Téma: Váš tip zapojení snímačů - humbucker?
Chlapci, poraďte-kdo máte zkušenosti se zapojením 2x hubuckerů? Prošel jsem vlákna, ale tak nějak co bych potřeboval jsem nenašel. Nechal jsem si do Arie udělat šachtu pro hambáč ke krku,...tak trochu po vzoru... http://www.music-city.cz/sandberg-calif … -5629.html..a teď koumám, jak ty hambáče zabojit.Chci to v pasivu, jen třebas s peřepínačem zapojení paraelně/seriově atd. Nejde mi až tak přímo o nákresy zapojení to si snad najdu (ikdyž nebude-li vás to obtěžovat, budu rád za link na plánek konkrétního zapojení),..ale jde mi spíše o to, jak by jste to viděli či zapojili vy?...k poměru už hotových děr pro poťáky-tedy 4x díra pro potenciometry a 2x pro přepínaš. Zatím jsem přemýšlel zapojit volume na každej snímač,...tedy 2x poťák, plus asi 1x tónovku a možná pak oba spojit do jednoho volume-1x poťák...?Nebo jak myslíte vy, abych využil ty 4 ďoury na potenciometry (mlus asi i ty 2 na přepínače). A pak hlavně jak zapojit ty hambáče každej zvlášť-do serie, nebo paraelně? Paraelně mi přijde to má více koule,...do serie lepší barvu. Poraďte plís,..dík.