Téma: 17.11. JAR Lucerna
jdete někdo?

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » 17.11. JAR Lucerna
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jdete někdo?
Já určitě NE. Stačilo mi když tu u nás ve městě nedávno hráli o slavnostech města. Zvukovka snad hodinu a půl,...furt jim něco jakože nefungovalo-ty jejich ušní odposlechy (zeřjemě by na normální už nic nezazpívali jak byli sťatý),...a zřejmě to otrávilo i je samotný.Páč pak to byla prostě tak nějak nuda. Odposlechy řešili v podstatě celej koncert-tedy do té 6-7 písničky co jsem tam byl. Bárta mi přišel nějakej divně afektovanej a kdyby tam Viktořík nědělal ty jeho tanečky (a jak už je taky dost narostlej, tak to bylo docela komický),...tak bych to zabalil už po 3-tí písničce.Takhle jsem vydržel asi 6 songu, ale pak jsem odešel-nebavilo mě to!. Ani více točit mě nebavilo.
.... http://www.youtube.com/watch?v=66zRMEbqIps
no, na stejný akci jsem zvučil loni a pokud tam byla stejná technika (nechci jmenovat) pak se nedivím, že monitory nebyly OK... oni prostě zvučí dlouho, ale hodina a půl je moc
Tož tak to Matěji snad nemyslíš vážně, soudit takovou kapelu podle jednoho koncertu na slavnostech města. Co já znám z Orlové, Karviné nebo Havířova, tak takové akce jsou většinou zadarmo, nebo maximálně za symbolickou cenu 50-70 Kč – tedy: kapelám zde průtahy odpouštím (komu se to nelíbí, ať jde domů, beztak to má většinou jen pár kroků ).
Jinak k té Lucerně: J.A.R. chci naživo vidět už dlouho, o tomhle koncertu jsem se ale dozvěděl asi čtyři hodiny před jeho začátkem a to už jsem měl na večer bohužel jiné plány.
Tož tak to Matěji snad nemyslíš vážně, soudit takovou kapelu podle jednoho koncertu na slavnostech města. Co já znám z Orlové, Karviné nebo Havířova, tak takové akce jsou většinou zadarmo, nebo maximálně za symbolickou cenu 50-70 Kč – tedy: kapelám zde průtahy odpouštím (komu se to nelíbí, ať jde domů, beztak to má většinou jen pár kroků
).
...to ne, nechci je nějak totálbně odsuzovat. Taky pamatuju jejich starší koncerty a to bylo vždycky paráda. Ale co jsem je viděl teď, tak mi to prostě přišlo dost vyčpělý a nudný. Skoro jak kdyby je samotný to nebavilo.
Ale tak věřím tomu, že v Lucerně se do toho více opřou a že to dobrý asi bude.
tak abych byl upřímnej, vydržel jsem těch JARů asi tak půlku, nenašel jsem místo, kde by to hrálo tak abych si to mohl užít, hudebně dobrý, ale já prostě k dobrý kapele potřebuju dobrej zvuk...takže jsem nakonec přebehl do JazzDocku, kde hrál Jim Campilongo a to bylo jinačí žrádlo, dačo v tomto štýle: http://www.youtube.com/watch?v=tJtGY8uR … detailpage
parádní čistá hra, výborná rytmika bez jedinýho tónu navíc, showman, prostě masakr, podobně jako když jsem tam viděl Billa Frissella
akové akce jsou většinou zadarmo, nebo maximálně za symbolickou cenu 50-70 Kč – tedy: kapelám zde průtahy odpouštím
??? ty kapely ale dostanou zaplaceno a casto vic nez za normalni koncert.. tak nevim proc by je to melo opravnovat k prutahum... ono casto tydle "velky kapely" aka "medialni mrdky" maj do profesionalu hodne daleko ikdyz se tim treba zivej ...
carodej_pes napsal:akové akce jsou většinou zadarmo, nebo maximálně za symbolickou cenu 50-70 Kč – tedy: kapelám zde průtahy odpouštím
??? ty kapely ale dostanou zaplaceno a casto vic nez za normalni koncert.. tak nevim proc by je to melo opravnovat k prutahum... ono casto tydle "velky kapely" aka "medialni mrdky" maj do profesionalu hodne daleko ikdyz se tim treba zivej ...
šlo mi o to, že si je neplatím já, tedy proto se snažím přecházet bez naštvanosti, neštymuje-li něco. Aneb darovanému koni na zuby nehleď.
Až mi toto J.A.R. udělá na koncertu, ze kterého budu spěchat domů, protože mi poslední autobus jede v tak moc blbý čas, že možná ani nestihnu přídavek, a který si zaplatím několika stokorunama, pak budu souhlasit s tím, že to jsou pěkné mrdky, neprofesionální lumpové a bohémové bez morálky, špatní muzikanti s falešným zpěvem atd.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » 17.11. JAR Lucerna