1 Naposledy upravil: Ice.01 (30. 01. 2013 21.12:47)

Téma: Nevím si rady s propojením boxu a zesilovače

Zdravím,
měl bych jen takovou technickou otázku. Chtěl bych si koupit box AMPEG SVT-410 HE http://kytary.cz/ampeg-svt-410-he/HN093781/
Všimnul jsem si, že má však k zapojení 2x jack, nebo 2x speakon. Znamená to tedy, že pokud box zapojím jen přes jeden speakon, budou hrát jen dva reproduktory?
Na kytarách v popisu píšou "Pro zapojení slouží dva paralelně propojené konektory od firmy Neutrik, a to jak v 6,3 Jack, tak ve Speakon provedení, tudíž je možno box spárovat s dalším boxem." - podle toho co je tam napsáno bych to tedy chápal spíš jako že jeden speakon je vstup a druhý je výstup pro další externí repro?
Zajímá mě hlavně jestli budou hrát všechny čtyři reproduktory, pokud ho zapojím jen přes jeden speakon.

Děkuji.

0 xLajků:

2

Re: Nevím si rady s propojením boxu a zesilovače

budou hrát oba, mám to na bedně stejně

G&L L-2000 1984
GK 400RB 1993, Soundelirium PapaMobile 2x10
DOD FX-100 Pedalboad: Boss ODB-3 - Ibanez PD-7 - (DOD FX72) - Warwick RockTuner PT2 - Kokot Kompresor
Aji já mám profil! Sækədʒəwiːə
0 xLajků:

3

Ice.01 napsal:

dva paralelně propojené konektory od firmy Neutrik, a to jak v 6,3 Jack, tak ve Speakon provedení

Budou ti hrát všechny repráky. Máš na výběr buď jack nebo speakon podle toho jakej máš kabel a dva od každýho jsou proto, abys mohl eventuelně připojit další box, pokud by to nešlo připojit přímo k zesiku. Pokud připojíš svou hlavu, tak je jedno do který to dáš díry, hrát bude celá bedna.

Zon Club #001 Soundelirium Club #1
"Politici jsou buď neschopní nebo zkorumpovaní. Někdy stihnou za jeden den oboje" W. Allen.
0 xLajků:

4

big_smile RtFM.

0 xLajků: