1

Téma: Kramer Disciple

Ahoj, máte někdo zkušenosti s kejtrou Kramer Disciple?
Vybírám novou basu, zatím mi nejlíp zněl Rockbass Corvette od Warwicka, ale chystám se objet ještě pár obchodů, protože 10.000, které se chystám do basy investovat je pro mě tak aspoň na 2-3 roky, tak abych se neunáhlil.

Díky za názory!

http://www.audiotek.cz/produktyGTA/kramer/DiscipleBass_PW.jpg

0 xLajků:

2

Re: Kramer Disciple

Jestli hraješ slap-nebo časem třeba budeš, tak ten konec krku (to šikmé zakončení) je u bas tohoto provedení na prd. Se pak špatně hrajou "vytrhávaný". hmm

0 xLajků:

3

Slap nějak neprovozuju, hrajeme metalcore, takže pouze prázdná E struna na milion způsobů big_smile
to samozřejmě není pravda, jen se chci ještě zeptat, co ta elektronika, snímač, je to OK? Je to aktivní Humbucker EMG MMCS.
Jestli jste na to někdo někdy hráli, napište prosím, budu vděčný za jakýkoliv názor.

Díky

0 xLajků:

4

bude se to tu opakovat, ale. jestli netrvas na nove vonave kytare, tak za ty penize sezenes na bazaru neco o jednu, dve tridy lepci. treba ja kdyby si kupoval Kramerku, tak chcu hokejku

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

5

Jo, souhlas s E.T., já když kupoval svou první basu, tak jsem se sice různě radil s kamarádama, ale až po koupi jsem narazil na tohle forum, který mi takříkajíc otevřelo oči:)

Za mě, jestli máš 10tis. tak bych koukal po jetým nástroji a seženeš opravdu lepší, jak za ty prachy novej.. toť můj názor.. jinak je tu spousta topiců, kde se podobný věci řešily už spoustukrát...:)

btw. vítej tu:)

Fender PB-70 CIJ + Dimarzio 127
původní Acoustic 120 + kopie Hi Watt 1x15 = čistý zlo:)
Hocke BMF4004 + HOCKE 4x10 600W
0 xLajků:

6

Já už jsem se koukal, ale nikde jsem nenašel, že by se řešila tahle komtesa.

Na basu už chvíli hraju, sice je to Apollo DJB 100, basa nevalné kvality, ale něco málo ze základů jsem se na ní již naučil, tak teď už absolutně nevyhovuje a hledám za ni náhradu.

Ještě na fóru pohledám nějaké rady, každopádně díky za příspěvky a přivítání smile

0 xLajků:

7

No, jetou Kramer Disciple budeš asi shánět dlouho. Co pamatuju, tak jsem ji snad nikdy v inzerci neviděl. Jiná basa (třeba podobného typu) tě nezajímá?

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

8

OT ..... pokiaľ ti ide len o tvar, tak si kukni aj nejaké vyššie BTB smile

pkGuitars .1               Tokai Hardpuncher ´21              
pkGuitars .2 V            Yamaha BBP35 '22              Dolphin fretless 4
Gallien Krueger MB150s, GK RB700-II & GK SBX410 & Boss GT10, Zoom B3
                                                 Flatwound Club #7
0 xLajků:

9 Naposledy upravil: Matej (18. 12. 2012 22.48:48)

FunkyMonk napsal:

OT ..... pokiaľ ti ide len o tvar, tak si kukni aj nejaké vyššie BTB smile

...myslíš něco takového?....ale tohle je pětka... http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 … amp;order=.   Já se v těch řadách BTB-éček moc neorientuju. neutral

0 xLajků:

10

tak tuhle sem kupoval fungl novou v Hradci za full price. ooo hrichy mladi big_smile a prodal u Brauna za jedenactpul. neni to spatna basa, az na to elektro

The Jack, The  Pearl, Palatino EUB, Cort GBMP3,  GK 200RB 1981, Ampeg B200R 2008, Peavey Centurion III 1978, Peavey 118 1978, MB PH 112, EBS MBII
0 xLajků:

11

e.t. napsal:

tak tuhle sem kupoval fungl novou v Hradci za full price.

...co stála fungl nová? smile

0 xLajků:

12 Naposledy upravil: FunkyMonk (18. 12. 2012 22.54:45)

jop, takéto čosi .... ono táto čo je na bazare je skôr taká teplešia varianta, ale tie BTB 600 majú už pozmenený tvar a celkovo sú to drsnejšie nástroje smile

http://www.muzikmanie.cz/imgs/products/ … _large.jpg
túto mal kamoš a hral som na nej pár skúšok, dosť solídny nástroj, je tam dosť cítiť tie bartoliny snímače

Edit: biela varianta
http://24music.sk/images/shop/ibanez-btb-470-pw.jpg

Flatwound Club #7
0 xLajků:

13

FunkyMonk napsal:

jop, takéto čosi .... ono táto čo je na bazare je skôr taká teplešia varianta, ale tie BTB 600 majú už pozmenený tvar a celkovo sú to drsnejšie nástroje smile
túto mal kamoš a hral som na nej pár skúšok, dosť solídny nástroj, je tam dosť cítiť tie bartoliny snímače

...tyhle Ibanezy se mi vzhledově moc líbí,...jen mě sere ten půlenej pražec-konec krku u těla,...pro slap hranej ze spoda dost nešikovný pro vytrhávání. roll

0 xLajků:

14

Matej napsal:

..tyhle Ibanezy se mi vzhledově moc líbí,...jen mě sere ten půlenej pražec-konec krku u těla,...pro slap hranej ze spoda dost nešikovný pro vytrhávání.

není to moc ideál, ale da sa na tom v pohode slapovať smile a pokiaľ by ti extrémne prischla k srdcu, šikovný gitatár ti ten koniec hmatníka pekne zbrúsi smile  posledný pražec už oželieš

Flatwound Club #7
0 xLajků:

15

Matej napsal:

...co stála fungl nová?

nechcu na to vzpominat, raana stale krvaci, bych si naliskal (nejakejch 14pul?)

0 xLajků:

16

e.t. napsal:

nechcu na to vzpominat, raana stale krvaci, bych si naliskal

Yamaha RBX 374 za 350 očí neutral ......

Flatwound Club #7
0 xLajků:

17

Díky za rady pánové!
Jinak tvar mě asi ani tolik nefascinuje, nicméně bych chtěl spíše modernu.

Jak říkám, zatím se mi nejlíp hrálo na Rockbass Corvette, Warwicky se mi strašně líbí, ale je tady to finanční omezení...

0 xLajků:

18 Naposledy upravil: radoozz (19. 12. 2012 09.22:41)

xdejfx napsal:

zatím se mi nejlíp hrálo na Rockbass Corvette

Když počkáš, na bazaru na nějakou natrefíš (dříve či později). Těchhle korvet je mezi lidma dost a celkem se otáčejí. Jaks na toho kramera narazil? Měl jsi ho v ruce? Nebo ho znáš jen z obrázku? V tom případě bych na něm netrval, na fotce je každá basa pěkná, je třeba si ji vzít do ruky zahrát a pak se rozhodnout. Pokud bys ji kupoval nablind z nějakýho šopu, moh bys pak bejt zklamanej. Bazáč je tutáč.
Edit:
Tady byl jeden nádhernej vorvaň před časem k mání:
http://baskytara.com/topic11284-p-warwi … d-ash.html

Zon Club #001 Soundelirium Club #1
"Politici jsou buď neschopní nebo zkorumpovaní. Někdy stihnou za jeden den oboje" W. Allen.
0 xLajků:

19

Nene to nee, je mi jasné, že ji musím vyzkoušet sám, spíš jsem chtěl vědět, jestli má vůbec smysl jezdit do Brna, abych si ji vyzoušet, tak jsem chtěl první vědět, jestli s ní někdo nemá zkušenost (jestli třeba někomu neodešla do kytek dříve, než by bylo zdrávo).
Určitě na něm netrvám, ale děkuji za názor .)

0 xLajků:

20

kup si Schectera smile

Ibanez K5 2005 | Squier 40th Anniversary Vintage Edition Precision Bass
Ampeg SVT-3 Pro | Markbass Standard 104HF-4
Line 6 Hx Stomp | Line 6 Relay G50
0 xLajků:

21

uvažuju o tom! Ale nevím, kde ho vyzkoušet

0 xLajků:

22

v Brně smile

Ibanez K5 2005 | Squier 40th Anniversary Vintage Edition Precision Bass
Ampeg SVT-3 Pro | Markbass Standard 104HF-4
Line 6 Hx Stomp | Line 6 Relay G50
0 xLajků:

23

radoozz napsal:
xdejfx napsal:

zatím se mi nejlíp hrálo na Rockbass Corvette

Když počkáš, na bazaru na nějakou natrefíš (dříve či později). Těchhle korvet je mezi lidma dost a celkem se otáčejí. Jaks na toho kramera narazil? Měl jsi ho v ruce? Nebo ho znáš jen z obrázku? V tom případě bych na něm netrval, na fotce je každá basa pěkná, je třeba si ji vzít do ruky zahrát a pak se rozhodnout. Pokud bys ji kupoval nablind z nějakýho šopu, moh bys pak bejt zklamanej. Bazáč je tutáč.
Edit:
Tady byl jeden nádhernej vorvaň před časem k mání:
http://baskytara.com/topic11284-p-warwi … d-ash.html

jsou Rockbassy nějak špatné? jako je mi jasné, že jestli se to vyrobí v Německu nebo v Číně, rozdíl tam stopro bude

0 xLajků:

24

tu je pekna korwetka....a neni to rokbas http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=7 … rder=datum

Ampeg, Fender a Gallien a HK a... smile
0 xLajků:

25

http://hudba.bazos.sk/inzerat/21369267/ … -kopia.php
tu máš nejakú kramerku smile

Flatwound Club #7
0 xLajků: