1

Téma: Padlo v pyci, zamecnik wanted

zdravim uvodem se omlouvam za silne slovo v nazvu ale jinak to nazvat nende leda mozna este hur...

dneska se mi strh zavit na drzaku stuny v steinove ladici mechanice teda nemuzu natahnout a naladit jednu strunu sad
a pocitam ze ten nahradni dil asi jen tak dychle nesezenu ba kdovi jestli vubec ..

tak se nejdriv naivne ptam jestli ho nekdo nemate navic nebo nevite o nekom kdo ma padlo v rozkladu a rad by se ho zbavil.... nebo muze byt i funkcni..

pripadne zda nejste nekdo zrucny obrabec kovu nebo zamecnik pripadne nenili nekdo takovi vas znamy kdo by zminenou soucastku dokazal vyrobit ... pripadne zda nevite kde nejlepe  v praze bych nekoho takoveho nalezl...

no zaverem snad jenom jestli nemate nekdo nakou levnou Beckovou-basu nekde na pude a nebyli ochotniji zapujcit..  no sice snad nakou sezenu ale nevim kdy...
zatimm se mejte a at se vasim basam podobny veci vyhejbaj...
bezhlavej jezdec kerej nema na cem jezdit je smutna figura..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

2

Re: Padlo v pyci, zamecnik wanted

muzes mi vyfotit jak vypada ten dil, ale JEN ten dil ?

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

3

Kamarade, uprimnou soustrast. To bych nepral ani nejvetsimu nepriteli. Napda me muj deda. Je to nastrojar a ma kontakty, tak dybych videl o co de, tak bych mu to moch preposlat a von by rek, esi by to zvladl...

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

4

oki ja to vyfotim namerim a nakreslim .. atd

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

5

To bude nejlepci.

0 xLajků:

6

toz tuna to je je to je je to ta vec nalevo .. nemam tu supleru tak sem k tomu dal aspon pravitko...  zkrz toje zavit kerej je o trosku mensi nez je v ty 4kovi matce co se tam taky na nekerech fotkach povaluje ale tensroub v ni drzi idyz trochu klokta... aoatani rozmery sou snad jasny a dycky si to muzu pripilovat pilnikem 

http://discoballs.rajce.idnes.cz/jaw/

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

7

Hele, za nic nerucim, ale zkusim to prubnout u 1-2 kontaktu, kery by si s tim mozna mohli vedet rady...

0 xLajků:

8

Takhle koncej ty bezhlavy - bez ladicich mechanik, bez strun, bez snimacu, bez basaka.... big_smile

0 xLajků:

9 Naposledy upravil: spider (26. 06. 2007 19.27:08)

nic slozityho to neni, ale podle obrazku si to nelajznu. Je tam metricky zavit ? jake stoupani ? promer diry na kulicku struny ? jeji umisteni ? proste moc otazniku, ktere muzu podle toho pravitka odhadovat. Jako vyrobit to muzu ale pak ti to nepomuze a bude to akurat prace marna. pokud mas na to cas posli mi to a ja to udelam, ale asi to nebude z cerneneho kovu

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

10

Hele, tak deda se vozval, ze by to musel mit taky v ruce. Ja tomu vubec nerozumim... Ale spis to posli spiderovi. Deda ma lepsi veci na praci, nez me pomahat sad

0 xLajků:

11 Naposledy upravil: m3 (26. 06. 2007 20.32:17)

no cas jakz takz mam pucim si D-Bassu :-D a aspon jednou zaziju koncert s tezkou basou .. :-D  idyz radsi bych neco jinyho ale nejak neni nic lepsiho po ruce prislo mi ze docela padala na hlavu....

no ja este mam par moznosti nechat si to snad udelat tady vod jednoho typa z jinyho fora.. pripadne nakyho znamyho rodicu..uvidim jak se jim do toho bude chtit...

jinak origos je to asi z naky slitiny zamac ale myslim ze normos ocel by byla uplne v pohode..
W
kdyztak muzu ty parametry upresnit  teda az najdu poradnou supleru.. zavit bude asi W-ckovej nevim co to je ale rikal to tatka pac je puvodne strojar..
stoupani by asi taky melo jit spocitat ne??
no uvidim jak sezenu ty mistnaky a kdytak ti to poslu do mesta ocele:-) idyz to je asi trinec ..tak do mesta uhli :-)...
ale moh bych i tak zkusit udelat nakej rozumnej nakres:-) preci jenom cesky poste az tolik neverim ....

jinak diky hosi ..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

12 Naposledy upravil: Figi (26. 06. 2007 20.48:55)

m3 napsal:

no cas jakz takz mam pucim si D-Bassu :-D a aspon jednou zaziju koncert s tezkou basou .. :-D  idyz radsi bych neco jinyho ale nejak neni nic lepsiho po ruce prislo mi ze docela padala na hlavu....

jinak diky hosi ..

To se ti to rika, kdyzs doted zadnou hlavu nemel... big_smile
Me nedekuj, ja sem ti nakonec nijak nepomoch...
Hlavne aby se to dalo zase dokupy.

0 xLajků:

13 Naposledy upravil: m3 (26. 06. 2007 23.19:39)

Jo este k tomu zavitu je to neco jako jako standartni ceskej 4kovej zavit je u toho vyfocena 4-kova matka kera sedela na ten sroub neprokluzovala ale bylo videt ze je trosku vetsi... a 4kovej sroub do ty matkovi casti nepasoval ... tak tam bude neco podobnyho nejblizsiho nizsiho v palcich.. asi teda ..  wink
taky mne napadlo ze vy se tam dal dat misto tohodle mormalni 4kovej sroub a udelat normalni 4kovej zavit..ale asi to je jedno... a takle je to vyzkouseny..

taky by mozna fungovalo pridelat k tomu jenom matku takle na sucho se tvari ze by to behalo otazka je jestli je takle maly veci daj svarit a jak pevne..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

14

A to jsem si zrovna taky jednu bezhlavicovku poridil .. .a to jeste se starymi dobrymi velkymi ladicimi koliky big_smile
Na sucho hraje hodne drevem, kdyz ji ale zapojis, hraje spise elektrika. Jsou tam kent amstrongy P a hambucker (dvoucivkovy prepinatelny) snimac. Taky prepinatelna aktivka. Telo z Warvicku. Ustrouhano nasim optikarem big_smile

0 xLajků:

15

huhly a jak to vypada??  neco ala kramer duke??

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

16

To musi bejt fakt mazec, podle toho co tady popisujes! yikes

0 xLajků:

17

m3 napsal:

zavit bude asi W-ckovej nevim co to je

Withworth. Nejlepsi je mit na zavity merky, tam zjistits typ i stoupani (mam je tady v supliku, jak na metriku tak withworth, JIC nemam). Oukej, kdyz neporidis, napis, poslu ti adresu

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

18

spider napsal:

Oukej, kdyz neporidis, napis, poslu ti adresu

no mozna nakonec nebudu muset nikoho otravovat pac mi odpovedeli od hohnera:-D
cituji:
Dear Jakub,
thank you for your email.
Please kindly let us know your postal address and we´ll send you the needed replacement part.

smile smile smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

19

Peknyyyy.... Tak to ma bejt! Parada. Ted uz jenom abys na to necekal pul roku big_smile

0 xLajků:

20

Figi napsal:

Peknyyyy.... Tak to ma bejt! Parada. Ted uz jenom abys na to necekal pul roku big_smile

Smarja, ti lidi dokazou ale potesit ... clovece, nestras big_smile !!!

0 xLajků:

21

To ja nerad, ale je lepsi s tim v koutku duse pocitat, nez bejt pak nasranej, ze ti kazdou chvili rikaj, ze uz uz... a takhle by se to tahlo toho pul roku.
Samozrejme to m3 nepreju, ale sam sem neco podobnyho zazil (s Carvinem). Presne toho pul roku sad

0 xLajků:

22

jj toho se taky bojim tak si asi pro jistotu necham stejne jeden nahradni vyrobyt..
btw koukal sem ze jeden tendle parat je asi taky uz menenej pac vypada z jinyho materialu a jinak natrene..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

23

Tak pokuds to kupoval vopotrebovany, tak je to mozny. Radsi si kup poradnou bytelnou basu a mas to big_smile

0 xLajků:

24

ale zas sem to mel za 1/3 tinu ceny co se to tenkrat prodavalo a porad je to i ted min jak 1/2 ka ceny co stoji nova :-)..
a preve padlo je docela nerozbitny todle je snad jedina vec co se tomu muze pokazit... na to ze je stara 20 let je porad hodne v cajku :-) jenom by holka potrebovala preprazcovat ted co tam nejsou struny tak sou na nich videt docela mocny pohori a udoli ..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

25

tak sem dneska koukal pac mne to napadlo pri dobyvani se domu ze je ta vec stejne sirokajako "jazyk"   zamku u dveri co mame v panelaku takze vhodnej polotovar by asi nebyl problem a asi zitra obehnu par zamecnicvi.. mozna by mi to mohli udelat i v dilne u nas na fakulte ale nevim jestli na to maj stroje ale mohli by mit (spis je otazka jestli budou mit ochotu)...
preci jenom sem sice koncert na D-base odehral relativne v pohode ale treba oktavovi kun-da sjezdy kolem 12tyho prazce sou docela makacka a hlavne to tak nezky nezn vubec ten zvuk ta basy je dost na pycu .. marecek je v tom docela krutej.. sice se to da jakz takz zachranit.. ale neni to ono..
A na mighty sounds bych si rad brnk na svou bazu .. a ty hohneraci to muzou poslat kdovikdy...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

26 Naposledy upravil: spider (02. 07. 2007 05.10:34)

tak kvuli polotovaru nicit zamek by byla blbost, staci obycejny "plochac" ktery koupis normalne v zelezarstvi, pokud ne tak nejaka ferona nebo podobne. Z naradi na vyrobu toho tolik potreba neni. Pila na presne vyrezani tvaru (slo by i uhlovou bruskou, ale pak je to hodne pilovani), Strojni crtacka, zavitorezy, pilniky.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

27 Naposledy upravil: m3 (02. 07. 2007 23.06:08)

no ja jenom ze je to nakej klasickej standardirovanej rozmer tak se to nemude muset frezovat a slo by to proste z toho nebo neceho podobnyho vyríznout.. wink

ale sem ted provizorne zprovoznil padlo.. pac mam ten zavit utrzenej jenom asi do pulky ale prave tak ze to akorat nezabira nebo se to chytlo jenom na kousek a urvalo dalsi cast zavitu kdyz sem tam daval 2koulovou strunu..
tak sem tam dal obyc strunu a na druhym konci sem to provlik vetsi podlozkou mezi sroubem a matkou a utah a vypada to ze to funguje .. zejtra skocim koupit solo 90ku...zatim sem tam dal Acko z ty D-bassy
tak nebudu musest na tu vyrobu resp doruceni od hohneru  spechat.. smile ale stejne asi konecne skocim zejtra k nam do ty dilny a zmerim ten zavit a rozmery smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

28

taaak hohneraci absolutne super behem 14ti dni mi prisloco se rozbilo + navic 3 ty srouby a este jeden tamten nahradni dil .. k tomu este katalog hohnera, schema kobylky , schema zapojeni a este naky papiry s kecama zrejme asi kopie pribalovyho letaku :-)

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

29

Tak aspon, ze to takhle dopadlo...

0 xLajků:

30

spider napsal:

tak kvuli polotovaru nicit zamek by byla blbost, staci obycejny "plochac" ktery koupis normalne v zelezarstvi, pokud ne tak nejaka ferona nebo podobne. Z naradi na vyrobu toho tolik potreba neni. Pila na presne vyrezani tvaru (slo by i uhlovou bruskou, ale pak je to hodne pilovani), Strojni crtacka, zavitorezy, pilniky.

Spidere, ty jsi to snad už někdy dělal???Přesně takhle jsem to udělal i já.Tam se strhne závit vždy v tom "plocháčku"...takže jsem si také asi před 3 roky udělal asi 4 náhradní:)Ale já jí mám jen tak na cvičení.Chtěl jsem jí prodat, ale asi si jí nechám.Tenkrát...když jsem s ní viděl Ráže z Elánů, tak jsem po ní strašně toužil:rolleyes:

0 xLajků:

31

ne, nedelal....ale zrejme ten mnou zamysleny postup nebyl uplne vedle wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

32

spider napsal:

ne, nedelal....ale zrejme ten mnou zamysleny postup nebyl uplne vedle wink

To nebyl....jsi zřejmě šikula....;)

0 xLajků:

33

viz tema co mne sere ted se mi upad nevim jak kdy(v so sem ji zavrel do kufru v ok stavu ve stredu kufr otevrel a hle.. ) kus basy hmm ten zeleznej vec co drzi malou kouly..  asi ubava materialu tendle headpiece  je z cortky a ty tam maj durky pro poutko na zaveseni.. a v tom miste se to ulomilo bylo to kolem vevnitr prorezli...

znamej teda ma mozna jeden nahradni ...

ale i tak jestli je tu nakej sikonej kovoobrabec zamecnik tak by se mi asi hodilo nechat si podobnej pripadne vychytanejsi vyrobit...
je tu krom spidera este nekdo kdo ma podobnou zrucnost, nazadi stroje pristroje a ochotu .. pripadna  penizni konpenzace zarucena.. smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

34

zkus betarona - ovládá CNC viz zářný případ vlastnoručně vyrobené bronzové kobyly na TRBčko co prodal tady někomu z fóra

PROFÜL
AVBS5 ´99/00 & EBS HD350+Genz Benz GB212T+115 Emi Gamma+Warwick WCA 211Pro(2x CELESTION BN10-200S)
♫♪♫♪ tak tohle je pro mě španělská vesnice
0 xLajků:

35

oki dik uz sem nasel par ochotniku v okoli .. tak snad to vyjde smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

36 Naposledy upravil: O.Neill (15. 06. 2012 17.06:49)

tatík je soustružník trochu i zámečník... soustruh, strojní pilka, sloupová vrtačka a brusky, sposta nářadí... ale bohužel až z Třebíče, jinak myslím, že by snad nebyl problém to stvořit, ale musel by to vidět

Trace Elliot Club #7
Peavey Cirrus USA Walnut/Wenge r.v.1998
bedny - Trace Elliot 1048h a 1518 , preamp - SWR Grand Prix, v efektovce - Tech21 PSA1.1, bezdrát - Sennheiser EW100 G2, ladička - Korg DTR 1000, zesák - Solton aa Craaft - MOS-FET - 800W
      prodávám: Trace Elliot BLX80 GP7SM a Ampeg SVP Pro
0 xLajků:

37

oki diky wink kdyby nedopadlo co mam rozjednany tak bych se pripadne ozval wink

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

38 Naposledy upravil: joko (15. 06. 2012 14.45:52)

O.Neill napsal:

strojní polka

a motorový valčík wink

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

39

pilka.. už sem to opravil

Trace Elliot Club #7
Peavey Cirrus USA Walnut/Wenge r.v.1998
bedny - Trace Elliot 1048h a 1518 , preamp - SWR Grand Prix, v efektovce - Tech21 PSA1.1, bezdrát - Sennheiser EW100 G2, ladička - Korg DTR 1000, zesák - Solton aa Craaft - MOS-FET - 800W
      prodávám: Trace Elliot BLX80 GP7SM a Ampeg SVP Pro
0 xLajků:

40 Naposledy upravil: m3 (31. 12. 2012 03.17:04)

tak nakonec problem snad na delsi dobu definitivne vyresen pomoci bazmeku ala washburn bantam. Naokonec s prevracenym sroubovanim teda sroub je na pevno a pritlacny plechy se utahuji pomoci matky, pride mi to tak vic user-friendly a v pripade strzeni zavitu se vymeni jen srouby a nemusi se menit celej bazmek smile
pokud nekdo potkate tanecnika skupiny Budulinek kupte mu za mne pivo wink
http://img10.rajce.idnes.cz/d1002/1/1036/1036856_1606613928e6ff30608a36a8b7bcb592/images/P1020096.jpg?ver=2
vic fotek tam http://discoballs.rajce.idnes.cz/zlutak/

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků: