Re: Galerie pěkných kousků
krása, co to je konkrétně?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků
Stránky Předchozí 1 … 68 69 70 71 72 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tak tá by stála za hriech
Geddy
?
krasna struktura tela...kobylka mi tam moc nesedi, ale o tom pickguardu uvazuju taky
kobylka mi tam moc nesedi
me taky ne, ale dal jsem to sem spis jako zajimavost --- nikdy jsem takovyho MM nevidel
je tam slapakuv snimac tak asi to bude vlastnit nekdo z ceskoslovenska
[quote=
ďalší ich krásny kúsok :
hm super, bejt to tak 5tka ... moc fain
[quote=
ak im napíšeš, spravia hádam aj 5ťku
asi jo
ďalší ich krásny kúsok :
to je grafitovy t telo?? a drevenej krk?? nbeo jen hmatnik??
to je grafitovy t telo?? a drevenej krk?? nbeo jen hmatnik??
uff, to netuším... skús dohľadať na ich stránke , prípadne FB... a inak ja si skôr myslím že je to len nejaká nálepka, alebo karbonová dyha a hmatník je asi celodrevený
Edit:
Dohľadal som to :
Name: JFX 434 (Judge FX - signature for Bíró Máté)
Body: mahogany
Top: twirl carbon fiber
Back: 3 piece alder, ash
Bridge: monorail Sung-iL
Pickguard: n/a
Neck: 5 pieces maple sandwich
Head: Angled, carbon fiber top
Fingerboard: Rosewood
http://www.gvguitars.com/news/bass.php?guitar=65
Edit 2 :
Je tam aj viac fotiek toho dreváckeho MM
Jooo to MMko má zezadu hezkou kresbu...
Škoda...jsem si hned říkal, že kombinace kompozitové tělo a dřevěný krk je poněkud zvláštní...
tak to MM ma prekrásnu kresbu, to som si pôvodne ani nevšimol.
inak na bazáre som už videl ten One cut basu a aj toho Emperora (myslím že za 900-1000 očí)
hmm, to je , navyše, myslím, že v prípade celo karbonového tela by nerobili ten "sunburst" ale nechali by to cele v tom carbone
ten dřevěný MM, to je teda hnůj..... vrcholně nevkusné mi to přijde. Ale proti gustu žádnej destilát, že jo....
ten dřevěný MM, to je teda hnůj..... vrcholně nevkusné mi to přijde. Ale proti gustu žádnej destilát, že jo....
...mě se to teda taky moc nelíbí.
Mě se libí jako dřevo...hlavně zezadu. Jinak pro něj platí to co u všech - nemám rád světlý naturaly ať už kdekoliv. S výjimkou ATK kde už to dřevo je takové pěkně zažloutlé. Nějakej pěknej transparent, třeba černej, pickuard a kryt z makasaru, kobylu klidně kovovu a tmavej hmatník...
Třeba u toho "spectora" se mi zdá že má moc lakovanej krk, ale to je o tom co kdo chce. Plus bych si dřevo carbon fibrem nezakrýval. By mě zajímalo jestli by celo "carbonové" tělo mělo nějakou výhodu...o kolik to může být lehčí než třeba ten mahagon? O moc asi ne.
Třeba u toho "spectora" se mi zdá že má moc lakovanej krk, ale to je o tom co kdo chce. Plus bych si dřevo carbon fibrem nezakrýval. By mě zajímalo jestli by celo "carbonové" tělo mělo nějakou výhodu...o kolik to může být lehčí než třeba ten mahagon? O moc asi ne.
ja basa je len image záležitosť ... pekná je , ale zvuk by som v nej na prvom mieste nehľadal
http://www.notreble.com/buzz/2013/01/04 … on-basses/
Nová custom shop Fenderka. Podľa mňa prehnaný luxus , ale do galerie sa hodí.
ale do galerie sa hodí.
Podle mě teda ne.
Errie napsal:ale do galerie sa hodí.
Podle mě teda ne.
100 lidí, 100 chutí. Parádní 51čka. Hlavně že je červená Bral bych ji hned.
tady něco pro Richa5
Yamaha TRB JP2 John Patitucci Signature Bass
[quote=
[quote=
http://www.notreble.com/buzz/2013/01/04 … on-basses/
Nová custom shop Fenderka. Podľa mňa prehnaný luxus , ale do galerie sa hodí.
Super
Neee
uznavam ze nektery hrajou hezky, ale teda ja to mam v kategorii spolecne s mm
) cili fujky..
Jenichu, nezlob!
uznavam ze nektery hrajou hezky, ale teda ja to mam v kategorii spolecne s mm
len tak pre môj záujem, čo sa ti nepáči na MM a TRB ?
A pro mě třeba
yamaha nathan east signature
Co na ni říkáte ? Máte někdo zkušenost ?
Fakt se mi celkem líbí, ale jinak jsem teda spíš na ty džesbasy
hňup... takú peknú basu má a fotí ju s vyskočenou A-strunou.
Jenich napsal:uznavam ze nektery hrajou hezky, ale teda ja to mam v kategorii spolecne s mm
len tak pre môj záujem, čo sa ti nepáči na MM a TRB ?
Trb ma moc cudliku a mm mi dycky prislo divny polohou snimace a ze je to takovy poleno
hracsky mi nesedej, ale treba MM zvuk luise johnsona je super.. Na slap.
[quote=
Trb ma moc cudliku a mm mi dycky prislo divny polohou snimace a ze je to takovy poleno hracsky mi nesedej, ale treba MM zvuk luise johnsona je super.. Na slap.
tak to áno, Louis ten zvuk v podstate "vymyslel" v zmysle, že vedel sprostredkovať Leovi jeho požiadavky.
a inak poloha snímača nejde ani mne, preto hrávam (na MTD, ktorý je v MM duchu) pred snímačom, a aj ten zvuk sa mi viac páči
U téhle basy se mi hodně líbí jak je udělaná elektronika. A i se mi líbí designově. Akorát ty mm a mm-like hlavy mi přijdou děsně škaredý
mě na ní vadí akorát cena
http://www.muziker.cz/baskytary/elektri … el-5-Black
PS: jinak ta černá je taky fain
[quote=
Jenich napsal:Trb ma moc cudliku a mm mi dycky prislo divny polohou snimace a ze je to takovy poleno hracsky mi nesedej, ale treba MM zvuk luise johnsona je super.. Na slap.
tak to áno, Louis ten zvuk v podstate "vymyslel" v zmysle, že vedel sprostredkovať Leovi jeho požiadavky.
a inak poloha snímača nejde ani mne, preto hrávam (na MTD, ktorý je v MM duchu) pred snímačom, a aj ten zvuk sa mi viac páči
Ja to vubec mam u tech bas hlavne pres to jak padnou do ruky...kdyby TRB a MM znelo sebelip, tak ja to nechci fakt snad ani zadarmo... Chytnu to do ruky a nevim co s tim hlavne hrozne casto to maj lidi nebo kramy v 5-6kach
a to uz vubec...tak mozna tim se mi to zhnusilo
takovej jb nebo pb...to ma clovek pocit, ze si jen otocil volume na aparatu... Ze proste teda ted bude hrat a hraje... Ale u nejakyho trb zjistim po peti minutach zkouseni, ze jsem mel celou dobu rozepnuty nejaky civky a nejaky vejsky nekde utazeny a parametricky stredy uplne nekde divne a to abych si vzal šéma a zacal hledat co to teda vlastne dela
jsem na to desne blbej
tak potrebuju umerne blbej nastroj
Ja to vubec mam u tech bas hlavne pres to jak padnou do ruky...kdyby TRB a MM znelo sebelip, tak ja to nechci fakt snad ani zadarmo... Chytnu to do ruky a nevim co s tim hlavne hrozne casto to maj lidi nebo kramy v 5-6kach a to uz vubec...tak mozna tim se mi to zhnusilo takovej jb nebo pb...to ma clovek pocit, ze si jen otocil volume na aparatu... Ze proste teda ted bude hrat a hraje... Ale u nejakyho trb zjistim po peti minutach zkouseni, ze jsem mel celou dobu rozepnuty nejaky civky a nejaky vejsky nekde utazeny a parametricky stredy uplne nekde divne a to abych si vzal šéma a zacal hledat co to teda vlastne dela jsem na to desne blbej tak potrebuju umerne blbej nastroj
ja osobne neviem čo s P-bass, nesedí mi .. aj keď musím priznať že som neskúšal nejakú extra top USA radu z dreva ktoré pamatá pôvodných obyvateľov...
a tiež nemám rad tie malé kozmické centrá (ja mám už dosť keď mám na base Vol, balance, Treb,bass, mids -- to potom celý čas hýbem s poťákmi a stále to znie napriču ), najlepšie si vystačím pri aktivke s Vol, bal, treble, bass, a pri pasívke s tým čo má napr. jazz bass
kdyby TRB a MM znelo sebelip, tak ja to nechci fakt snad ani zadarmo... Chytnu to do ruky a nevim co s tim... takovej jb
Mám to úplně obráceně. Jazzbassovej krk mi absolutně nesedí. Aspoň teda ten čtyřkovej. PB jo, ten je super. Měl jsem teď nedávno půjčený od Daviďáka dva Laklandy. Jeden Jazz Bass s tenkým krkem, a ten mi taky neseděl do pazoury, a jeden s krkem ala Precision nebo StingRay, alespoň co se týká šířky. Ten mi seděl. Hrál jsem si na něj asi hodinu nebo dvě a pak jsem chytnul do ruky pro srovnání svýho StingRaye. Čéče, to je úplně něco jinýho až mě to překvapilo. Hlavně takhle bezprostředně po jiný base. Ten StingRay má prostě tlusťáckej krk, pořádný bago do ruky, prostě masívní kus dřeva. A to jsem si fakt lebedil, to mi sedí jak nic jinýho.
takovej jb nebo pb...to ma clovek pocit, ze si jen otocil volume na aparatu... Ze proste teda ted bude hrat a hraje... Ale u nejakyho trb zjistim po peti minutach zkouseni, ze jsem mel celou dobu rozepnuty nejaky civky a nejaky vejsky nekde utazeny a parametricky stredy uplne nekde divne a to abych si vzal šéma a zacal hledat co to teda vlastne dela
I to byl důvod, proč jsem si koupil MM s jedním snímačem a jen dvoupásmovou aktivkou. Na tom není moc co hledat ani moc co zkazit.
Jenich napsal:Ja to vubec mam u tech bas hlavne pres to jak padnou do ruky...kdyby TRB a MM znelo sebelip, tak ja to nechci fakt snad ani zadarmo... Chytnu to do ruky a nevim co s tim hlavne hrozne casto to maj lidi nebo kramy v 5-6kach a to uz vubec...tak mozna tim se mi to zhnusilo takovej jb nebo pb...to ma clovek pocit, ze si jen otocil volume na aparatu... Ze proste teda ted bude hrat a hraje... Ale u nejakyho trb zjistim po peti minutach zkouseni, ze jsem mel celou dobu rozepnuty nejaky civky a nejaky vejsky nekde utazeny a parametricky stredy uplne nekde divne a to abych si vzal šéma a zacal hledat co to teda vlastne dela jsem na to desne blbej tak potrebuju umerne blbej nastroj
![]()
ja osobne neviem čo s P-bass, nesedí mi .. aj keď musím priznať že som neskúšal nejakú extra top USA radu z dreva ktoré pamatá pôvodných obyvateľov...
a tiež nemám rad tie malé kozmické centrá (ja mám už dosť keď mám na base Vol, balance, Treb,bass, mids -- to potom celý čas hýbem s poťákmi a stále to znie napriču ), najlepšie si vystačím pri aktivke s Vol, bal, treble, bass, a pri pasívke s tým čo má napr. jazz bass
Ja mam na base jen volume... Nechtel jsem ani ten, ale kytarari rikali, ze punk je jinde. Teda... Ze tam prej ten potak bejt musi, ze to s nim hraje lip, ze tam je odpor a kdesi cosi...
. Ale u nejakyho trb zjistim po peti minutach zkouseni, ze jsem mel celou dobu rozepnuty nejaky civky a nejaky vejsky nekde utazeny a parametricky stredy uplne nekde divne a to abych si vzal šéma a zacal hledat co to teda vlastne dela jsem na to desne blbej tak potrebuju umerne blbej nastroj
jojo, taky mě všechny ty čudlíky děsí ... mam pasivní džezbas, takže vlastně jen volume a poměr snímačů, pak už jen na apecu člověk pocitově nastaví a doufá
Jenich napsal:kdyby TRB a MM znelo sebelip, tak ja to nechci fakt snad ani zadarmo... Chytnu to do ruky a nevim co s tim... takovej jb
Mám to úplně obráceně. Jazzbassovej krk mi absolutně nesedí. Aspoň teda ten čtyřkovej. PB jo, ten je super. Měl jsem teď nedávno půjčený od Daviďáka dva Laklandy. Jeden Jazz Bass s tenkým krkem, a ten mi taky neseděl do pazoury, a jeden s krkem ala Precision nebo StingRay, alespoň co se týká šířky. Ten mi seděl. Hrál jsem si na něj asi hodinu nebo dvě a pak jsem chytnul do ruky pro srovnání svýho StingRaye. Čéče, to je úplně něco jinýho až mě to překvapilo. Hlavně takhle bezprostředně po jiný base. Ten StingRay má prostě tlusťáckej krk, pořádný bago do ruky, prostě masívní kus dřeva. A to jsem si fakt lebedil, to mi sedí jak nic jinýho.
Jenich napsal:takovej jb nebo pb...to ma clovek pocit, ze si jen otocil volume na aparatu... Ze proste teda ted bude hrat a hraje... Ale u nejakyho trb zjistim po peti minutach zkouseni, ze jsem mel celou dobu rozepnuty nejaky civky a nejaky vejsky nekde utazeny a parametricky stredy uplne nekde divne a to abych si vzal šéma a zacal hledat co to teda vlastne dela
I to byl důvod, proč jsem si koupil MM s jedním snímačem a jen dvoupásmovou aktivkou. Na tom není moc co hledat ani moc co zkazit.
Ja covece mam hnaty jak lopaty ale nejak mi na tom krku nesejde.. Akuza ma macka, ale i hubenej jazzbass neva... Ale teda jeste jedna vec me na tech aktivkacn trapi... Ze do toho nejde poradne jebat. Jak hraju hodne silou, tak vsechny ty vybuzeny aktivky mi pod prstama jen chrcej a chrochtaj a je to humus. Mam pocit ze u tech jb / pb to muzu dusit a rvat za to co to da a furt to ten nastroj prenasi nejak pekne.
Ja mam na base jen volume... Nechtel jsem ani ten, ale kytarari rikali, ze punk je jinde.
hmm, toto som videl len u basaka z Faith no more .... nemáš chuť niekedy utiahnuť clonu alebo doupraviť ten tón ? či si vystačíš len so zmenou polohy ruky ?
Jenich napsal:Ja mam na base jen volume... Nechtel jsem ani ten, ale kytarari rikali, ze punk je jinde.
hmm, toto som videl len u basaka z Faith no more
.... nemáš chuť niekedy utiahnuť clonu alebo doupraviť ten tón ? či si vystačíš len so zmenou polohy ruky ?
Ja jsem si nechal od p Slapaka udelat snimac tak jak to chci a zbytek si udela zvukar. Na podiu si to doresim odposlechem a kombem. Clonu jsem nikdy nepouzival... Ja tech vejsek potrebuju spis vic a to si dotahne zvukar podle salu a PAcka...
[quote=
Ze do toho nejde poradne jebat. Jak hraju hodne silou, tak vsechny ty vybuzeny aktivky mi pod prstama jen chrcej a chrochtaj a je to humus. Mam pocit ze u tech jb / pb to muzu dusit a rvat za to co to da a furt to ten nastroj prenasi nejak pekne.
Cece, tedka hraju pres lampovej stavenej preamp (kopie Fendru nekdy ze 70tek, kdy se jeste nerozlisoval bass a git) a ta lampa tady ty spicky uplne perfektne zakulacuje. Neco jako prirozenej lampovej kompresor - je uplne jedno, jestli hraju na pasiv nebo aktiv, ten zvuk z toho je pekne kulatej a hlavne slap, kterej byl treba na Neusery docela ostrej, je ted daleko prijemnejsi...
ta lampa tady ty spicky uplne perfektne zakulacuje. Neco jako prirozenej lampovej kompresor
Přesně tohle pozoruju u celolampovýho TecAmp Raptora. Nemá kompresor, ale přitom z něj leze tohle: http://www.youtube.com/watch?v=ylAQGgPdfiw
Aidam: to je ale celolampa, u ni se to celkem da pochopit... u toho preampu jsem byl trochu prekvapenej..
.. tohle mě vzalo kruci pod krkem ", http://www.ebay.co.uk/itm/FENDER-P-Prec … 6rk%3D1%26
Jenich napsal:Ze do toho nejde poradne jebat. Jak hraju hodne silou, tak vsechny ty vybuzeny aktivky mi pod prstama jen chrcej a chrochtaj a je to humus. Mam pocit ze u tech jb / pb to muzu dusit a rvat za to co to da a furt to ten nastroj prenasi nejak pekne.
Cece, tedka hraju pres lampovej stavenej preamp (kopie Fendru nekdy ze 70tek, kdy se jeste nerozlisoval bass a git) a ta lampa tady ty spicky uplne perfektne zakulacuje. Neco jako prirozenej lampovej kompresor - je uplne jedno, jestli hraju na pasiv nebo aktiv, ten zvuk z toho je pekne kulatej a hlavne slap, kterej byl treba na Neusery docela ostrej, je ted daleko prijemnejsi...
Tak to bych asi k elektrice potreboval ale nastesti hlavne akuzuju
.. tohle mě vzalo kruci pod krkem ", http://www.ebay.co.uk/itm/FENDER-P-Prec … 6rk%3D1%26
Ty jo... Nadhera.
Hmmm, hodně netypická barevná kombinace... Schválně, za kolik půjde do světa?
taky o ni jeví zájem 25 lidí.Bude o ni rvačka
richo5 napsal:.. tohle mě vzalo kruci pod krkem ", http://www.ebay.co.uk/itm/FENDER-P-Prec … 6rk%3D1%26
na to si pockam
a to je dobre nebo spatne ?
Ale mozna je jak stajovej pinč: tak oskliva, az je vlastne pekna
a to je dobre nebo spatne ?
Ale mozna je jak stajovej pinč: tak oskliva, az je vlastne pekna
pre inšpiráciu je to dobré.... no také čosi, ja to mám takto s kontrabasom, ten tvar sa mi vcelku tak nepáči až sa mi páči
pochopit... u toho preampu jsem byl trochu prekvapenej..
tak ja takle pouzivam tu kreslici lampu co mam v have .. mam ji lehce prikourenou
510 liber...
jinak 29 příhozů - to může být klidně 5 lidí, kteří přihazují vícekrát....
Ale teda jeste jedna vec me na tech aktivkacn trapi... Ze do toho nejde poradne jebat.
přesně tak, preamp musí bejt v rukách
add Yamaha: v posledni dobe se mi zalibila tatok:
...mě se to právě opticky vůbec nelíbí. Taky jsem o ní přemýšlel,..o té "starší" verzi bez picguardu,...rozhodoval jsem se mezi Yamaha BB 415 a SQUIER Vintage Modified Jazz Bass V,...nakonec jsem dnes objednal (telefonicky) toho Skvéra-chci ho trochu vyzkoušet.
Oujé, musí být mou!
http://www.youtube.com/watch?v=jpbmoi-BUKs (zhruba od půlky čistý zvuk)
http://www.fender.com/en-CZ/basses/must … th-stripe/
Oujé, musí být mou!
http://www.youtube.com/watch?v=jpbmoi-BUKs (zhruba od půlky čistý zvuk)
http://www.fender.com/en-CZ/basses/must … th-stripe/
a mě se to nelíbí vubec příjde mě to jak kdybych se díval na basu po 18 pivech tajy bych to vyděl tak roztažene
jak kdybych se díval na basu po 18 pivech tajy bych to vyděl tak roztažene
A že sis už dal? Zvuk to nemá špatnej, ale ta basa je strašně šišatá a ten divně zakroucenej cp...
tohle jsem vždycky chtěl, taky novinka u Fendra
jako..sic sem zklaneý ale je to spo
salof: po takomto som vždy túžil viac by sa mi páčil , keby bol trosku viac vintage-dojebaný
ty jsou ale strašně drahé, tohle by mohlo být do 20 t.
ach http://www.ebay.co.uk/itm/VINTAGE-1980- … 53f3190a0d juu laska na prvni pohled...
jako jó!
..ee..
jako jó!
mne sa to páči
jako jó!
jako toto neé
Taky nelibi teda ) jeste kdyby to tak melo kramerovskou hokejku
Kameny to má nějak divně,...že by problém s laděním v oktávách? Líbí se mi ten tvar těla.
Kameny to má nějak divně,...že by problém s laděním v oktávách?
kamene nemusia byť nevyhnutne v nejakej peknej krivke zaleží asi od strún a hmatníka... ja som mal na Yamahe RBX dosť veľký rádius hmatníka , struny úplne nízko a krivka na kobylke bola dosť divojaká
... a basa krásne ladila
Matej napsal:Kameny to má nějak divně,...že by problém s laděním v oktávách?
kamene nemusia byť nevyhnutne v nejakej peknej krivke
zaleží asi od strún a hmatníka... ja som mal na Yamahe RBX dosť veľký rádius hmatníka , struny úplne nízko a krivka na kobylke bola dosť divojaká
... a basa krásne ladila
...já mám spíše opačnou zkušenost. Když byly kameny takhle nějak podezřele "jinak" než na basách co jsou ok, tak byl vždy problém na hmatníku s laděním oktáv. Ale asi to není vždy tak. Jen jsem takovej nedůvěřivej když to vidím.
Jen jsem takovej nedůvěřivej když to vidím.
ja tomu tiež nerozumiem a asi by som mal trošku pogúgliť ale aj ja fretless sqier JB čo som mal, bol kameň D výrazne! viac vzadu.
... dlho som ho mal v krivke a nadával som že to neladí a potom som si uvedomil že ta krivka nieje svätá:D a kameň som dal tak že to ladilo super
hmmm pěkná ) i s pár tlukancama:)
FunkyMonk: Moc pěkná kresba
Já chci jednou křídlo
Jak bych to rekl slusne ...hmm z dalky mi to pripomina poradnou chlupatici
prvé "kultivované" krídlo ktoré som videl
vypadá do dosť pekne
plus je že taký tvar a povrchovku zvládneš aj doma sám
FunkyMonk: No já bych měl možná problém i s se sestavením těch dílů jak to přijde z Warmothu . Taky se mi líbí ten tobaco burst snímače(ikdyž bych zvažoval dva P i ta kobylka. Jako já bych chtěl explorera s průběžným wenge krkem a křídlama z ebenu
To hned tak nikdo nemá..:)
muuka: Nejspíš přímo předurčeno pro nejznámější efekt od EHX.
a toto si videl ??
http://hudba.bazos.sk/inzerat/21050312/ … -kopia.php
(cena už klesla zo 600 eur)
Jak bych to rekl slusne ...hmm z dalky mi to pripomina poradnou chlupatici
to áno, ale niektoré iné nástroje mi pripomínajú tiež všeliaké veci a radšej na to ani nemyslím...
napríklad ako basa pána z Rompepropu
muuka napsal:Jak bych to rekl slusne ...hmm z dalky mi to pripomina poradnou chlupatici
to áno, ale niektoré iné nástroje mi pripomínajú tiež všeliaké veci a radšej na to ani nemyslím...
napríklad ako basa pána z Rompepropu![]()
ty koky tak to je moc
ty koky tak to je moc
moc bolo keď predomňa s tým skočil na pódium až vtedy keď to má pred sebou, človek nevie ako sa zachovať
a toto si videl ??
http://hudba.bazos.sk/inzerat/21050312/ … -kopia.php
(cena už klesla zo 600 eur)
Ohoho Buzzard! Ale mě se nelíbí jedna věc, ta Worvaní hlava...taková ta ostrá co je na některejch je hezčí. Navíc je to vlastně kopie kopie
A bohužel jsem slyšel, že se na tu basu hraje blbě lidem menší konstituce I můj Spector má krk "dál" než Ibaneza...co potom toto.
A bohužel jsem slyšel, že se na tu basu hraje blbě lidem menší konstituce I můj Spector má krk "dál" než Ibaneza...co potom toto.
nevadí, šak pár pražcov zrežeš
Mayones_Wojtek_Pilichowski_Custom_Pi2_6_
Bassporn. Taky jsi sem mohl prdnout rovnou větší fotky...
Zbytek na: http://www.mayones.com/en/custom_shop_g … 2_6strings
...moc mě to nebere abych řekl pravdu.
...moc mě to nebere abych řekl pravdu
Nábytkařina, ale pěkná...
Ty jo 6 baterek?
Ty jo 6 baterek?
Kde to vidíš? Já vidím jen dvě...
A to ta jedna bude napájet ty LEDky:
Stránky Předchozí 1 … 68 69 70 71 72 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků