1

Téma: Fender Bronco 40

Zdravím,
chci si poridit nejake modelingove kombo a padl mi do oka Fender Bronco 40. Máte někdo zkušenosti? Šáhl si na to někdo?

http://www.thomann.de/cz/fender_bronco_40.htm
http://www.youtube.com/watch?v=Tn4WwbmRbN8

Fender Jazz Bass American Special Candy Red
Fender Rumble 30
0 xLajků:

2

Re: Fender Bronco 40

Měl sem možnost si na to zahrát v německu půl hoďky a uchvátilo mně to - mám v plánu si to pořídit v zimě.
Na domácí hraní a blbnutí parádní věc. Na živý hraní podle mně dost slabý (nepřišlo mi to jako 40w ale spíš tak max 25-30).

Fender Precision Bass Aerodyne /w. Seymour Duncan SPB-3
Ampeg SVT CL / Ampeg SVT 450 H / Orange OBC 115 / Orange OBC 410
Tech 21 SansAmp Bass Driver / Boss TU-3 / Monster Cable
0 xLajků:

3

pripojit na to treba 4*10" by slo nebo by se to muselo valit pres pult?

Fender Rumble 30
0 xLajků:

4

dandyy napsal:

pripojit na to treba 4*10"

no je rel bych docela  volovina.. 40W trandak by ti neudelal o moc vetsi vitr ani na ty velky .. co sem koukal tak vystup na externi box to ani nema..
je to navrzeny jako kombo na domaci cviceni a nahravani ne jako koncertni aparat...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

5

m3 napsal:

dandyy napsal:pripojit na to treba 4*10"no je rel bych docela  volovina.. 40W trandak by ti neudelal o moc vetsi vitr ani na ty velky .. co sem koukal tak vystup na externi box to ani nema.. je to navrzeny jako kombo na domaci cviceni a nahravani ne jako koncertni aparat...

jednou sme hrali s nejakou kapelou v Kainu a tam je erarni basova bedna nejakej Marshall 4* 15" a basak z kapely pred nama tam mel zapojeny nejaky laney 1*10" kombo, tipuju tak 60w max a slyset to bylo, ale nebylo to ideal smile

G&L L-1500, Cort C5, H&K Basskick 707, Ampeg Isovent (2*10", 2*15"), Laney BC250
0 xLajků:

6

libor napsal:

ejakej Marshall 4* 15"

spis 4*12 .. 4*15 brr to bych nechtel videt...

libor napsal:

tipuju tak 60w max a slyset to bylo

tak vetsi bedna vetsi procha repraku tak by to melo mit vetsi akustickej tlak jak by rekli mistni odbornici takze to bude subjektivne hlasitejsi ale zazraky bych od toho necekal zvlast od aparatu kterej na to neni stavenej a musel by ses v tom vrtat a vymejslet tak dalsi vystup...
to uz by byl k tomu lepsi nakej aktivni box s koncakem.. ale tech se basovejch moc nedela a stoji to nemaly koruny...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

7

Už jsem to tu někde psal,...já si nedávno pořídil tohohle 40-ti watovýho prcka... http://www.hudebnicentrum.cz/eshop-warwick-bc-40.html...chtěl jsem to hlavně na domácí drnkání.Akorát u nás ho má chlapík myslím za 3600,- v nějaké akci. Kombíčko mě mile překvapilo jak to hraje,...třebas jak se tu někde řeší kombo pro hraní na ulici, tak to napojit na baterii z auta, tak to by bylo ideální,..hraje to hodně dobře-byl jsem fakt překvapenej jak to basuje.Občas blbneme s kamarádem-buben, kytara a basa-takový nehlučný blues a na to mi to ouplně v pohodě dostačuje.Jinak na normální koncert by to bylo slabý,...to chce něco minimálně se 100W. wink

0 xLajků:

8

no ale.. vidim tam trikolik line out.. takze by to slo pripijit na pult a valit takhle? kombo pouzivat treba jenom jako odposlech...
dost se stehuju, tak potrebuju neco malyho, ale zaroven obcas potrebuju hrat nahlas

Fender Rumble 30
0 xLajků:

9

dandyy napsal:

kombo pouzivat treba jenom jako odposlech...

no tak to funguje vpodstate vsude smile otazka je co hrajes za muziku na folk nebo nakou tichou muziku bez bicich klidne  smile s bicima v bigbeatu uz by to byl asi problem...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

10

m3 napsal:

s bicima v bigbeatu uz by to byl asi problem...

jasny... no.. asi do nej pujdu smile

dik

Fender Rumble 30
0 xLajků:

11

dandyy napsal:

jasny... no.. asi do nej pujdu smile

pořídil sis ho?

Fender Precision Bass Aerodyne /w. Seymour Duncan SPB-3
Ampeg SVT CL / Ampeg SVT 450 H / Orange OBC 115 / Orange OBC 410