1

Téma: Anglie

Ahoj basáci a basačky.Chystáme se s kapelou na pár koncertů po anglii.Měl bych pár dotazů: Máte někdo zkušenosti s leteckou přepravou nástrojů a aparatury-jak to vše probíhá popř. ceny?Jak se řeší zapojení do jejich sítě, když mají jiné zásuvky a voltáž?Díky za odpovědi Chochy

Sandberg California JM5, SWR Working pro 400W, SWR working pro 400W 4x10
0 xLajků:

2

Re: Anglie

Zkus tenhle topic, najdeš tam odpovědi:

http://baskytara.com/topic9408-jsem-v-usa.html

0 xLajků:

3

super díky.Ještě by mě zajímalo jak je to se zapojením do anglické sítě :-)

0 xLajků:

4

Chochy napsal:

super díky.Ještě by mě zajímalo jak je to se zapojením do anglické sítě :-)

jo chce to mít redukci. A to jako s sebou potáhnete i aparát,jo?

0 xLajků:

5

jsem si v lete prepravoval letecky thunderbirda z cech do skotska a platil jsem asi £50. urcite vas vyjde lepe jet dodavkou, nalozit aparaty, nastroje a huraaa. Na tu sit ti staci jenom redukce, napeti i voltaz je stejna.

MuukaMan Stingray HH(SBS pickups)
MuukaMan Stingray JH (SBS pickups)
Epiphone Thunderbird 4 pro
Hartke 3500
Marshall 7152 2x10+1x15
0 xLajků:

6

muuka napsal:

urcite vas vyjde lepe jet dodavkou

jop taky sem nezazil ze by nekdo tahal apec letadlem do UK klidne dodavkoua pokud letadlem tak sebou max nastroje a apec bud poslat po zemi nakym kuryrem nebo pucit na miste...
btw UK prej ted stoji docela za prd co se tyka hrani ..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

7

m3 napsal:

UK prej ted stoji docela za prd co se tyka hrani

lidi nechodi na nezname live produkce to je cely problem...oni se radeji nakoksujou pusti si lady gagu a jsou cool big_smile

Hartke 3500
Marshall 7152 2x10+1x15
0 xLajků:

8

Chochy napsal:

Ahoj basáci a basačky.Chystáme se s kapelou na pár koncertů po anglii.Měl bych pár dotazů: Máte někdo zkušenosti s leteckou přepravou nástrojů a aparatury-jak to vše probíhá popř. ceny?Jak se řeší zapojení do jejich sítě, když mají jiné zásuvky a voltáž?Díky za odpovědi Chochy

Hele až budete hrát napiš dojedu, když to bude poblíž a dáme panáka.

"Music is the only thing keeping the planet together"

Warwick Corvette, Markbass LM Tube, Markbass NY 121, Warwick BC 10
0 xLajků:

9

Deamon9009 napsal:
Chochy napsal:

Hele až budete hrát napiš dojedu, když to bude poblíž a dáme panáka.

:-D o.k. určitě dám vědět!!!

0 xLajků:

10

No vypadá to, že nakonec budeme brát opravdu jen kytary a zbytek si půjčíme od místních...

0 xLajků:

11

Chochy napsal:

No vypadá to, že nakonec budeme brát opravdu jen kytary a zbytek si půjčíme od místních...

si myslím smile

0 xLajků:

12

pekelnik napsal:

to je rozumnější:D taky nás tam čeká týden a jedeme teda dodávkou no:) sem zvědav kolik provaříme...všechny UK kapely tvrdí jak ej to na číču:D btw. jak je to s eurotunelem? má někdo zkušenosti? každej říká něco jiného...na jejich stránkách jsem se nějak nevyznal...

Fender RoadWorn Precision Bass Fiesta Red & MusicMan StingRay ('93, 3EQ, relic black)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Orange AD200B MK3 ('08) + Ampeg 810E (90's)
Orange AD200B MK3 ('15) + Marshall VBC 810 ('99)
Shure GLXD14, Maxon CP-9Pro+, MXR M80 DI+
0 xLajků:

13

rluke napsal:

jak je to s eurotunelem

Tunel nevim urcite je lepsi trajekt z Calais do Doveru

Hartke 3500
Marshall 7152 2x10+1x15
0 xLajků:

14

my sme dycky jeli trajektem,ale jestli je to lepší to nevim...ale dycky sme na trajektu hrubě lili,to vim určitě big_smile

0 xLajků:

15

Určitě trajektem přes Calais

Jinak anglie je na koncerty šílená..zlatá evropa big_smile

Fender Precision Bass Aerodyne /w. Seymour Duncan SPB-3
Ampeg SVT CL / Ampeg SVT 450 H / Orange OBC 115 / Orange OBC 410
Tech 21 SansAmp Bass Driver / Boss TU-3 / Monster Cable
0 xLajků:

16

Tiger napsal:

Jinak anglie je na koncerty šílená..zlatá evropa

spíš zlatý ČR a Slovensko bych řekl...
já si fakt nepamatuju že by sme tam měli nějakej koncert v UK,kde bych řekl...JO,tak tohle za to stálo...

0 xLajků:

17

pekelnik napsal:

spíš zlatý ČR a Slovensko bych řekl...

mno nevim takovej balkan kope cechum prdel big_smile kdyz se povede... cesi zacinaj bejt jak nemci ... resp uz docela sou ... hmm

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

18

m3 napsal:

mno nevim takovej balkan kope cechum prdel  kdyz se povede... cesi zacinaj bejt jak nemci ... resp uz docela sou ...

jouu, tiež počúvam od kapiel, že najlepšie koncerty sú ukrajina, balkán a tak....
na slovensku to za moc nestojí smile pokiaľ není fakt že dobre spropagovaná akcia tak nepríde nikto aj keby hrala metallica smile

pkGuitars .1               Tokai Hardpuncher ´21              
pkGuitars .2 V            Yamaha BBP35 '22              Dolphin fretless 4
Gallien Krueger MB150s, GK RB700-II & GK SBX410 & Boss GT10, Zoom B3
                                                 Flatwound Club #7
0 xLajků:

19

m3 napsal:

mno nevim takovej balkan kope cechum prdel big_smile kdyz se povede... cesi zacinaj bejt jak nemci ... resp uz docela sou ... hmm

obecně to jde do prdele všude,nicméně když vzpomenu balkán a koncert v Beogradu,nebo Skopje,tak to byla čistá divočina...ale to už je taky pár let zpět.

0 xLajků:

20

rluke napsal:

jak je to s eurotunelem?

pokud se nepletu, je jenom pro vlaky

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

21

el BassTardo napsal:

to je, ale autobusem můžeš do toho vlaku najet a on tě pod kanálem proveze... je to docela zvláštní zážitek - sedíš zavřenej v busu, kterej je zavřenej v železničním vagonu a jedeš pod mořem... měl jsem z toho takový šimrání v žaludku...

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

22

hofa napsal:

sedíš zavřenej v busu, kterej je zavřenej v železničním vagonu a jedeš pod mořem...

To je hustý! Jak dlouho trvala ta cesta??

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

23

Paparatzzi napsal:

Jak dlouho trvala ta cesta??

hele já už si to přesně nepamatuju, páč to bylo ještě na konci minulýho století, ale celkem jsme v tomu busu ve vagónu strávili určitě aspoň 2-3 hodiny, jelikož poměrně dlouho trvala nakládka a vykládka všech těch busů do a z vlaku

Bacchus, MarkBass, Soundelirium, efekty, pedály, krabičky, synťáčky, samplery, pružiny
0 xLajků:

24

hofa napsal:
el BassTardo napsal:

to je, ale autobusem můžeš do toho vlaku najet a on tě pod kanálem proveze... je to docela zvláštní zážitek - sedíš zavřenej v busu, kterej je zavřenej v železničním vagonu a jedeš pod mořem... měl jsem z toho takový šimrání v žaludku...

hnuj,tak to je asi určitě lepčí ten trajekt big_smile

0 xLajků:

25

Ještě jedna otázka.Ve kterých klubech jste v Anglii hráli?

0 xLajků:

26

v Anglii v zadnem, ve Skotsku v Edinburghu ( Henry's cellar, Bannerman's, City cafe, The wee red bar,Studio 24,Whistle binkies, Cockoo's nest)

Hartke 3500
Marshall 7152 2x10+1x15
0 xLajků: