Téma: Fender Rumble 410 cabinet, 1000watts
Co by mi kdo mohl říct k téhleté bedýnečce? :-D Zdá se mi to za ten peníz až neuvěřitelný....zajímalo by mě jak hraje...
http://www.thomann.de/cz/fender_rumble_410.htm
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Fender Rumble 410 cabinet, 1000watts
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Co by mi kdo mohl říct k téhleté bedýnečce? :-D Zdá se mi to za ten peníz až neuvěřitelný....zajímalo by mě jak hraje...
http://www.thomann.de/cz/fender_rumble_410.htm
chceš zbourat někde sál? :-D ale proč ne ta wattáž, můj trace elliot 410 má 800W
tak v mých bedýnkách je taky tak jen mi jde o to jak to hraje za tu cenu...na co se ta bedna hodí viš...
Já nevím, neslyšel sem to, ale 1000W bedna za 300€? Od toho bych asi zázrak nečekal, ale špatný to bejt taky zase nemusí.
Právě právě, je to takový zvláštní, ale kámoš zase má 1000w 410 GK a taky ho to nestálo až tak moc a bedna hraje jak kráva. No dražší teda byla
Já si myslim, že to bude přibližně něco podobnýho, jako bedny od Marshallu, ty MBC řady. To je podobná cenová kategorie, ale i ten Marshall má 4x10 600W dražší než fender tuhle.
Ale těžko říct, nehrál sem na to, ani sem ji neslyšel, tady je jediný vodítko cena, a taky Fender Rumble serie (komba), že to bude asi něco podobnýho.
Hrál jsem na Rumble 350 combo, zesík nic moc (trochu huhňal), ale když jsme k tomu připojili Prometheana, tak repráčky hráli pěkně čistě.
Jasně, díky za info. Něco jsem našel na youtubu a nezdá se to špatný, celkem se mi to aj zamlouvalo
Přemejšlím o novým aparátu do příštího roku a tohle mě docela zaujalo, na youtubu ty boxy Rumble série nehrajou až tak špatně. Jen koukám, má ten box opravdu 1000W do 4 Ohmu? U thomanna píší že ano.
Na Muzikantovi je ((Power Handling: 1000 watts (Program), 500 watts (Continous) ))
1000W je tedy zřejmně maximální krátkodobej (program ??) a 500W průběhovej výkon.
(??? překládám-li tedy správně)
A mám teda dotaz, 600W 4Ohm (můstek) zesik s tím nic neprovede?
Je tam i možnsot sterea (bi-amp) - 2x300W když se zapojí dva 4ohmový boxy, tudíž na celkovou impedanci 2ohmy
Díky
A mám teda dotaz, 600W 4Ohm (můstek) zesik s tím nic neprovede?
když nebudeš uplnej magor tak ani ne....po internetu sem viděl uvedený daleko větší rozdíly....lidi sou schopný používat SVT7 s 410HLF.....tzn 1000W zesík do 500W bedny
když nebudeš uplnej magor tak ani ne....
Tak ono jde o to abych si škrtnul proti 120W celolampě , ale uvidím jak to bude zvládat hocke kombo.
Já mám zkušenost s Fenderem 410 PRO série - což je o level výš. Perfektní bedna, do teď lituju, že jsem se jí zbavil, jestli ta Rumble hraje aspoň způlky tak dobře, tak je to za ty prachy dost gut...
Na Muzikantovi je ((Power Handling: 1000 watts (Program), 500 watts (Continous) ))
1000W je tedy zřejmně maximální krátkodobej (program ??) a 500W průběhovej výkon.
(??? překládám-li tedy správně)
Je to tak, 1000W programově a 500W jak píšeš. To je stejně jak u HLF.
Specifikace na MusikSchmidt:
Fender Rumble 410:
Speaker enclosure
Power programme: 1000 W
Power continuous: 500 W
Mně třeba přijdou komba Rumble dost použitelný. Myslím, že za ty prachy by to stálo za hřích
Co myslíte bude si to rozumět s Ampegem B2Re? Zesík má výkon 250/450W do 8/4Ohm.
Co myslíte bude si to rozumět s Ampegem B2Re? Zesík má výkon 250/450W do 8/4Ohm.
Pujdeš do něho? Kdyžtak potom poreferuj .
Asi jo příjde mi to jako dobrá volba v poměru cena/výkon ... Koukal sem na videa na youtube a dost mě to zaujalo ... přemýšlím nad tím že ho objednám u thomanna je skladem narozdíl od CZ a SK ... u nás bych musel dva až tři měsíce čekat. Ale objednám ho až za 3 týdny ... není love
Pokud to bude hrat aspon jak takovy VX 410 (cenovy ekvivalent) tak by mohlo byt OK....imho tyhle veci maj problem spis s vydrzi nez s kvalutou produkce( tim netvrdim ze sou buhvijak dobry....)
imho tyhle veci maj problem spis s vydrzi
tak tak tak taaaaak přesně tak
Já ho chci na zkoušku tak na 2-3 roky a pak koupim od ampegu 6x10 box
Tak jsem box objednal od thomanna a do čtvrtka je doma ...
tak to sem zvědav na ohlas!
Taky jsem zvědav.
Hohooo, tak hned poreferuj!
Jo jo poreferuju potom jaký to je, už je na cestě z Německa tak cca ve středu nebo ve čtvrtek bude doma
Tak jak to dopadlo s tou bedýnkou?
Tak zdravím vás ... nepsal sem hned protože sem to chtěl pořádně vyzkoušet jak to šlape s kapelo na tiché cvičení doma atd... NO tak První dojem když sem to rozbalil tak sem z toho nemohl spustit oči, protože je to po designové stránce nádherná bedna. No dovezl sem to do zkušebny a zapojil k zesilovači a prví dojem byl "K...a to hraje luxusně" ... no a tohle to nadšení neopadlo ani když sem to na zkoušce vytočil pěkně. Podle mě je to hodně dobrá bedna nebo aspoň teď, ale otázkou zůstává jak to bude hrát třeba za dva roky a taky jak by to hrálo třeba s origo Ampegem boxem taky 4x10/ 4 ohm. No a na závěr zvuk z toho leze i na plný výkon skvělý není to jak jedna 15" že by se to zahuhlalo. Chvilku sem si si tím hrál a není z toho problém dostat jak zvuk třeba na Jazz ... nebo ostrý zvuk na punk a tak i rockový nebo metalový zvuk ale ono hodně dělá i ten zesilovač. A ještě hornu sem nezmínil .. ta funguje skvěle má 3 možnosti přepnutí Full, OFF a - 6dB a je tam znát ten zvukový rozdíl. Můžu tuhle bednu jen doporučit pokud nechcete dávat nějakou horentní částku za box a chcete využít plný výkon zesíku ... Toť vše
Tak paráda!
Jo a jak to je s tím výkonem?
Prosímtě, co furt všichni máte s těma zahuhlanejma patnáctkama? Jakou si měl bednu s 15? Já mám od Ampega takovou sice ne moc bežnou, ale bednu se dvěma patnáctkami a nikdy to nebylo zahuhlaný, naopak, hraje to furt jak blázen i na plný kule! Pravda teda je, že hraju s dvěma kytaristy a oba to ženou na 7struny a hodně odspodu, takže občas spíše hodně duníme proto to podporuju wca611, ale když jsem hrál pouze s jedním kytaristou, tak neměl šanci mě zdolat
Na mna celkovo posobi seria Rumble mohutnym basom a trochu zastretym zvukom, takze na funky bude vhodnejsie nieco ine, no na rock a tvrdsie zanre by to mohla byt dobrá volba. Bez ohladu na 10 ci 15 palcove repro.
no výkon je 500w ale to sem věděl když sem to objednával stačí si to jen přečíst
nevím nějak se mi volba jedné 15 nelíbí .. ono jde o to že každý preferuje něco jiného. A jinak na funky to opravdu není ikdyž no asi ne
Jaká to byla bedna s tou patnáctkou?
nevím co to bylo zač ale vím že to mělo reprák eminenci
njn, chce to pořádnou bednu...
Tak já oživím trochu tohle téma. Včera jsem na tuhle bednu hrál přes mýho Ashdowna a musím říct, že hraje fakt parádně, žádnej problém. Za tu cenu si myslím dost dobrá koupě. A připojím jeden dotaz, nevíte někdo jakou má citlivost? Bavil jsem se s chlapem, kterýho to je a taky nevěděl. Na gůglu jsem žádnej relevantní odkaz nenašel, oficiální brožury taky mlčí..
tak hádám, že by to mohlo být něco kolem 98 db, ale myslet je ...... vědět že jo . Na talkbassu někdo psal, že psal do Fenderu mail ohledně bližší specifikace tý bedny a prej mu ani pořádně neodpověděli. Ta bedna hraje hezky, tak hádám, že to nebudou špatný čísla....
dobrá koupě
Hurá! Konečně někdo, kdo nepíše "dobrý kup"...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Fender Rumble 410 cabinet, 1000watts