1

Téma: Pomoc - Rozbitý GK MB-212

Rovnou k věci. U mojeho výše zmíněného komba mam zaraženou zástrčku napájení. Byla totiž zapuštěná do takového plastového rámečku, který se rozbil a celá zástrčka teď zapadává dovnitř komba, takže ho nezapojim. Pokusil jsem se kombo sám otevřit, ale přijde mi, že je dělané tak, aby se do něj nikdo nedostal. Normálně jsem sundal šrouby, ale stejně nic nejde odendat, ani s ničim nejde pohnout.

Jedná se o závažně poškození? Nevím, co s tím. V manuálu samozřejmě nic využitelného nepíšou. Myslíte, že s tim něco zmůžou v kameném obchůdku? Nechce se mi to hodit někam a čekat 100 let, než se na to vůbec podívaj. Jsem docela zoufalej. Přijel jsem na nějakej ten čas domů s tím, že si i zahraju a ono tohle...

0 xLajků:

2

Re: Pomoc - Rozbitý GK MB-212

Ukopnutá síťová zásuvka? Pro opraváře spotřebky banalita, zkus tohle: Soňa Filipová - servis spotřební elektroniky, Duchcovská 414, 415 03 Teplice, tel. 417 570 926.

Čtyřky: Ibanez MC924DS Half & Half (1982) + kontrabasy: masiv 4/4 s bassreflexem! (~1890) a polomasiv Cremona 3/4 (~1985)
Pětky: MTD fretless 35" od Ondřeje Lišky (2004) a Lakland 55-02 Deluxe (2005)
EBS TD650, EBS NEO-212 + 1x 15" JBL E-140 a do hospody GK MB150E-III-112
Autorizovaný záruční a pozáruční servis Yamaha, Ampeg a Line 6
0 xLajků:

3

Ten zesík jde trochu hůře vytáhnout, protože je tam dost na těsno, ale normálně to jde, měl jsem rozdělané GK MB210. Jen pozor, z bedny vedou dva kabely od horny a repráků, jsou k desce zesíku přidělané konektroem, tak ať se to při rozdělání neurve... Jinak síťová zásuvka by měla být klasická EURO, kterou seženeš v každém elektru, přepojíš tři dráty, zašroubuješ dva šroubky a je hotovo.

Fender USA Standard JB, Squier CV 70s JB
GK Fusion 210, GK 700RB-II/210, GK 210RBH,
ručně dělané 8" kombo "Kulíšek"
Ein Bassspieler, guter Verstärker. Einfach klug smile
profil: http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=6821
0 xLajků:

4

Když jsem se koukal do MB115 tak byly okraje plechu přilepené oboustrankou ke kožence komba. Šikovně jde zesilovací část stálým tlakem nějakou kudlou pomalu odlepit a zase beze škody nalepit zpět. A pozor na drátky jak píše Gasi.

0 xLajků:

5

Díky za rady. Ten zesík šel opravdu špatně vytáhnout. Hnul jsem s tim po centrimetrech a nakonec se to zaseklo úplně ve skoro stejný poloze, v jaký to bylo big_smile Usoudil jsem, že se svou šikovností to raději dam do rukou někomu povolanýmu. Ve prodejně mi řekli, že se jedná o banalitu. V pátek to jdu vyzvednout, tak ještě hodim report, jak to dopadlo.

0 xLajků: