Re: Galerie pěkných kousků
EMIL FERENC
.. jo s Emilem jsme pařili X krát ale to už je dávno pryč co jsem se z F-M odstěhoval dál na východ (:
DunlopSteel
Spectraflex Cable
AquilarTLC
DavidEden WT-550B . EDEN E4X10.V4 -650W
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků
Stránky Předchozí 1 … 67 68 69 70 71 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
EMIL FERENC
.. jo s Emilem jsme pařili X krát ale to už je dávno pryč co jsem se z F-M odstěhoval dál na východ (:
.... staci len pouzit fantaziu a krajsieho nastroja niet
hollow body...
zluty
Taky že jsem si u ní hned vybavil tebe
Když zkreslení, tak proč ne rovnou 3x
A ta žlutá se mi vzhledem líbí, u Thomanna jsem ji myslím viděl, ale ta cena...
Z téhle už mám mokré sny dlouho-Fender Custom Shop Telecaster Lotto Bass N.O.S.
Z téhle už mám mokré sny dlouho
trosku sa mi nepaci pickguard, ale inak krasa
ten inlayovanej krk dobra.. ale jinak se mi to moje Tele libi vic.. bad ass prepinac a 2 tonovky (jsou-li to) mi pridou jako dost zbytecny vyfikundace (zvlast kdyz ten krkac je sam o sobe hodne nabrucenej).. ale jinak ty 2 snimacovi teleta maj neco do sebe .. ten MP co mam ma takovej hodne "barevnej" zvuk .. asi to neni dobry do vseho ale tam kde je frekvencne prazdno to muze ktasne plnit.. s rickem je to muj favorit na pristi desku.. mozna i malinko vic nez ric.. ikdyz kdo vi jak to bude ladit do celkovyho soundu.. ale myslim ze to pude ..
občas jedou na bazaru pod názvem jolana galaxis :-D
Z téhle už mám mokré sny dlouho
Nádherná basa... tak repete...
EDIT: Ale koukám taky, že pro štelování výztuhy nutno sundat krk... nebo zašroubovat snímač co nejníž, lze-li to vůbec.
občas jedou na bazaru pod názvem jolana galaxis :-D
.. pohled na umístění poťáků mě tam hodil taky ((((:
poťákama je to gibson
Tak Ritter Roya 5, základní model stojí $8.000 http://www.synergyguitars.com/ritter-bass.htm
Trochu vyzdobenější model $9.800 http://www.imagineguitars.com/guitars/r … edwood.htm
A luxusní model třeba i $12.000: http://www.ebay.com/itm/Ritter-Roya-5-S … 0729718226
Koukám že na sundání krku,aby si člověk bral volno.
mne sa to clekom paci, taky riadny kus dreva, narozdiel od onecut bas, je tam aj elegancia
...pěknej širokej krk,..vypadá to tak na 18-19mm rozteč na kobyle. To by se to slapovalo!
18-19mm rozteč na kobyle. To by se to slapovalo!
na tom by sa aj sisovi smykala ruka
mne sa to clekom paci, taky riadny kus dreva, narozdiel od onecut bas, je tam aj elegancia
.. zajímavý nástroj a skvělá barva (:
já nechci bejt zlej, ale pro mě to je jak Warmoth splácanej nevkusným amíkem...(bavím se pouze o čistě vizuální stránce!!!)
nastastie sme kazdy iny ...
Basa s držákem na pivo ?
Basa s držákem na pivo ?
ja to skor vidim ako miesto kam si dam misku s gulasikom
Ementál
no a povedz ze ho nemas rad
inak, skusil by som take cosi spravit na nejakej starej spanielke ... ze ci sa budem lepsie pocut atd
Bo u tychto bas som mal s tym vzdy problem
Basa s držákem na pivo
drzak na pivo se strunama
: Paparatzzi .... my sme fakt v tej istej skupine
Tak je tam přes 45k lidí, vůbec mě to nepřekvapuje
vrrr ta je super jen to ma zbytecne moc strun a ta barva.. co to je nakej sabre z konce 80. ?
Alusonic Aluminium Instruments-S-Special 5 "Deep Blue"
jp aha to je ten plechas tak to bych nechtel ale ten sabre tvar je zabavnej
chci basu se savli
drzak na pivo se strunama
Basa s držákem na pivo ?
Of topic ..... ale pri tom komente ma napadlo hned toto
Haha
Haha
Haha s tím o vlákno vedle...
cerna kobyla a control plate a stratocudly
Pekné! Podľa môjho vkusu by plate ostal chrómový, čierna kobyla tam sedí paradne, krkosnímač by dostal chrómový kryt a struny DRBlack.A dal by som ho na stenu a len by som sa kochal nádherou lebo aktuálne ma bavi precision .
Pekné! Podľa môjho vkusu by plate ostal chrómový, čierna kobyla tam sedí paradne, krkosnímač by dostal chrómový kryt a struny DRBlack.A dal by som ho na stenu a len by som sa kochal nádherou lebo aktuálne ma bavi precision .
http://discoballs.rajce.idnes.cz/JazzBass/
mno ja nevim ty cerny struny vizualne interferujou s tema inlayema
mne se tam mozna i vic libi ty obyc..
OT: haloo, tuneri, nevite, kde se da sehnat niklovej controlplate? mam v niklu kobylu, mekhaniky a ten plate v chromu je nejakej divnej...
OT: haloo, tuneri, nevite, kde se da sehnat niklovej controlplate? mam v niklu kobylu, mekhaniky a ten plate v chromu je nejakej divnej...
Sivčáka jsi zkoušel? Má tam chromovej: http://shop.sollerguitars.com/product_i … 53-cr.html ale napsal bych mu, jestli nemá možnost sehnat niklovanej.
no nezkousel.. ja mam prolezly i emericky shopy typu angela a tak, a nikl nikde nic...ja nechcu nikam psat a s nekym se vybavovat, chcu vlozit do kosiku, zaplatit a cekat asi mu napisu po novoem roce, az opadne to shoppingove silenstvi ..
cerna kobyla a control plate a stratocudly
Taky by šlo dát tam jenom plast, jako na Hoppusce. Před časem někdo prodával na bazaru černýho jazze s tím celoplastem v bílý perleti a bílý stratočudly a vypadalo to dost sexy
kde se da sehnat niklovej controlplate?
http://www.ebay.de/itm/Fender-Jazz-Bass … 25701fb75f
taky hodím do pranice můj upravenej jazz bass ještě není finální
musím udělat nějaké logo na hlavu a nalakovat
Krasavice
e.t. dekuje Olafovi!
e.t. dekuje Olafovi!
e.t. volat domu (vhoďte milion dolarů pro první 3 minuty spojení)
e.t. volat domu (vhoďte milion dolarů pro první 3 minuty spojení)
na ten film když si vzpomenu
Zajímavé kousky, trochu bizarní jako Ritter - www.pagelli.com.
radoozz napsal:e.t. volat domu (vhoďte milion dolarů pro první 3 minuty spojení)
na ten film když si vzpomenu
...ten byl dobrej náhodou.
taky hodím do pranice můj upravenej jazz bass smile ještě není finální smile musím udělat nějaké logo na hlavu a nalakovat
paráda... líbí...
e.t. dekuje Olafovi!
v pohodě, pošlu ti fakturu za dobrej tip
...ten byl dobrej náhodou
"Připoutejte se prosím 2" - za mě lepší jak jednička. Nejvíc mě dostalo, jak přikládali uhlí do raketoplánu
Pěkné to má
Pěkné to má
juj, krasna je , este aj ten napad s "prepadnutymi" potakmi
este aj ten napad s "prepadnutymi" potakmi
...který pochází z LES Paula
skutocne ? zatial som sa s takymto niecim nestretol, ani u LP, je to nejaky konkretny typ ?
Woody, že ty teď trpíš nějakou vánočně/trhovskou frustrací - samý vrtání dírek na svíčky... a možná frézování káč a jiné neinspirativní práce...
Přijdeš mi nějakej zahořklej a víc "si stěžovací" než obvykle. Copa se děje? Že by ti už vánočníkoví lidé lezli krkem?
Jsem ani nevěděl, že dělají Bongo v honeyburstu s takovým krásným krkem...
...mňňňááámmm.
kvalitní šestikvalt, zezadu mi to trochu připomíná skříň od našich. Ale mít delší prsty, hmmmmmmm?
.. já mám na ty šestidrátové bonga slabost jak hovado, moc se mi líbí fretless s jedním snímačem a černou matnou povrchovkou stealth !!!
Ale mít delší prsty,
.. zkus někde nějáký šestidrát ale s roztečí standart 19mm na kobyle a uvidíš že to není o dlouhých prstech ale technice (:
. zkus někde nějáký šestidrát ale s roztečí standart 19mm na kobyle a uvidíš že to není o dlouhých prstech ale technice (:
presne tak ja som sa tiež spočiatku bál, ale po dni "cvičenia" som tomu prišiel na kĺb
že to není o dlouhých prstech ale technice (:
To mě uklidňujete, já se bojím i pětky
Paparatzzi: tvar ani moc nie, ale to prevedenie je poprdeli
http://www.talkbass.com/forum/f126/rbas … st-934718/
.. pěkně Pap (:
prevedenie je poprdeli
ja som myslel, že po slovensky je to "po piči"
Ja si furt predstavuji, jak na tyhle nastroje hrajou ovcaci nekde v kolibe pod tatrama...:))) takovy selsky prkno to je ))
"po piči"
to určite áno, tiež "popičovo,
Ja si furt predstavuji, jak na tyhle nastroje hrajou ovcaci nekde v kolibe pod tatrama...:))) takovy selsky prkno to je ))
tak to si prestrelil Tí tam majú 200 ročné kontrabasy , prípadne nástroje od Carla Thompsona
to je moc hezká basa ...
hofa napsal:"po piči"
to určite áno, tiež "popičovo,
Jenich napsal:Ja si furt predstavuji, jak na tyhle nastroje hrajou ovcaci nekde v kolibe pod tatrama...:))) takovy selsky prkno to je ))
tak to si prestrelil
Tí tam majú 200 ročné kontrabasy , prípadne nástroje od Carla Thompsona
ty voee
zvažoval som či to nedať do opačnej kategórie, ale nakoniec si myslím že niekomu sa to isto bude páčiť a vonkoncom asi aj mne
edit:
http://www.warwick.de/modules/custom_sh … &cl=EN
to sú blázni, ja by som v tej fabrike nemohol pracovať... za to väzenie by to stálo
ten rusty finish je boziiii. akorat za to chcou tolik penez, ze i kdyby to bylo ve Forintech tak je to moc
Jop
tie ceny z toho robia len vysnené nástroje
preto majú toľko signature modelov, ani profíci za to tie prachy nedajú
preto majú toľko signature modelov, ani profíci za to tie prachy nedajú
ale , zas na druhú stranu, nejaký bohatší nemčúr by to možno aj dal
.. tady něco nejen pro milce IBANEZ (: http://www.ibanez.com/SRPremium/index.html
tady něco nejen pro milce IBANEZ
Jo, ty "Prestige" a teď "Premium" kousky vždycky byly fajne.
ty voee
zvažoval som či to nedať do opačnej kategórie, ale nakoniec si myslím že niekomu sa to isto bude páčiťa vonkoncom asi aj mne
edit:
http://www.warwick.de/modules/custom_sh … &cl=ENto sú blázni, ja by som v tej fabrike nemohol pracovať... za to väzenie by to stálo
nadhera
Já bych bral ten medovej bezpražec, ale ve čtyřce.
Já bych bral ten medovej bezpražec, ale ve čtyřce.
tak to určite, chcel som si dať takú spraviť ale nakoniec sa osud uberal inak , každopádne milujem ten nápad s hmatníkom až po kobylku (trosku asi znepríjemňuje vytrhávanie strún, ale srať to
)
done
ou jee, veľmi pekná
oproti těm bezhlavým zlům je tohle jak procházka rajskou zahradou
(jo taky doufám že dostává rozum)
(jo taky doufám že dostává rozum)
do kouli nevim tam je nas stejne moc na podiu.. ale az konecne udelam ten retro reggae-soul-punkovej projekt..
je libo ,, zuckerkandl ´´ ?
[quote=
Skrytá část mě touží po růžové base, škoda že nemá dva singly
Skrytá část mě touží po růžové base, škoda že nemá dva singly
bral bych ji hned, je to super náhodou
Já bych ji bral taky ... ale pěkně šmirglem dolu.
Sakra, málem se mi zasekla pumpa! Jak mi jazzbassovej krk nesedí, tak kvůli téhle krásce bych si na něj snad i zvyknul
Stránky Předchozí 1 … 67 68 69 70 71 … 87 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Galerie pěkných kousků