hrát - ehm jako některé jiné basy, že? A mechaniky bych dal typu Gotoh ... ty by tomu slušeli víc!

A už se memůžu dočkat až někdo začne sekat celoplastový basy na jedno použití/nalazení. lol sice to s tímhle pramálo (možná) souvisí ale při pohledu na tu fotku mě tohle napadlo wink a taky by mě zajímalo kdo z těch fakanů už umí Aeroplane, Naked In The Rain či Parallel Universe lol

0 xLajků:

21

hele já tu myšlenku beru....aspon má nějakej zájem to dělat pro beginnery nebo děti že třeba nebude tolik dřít na zisku...jako když si vezmu za kolik musej kupovat dražší basy z východu a pak jakej zisk z toho dřou komerční firmy...já myslím že ta cena by nemusela nutně odpovídat kvalitě...pochybuju že flea bude dřít....kdysi jsem myslel že redhoti zbohatli až posledníma pár deskama....byl sem hovado...kiedes už v půlce devadesátek vlastnil reality za desítky milionů koláčů...opravdový haciendy ....no holt ty už maj vyděláno dáááávno

0 xLajků:

22

CharlesBass napsal:

a taky by mě zajímalo kdo z těch fakanů už umí Aeroplane, Naked In The Rain či Parallel Universe

No abysme se nedivili:-)

0 xLajků:

23

Hej ne ja ju chcu tu oranzovou budu sice jak uchyl ale proste ju chcu!!!!!!!!!

1996 Fender Jazz Bass Deluxe American USA John Suhr Era Blueburst
MarkBass Little Mark III + New York 121 + Traveler 102P-8
0 xLajků:

24

Pipininec napsal:

a taky by mě zajímalo kdo z těch fakanů už umí Aeroplane, Naked In The Rain či Parallel Universe

smile smile ty jo podival sem se na jutubku po naked in the rain protoze sem naznaboh smile a vyfrčel me hnedka prvni odkaz na cover .. http://www.youtube.com/watch?v=dUEu0ADTQlc zaposloucham se a rikam si ty joo ta holka vali smile  a pak se zadivam na tehniku hry.. jak nekomu muze takhle ZNÍT slap ?! palec div ne vodorovne se snimacema ..je to klasicky mimo tema big_smile ale ja uz jinej nebudu.

fantomas odstranil obrázek
snad nepohoršoval ? smile - ne, ale dělal bordel...
0 xLajků:

25

JUrአnapsal:

ty jo podival sem se na jutubku po naked in the rain protoze sem naznaboh  a vyfrčel me hnedka prvni odkaz na cover .. http://www.youtube.com/watch?v=dUEu0ADTQlc zaposloucham se a rikam si ty joo ta holka vali   a pak se zadivam na tehniku hry.. jak nekomu muze takhle ZNÍT slap ?! palec div ne vodorovne se snimacema ..je to klasicky mimo tema  ale ja uz jinej nebudu.

Nejdřív jsem chtěl napsat něco jako že Flea taky nemá bůhvíjakou techniku a pak vidim že na tom videu hraje ta holka přesně jak Flea:-) takže ono to jde, takhle se slapovat dá (já tak hraju někdy taky, jde o to- nebo já to tak aspoň dělám- bouchat do strun tim kloubem na palci:-))

0 xLajků:

26

JUrአnapsal:
Pipininec napsal:

smile smile ty jo podival sem se na jutubku po naked in the rain protoze sem naznaboh smile a vyfrčel me hnedka prvni odkaz na cover .. http://www.youtube.com/watch?v=dUEu0ADTQlc zaposloucham se a rikam si ty joo ta holka vali smile  a pak se zadivam na tehniku hry.. jak nekomu muze takhle ZNÍT slap ?! palec div ne vodorovne se snimacema ..je to klasicky mimo tema big_smile ale ja uz jinej nebudu.

Já takhle hraju - když jsem se snažil hrát s palcem "klasicky", tak jsem neměl uvolněné zápěstí.  Takhle je to těžší se přesně trefit a dobře tlumit okolí, ale rytmicky se mi pak hraje mnohem líp.

A=A
0 xLajků:

27

ty barvicky sou super.. ta zluto oranzova .. big_smile to chci big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

28 Naposledy upravil: Péčko (09. 03. 2009 06.18:29)

JUrአnapsal:

palec div ne vodorovne se snimacema

Já hraju úplně přesně takhle. smile
Neměl jsem, když jsem začínal s palcováním, žádnou učebnici ani fotku ani video, jak má pravá být při slapu postavená. Zjistil jsem to až tak po pěti letech slapování, že hraju blbě a říkám bubeníkovi, ty vole, já hraju celou dobu ten slap v pravačce blbou technikou. A on, no jo, však já o tom vím.

jazz bass + atk + red ripper + qtron + ampeg

www.sufunkygang.cz
0 xLajků:

29 Naposledy upravil: Paparatzzi (20. 09. 2009 07.32:40)

Tohodle týpka už žeru docela dlouho:) Hraje ve svých coverech na zájímavé basy a líbí se mi jak hraje
http://www.youtube.com/watch?v=w5IshV2G … re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=w5IshV2G … re=channel

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

30

Paparatzzi napsal:

Hraje ve svých coverech na zájímavé basy

.. kůrnik fakt ta basa hraje velice zajímavě má takový fajn naprděný tón ... moc se mi to líbí ..

YamahaTRB6P
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
0 xLajků:

31

tu je porovnani origo snimace a EMG ... nevim,co se mi libi vic:D

http://www.youtube.com/watch?v=MonpZ0o0RuU&fmt=18

0 xLajků:

32

Jo mě ten EMG připadá mi takový živější nevím přesně jak to říct:) A je to i v tom mém příspěvku:-P

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

33 Naposledy upravil: Imo (20. 09. 2009 10.58:31)

pěkný... nevíte esli ten slap je nakej cover nebo jeho vymysl ??? jinak mě osobně se víc líbí asi ten EMG

Cort C4H, Hartke HA 3500, Ashdown deep 414T
0 xLajků:

34

Dobros napsal:

Nehraje na takovou basu na DVD Slane Castle ? Si myslím, že by to zas tak špatné zas až být nemuselo.

nie nehraje na Slane Castle ma Modulus pocmarany alá Ramones...

Noa? Lacne pekné a pre zaciatocnikov alebo pre hracov co zacalo len kvoli nemu aj skvele...pripadne sa najde aj niekto narocnejsi komu sa zapaci zvukovo...a niekomu kto chce styl tak aj farebne
ja by som to bral smile

0 xLajků:

35

jj pěkné pěkné....líbí se mi

0 xLajků:

36

Hezke, ale asi vic ten EMG, ten puvodni mi prijde vic takovej zatlumenej...

"Prsotě brumíl"
Prof. II
0 xLajků:

37

řek bych jak na co, furt jsem posouval to video a vždycky se mi líbil víc ten zvuk co zrovna hrál:-) Ale ve výsledku asi EMG... ale ta bas působí aspoň takhle na videu hodně kvalitně

0 xLajků:

38

Řekl bych, že ty original snímače jsou mnohem příjemnější vrčák. Asi jak na který styl muziky... Když vezmu ty EMG, tak si živě dovedu představit ten humus se starejma strunama. Tam je totiž mnohem míň středů...

Yamaha TRB-5P; Sandberg California TM2 5 str.; Lakland Skyline 55-02 Deluxe; Fender Jazz Bass (US 1976); Fender Jazz Bass Fretless; EBS Gorm 350 (2x10"); EBS Neo Drome 150 (1x12"); EBS Microbass II Preamp/DI Box
http://www.monantes.cz/
http://www.tombowling.cz/
0 xLajků:

39 Naposledy upravil: Lukáš (20. 09. 2009 17.55:27)

Mám skoro dojem,že nevyměnil jenom snímače,ale i struny - tak rok starý za den starý big_smile EMG se mi líbí víc,i když je to véčko zvuk

0 xLajků:

40

jaké snimače? ved je tam iba jeden big_smile

0 xLajků:

41

EBbass napsal:

ak rok starý za den starý

Řekl bych že ne:D

G&L L-2000 1984
0 xLajků:

42

Paparatzzi napsal:

Jo mě ten EMG připadá mi takový živější nevím přesně jak to říct:) A je to i v tom mém příspěvku:-P

no hele hlavne tydle EMGcka sou aktivni a pocitam ze ten seriovej je pasivni..
takze ty nacinkany vejsky budou asi spis tim nez strunama..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

43

No mezi nama hosi na Talkbassu je jeden fleabass detajlne nafocenej plus naky kecy okolo a celkem eklhaft - nakraplej pikárd, nedomrdlej krk a tak...

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

44

No kdyz to posloucham dokola, tak nevim...to nasi hudby by se asi hodil spis ten tovarni...ale na slap je lepsi ten EMG...

"Prsotě brumíl"
Prof. II
0 xLajků:

45

e.t. napsal:

No mezi nama hosi na Talkbassu je jeden fleabass detajlne nafocenej plus naky kecy okolo a celkem eklhaft - nakraplej pikárd, nedomrdlej krk a tak...

tak jsem si našel ten topic na TB a teda jako fakt hnus. laciná Čína jak vyšitá a za tohle "dodělej–si–doma" že chtějí 400/500 usd? o_O

basa & co.
0 xLajků:

46

Chi se zeptat co říkáte na tuhle basu?  Máte ji někdo? Máte s ní někdo nějaké zkušenosti? Hrál jste na ni někdo a co na ni říkáte? A ještě bych se chtěl zeptat, co to má za snímač a elektroniku v sobě?

0 xLajků:

47

Na oficiálních stránkách o tom nic moc nepíšou: http://myblackguitar.com/fleabass/website/products.html
Snímač AlNiCo humbucker, podle všeho elektronika pasivní. Dělají teď konečně normální barvy, ale asi zatím jen v nižší řadě StreetBass. Celkem mě zaujala ta modrá (Blue & White).

Tady je video, kde ten týpek vyměnil původní snímač za EMG: http://www.youtube.com/watch?v=MonpZ0o0RuU
Zní to velmi dobře a to je jen ta 32" varianta, tedy řada Junior.

ProFeel | Music Man Club #1 | Flatwound Club #1 | Elixir Club #1
0 xLajků:

48

No právě to jsem taky zjistil. to video jsem už viděl. Mě se líbí skoro všechny.
A nevíš jaký je rozdíl mezi tou touring a street řadou?

0 xLajků:

49 Naposledy upravil: Aidamos (16. 02. 2011 21.50:03)

FLEA BASS STREET - 5.990,- Kč - tělo lípa, menzura 864 mm (34") - http://kytary.cz/flea-bass-street-bass/HN114484/
FLEA BASS JUNIOR - 7.890,- Kč - tělo olše, menzura 762 mm (30") - http://kytary.cz/flea-bass-junior-bass/HN114482/
FLEA BASS TOURING - 8.390,- Kč - tělo olše, menzura 864 mm (34") - http://kytary.cz/flea-bass-feb-32pro-bkwh/HN114479/

Čili víceméně stejný, ale olše je vhodnější (zpravidla lepší) dřevo než lípa.

0 xLajků:

50

Aidamos napsal:

Tak buďto se spletl tvůrce videa, nebo nevím. Píše 32 palců, ale v současnosti se dělá pouze varianta 34" a 30".

0 xLajků:

51

Teď sem si toho všiml ... že vlastně jediný rozdíl je v materiálu použití dřeva ... takže lepší bude asi pořídit tu s tou olší. Je tam vážně znát ten rozdíl někde sem slyšel že to má rozdíl ve zvuku. Ale je tam docela velký cenový rozdíl jak se na to dívám.

0 xLajků:

52

Aidamos napsal:
Aidamos napsal:

Tak buďto se spletl tvůrce videa, nebo nevím. Píše 32 palců, ale v současnosti se dělá pouze varianta 34" a 30".

Já chci stejně klasickou menzuru.

0 xLajků:

53

Zpěvy napsal:
Aidamos napsal:
Aidamos napsal:

Já chci stejně klasickou menzuru.

Jasně, taky bych Ti z nich doporučil jedině 34". Hele zkus ji. Myslím, že za těch 8 litrů už to bude rozumná basa. Nevím odkud jsi, ale po domluvě (aby ji měli fyzicky na krámě) to v těch Kytarách můžeš zkusit, případně s sebou někoho zkušenějšího vzít, protože tady nikdo z fóra ji evidentně nemá a asi na ni ani nikdo nikde nehrál. Někdo musí bejt první, tak proč ne Ty?  big_smile  Navíc i při zaslání z e-shopu máš 14 dní na vrácení zboží a peněz (bez udání důvodu).

0 xLajků:

54

Já na ní už chvilku hrál u učitele na basku. Měl sem ji asi jen tak cca 5 min v ruce ale líbila se my ale asi ji vyzkouším v kytarách. A učitel mi ji zkontroluje jestli je ok. Přes e-shop bych nekupoval nástroj není nad to si to osobně vyzkoušet a přesně ten kus si vzít.

0 xLajků:

55

Zpěvy napsal:

Já na ní už chvilku hrál u učitele na basku. Měl sem ji asi jen tak cca 5 min v ruce ale líbila se my ale asi ji vyzkouším v kytarách. A učitel mi ji zkontroluje jestli je ok. Přes e-shop bych nekupoval nástroj není nad to si to osobně vyzkoušet a přesně ten kus si vzít.

Vyzkouším myšlena jako třeba že ji budu půl hodinky zkoušet.

0 xLajků:

56

Zpěvy napsal:

Tak vidíš, není co řešit. Vyzkoušíš, někdo Ti pomůže s výběrem (kontrolou) a je to doma  smile

Až (jestli) ji budeš mít, tak se rozhodně pochlub a nahoď nějaký pořádný fotky.

0 xLajků:

57

JJ buď ji pořídím příští týden v úterý, a nebo za měsíc po výplatě musím spočítat aby my vyšly peníze. big_smile To je výhoda té možnosti do 14 dnů vrácení zboží to je perfektní a ještě mám 6% slevu u kytar takže mě vyjde na 7 887 ,- ... a až ji budu mít tak udělám malou recenzi a nějaké fotky a když se zadaří tak bych udělal i nějakou nahrávku.

0 xLajků:

58

Ale co jsem zjistil tak ten pick je jenom přilepovací a ta modra s bílým (street) a ta s tím oranžovým (touring) pickguardem mají stejnou barvu těla takže by mělo stačit sehnat pick bílý a měla by být stejna jedna jako druhá ( vzhledově)

0 xLajků:

59

Dneska jsem si na ni byl zahrát v kytarách.cz a působila na mě docela lacině. Spíš jako hračka než basa (to měl na svědomí typ laku, který mi přišel jako by "plastový"). Jinak je hrozně lehoučká s úzkým krkem. Nejvyšší polohy velmi dobře přístupné. Zvuk se mi líbil-hrubý,hluboký a méně cinkavý, při hraní struny necvakají o pražce, dohmat příjemně nízký. Zpracování právě slabší-nezbroušené ostré pražce, občas malinko odštípnutého dřeva na hmatníku nebo rýhy v něm.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Chtěl bych říct, že moje asi 10 minutové dojmy mohou působit dost debilně nebo směšně, ale jsem ještě basácký bažant, který hraje teprve něco přes měsíc.
Veškeré srovnávání je s mou ATK 300, jiné basy jsem v ruce neměl.
                                                                                                           Čili nutno brát s rezervou  smile

Modulus Flea
0 xLajků:

60 Naposledy upravil: D.V.B. (11. 08. 2011 12.58:44)

Zkoušel jsem v Music-city včera tři, co tam mají a ani na jednom jsem si nevšiml žádné vady zpracování(lak nebo tak) .. takže asi jak které
Edit:Tohle bylo myslím v kytarách..

Gallien Krueger + MM... wink
0 xLajků:

61

ja jí slyšel na akci a krom toho, že basák byl kretén, to je pěkně nezajímavá  basa big_smile

0 xLajků:

62

http://www.youtube.com/watch?v=u_p7TAnV9wk

0 xLajků:

63

minule som kukal nejaku live RHCP, a kukam ze aky tam ta basa ma super zvuk
potom som si vsimol ze on ta ma na nej Lane poor snimac a elektroniku Aguilar smile

pkGuitars .1               Tokai Hardpuncher ´21              
pkGuitars .2 V            Yamaha BBP35 '22              Dolphin fretless 4
Gallien Krueger MB150s, GK RB700-II & GK SBX410 & Boss GT10, Zoom B3
                                                 Flatwound Club #7
0 xLajků:

64

Teď mají u Thomanna všechny Flea modely za 5 tyček. To je za basu z cukrkandlu dobrá cena.

0 xLajků:

65

Janec napsal:

Teď mají u Thomanna všechny Flea modely za 5 tyček. To je za basu z cukrkandlu dobrá cena.

zaujimava cena.. nejako ma to zacalo lakat vyskusat neviem preco smile

0 xLajků:

66

na nete su na to iba priaznive referencie, bolo by fajn si taku basu poriesit za 5tku smile ..hlavne fanusikovia RHCP big_smile

Flatwound Club #7
0 xLajků:

67

pre pripad ze by to niekho zaujmalo, Flea s "novym" Modulusom

http://baskytara.com/img/m/3404/t/p17agb9nam1jiun5d1jedb1d353.jpg

Flatwound Club #7
0 xLajků:

68

Jo jo v San Diegu jsem koukal, na co to kluk hraje smile. Jinak koncert úžasný. Mohl bych na ně chodit furt.

http://baskytara.com/img/m/2943/t/p17agtij3c1rvb1hee11gt16aj1vkb3.jpg

Modulus Flea
0 xLajků:

69

sserpx napsal:

Jo jo v San Diegu jsem koukal, na co to kluk hraje . Jinak koncert úžasný.

ty si bol v san diegu, ci je to niekde na nete ?? smile dlho som nwvidel nejaky ich novsi koncert

Flatwound Club #7
0 xLajků:

70

Měl jsem štěstí a byl jsem na ně přímo v San Diegu smile

http://baskytara.com/img/m/2943/t/p17ah4js0116uut811u8ns741bkv3.jpg

Modulus Flea
0 xLajků:

71

sserpx napsal:

Měl jsem štěstí a byl jsem na ně přímo v San Diegu

Lucky Bastard ! big_smile big_smile big_smile

Flatwound Club #7
0 xLajků:

72

FleaBass vs Jazz Bass: http://www.youtube.com/watch?v=v-Bke8Ok-nI

0 xLajků:

73 Naposledy upravil: Sooguun (26. 11. 2012 23.06:57)

Aidamos napsal:

FleaBass vs Jazz Bass: http://www.youtube.com/watch?v=v-Bke8Ok-nI

jazz je prostě jazz. smile  Ten zvuk tý „cirkusačky“ big_smile mi příjde, jako kdybych hodil přes reprobox deku oproti tomu jazz bassu.

0 xLajků:

74

Dobrej zvuk: http://www.youtube.com/watch?v=IF79mqiM45U

0 xLajků: