1

Téma: Marshall 65W

Mate s nim nekdo zkusenosti?Prsadi se vedle kytaristu a bubenika?

0 xLajků:

2 Naposledy upravil: d.a.l.i (27. 10. 2005 15.46:50)

Re: Marshall 65W

Ja jsem nevedel, ze kombo se prosazuje, myslel jsem, ze jen zesiluje signal, ktery vyloudi hrac na nastroj wink

Pokud ti jde o zvuk, spatne kombo to neni. Jestli zvukove proleze, zalezi (skoro jako vzdy) na nastroji.

Co se tyka vykonu - rekl bych, ze jsou silnejsi "petasedesatky". Ale do zkusebny ci jako odposlech na podiu by stacit mohlo (taky zalezi, jak hrajete hlasite, ze?).

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

3

Prozrazuje to sem krapet nepobral no nevadi.Dyt pisu 65W.Tak MArshall patri ke spicce ne.Hele muzu se te zeptat co hrajes za styl?

0 xLajků:

4

xx2 napsal:

Prozrazuje to sem krapet nepobral no nevadi.Dyt pisu 65W.Tak MArshall patri ke spicce ne.Hele muzu se te zeptat co hrajes za styl?

Psal jsem "prosazuje" (sekl jsem se) a byl to vtip.

Jedno kombo 65W nehraje stejne silne jako jine kombo 65W. Proc? Kazdy reprak ma jinou citlivost, coz zjednodusene znamena - pustis do nej 65W, ale z kazdeho vyleze jinak silny zvuk.

Konkretne toho Marshala jsem v ruce mel, zadna spicka to neni (neplet si to s kytarovyma lampovyma hlavama).

Ad styl, co hraju - worship, gospel.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

5

To vim to s tou citlivosti ja prave nevim kolik  ma ten reprak co tam je citlivost nikde sem to nenasel nepetu si to s hlavama.Vseobecne MArshall patri ke spickam v tehlech kruzich.Uz se jenom podivej kdo vsechno na ne hraje.Ty styly cos napsal neznam ani jeden:))

0 xLajků:

6

Kdyz si myslis, ze totalni low end Marshallu bude patrit ke spicce, tak proc ne... Znam PODSTATNE lepsi komba v dane tride za srovnatelne nebo lepsi penize...

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

7

Jestli sis nevsim napsal sem vseobecne patri MArshall k nejlepsim

0 xLajků:

8

jo ale komba za 5000 hrajou naprosto jinak nez klasicky lampovy krasy za 65000 hmm

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

9

prosim ten Marshall 65W stoji vic nez 13000

0 xLajků:

10

hele za ty prachy to není dobrý kombo, platíš je za značku. Marshall neznamená nejlepší značka, všechno od ní je dobrý. Má hodně dobré staré lampové hlavy, ale v takovémto případě platíš jen za značku. Např. řada kytarových tranzistorových komb je obrovský šit, než 15W kombo z této řady hrají líp 15W behringer a za skoro poloviční cenu. Každý Marshall neznamená dobrý aparát a, obzvlášť u těch levnějších. Podíval bych se po nečem jiném za podobnou cenu.

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

11

No to jo jenze ja ho muzu mit za sedmicku mozna a vetsi nez 65W

0 xLajků:

12

Zelená felina: Gospel znám, ale co je za styl "worship"?

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

13

To bych tayk rad vedel a co to je Gospel?:))

0 xLajků:

14

xx2: viděl jsi film Sestra v akci s Whoopi Goldbergovou? Tak to, co tam znělo, byl gospel. Mrkni semdlenc:

http://www2.fss.muni.cz/stisk/view.php? … 2005032218

0 xLajků:

15

big_smile:D to je husty uz vim co myslis tu sem videl taky

0 xLajků:

16 Naposledy upravil: juhuuu (28. 10. 2005 11.24:51)

to jak prevedla ten choralni zpev do rokenrolu?? to se mi hooodne libilo smile))

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

17

mikulik napsal:

Zelená felina: Gospel znám, ale co je za styl "worship"?

Chvaly, dalo by se to zahrnout i pod gospel (ale na cisty gospel nemame sbor zpevaku smile

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

18

Aha, díky za rozšíření obzorů... to víš, já jako bezvěrec se v těchhle žánrech až tak neorientuju :-)
Mimochodem, neměl jsi před časem internetové stránky? Matně si pamatuju, jak si na jistém webu nějaký Dalibor jel do Prahy pro fretless jazz bass... a jeho přátelé hráli v křesťanských kapelách - nebyl jsi to ty?

0 xLajků:

19

mikulik napsal:

Mimochodem, neměl jsi před časem internetové stránky? Matně si pamatuju, jak si na jistém webu nějaký Dalibor jel do Prahy pro fretless jazz bass... a jeho přátelé hráli v křesťanských kapelách - nebyl jsi to ty?

To je hrozny, jak je ten svet maly smile

No jo, nebyly to primo moje stranky (folkova FQS?), ale pro toho mexicana jsem si tehdy jel (ale dnes je nekde u Ceskych Budejovic, pokud nebyl poslan zase dal) wink

Nějaký Fendery...
0 xLajků:

20

Jojo, svět je malej... a ten internetovej zvlášť!

0 xLajků: