1

Téma: Warwick pro fet 3.2 - větráček

Zdravím,

mám takovej možná blbej dotaz, chtěl bych se zeptat zda se větráček k chlazení na zesilovači spouští hned při spuštění zesilovače nebo až po určité době při určité teplotě? Děkuji

kuk.
0 xLajků:

2

Re: Warwick pro fet 3.2 - větráček

plysacek napsal:

Zdravím,

mám takovej možná blbej dotaz, chtěl bych se zeptat zda se větráček k chlazení na zesilovači spouští hned při spuštění zesilovače nebo až po určité době při určité teplotě? Děkuji

zdravím myslím že pokud si dobře pamatuju ten větrák byl proměnlivej takže se spouští až má zesák určitou teplotu

Yamaha TRB 5P, Harley Benton PJ-5HTR DeLuxe
MarkBass LM 250 black, MarkBass 102P Traveler, MarkBass 151P Traveler, Warwick WCA 210, Behringer BXR 1800 H, Warwick Blue Cab 60
http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=8842
0 xLajků:

3

No a to je právě ono, nevím zda větrák odešel, když se netočí a nebo se opravdu zapíná při určité teplotě, já blbec zrovna toto nikdy nepozoroval a nezkoumal a teď bych to potřeboval vědět big_smile sad

kuk.
0 xLajků:

4

je to malá elektrárna takže jde slyšet když spustí

MarkBass LM 250 black, MarkBass 102P Traveler, MarkBass 151P Traveler, Warwick WCA 210, Behringer BXR 1800 H, Warwick Blue Cab 60
0 xLajků:

5

permooon napsal:

To je trochu přehnaný, hluk je stejnej jako např. z kompu. A spíná jen při zátěži, nechladí pořád - mám ProFet IV. Počítám že logika bude stejná i u trojky.

Zon Club #001 Soundelirium Club #1
"Politici jsou buď neschopní nebo zkorumpovaní. Někdy stihnou za jeden den oboje" W. Allen.
0 xLajků:

6

radoozz - díky moc, při zátěží je cca po jak dlouhé době hraní?

kuk.
0 xLajků:

7

To teda nemám vysledováno, nevím.

Zon Club #001 Soundelirium Club #1
"Politici jsou buď neschopní nebo zkorumpovaní. Někdy stihnou za jeden den oboje" W. Allen.
0 xLajků:

8

co ho takhle prodrátovat natvrdo? že by běžel furt ... a dušička bude mít pokoj :-)

všechna sláva polní tráva, dříve maršály a džezbas, dneska korejský ememky ... hudba nejni o ceně nástrojů
nesnášim ty, co nemaj rádi woodyho ;-)
0 xLajků:

9

radoozz napsal:
permooon napsal:

To je trochu přehnaný, hluk je stejnej jako např. z kompu. A spíná jen při zátěži, nechladí pořád - mám ProFet IV. Počítám že logika bude stejná i u trojky.

sem to myslel obrazně..........ale Gallien rb 700 byla tišší a ten Ashdown ač má dvě vrtule a valijou pořád tak taky není slyšet.Ten profet když spustí tak byl opravdu slyšet bo to vím páč sem tenhle kus přes rok měl  a pak plysackovy prodal

0 xLajků:

10

woody napsal:

co ho takhle prodrátovat natvrdo? že by běžel furt ... a dušička bude mít pokoj :-)

To nevím jak na to big_smile big_smile

kuk.
0 xLajků: