Téma: Warwick pro fet 3.2 - větráček
Zdravím,
mám takovej možná blbej dotaz, chtěl bych se zeptat zda se větráček k chlazení na zesilovači spouští hned při spuštění zesilovače nebo až po určité době při určité teplotě? Děkuji
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Warwick pro fet 3.2 - větráček
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím,
mám takovej možná blbej dotaz, chtěl bych se zeptat zda se větráček k chlazení na zesilovači spouští hned při spuštění zesilovače nebo až po určité době při určité teplotě? Děkuji
Zdravím,
zdravím myslím že pokud si dobře pamatuju ten větrák byl proměnlivej takže se spouští až má zesák určitou teplotu
No a to je právě ono, nevím zda větrák odešel, když se netočí a nebo se opravdu zapíná při určité teplotě, já blbec zrovna toto nikdy nepozoroval a nezkoumal a teď bych to potřeboval vědět
je to malá elektrárna takže jde slyšet když spustí
je to malá elektrárna takže jde slyšet když spustí
To je trochu přehnaný, hluk je stejnej jako např. z kompu. A spíná jen při zátěži, nechladí pořád - mám ProFet IV. Počítám že logika bude stejná i u trojky.
radoozz - díky moc, při zátěží je cca po jak dlouhé době hraní?
To teda nemám vysledováno, nevím.
co ho takhle prodrátovat natvrdo? že by běžel furt ... a dušička bude mít pokoj :-)
permooon napsal:je to malá elektrárna takže jde slyšet když spustí
To je trochu přehnaný, hluk je stejnej jako např. z kompu. A spíná jen při zátěži, nechladí pořád - mám ProFet IV. Počítám že logika bude stejná i u trojky.
sem to myslel obrazně..........ale Gallien rb 700 byla tišší a ten Ashdown ač má dvě vrtule a valijou pořád tak taky není slyšet.Ten profet když spustí tak byl opravdu slyšet bo to vím páč sem tenhle kus přes rok měl a pak plysackovy prodal
co ho takhle prodrátovat natvrdo? že by běžel furt ... a dušička bude mít pokoj :-)
To nevím jak na to
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Warwick pro fet 3.2 - větráček