1

Téma: Aparatura SECO

Ahoj chtěl jsem zeptat má někdo zkušenost s aparátem seco? Konkrétně hlava kevin 500w ? Videl jsem to, ale nikde jsem nenasel nejake informace, ani cenu atd. Pouze jsem nasel stranky vyrobce, ale maji tam pouze ozvucovaci techniku.

0 xLajků:

2

Re: Aparatura SECO

Dělávali to dřív - tak 8-10 let zpátky. Měl jsem 200W verzi, je to v podstatě přesná kopie Marshallu, jenom nevím kterého modelu. Hraje naprosto OK, spolehlivost veliká. Jsou to výrobci profi věcí, jestli to seženeš za dobrou cenu, jdi do toho.

0 xLajků:

3

No jo jenze si vubec nedokazu predstavit cenu, asi to urcite bude lepsi nez moje hlava hartke 3500

0 xLajků:

4

Já tu hlavu prodával za 3500 před asi sedmi roky. 500W verze bude asi o fous dražší, i když dnes by ani nemusela. A s tou hartke hlavou brzdi - jestli ji máš a hodláš dát málo za další apec tak zbytečně měníš. HA 3500 je dost dobrej zesilovač. Jestli nejsi spokojený se zvukem, hledej jinde. Basa co to krmí?

0 xLajků:

5

Kamarád toho Kevina má (nebo jiného podobného) navíc, takže by šlo se s ním domluvit na případné koupi. Kdyžtak napiš SZ.

0 xLajků:

6

někdo tady na fóru to používá

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

7

rluke má v podpisu Kevin Bass Head, Kevin 4x10 + 1x15

G&L L-1500, Cort C5, H&K Basskick 707, Ampeg Isovent (2*10", 2*15"), Laney BC250
0 xLajků:

8

Jop mám celej stack smile není problém se domluvit a vyzkoušet, kdybys chtěl piš SZ.

Jinak jak psal Janec...hlava je kopie nějakých starších marshallů. Měl jsem 2 verze těch hlav 350W a nyní 450W. Absolutně bez problémů, zvuk je také v pohodě, ale chce to se zavřít na pár hodin a nakroutit si ho. Na mě až moc čudlíků pro jiného OK.

Bedny by měli bejt kopie ampegu a ty rozdíli ve zvuku jsou fakt minimální. Jen ta 4x10 je o něco málo větší.

Jinak je to takřka nezničitelný:D Ta jedna benda má 15 let a nikdy nebyl problém (když nepočítam sedřenou koženku a rezavej přední gril:D) hlava to samé:) na to že to projelo celou evropou tam a zpátky ve vozíku kde to (hlavně díky D1) skáče atd. nikdy to bylo na opravě:)

Fender RoadWorn Precision Bass Fiesta Red & MusicMan StingRay ('93, 3EQ, relic black)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Orange AD200B MK3 ('08) + Ampeg 810E (90's)
Orange AD200B MK3 ('15) + Marshall VBC 810 ('99)
Shure GLXD14, Maxon CP-9Pro+, MXR M80 DI+
0 xLajků: