1

Téma: eden a Richard Scheufler

zdravím tlustý struny...byl jsem na rock opeře Antigona a co mě dostalo nejvíc byl zvuk pana Scheuflera. Očividně endorsuje pro EDEN a svědčí mu to...ten zvuk to prorážel mocně smile

0 xLajků:

2

Re: eden a Richard Scheufler

... co vím tak propagoval i H&K Quantum a Markbass...

Fender Tony Franklin Precision
Fender CS 70s Precision
Ampeg SVT-CL ---> Ampeg SVT-410HLF
0 xLajků:

3

a určitě dobře smile

0 xLajků:

4

teraz aj na svojom FB mal nejaké príspevky s Eden, tak asi prestúpil smile

pkGuitars .1               Tokai Hardpuncher ´21              
pkGuitars .2 V            Yamaha BBP35 '22              Dolphin fretless 4
Gallien Krueger MB150s, GK RB700-II & GK SBX410 & Boss GT10, Zoom B3
                                                 Flatwound Club #7
0 xLajků:

5

kolik asi dostal za přestup? big_smile

0 xLajků:

6

já myslím že nic big_smile

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

7

Co Richarda sleduju, a je to už řádka let, tak propagoval už vícero značek. Zda-li z důvodu hledání toho nejlepšího mezi aparáty nebo na základě finanční motivace, o tom můžu pouze spekulovat. Nicméně myslím, že je natolik zkušený muzikant, který dostane dobrý zvuk z každého aspoň trochu kvalitního aparátu.

Ibanez BTB 505 BBF (limitovaná série z roku 2000), Ibanez SRMS805 Deep Twilight, Sterling by MusicMan Ray34QM ILB Island Burst
0 xLajků:

8

T.vodrazka: Vůbec nevím proč,...přitom slap miluju, ale Šauflera nějak nemusím. A fakt vůbec nevím proč. Když tu měl u nás předváděčku, tak básnil o nějakých cajkách který tam předváděl s tím, jak to používá. Pak jsme se u stolu,..ještě s mým bubeníkem bavili o slapu,...a u toho jsem se ho pak ptal, jestli na ty věci fakt hraje a používá je jako-že on jako basák. Jen se pousmál a řekl že ne. roll To mi nějak dvakrát nesdlo,...ale chápu, že si nějak vydělávat musí. Zvláštní je, že s jeho umem není až tak jako-že vyhledávanej basák-jako kdyby měl nějaký v sobě "věci" že dlouho nikde nevydrží,...nebo je málo "použitelnej" pro podporu kapely?...kdo ví no. Ani ta jeho slapová škola se mi moc nelíbila,...zkončil jsem jí-to už je pár let, někde v půlce-nebavilo mě to. roll

0 xLajků:

9

Kdyz jsme s nima hrali naposled (krucipusk) tak mel nakou ampeg vez jen zesiky a naky blikatka a pak 8x10 vedle.

Jinak basak technicky uzasnej a vzdelanej naprosta spicka ale nemuzu rict ze by se mi jeho styl libil to ani ne.Ma to tu basu na me strasne vysoko a mlati do strun az nekde na prazcich ale kazdopadne borec to je.

Ampeg SVT-7 PRO
Hocke  B410 HD (8 Ohm)
Ibanez SDGR 305 DX
Eden RS 115C 320W
http://bandzone.cz/morfium
0 xLajků:

10

Hodně not, komplikovaná technika, ale výsledek se nedá moc poslouchat. V LBC byl jeden kytarista (se Šíšou kdysi i hrál) a ten měl to samý. Výtečná technika, sluch jak netopýr ale bylo mu to k prdu. Neměl grův, fíling, prostě nuda, nuda, šeď, šeď. To tenhle týpek je taky bourák, ale hlavně to umí perfektně prodat (doporučuju 2:45 - do konce):
http://www.youtube.com/watch?v=H8Q_J2fIKPI

Zon Club #001 Soundelirium Club #1
"Politici jsou buď neschopní nebo zkorumpovaní. Někdy stihnou za jeden den oboje" W. Allen.
0 xLajků:

11

radoozz napsal:

ale hlavně to umí perfektně prodat (doporučuju 2:45 - do konce):
http://www.youtube.com/watch?v=H8Q_J2fIKPI

Stu je borec , mám rad jeho stránku kde má aj svoje skladby a tak smile
tiež mám rád hráčov ktorý tie noty hrajú hlavne s feelingom

Šíšovu tvorbu ako tak nepočúvam, ale jeho cvičenia sú fajn na získanie alebo oprášenie techniky... ale človek musí ísť už potom sám a hľadať vlastnú cestu ...

Flatwound Club #7
0 xLajků:

12

Matej napsal:

ale chápu, že si nějak vydělávat musí

no...řeknu vám to asi takhle: u nás v mUzikantský branži nikdo za endorsing nedostane ani korunu, teda kromě Ewy Farny smile

Basa prudí muziku smile
0 xLajků:

13

el BassTardo napsal:
Matej napsal:

no...řeknu vám to asi takhle: u nás v mUzikantský branži nikdo za endorsing nedostane ani korunu, teda kromě Ewy Farny smile

Jj smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

14 Naposledy upravil: Matej (28. 03. 2013 09.46:25)

el BassTardo napsal:
Matej napsal:

Jakej je teda důvod proč to dělá-proč to propaguje, jako že na to sám hraje? (myslím toho Šauflera) roll

0 xLajků:

15

Matej napsal:

Jakej je teda důvod proč to dělá-proč to propaguje, jako že na to sám hraje? (myslím toho Šauflera)

no asi áno .... prípadne sa svoju propagáciu, pretože ten Eden alebo iný endorser bude propagovať jeho ...

Flatwound Club #7
0 xLajků:

16 Naposledy upravil: Jenich (28. 03. 2013 10.11:59)

V nasich pomerech vybaveni bud dostanes nebo dostanes nejakou vyraznou slevu. Zivit se predvadeckama je asi jako zivit se u okynka v mekaci a to u tech nejlepsich smile)

S tim ze neco predvadis a pak nekomu reknes ze to nepouzivas... To je jednoduchy. Vetsinou to je tak, ze predvadecka je tvoje strana dohody proti vybaveni nebo sleve kterou dostanes. A muze se pak snadno stat, ze predvadis neco co nepouzivas a nic za to nedostanes smile

Custom Lubovka Procházka Jazz Bass 17" - made in smichov
Custom snimac SBS - made in slovensky pohranici
Custom Bayger Sustainer - made in vostrava
Regular and rectangular Hocke BN110H 100w - made in pardubice, near kaufland...
0 xLajků:

17

Matej napsal:

Ani ta jeho slapová škola se mi moc nelíbila,...zkončil jsem jí-to už je pár let, někde v půlce-nebavilo mě to. roll

Je pravda, že prokousat se tou školou až do konce se mi také nikdy nepodařilo. Slap jsem nikdy neupřednostňoval a poslední dobou ho téměř nepoužívám. Ze školy jsem si vybral pár zajímavých paradidlů a cvičení, která používám pro rozehrání.
Je dobře, že ta škola existuje a je pouze na každém z nás, co si z ní vezmeme.

Ibanez BTB 505 BBF (limitovaná série z roku 2000), Ibanez SRMS805 Deep Twilight, Sterling by MusicMan Ray34QM ILB Island Burst
0 xLajků:

18

t.vodrazka napsal:
Matej napsal:

Ani ta jeho slapová škola se mi moc nelíbila,...zkončil jsem jí-to už je pár let, někde v půlce-nebavilo mě to. roll

Je pravda, že prokousat se tou školou až do konce se mi také nikdy nepodařilo. Slap jsem nikdy neupřednostňoval a poslední dobou ho téměř nepoužívám. Ze školy jsem si vybral pár zajímavých paradidlů a cvičení, která používám pro rozehrání.
Je dobře, že ta škola existuje a je pouze na každém z nás, co si z ní vezmeme.

...také jsem jí nedrtil úplně přesně do detailu,...ale mě tam chybělo něco-nevím, nějakej pro mě "jasnější" grove-či použitelnější jasnější linky do kapely.Bavil jsem se o tom s více basákama a bylo jich více, co měli stejnej dojem. Je fakt, že v době, kdy to Šaufler vydal těch škol k mání moc nebylo, tak jsem byl tenkrát taky "vděčnej,...ale nadšení z něho mě celkem rychle přešlo. roll

0 xLajků: