Téma: Matný lak
Vážení, pomozte: existuje nějaký jednoznačný termín, označující matný černý lak těla? Něco jako když řeknu, že moje GL je
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Matný lak
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vážení, pomozte: existuje nějaký jednoznačný termín, označující matný černý lak těla? Něco jako když řeknu, že moje GL je
Stealth Black?
mate black, satin black u gibsonu třeba faded? Nechápu moc otázku.
Dragunov: pýta sa na názov, jak keď máš olympic white, candy apple...
Nj, ale v tom případě na to moc odpověď není. Tohle jsou označení barev, aby to líp znělo i když candy apple red je dost identifikovatelná stejně jako rosso corsa. I když jak vidno je to v podstatě sakra podobná barva...přesně takhle vypadá totiž vypadá moje candy basa
Jinak bych se klonil k matte black to je nejnormálnější popis, používaný všude. Kinak jsou to marketingové ekvivalenty.
Nj, ale v tom případě na to moc odpověď není. Tohle jsou označení barev, aby to líp znělo i když candy apple red je dost identifikovatelná stejně jako rosso corsa. I když jak vidno je to v podstatě sakra podobná barva...přesně takhle vypadá totiž vypadá moje candy basa
Jinak bych se klonil k matte black to je nejnormálnější popis, používaný všude. Kinak jsou to marketingové ekvivalenty.
To sis dobře vybral baskytaru když ti tak hezky ladí k autu:) pardon za OT... Jinak já bych klidně řikal matná černá
přesně takhle vypadá totiž vypadá moje candy basa
Ta moje takhle
Na to by bylo nejlepší se zeptat nějaké ženské, co se trochu vyzná v módě. Když umí rozlišit mezi růžovou, starorůžovou, lososovou ... , tak určitě zařadí správně. http://www.modnipeklo.cz/barvy/
Fuit: Jo já chtěl černou, protože na produkčních obrázcích vypadala ta červená nic moc, naživo mnohem lepší...Zajímavé je, že ač mi to bylo v podstatě vždycky jedno, nová basa je zase červená...tedy "Blood cherry burst" abych byl exaktní.
Já tím chtěl ukázat jak jsou ty názvy relativní...
Aidamos: Oooo Wiesmann to je uplně super autíčko! Radší bych teda v bílé nebo černé. Malé, rychlé, stylové... ikdyž už se vidím že skončím u Škody MB1000 barvi "holubičí šedi"
karadam: Jo pravda, to tu sice není ale většině lidí musím vysvětlovat, že "mahagonová" barva opravdu není tmavě rubínově červená :-) Když jim ukážu jak podle mě vypadá mahagon tak většinou říkají "fuj to je pěkně hnusný" (I když ono mahagonu jsou tři prdele druhů)
Heh tak mě napdá natřít basu barvou na tabule.(černou)
Heh tak mě napdá natřít basu barvou na tabule.(černou) big_smile
Ale pozor! je nutné ji smíchat s černou lesklou stejné řady. Tuším že nějaký Industrol. Ten mat se zjemní a hlavně nevypadá po pár týdnech používání jak po dvaceti letech těžkého provozu.
tak si patlejte ... ste debilové ... barvení a lakování dřeva je hoodně jinde ...
woody: Jsme...hele ber to tak, já věřím že lak může mít vliv na zvuk, ale v mém levelu a muzice je to jedno...Myslíš že by mi tak extra pomohlo, natřít basu šelakem? Silně o tom pochybuju.
na šelak sere pes
kladivkový hammerite a bude pokoj
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Matný lak